Zdrawc Objavljeno December 6, 2006 Opozori Objavljeno December 6, 2006 Ne boš verjel, ampak potem je treba še domov it :blink: Brihta, kaj tule bluziššššššš .....bejži na kwalifikacije :)
bladzo Objavljeno December 6, 2006 Avtor Opozori Objavljeno December 6, 2006 bravo bladzo ! čista desetka iz marketinga ! :OK: res ! Hvala, hvala,.... samo to ni marketing, če ne omeniš kdo prispeva nagrade!?
<=YaMaHa=> Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 ... Yamaha, je tale idelna linija res idealna? Za začetek prašej gapija...on pozna idealno linijo :P Drugač ej pa po moji oceni linija precehj vredu narisana...vsaj za mojih 30,65 :blush: Sicer pa naj omenim še nekaj nagrad... Brezplačni vikend "najem" novega BMW R 1200r! Brezplačni vikend "najem" nove Honde Hornet 600! BMW trening varne vožnje! Kros čelada z očali! Integralna čelada! Jakna! ..... Uffff...pozabi na skuterja :OK: :yea1:
lenči Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 ful luštkan večer je bil :grim , večina je drvela ko zmešana :worship: ... in čestitke vsem finalistom !!! :OK:
matic Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 No, kje so pa sedaj REZULTATI. Ali kdo ve zakaj še niso objavljeni ? :hmm:
_N3jC_ Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Mene pa zanima kdaj bodo kšne slike :D k ste kr dost slikal :photo: :photo:
Jure Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Tudi jaz bi rad zvedel rezultate :)
Noise Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 Slike so bile že ponoči objavljene -- v galeriji fotk... video + itd. pa čez nekaj trenutkov...
Noise Objavljeno December 7, 2006 Opozori Objavljeno December 7, 2006 PS: http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=2999 Galerija: http://www.motosvet.com/gallery/index.php?cid=3_144
stuhec Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 Ne boš verjel, ampak potem je treba še domov it :blink: to vsi ne vejo
Python Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 Čestitke vsem :OK: Pridem navijat na "zadnji spopad" :kva1:
gapi Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 Na prvi strani sm pa lep k Michael Jackson :blush:
bladzo Objavljeno December 10, 2006 Avtor Opozori Objavljeno December 10, 2006 Finalisti!!! A kej trenirate??? :hmm: Nekaj sem jih opazil na lastne oči, ki so svoj kvalifikacijski čas popravili kar za sekundo! :OK:
gapi Objavljeno December 11, 2006 Opozori Objavljeno December 11, 2006 Hm niti ne :blush: jst ga bl žuram :P P.S. bo treba it ja :)
Brihta Objavljeno December 11, 2006 Opozori Objavljeno December 11, 2006 Hm niti ne :blush: jst ga bl žuram :P P.S. bo treba it ja :) Jst sem bil ob enajstih zjutri, pa sem poslabšal svoj čas za 6 desetink :eek: Peeezda, bolj da čim manjkrat odpelem, če je vsakič slabš :( No, sej me je pol un k tam dela, potolažu, da je to zarad nesegrete proge in gum. Upam da ma res :cry:
Rude Boy Objavljeno December 11, 2006 Opozori Objavljeno December 11, 2006 No, sej me je pol un k tam dela, potolažu, da je to zarad nesegrete proge in gum. Upam da ma res :cry: pozabil ti je še povedat da je imel klimo na 16 stopinj prižgano ! ponavadi temperira na 20 ! :xx: :P
Gregc Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 bemtiš jst sm pa zbolu :BUA: Voda na Grcarjev mlin :P Ah, pa sej maš še dobre 3 dni da se pocajtaš
bladzo Objavljeno December 12, 2006 Avtor Opozori Objavljeno December 12, 2006 bemtiš jst sm pa zbolu :BUA: se mi zdi, da si se mal ustrašu, k si sliš, da eni pridno trenirajo :naughty: :naughty: :naughty:
gapi Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 vrjetno ja, pa me je mal vročina zagrabla. Mah v četrtek grem na trening, pa tut če mam plučnco, isto pa vela za soboto. Če sem že tolk daleč, bi mi blo mal škoda, da neb nadaljeval. Obležim lahko nasleden teden :P
Zdrawc Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 Obležim lahko nasleden teden :P Upam, da ne za wedno :grrr , ker polej, ti skuter nau nič koristil....... :krneki:
bladzo Objavljeno December 13, 2006 Avtor Opozori Objavljeno December 13, 2006 (popravljeno) Pomembno za vse finalisti in tudi tiste, ki se niste uvrstili v finale! - vseh 20 finalistov mora bit v Roll baru pri gokartih najkasneje do 20.00!!! (v primeru, da koga ne bo, bo njegovo mesto lahko zasedel tisti, ki je bil najbližje finalu in bo na zabavi že prisoten) - v finalni vožnji se vozi v motosvetovi majici, ki jo dobite (v trajno last) na briefingu pred vožnjami - pritožba na doseženi čas je mogoča takoj po končanih vožnjah, v tem primeru je potrebno položit 5000 sit kavcije, potem pa uslužbenci Rolla ugotavljajo upravičenost vaše pritožbe, tako da odpeljejo nekaj krogov in poizkusijo postaviti čas pod 30 sekund z istim avtom! Če jim to uspe, je vaša pritožba neupravičena in ste za slab čas krivi sami! -ob cca 20.30 bomo pričeli s prvimi vožnjami -ob cca 22.00 bo pričetek kviza Popravljeno December 13, 2006. Popravil Noise
<=YaMaHa=> Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 Ampak jst še nism dobu majčke za nagrado :unsure:
bladzo Objavljeno December 13, 2006 Avtor Opozori Objavljeno December 13, 2006 Ampak jst še nism dobu majčke za nagrado :unsure: Sem narobe napisal, nagrade boste dobili v soboto ob 20h, prvih 20 dirkačev, ki bodo štartali finalno vožnjo...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se