Crownless Objavljeno Oktober 1, 2004 Deli Objavljeno Oktober 1, 2004 hmmm to me je vedno zanimalo pri Italjet Formula 125 ce ti en cilinder zariba se lahko se usejen peles naprej al ne? :? :hmm: :P :D hehe nažalost to negre. Ker že zariba en celinder se drugi nemore premikati(ista motorja gred), Pa tut iskra deluje izmenično tko da ........negre :grrr :grrr Crownless Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAN49 Objavljeno September 2, 2005 Deli Objavljeno September 2, 2005 Lep pozdrav. Imam eno vprašanje. Prbližno koliko je vreden Itakjet Dragster 50, letnik 2000. Nekdo mi ga hoče dati v račun pri nakupu mojega motorja. No ja še za pomoč: Tole naj bi bilo tole Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno September 3, 2005 Deli Objavljeno September 3, 2005 Tale cena (280.000) je kar vredu, je pa to zgornja meja. Moraš pa vedeti, da se pri nas rezevne dele zelo zelo težko dobi. Sem pa jaz imel Italjet Formula 50 lc in nisem imel nobenih problemov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klemn Objavljeno September 8, 2005 Deli Objavljeno September 8, 2005 Katerega pa najbolj priporočate od 180 oz. do 250ccm skuterjev (ne 125). Trenutno sem gledal, da bi pripeljal iz italije kakšno gilero dna 180? Koliko grejo ti skuterji? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 8, 2005 Deli Objavljeno September 8, 2005 Katerega pa najbolj priporočate od 180 oz. do 250ccm skuterjev (ne 125). Trenutno sem gledal, da bi pripeljal iz italije kakšno gilero dna 180? Koliko grejo ti skuterji? lp ← Tudi DNA-ja lahko, samo je bolj mali. Če hočeš imeti skuter pa lahko izbiraš med Runnerji 180-200 (čeprav te moram opozoriti, da padeš že v zgornji razred pri registraciji - do 250ccm), potem maš še Leonarde, Madisone, X9-tke, X-8-ke, Majestye, Dinke (B&W), Grand Dinke, Atlantice in še bi se dalo naštevati v nedogled. Več kubikov kot imaš, boljši je navor (ker imajo vsi okoli 20KM), tako da bi jaz izbiral samo med 250ccm ali eventuelno 180 FXR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kosho Objavljeno Maj 26, 2007 Deli Objavljeno Maj 26, 2007 Kdo ve povedat kaj o kvaliteti Italjet skuterjev? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Maj 11, 2008 Deli Objavljeno Maj 11, 2008 ima kdo kakšnega za dele za prodat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LRR Objavljeno April 23, 2009 Deli Objavljeno April 23, 2009 ima kdo kakšnega za dele za prodat? Če ima kdo kake dele naj me kontaktira, bi rabil par delov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se