Zok Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 sluzbena Opel Astra 1.4 karavan l.'93 - 60 konjev in pol tone robe v kuferanu, gume 4je letni casi (3 razlicne zimske in ena letna), zadnjih amortizerjev mislim da ni vec (sam fedri), prednji diski bolj kot ne v kurcu... ...po AC od Ivancne gorice proti LJ... ...ampak adrenalin je pa bil... :grim :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 (popravljeno) NAjvišja hitrost:190 Motor: CAGIVA MITO :devil: predelava:en čudn racing bat (nevem imena :D ), kanali večani itd itd...(no sej je pol use skp zaribal ne skrbet) letnik: 99(still 7speed) najvišja hitrost:230 motor:yamaha R6 2006 predelava:akrapl letnik 06 :devil: :kva2: Popravljeno November 27, 2006. Popravil reesko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno November 27, 2006 Deli Objavljeno November 27, 2006 am neda se mi naštevat. zato bom pač napisal za samo moje motorje ki sem jih lastil aprilia rs50 135 aprilia rs125- 180 pod breg dol športni ror. ktm sx 125 enih 110 je šel mašina je bla razfukana (kroska) suzuki rm 125 enih 120-140 po travnikih različnih (kroska) kawasaki zxr 400- 220(več negre) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 Wheeler, trecking bike, 83 km/h po klancu navzdol :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
play Objavljeno November 29, 2006 Deli Objavljeno November 29, 2006 Motor: Gilera hak canibal 50 Hitrost: 85-90 km/h Predelave: brez blokad Letnik: 2001 Motor: Gilera stalker 50 Hitrost: 80-85 km/h Predelave: avspuh Leovince Letnik: 2002 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Original-One Objavljeno November 29, 2006 Deli Objavljeno November 29, 2006 Najvisja hitrost: 240+ km/h (vsaj toliko je kazal števec po hribu navzdol) Avto: Ford Mondeo 1.8 GLX Predelava: še pride :naughty: Letnik: 1996 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XeNon Objavljeno November 29, 2006 Deli Objavljeno November 29, 2006 k ni to tema kok ste se že največ vozil iz 50ccm oz. mau več (kit) motorjem...?? kwa pol tle neke aute nabijate pa to?? Motor: Yamaha TZR50 Hitrost: 105 u dolino, po raunm pa okul 90 Predelave: V6, neki pa še pride Letnik: 2005 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_rac3r_ Objavljeno November 29, 2006 Deli Objavljeno November 29, 2006 damn k ste hitri vsi no res d mate večje predelav kt js ampak dober Motor: piaggio zip (2T) Hitrost: 82 po števcu mal navzdol ampak res mal Predelave: jih ni razn blokade v variomatu ni več Letnik: 2001 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno November 29, 2006 Deli Objavljeno November 29, 2006 Do konca in naprej ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smolič Objavljeno November 30, 2006 Deli Objavljeno November 30, 2006 top speed: 90km/h (realnih) motor. peugeot speedfighter 2 predelava: brez blokad,auspuh gianelli. letnik: 2002 sj gre še več sam mi ga je škoda tiščat pa še pogojev je mal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_rac3r_ Objavljeno December 1, 2006 Deli Objavljeno December 1, 2006 dejte folk ne pisat za avte no !!!!! tuki je moto forum (sploh pa ne paše pod skuterje to so off topic odgovori!!!) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno December 1, 2006 Deli Objavljeno December 1, 2006 top speed: 90km/h (realnih) motor. peugeot speedfighter 2 predelava: brez blokad,auspuh gianelli. letnik: 2002 sj gre še več sam mi ga je škoda tiščat pa še pogojev je mal... 90 realnih ni 90 po števcu veš, in skuter samo brez blokad, pa z drugim izpuhom ne gre nikoli 90 realnih, še posebej ne ker je speedfight Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sas005 Objavljeno December 2, 2006 Deli Objavljeno December 2, 2006 (popravljeno) zarad takih vrtoglavih stevilk k jih folk prbija mi kr slab pride. Kr usakmu gre 90 ali pa se vec, pa sam lazje valcke :? je dau not. dej ne serte evo se moj kok gre. -motor: Benelli K2(AC) -predelavca: dr.70 17,5 ferg 3g valcki next-r prenosi+15% polini nalepka realno pa gre enih 10-15 manj, zato... Popravljeno December 2, 2006. Popravil sas005 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
