x8r-x Objavljeno Junij 29, 2002 Opozori Objavljeno Junij 29, 2002 Zadnje čase (zadnjih nekaj kilometrov) mi skuter cuka pri nizkih obratih. Ne vem kako bi drugače povedal. Trese se tudi kadar speljem. Kadar pa dodam gas, da pride na višje obrate je vse v redu. :? A kdo ve kaj bi blo narobe?
Roman Objavljeno Junij 30, 2002 Opozori Objavljeno Junij 30, 2002 Če imaš še probleme poglej sklopko - lahko si jo pregrel, lahko je šla kakšna vzmet...
x8r-x Objavljeno Junij 30, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Junij 30, 2002 Bom pogledal. Pregrela pa mislim da se ni, ker motorja ne teram do konca. Tako da se ne bi smela od česa pregret. Vse je pa možno. :wink:
Roman Objavljeno Junij 30, 2002 Opozori Objavljeno Junij 30, 2002 Pregrela pa mislim da se ni, ker motorja ne teram do konca. Saj sklopka ne trpi, ko ga teraš, ampak pri speljevanju, pa pri počasni vožnji v klanec (z dvema) - se pravi takrat, ko drsi. Lahko je pa tudi jermen - eni neoriginalni (zdej se ne spomnim firme) so zelo nagnjeni k tresenju.
x8r-x Objavljeno Junij 30, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Junij 30, 2002 No, jermen imam še originalen. Motor mi pa cuka zadnjih 20km. Do zdaj mi še niti enkrat. Noter imam pa malossijevo sklopko. Imam jo približno 1000km.
Tomosaki Objavljeno Julij 2, 2002 Opozori Objavljeno Julij 2, 2002 Nimam pojma. Bi pa res znala bit sklopka. Roman zna met prav. Zaupaj strokovnjakom. Njemu, ne meni.
x8r-x Objavljeno Julij 2, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Julij 2, 2002 Ok, bom malo povprašal na mojem servisu. :wink:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se