Gregs Objavljeno Junij 25, 2001 Deli Objavljeno Junij 25, 2001 Ice, najlepsa hvala za vcerajsnjo pokazano pot in potrpljenje pri nakupu v Gericke! Za ostale udelezence: Ice je res Car. Ce bo priden, bo kmalu Legenda... Skoda, da ga nekateri se ne poznate. Upam, da pride na naslednje Forumsko. Ice, mimogrede: a imas ti dvojno drzavljanstvo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 26, 2001 Deli Objavljeno Junij 26, 2001 hvala,malenkost. zbilje mogoce,ziher je samo smrt in davki. re drzavljanstvo: sem nehal steti ----------- Injection is nice,but I´d rather be blown. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 26, 2001 Deli Objavljeno Junij 26, 2001 Ce se že zahvaljujete Ice-u, bom ob tej priložnosti tudi jaz dodala, da se mu zahvaljujem za lep vikend. malo naporen sicer, a brez muje se še cevelj ne obuje. Da me je pripeljal v Graz živo in zdravo. Sicer zeeeellllooo uniceno, a smo tudi to preživeli. Ice, mi vas mamo radi!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Junij 26, 2001 Deli Objavljeno Junij 26, 2001 Ice, naj se še jaz pridružim zahvaljevanju: Hvala, ker si pripeljal Pupo živo in zdravo nazaj v Graz! lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 26, 2001 Deli Objavljeno Junij 26, 2001 cela je tudi. sicer pa hvala,samo ne mi tega prevec,bomo . ----------- Injection is nice,but I´d rather be blown. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 26, 2001 Deli Objavljeno Junij 26, 2001 No malo manj me je, ker sem šla ta vikend dol za eno kilo. Drugace sem pa res cela, ja. kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Junij 26, 2001 Avtor Deli Objavljeno Junij 26, 2001 quote: No malo manj me je, ker sem šla ta vikend dol za eno kilo. Uf, te je pa Ice dobro zgonil... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Junij 26, 2001 Deli Objavljeno Junij 26, 2001 quote: quote: No malo manj me je, ker sem šla ta vikend dol za eno kilo. Uf, te je pa Ice dobro zgonil... Gregs, gremo, gremo .... V HORMONCA! lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 26, 2001 Deli Objavljeno Junij 26, 2001 quote: quote: No malo manj me je, ker sem šla ta vikend dol za eno kilo. Uf, te je pa Ice dobro zgonil... madzarske ceste in veter so smrt za kalorije.kar zginejo,kot maslo na soncu. ----------- Injection is nice,but I´d rather be blown. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Junij 26, 2001 Deli Objavljeno Junij 26, 2001 Ali pa kot guma (zadnja). lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 26, 2001 Deli Objavljeno Junij 26, 2001 ja pa ce premalo ješ, pa stalno delaš na motorju na tem, da ne fukneš zaradi vetra, se ti res zna zgoditi, da padeš za kako kilo dol. kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Junij 26, 2001 Avtor Deli Objavljeno Junij 26, 2001 quote: Gregs, gremo, gremo .... V HORMONCA! Saj ze grem, grem, grem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 7, 2004 Deli Objavljeno April 7, 2004 hehe, .... Old School Nabijanje :) :) :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se