runner boy Objavljeno November 23, 2006 Opozori Objavljeno November 23, 2006 LEPO POZDRAVLJENI!!!!! IMAM NEKAJ VPRAŠANJ ZA APRILIO RS 125!! ZANIMA ME KERO OLJE JE NAJBOLJ PRIPOROČLJIVO?? ALI LAHKO TANKAM SUPER100 ??? KJE SE NAHAJAJO BLOKADE?? prosim če mi lahko odgovorite!!! hvala
Zok Objavljeno November 23, 2006 Opozori Objavljeno November 23, 2006 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=5608
Čamac Objavljeno November 24, 2006 Opozori Objavljeno November 24, 2006 Dajte malo uporabit iskalnik no...
Fric Objavljeno November 24, 2006 Opozori Objavljeno November 24, 2006 sej drgac je prov tema rs 125 tko da tm mal poisci zihr bos najdu :OK: :OK: :OK:
JeRn3j Objavljeno November 24, 2006 Opozori Objavljeno November 24, 2006 uuuu še jst se kle poserjem... aprilia je zakon :OK:
Čamac Objavljeno November 24, 2006 Opozori Objavljeno November 24, 2006 uuuu še jst se kle poserjem... aprilia je zakon :OK: Dokler ne vidiš mitota :P
JeRn3j Objavljeno November 24, 2006 Opozori Objavljeno November 24, 2006 Dokler ne vidiš mitota :P sm ga vidu... sam je aprilia še zmer zakon :OK:
Čamac Objavljeno November 24, 2006 Opozori Objavljeno November 24, 2006 (popravljeno) sm ga vidu... sam je aprilia še zmer zakon :OK: Saj je zakon ja. Saj pravim dokler ne vidiš mitota... aja si ga vidu in ti je še vedno aprilia zakon? hmm čudno takšnega primera pa še ne poznam :D Jaz pa sem mislo da se na avto.netu tolko aprilij prodaja zato ker so lastniki vidli mitote... Popravljeno November 24, 2006. Popravil Brodar
Original-One Objavljeno November 24, 2006 Opozori Objavljeno November 24, 2006 (popravljeno) Saj je zakon ja. Saj pravim dokler ne vidiš mitota... aja si ga vidu in ti je še vedno aprilia zakon? hmm čudno takšnega primera pa še ne poznam :D Jaz pa sem mislo da se na avto.netu tolko aprilij prodaja zato ker so lastniki vidli mitote... Ne,ampak zato, ker je Aprilia dejansko tovarna na nivoju in ji celo ratuje proizvajati nove modele,niti z zastopstvom za SLO ni blo nikol problemov, z razliko od Cagive, ki je v rdečih številkah,denarja za razvoj ni.. Vi reveži si pa podajate med sabo tistih 20 Cagiv, ki so v Slo.. aprilia je daleč daleč daaaaaaaaaaaaaaleč pred Cagivo in to se tud vid v 125 klasi... skratka sama ciklista,vodljivost itd.. ima nova aprilia veliko boljše, kot mito..logično saj je mito isti že od hmmm 95? tam nekje se mi zdi..... Popravljeno November 24, 2006. Popravil Original-One
Čamac Objavljeno November 24, 2006 Opozori Objavljeno November 24, 2006 (popravljeno) Od leta 94 je isti ja... No malo manj pristranski bi lahko bil ne :P Hondo maš pol pa tu potegneš z apriliaši namesto da bi si mislo svoje ko bi pomislo kolko konjov mamo mi kolko pa ti :D Saj ne rečem za nove modele pa v kakem stanju je tovarna itd itd... Ampak mito ma pa dušo :OK: haha =P Popravljeno November 24, 2006. Popravil Brodar
Original-One Objavljeno November 24, 2006 Opozori Objavljeno November 24, 2006 Od leta 94 je isti ja... No malo manj pristranski bi lahko bil ne :P Hondo maš pol pa tu potegneš z apriliaši namesto da bi si mislo svoje ko bi pomislo kolko konjov mamo mi kolko pa ti :D Saj ne rečem za nove modele pa v kakem stanju je tovarna itd itd... Ampak mito ma pa dušo :OK: haha =P Ne, imel sem aprilio 2leti nazaj :OK: :P Ne jemlji me preveč resno,sem tečen dons :)
_Nejkooo_ Objavljeno November 24, 2006 Opozori Objavljeno November 24, 2006 ja nova aprilia rs 125 je res lepa ja, mito lahko gre spat :D :D
Čamac Objavljeno November 24, 2006 Opozori Objavljeno November 24, 2006 ja nova aprilia rs 125 je res lepa ja, mito lahko gre spat :D :D Saj bom še jaz tebi pokazal kaj zmore mito :P
_Nejkooo_ Objavljeno November 24, 2006 Opozori Objavljeno November 24, 2006 ja zaj se še dokazuj do naslednje jeseni ja, ker pol se lahko tak upokojiš z mitotom, ko stroj prije v garažo :D :D :D :D
_Nejkooo_ Objavljeno November 24, 2006 Opozori Objavljeno November 24, 2006 :D :D težke, a uresničljive :D :D
Zok Objavljeno November 24, 2006 Opozori Objavljeno November 24, 2006 (popravljeno) aja si ga vidu in ti je še vedno aprilia zakon? hmm čudno takšnega primera pa še ne poznam :D tud js sm zivi primer... ...vozu mitota... ...eh, aprilia rula. :devil: pa ne mislim serijske RSke (k mi je 3x premehka), ampak spredi 2 centi nizjo AF1 s priblizno 25% vecjim blazenjem prednjih vilic in za ene 7 mm podlozenimi fedri spredi (za vecjo prednapetost), zadnji del pa stock - ciklistika in ergonomija kot narejeni nalasc zame. Podvozje je S-T-R-U-P. :devil: :wub: Od leta 94 je isti ja... No malo manj pristranski bi lahko bil ne :P Hondo maš pol pa tu potegneš z apriliaši namesto da bi si mislo svoje ko bi pomislo kolko konjov mamo mi kolko pa ti :D Saj ne rečem za nove modele pa v kakem stanju je tovarna itd itd... Ampak mito ma pa dušo :OK: haha =P a ni tastar mito (do '93) mel enak okvir in podvozje? :devil: o konjih pa nebi... ...en konj v prid mitotu, in 15 kilogramov v prid RSki... :P pa o dusi bog ne daj... :lol1: Popravljeno November 24, 2006. Popravil Zok
runner boy Objavljeno November 24, 2006 Avtor Opozori Objavljeno November 24, 2006 jaz imam RSko pa sem vozil mitota pa v ovinkih je mito bol tak kak da bi se peljal z čoperom! nevem aprilia se lepše drži ceste
Čamac Objavljeno November 25, 2006 Opozori Objavljeno November 25, 2006 a ni tastar mito (do '93) mel enak okvir in podvozje? :devil: o konjih pa nebi... ...en konj v prid mitotu, in 15 kilogramov v prid RSki... :P pa o dusi bog ne daj... :lol1:
Aless Objavljeno November 25, 2006 Opozori Objavljeno November 25, 2006 ka vi res ne morte brez nabijanja :? drugac pa res ne vem zakaj je so novo temo odpirat ce pa tema o APRILII RS 125 ZE OBSTAJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Čamac Objavljeno November 25, 2006 Opozori Objavljeno November 25, 2006 ja saj tota tema samo čaka da se jo zaklene te pa tak vseeno...
Priporočene objave