Bambi61 Objavljeno Januar 7, 2007 Objavljeno Januar 7, 2007 opažam jih pa pri ženi odkar jo pije v manjših količinah se ji je koža bistveno popravila in - majke mi - izgleda mlajša skoraj 10 let ali se pa meni tako zdi, ker se mi je vitalnost ... :hmm: no, sy veste kaj mislim, a ne .. :blush: mater sy mi samo to gre po glavi, pa ne vem ali je kombucha ali 2. pubrteta :naughty: Moj stari ata je to pil, star je bil 128 let ko smo ga morali ubit, ker je bil tako zdrav! Drugače pa moja žena sedaj zgleda 20 let mlajša ; samo da ni ista ko prej!!! :kva2: :kva2: :kva2:
Broj Jedan Objavljeno Januar 8, 2007 Avtor Objavljeno Januar 8, 2007 yess bambi .. srnjake navadno pobijejo, kot tvojega starega fotra - prej al slej tut tebe to čaka, ko ne boš več bambi ... HHV je že flinto nabasow .. le merki se :evilgrin:
Broj Jedan Objavljeno Januar 11, 2007 Avtor Objavljeno Januar 11, 2007 Čisto resno: v veselje mi je, da sem že kar lepemu številu Motomarsofcof in Motomarsofk lahko podaril kombuchine otroke, ki veselo poganjajo še naprej na moji "plantaži" nad hladilnikom. :OK:
Teya Objavljeno Januar 12, 2007 Objavljeno Januar 12, 2007 Čisto resno: v veselje mi je, da sem že kar lepemu številu Motomarsofcof in Motomarsofk lahko podaril kombuchine otroke, ki veselo poganjajo še naprej na moji "plantaži" nad hladilnikom. :OK: a bi pol jaz tudi eno Kombucho lahko dobila... :) tudi jaz bi bila rada 20 let mlajša :D :P
klimbra Objavljeno Januar 12, 2007 Objavljeno Januar 12, 2007 sam eno vprašanje......nevednega "žabarja"..... WTF je kombuha :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
Pravokotar Objavljeno Januar 12, 2007 Objavljeno Januar 12, 2007 ...WTF je kombuha :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: Najbolj znan slovenski afrodiziak. Poleg kisle repe in kranjske klobase, seveda B)
klimbra Objavljeno Januar 12, 2007 Objavljeno Januar 12, 2007 a ni to med z orehi :eek: :eek: :eek: :eek:
kekec III Objavljeno Januar 12, 2007 Objavljeno Januar 12, 2007 a bi pol jaz tudi eno Kombucho lahko dobila... :) tudi jaz bi bila rada 20 let mlajša :D :P Teya,imam eno kombučo zate... .) Sicer ne boš izgledala 20 let mlajša, ...ampak občutek boš imela,da si 20 cm daljša...
doggie Objavljeno Januar 12, 2007 Objavljeno Januar 12, 2007 Teya,imam eno kombučo zate... .) Sicer ne boš izgledala 20 let mlajša, ...ampak občutek boš imela,da si 20 cm daljša... Kekec tudi jaz imam kambučo zate, mlajši ne boš, ne boš pa več imel prebavnih motenj, pa tudi napenjanje bo minilo. :devil:
Broj Jedan Objavljeno Januar 12, 2007 Avtor Objavljeno Januar 12, 2007 a bi pol jaz tudi eno Kombucho lahko dobila... :) tudi jaz bi bila rada 20 let mlajša :D :P lahko .. PM če boš 20 let mlajša, boš mogla met enga, da ti bo pleničke menjow zato ti priporočam zmernost v popivanju kombuche ;)
Teya Objavljeno Januar 12, 2007 Objavljeno Januar 12, 2007 lahko .. PM če boš 20 let mlajša, boš mogla met enga, da ti bo pleničke menjow zato ti priporočam zmernost v popivanju kombuche ;) Aaaaaah.... za tak kompliment pa se dobi ena kavica na Tromostovju. :P
Broj Jedan Objavljeno Januar 12, 2007 Avtor Objavljeno Januar 12, 2007 Aaaaaah.... za tak kompliment pa se dobi ena kavica na Tromostovju. :P kdaj? :evilgrin:
Broj Jedan Objavljeno Januar 13, 2007 Avtor Objavljeno Januar 13, 2007 Takole je s to zadevo. Z ženo oba pijeva kombucho že več kot mesec in pol in oba opažava bistvene in zelo opazne ugodne zdravstvene spremembe na notranjih organih. Predvsem na prebavilih in sečilih. Zdaj se bo gotovo našel kak kreten, ki bo spet napisal kakšno bebavo shizofreno pripombo. Zato bom o tem, natančneje odgovarjal le na PM.
First Objavljeno Januar 16, 2007 Objavljeno Januar 16, 2007 Hvala Broju, ker mi je prinesel mladička pred časom :D Pijačo pijem par dni in moram rečt, da je, tako kot mi je on sam rekel-odličnega okusa!!! :OK: Hvala ti še enkrat :004
dunkl Objavljeno Januar 18, 2007 Objavljeno Januar 18, 2007 Zdaj se bo gotovo našel kak kreten, ki bo spet napisal kakšno bebavo shizofreno pripombo. Zato bom o tem, natančneje odgovarjal le na PM.
Broj Jedan Objavljeno Januar 19, 2007 Avtor Objavljeno Januar 19, 2007 (popravljeno) Danes je še ena MS-krasotica odnesla kombuchinega mladička .. Pišuka, recite kar hočete in me imejte za norca, če se vam zdi .. ampak ys skozi tole spoznavam najlepše od lepih rožc Motomarsa .. :blush: Pa naj še kdo reče, da kombucha ni zelooooooooo koristna. :yes: Popravljeno Januar 19, 2007. Popravil Broj Jedan
AlterMann Objavljeno Januar 22, 2007 Objavljeno Januar 22, 2007 a kakšnega osata pa ne bi rad spoznal ???
Icy Objavljeno Januar 22, 2007 Objavljeno Januar 22, 2007 a kakšnega osata pa ne bi rad spoznal ??? Alti ... tako vrsto rožic imamo ponavadi doma!! :whistle:
Broj Jedan Objavljeno Januar 22, 2007 Avtor Objavljeno Januar 22, 2007 a kakšnega osata pa ne bi rad spoznal ??? Tudi takih je že nekaj posvojilo otroke moje kombuche - ni panike. Definitivno mi je pa spoznavanje krasotic najbolj pri srcu. :) ::::::::::::::::::::::::::::: BTW - ponavljam: Če koga resno zanima zastonjska nabava kombuchinih otrok - PM prosim. Vse se bomo dogovorili. :yes:
Teya Objavljeno Januar 22, 2007 Objavljeno Januar 22, 2007 Pa naj še kdo reče, da kombucha ni zelooooooooo koristna. :yes: eetaque :P (btw... kombuča še živi... .) )
Broj Jedan Objavljeno Januar 23, 2007 Avtor Objavljeno Januar 23, 2007 (btw... kombuča še živi... .) ) ali si ji pripravila dovolj čaja? :)
Broj Jedan Objavljeno Januar 23, 2007 Avtor Objavljeno Januar 23, 2007 danes prišlo do delitve celice ... če bo šlo tako naprej in bodo Motomarsovci/ke tako pridni/e bo kombucha kmalu preprasla celo SLO :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se