GREY WOLF Objavljeno April 1, 2008 Deli Objavljeno April 1, 2008 Ok, banda, RABIM gobo, kdo se lahko loči od enega primerka????????? in po možnosti priloži še navodila? OK... :whistle: goba- kuhinjska rabljena, pošljem po povzetju.Navodila bodo priložena. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno April 2, 2008 Deli Objavljeno April 2, 2008 OK... :whistle: goba- kuhinjska rabljena, pošljem po povzetju.Navodila bodo priložena. pejt delat pa nehi smetit :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno April 3, 2008 Deli Objavljeno April 3, 2008 Ok, banda, RABIM gobo, kdo se lahko loči od enega primerka????????? in po možnosti priloži še navodila? imam primerke zarejene ko ihanske svinje, tak če rabiš povej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno April 4, 2008 Deli Objavljeno April 4, 2008 imam primerke zarejene ko ihanske svinje,tak če rabiš povej aha a "kombuča" al kak drug čudež? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brojedan Objavljeno November 14, 2011 Deli Objavljeno November 14, 2011 No, sedaj pri nas doma že 5 let pijemo kombučo vsak dan. Moram reči, da sva z mojo postala praktično imuna na vse vrste manjših/sezonskih okužb kot so razne viroze, gripe itd. Ker nama je okus zelo všeč je pa tudi poraba kupljenih sokov, Cocacol in podobnega šrota padla na nič. Navadno jo pijeva pomešano z radensko light - pol/pol. Za pripravo pa uporabljava izključno zeleni čaj. Definitivno sem pa pridobil veliko izkušenj s pripravo, katero sem natančno opisal tukaj. Priprava 12 litrov pijače, mi 2X mesečno vzame po 45 minut. Če koga zanima več ... naj se javi. Lp :yes: She 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno November 14, 2011 Deli Objavljeno November 14, 2011 meni jo je dal Broj Jedan ..tudi meni... kekec III 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno November 14, 2011 Deli Objavljeno November 14, 2011 pa še umetn leder lahk delaš iz nje ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno November 14, 2011 Deli Objavljeno November 14, 2011 pa še umetn leder lahk delaš iz nje ... Tudi naravnega,če obvladaš... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno November 14, 2011 Deli Objavljeno November 14, 2011 Mislim, ...čisto resno... jaz bi pa tole "koštal"... a se da h komu povabit, na "eno rundo"... menjam za flašo prvovrstnega mladega vina... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brojedan Objavljeno November 15, 2011 Deli Objavljeno November 15, 2011 pa še umetn leder lahk delaš iz nje ... Iz tebe pa naturledr. Bomo enkrat poskusili? :evilgrin: Mislim, ...čisto resno... jaz bi pa tole "koštal"... a se da h komu povabit, na "eno rundo"... menjam za flašo prvovrstnega mladega vina... Lahko se dogovoriva po PS. Moja Kraljica bo gotovo vesela menjave. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno November 15, 2011 Deli Objavljeno November 15, 2011 Iz tebe pa naturledr. Bomo enkrat poskusili? Nimaš ti tolk kombuče na zalogi ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brojedan Objavljeno November 15, 2011 Deli Objavljeno November 15, 2011 Nimaš ti tolk kombuče na zalogi ... Za natuledr ne potrebujemo kombuče. Za pripravo naturledra rabimo le: - flajšmašina - đastin :yes: aleksandergabriel in sayo 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno November 15, 2011 Deli Objavljeno November 15, 2011 Za natuledr ne potrebujemo kombuče. Za pripravo naturledra rabimo le: - flajšmašina - đastin :yes: To mamo, pa pol sayo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brojedan Objavljeno November 15, 2011 Deli Objavljeno November 15, 2011 To mamo, pa pol Eeeeh, daj no, saj se le zezamo - kaj pol? Konc vica, ane! Ne moreš vica razvlačevati kot kurja čreva, ker potem ni več smešno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se