play Objavljeno December 2, 2006 Deli Objavljeno December 2, 2006 90 realnih ni 90 po števcu veš, in skuter samo brez blokad, pa z drugim izpuhom ne gre nikoli 90 realnih, še posebej ne ker je speedfight Se čist strinjam ne more jt sam brez blokad skuter kr 90 nemogoč, razn če si pojedu kilo fižola za južno da maš dodatn pogon iz riti. :D Sj je frendu tut kazal na skuterju da gre 110 km/h, ampak ko je bila izmerjena realna hitrost smo vidl, da skutr ni šu nič več kot 90 km/h. :P Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Weasel Objavljeno December 3, 2006 Deli Objavljeno December 3, 2006 RAKITNA : navem :D ker je zmankal številk amapk najbrš tm ukol 105 ravnina : 83 po števcu , samo je še ena blokada notri use z Aprilia SR 50 ditech 04, ki je trenutno ni ker se mi je 1 zabou :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno December 3, 2006 Deli Objavljeno December 3, 2006 Teb je tole da se ti je en zaletu tko prow dobr izpadl.....tajming perfektn, pa še tvoje prve praske se bo uštimal :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno December 3, 2006 Deli Objavljeno December 3, 2006 Gilera runner 2005 brez blokad 85kmh po stevcu Tomos flexer 2003 55kmh najmansi zubnik zadi mf sportn filtr Peugeot vivacity okol 95kmh po stevcu 70 kit mallossi izpuh pa kwa jest vem kwa use Tomos apn 6 od andygja tm okol 50kmh nc predelan 2 gor pa se dost stvari bi se najdl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janez Kranjski Objavljeno December 3, 2006 Deli Objavljeno December 3, 2006 k ni to tema kok ste se že največ vozil iz 50ccm oz. mau več (kit) motorjem...?? kwa pol tle neke aute nabijate pa to?? Motor: Yamaha TZR50 Hitrost: 105 u dolino, po raunm pa okul 90 Predelave: V6, neki pa še pride Letnik: 2005 Morjo pokazat da majo. Sej veš - vsak hoče bit petelin na najvišjem kupu gnoja :lol1: Drgač pa pod rubriko mopedi Tomos BT 105 ccm 125 km/h realnih (opisane predelave v temi 120 z avtomatikom ali ATX-om, al neki tazga :blush: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DrummY Objavljeno December 4, 2006 Deli Objavljeno December 4, 2006 živjo! Najvisja hitrost: (po mojem števcu(po ravnem)) 85km/h, po bratovem 70km/h Motor: Keeway focus Predelava: Brez blokade na variomatu, izpuh leo vince RR, zablokirana elektronika na 8000rpm, valjčki RMS 3.5g. Letnik: 2005 LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Froš Objavljeno December 4, 2006 Deli Objavljeno December 4, 2006 aerox, sport predelava nekje 100 realnih :) (ko je še šel kam, zdej je pa itak totalka) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zajc Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 (popravljeno) Najvišja hitrost : 122 km/h po števcu(Rakitna pa te fore..) 96 km/h po ravnini (po števcu) Motor: Yamaha TZR 50 Rossi replica, letnik 2006 Predelave: Prednji zobnik 14, šoba 115, guma pri pokrovu zračnega filtra ven vzeta :D , pa še v kratkem pride še nekaj..bom poročal :) LP Popravljeno December 6, 2006. Popravil zajc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 Najvisja hitrost: 240+ km/h (vsaj toliko je kazal števec po hribu navzdol) Avto: Ford Mondeo 1.8 GLX Predelava: še pride :naughty: Letnik: 1996 Ja veš da.. Sej mi je vseeno, če verjameš ali ne. Si pa poglej na avtomobilskem oddelku motosveta, ko sem eden redkih prilepil sliko, ko je cajger na 220km/h. In to po ravnini. Če odštejem, da števci po večini lažejo za 10%, je ta hitrost precej realna. Avto bi naj dosegel po ravnini realnih 200km/h. Zdaj pa dodaj zimske razmere (hladen zrak) in hrib navzdol in potem takšna hitrost ni več noben misterij ;) Recimo, da realnih 210 do 220km/h. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Original-One Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 Rs 125: 165kmh B) Po avtomobilskem števcu, ker lasten, mi ni, nikoli delal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 Če odštejem, da števci po večini lažejo za 10%, je ta hitrost precej realna. za avtomobile je dovoljena toleranca 5%. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 za avtomobile je dovoljena toleranca 5%. ;) Možno. Meni je Garmin pri 150km/h po števcu, kazal realnih 135km/h. Možno pa je, da niti en niti drug ni zelo točen (čeprav bi GPS sistemi skoraj morali biti). Bom vprašal še lastnika, koliko laže njemu (napravo sem si namreč izposodil). Drugače pa so te tolerance zelo različne od proizvajalca do proizvajalca. BMW-jem seriji 3 (mislim, da letnik 2000) je števec lagal celo tako, da je kazal premalo in je realna hitrost bila višja. Pri 50km/h po števcu, je bila realna hitrost 56km/h. Torej nad 5%. Sej to že lahko hitro sprobaš pri tunelih, kjer imajo table s kakšno hitrostjo voziš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se