BC Objavljeno November 24, 2006 Deli Objavljeno November 24, 2006 Koncert je v nedeljo 26.11. ob osmih v Tivoliju. Ostali sta mi še dve karti. Dam ju za približno pol redne cene... PM/email Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno November 24, 2006 Deli Objavljeno November 24, 2006 Koncert je v nedeljo 26.11. ob osmih v Tivoliju. Ostali sta mi še dve karti. Dam ju za približno pol redne cene... PM/email Če sem prav slišal so karte zmanjkale, kar pomeni, da jih boš brez problema pred dvorano prodal po isti ali večji ceni .) Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno November 24, 2006 Deli Objavljeno November 24, 2006 Če sem prav slišal so karte zmanjkale, kar pomeni, da jih boš brez problema pred dvorano prodal po isti ali večji ceni .) a mu predlagaš nabavno ceno :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno November 24, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 24, 2006 Če sem prav slišal so karte zmanjkale,... no tega pa nisem vedu. praviš, da moram ceno povišat? :P ...da jih boš brez problema pred dvorano prodal po isti ali večji ceni .) tudi to je možno... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno November 24, 2006 Deli Objavljeno November 24, 2006 Nabavno ceno si bo moral kar sam določit, glede na povpraševanje pred dvorano :D Da so karte zmanjkale mi je povedal prijatelj. Mi jo je ponujal, ker tudi njemu ena ostaja in je prosil prodajalca (tudi prijatelj), ki dela v glasbeni trgovini, kjer je karte tudi kupil, če bo kdo spraševal po njih, da mu javi. Ta mu je pa povedal, da so karte zmanjkale in da naj jo nese kar v LJ in tam lepo proda :) Upam, da podatek drži .) Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se