Leteči Objavljeno November 16, 2006 Deli Objavljeno November 16, 2006 Dober film za nasmejat se. Čeprav so kakšne fore včasih prav krute Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno November 17, 2006 Deli Objavljeno November 17, 2006 Ni iz filma, pa vseeno http://www.youtube.com/watch?v=migOHydORfc...ted&search= Se je za zamislit kakšni so Američani.. :) http://www.youtube.com/watch?v=MCrMyI6ngLg...ted&search= Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno November 17, 2006 Deli Objavljeno November 17, 2006 Danes šel pogledat, pa me ni najbolj impresioniro, sem že vido dosti bolj smešne filme Odgovor na vprašanje kako hitro se peljat da ubiješ čim več ciganov, z hummerjom je dovolj 30-35mph Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno November 17, 2006 Deli Objavljeno November 17, 2006 meni edino film kjer sm se smejou celih 100% filma :>>> ok seveda ce odstejes to da je biu zacetek filma posnet v Romuniji pa da so vrtel cigansko verzijo durdev dan..pa to kdo se is koga norca dela...who foocking cares enivejz... :closedeyes: ampak nima veze..za crknt film :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 18, 2006 Deli Objavljeno November 18, 2006 sm si ga dons pogledala....film je res :OK: :OK: :OK: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 sm si ga dons pogledala....film je res :OK: :OK: :OK: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: kero uro :eek: ker nas so sred predstave ven vurgli :grim podstavljena bomba :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 kero uro :eek: ker nas so sred predstave ven vurgli :grim podstavljena bomba :zzz: ob 19.10....bomba ja :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se