stuhec Objavljeno November 17, 2006 Deli Objavljeno November 17, 2006 kolko vas je ze kupilo spojler od tega tipa ? http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/oprema/oglas.asp?ID=1124343 ker je skoraj malo predalec od mene bi mi lahk kar po posti poslal spojler, .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 17, 2006 Deli Objavljeno November 17, 2006 Najdeš ga tudi na forumu pod istim nickom :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 17, 2006 Deli Objavljeno November 17, 2006 kolko vas je ze kupilo spojler od tega tipa ? http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/oprema/oglas.asp?ID=1124343 ker je skoraj malo predalec od mene bi mi lahk kar po posti poslal spojler, .... Pa baje tudi obvlada svoj posel :worship: poglej tole pa še malo po tej temi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno November 20, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 20, 2006 ja pa kaj zdaj to pomeni ? je ta spojler v redu in je vreden teh 25 t, glede kakih orig. ali iz Luis-a Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno November 22, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 22, 2006 kolk vas je te kuplo spojler od tega tipa ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno November 22, 2006 Deli Objavljeno November 22, 2006 Don't worry. Vse je okei in Pohajač obvlada :blush: Če ti je všeč, ga vzemi, ker nimaš kaj falit! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno November 22, 2006 Deli Objavljeno November 22, 2006 hm, glede na to da ima na vesti oklep tomosovega GPja, potem se lahko zaneses na to da obvlada. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno November 22, 2006 Deli Objavljeno November 22, 2006 In kaj je poanta teh spojlerjev?razn da na določenih motorjih ful hudo zgleda in je fensi za vidit?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pohajač Objavljeno November 22, 2006 Deli Objavljeno November 22, 2006 zaščita motorja spredaj..meni se je tudi stabilnost motorja pri vožnji z kufrom izboljšala..tam do 170 je čisto miren ..prej max do 140 potem je začelo opletati stuhec..poglej si mojo web stran..mogoče ti bo jasno da nisem od včeraj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se