2384nsdf83 Objavljeno November 29, 2006 Deli Objavljeno November 29, 2006 Tukaj svoje misli beležijo tisti, ki http://www.youtube.com/watch?v=2gU4SQ1jicE. Se mi zdi, da tako dobro mleko danes že težko najdeš. Se pa da, seveda. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno November 29, 2006 Deli Objavljeno November 29, 2006 mmmm, zizki :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno November 29, 2006 Deli Objavljeno November 29, 2006 jap, ni švoh... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 29, 2006 Deli Objavljeno November 29, 2006 zaznavam neka prikrita sporočila :eek: ampak zakaj za vraga se mi lušta nečesa drugega kot mleka :hmm: carmagedon 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 29, 2006 Deli Objavljeno November 29, 2006 Mleko moje mladosti! :P :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno November 29, 2006 Deli Objavljeno November 29, 2006 To ni čist nič drugega kot iskoriščanje ženskega telesa v komercialne namene. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno November 29, 2006 Deli Objavljeno November 29, 2006 Ja, dobro je ... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 29, 2006 Deli Objavljeno November 29, 2006 To ni čist nič drugega kot iskoriščanje ženskega telesa v komercialne namene. :P Maš prav. Sprejemljivo je edino izkoriščanje v sexualne namene :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 29, 2006 Deli Objavljeno November 29, 2006 pivo ali mleko ? sploh ni dileme. MLEKO ! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 29, 2006 Deli Objavljeno November 29, 2006 Tukaj svoje misli beležijo tisti, ki http://www.youtube.com/watch?v=2gU4SQ1jicE. Se mi zdi, da tako dobro mleko danes že težko najdeš. Se pa da, seveda. :blush: Ne sam mleko, tudi reklamo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 29, 2006 Deli Objavljeno November 29, 2006 (popravljeno) pivo ali mleko ? pir :grim Popravljeno November 29, 2006. Popravil Zdrawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno November 29, 2006 Deli Objavljeno November 29, 2006 Jp, kje so cajti mleka v vrečki, ki je običajno še puščala :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno November 29, 2006 Avtor Deli Objavljeno November 29, 2006 Fuck milk :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno November 29, 2006 Deli Objavljeno November 29, 2006 pivo ali mleko ? sploh ni dileme. MLEKO ! B) :nono: Ni varjante da mleko, ker mi škodi :grim dohtarji mi ga prepovedal :grim (resno jst to) Tko da tle prevaga PIVO :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno November 29, 2006 Deli Objavljeno November 29, 2006 mi ga pa pijemo, pijemo, pijemo, pijemo ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 29, 2006 Deli Objavljeno November 29, 2006 Za dobro mleko je treba kmal ustat :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 29, 2006 Deli Objavljeno November 29, 2006 :nono: Ni varjante da mleko, ker mi škodi :grim dohtarji mi ga prepovedal :grim (resno jst to) Tko da tle prevaga PIVO :grim Men je tud dohtar prepovedal mleko. Ni mi pa prepovedal sesati in mučkati mlečne embalaže. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno November 29, 2006 Deli Objavljeno November 29, 2006 Men je tud dohtar prepovedal mleko. Ni mi pa prepovedal sesati in mučkati mlečne embalaže. :devil: Jah no pr dedih to še nekak zgleda če to počnejo, da bi pa jst :? Ne hvala :grrr Veliko užitkov ti želim še naprej Lobo, pri obdelovanju mlečne embalaže :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 29, 2006 Deli Objavljeno November 29, 2006 fuj mleko :SS :SS :SS :SS je kej druzga bolš :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 29, 2006 Deli Objavljeno November 29, 2006 fuj mleko :SS :SS :SS :SS je kej druzga bolš :grim :grim tud čokolino se nardi z mlekom :naughty: jz pa obožujem mleko, mlečne jedi, mlečne izdelke :OK: zato pa imam tko močne kosti :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 29, 2006 Deli Objavljeno November 29, 2006 Kak se že topic da na ignore? :hmm: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 29, 2006 Deli Objavljeno November 29, 2006 tud čokolino se nardi z mlekom :naughty: jz pa obožujem mleko, mlečne jedi, mlečne izdelke :OK: zato pa imam tko močne kosti :yea1: aaaaaaa čokolino je pa neki druzga :grim ma drzgačen okus kot samo mleko.... kar je mlečnega jem čokolado in čokolino.... no mogoče se bi še kej najdl da je mal mleka not pa da jem oz.pijem :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 29, 2006 Deli Objavljeno November 29, 2006 Kak se že topic da na ignore? :hmm: :P Kaj maš pa ti proti zizam? Aja pozabil, NE SMEŠ gledat. Firer ne pusti. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno November 29, 2006 Deli Objavljeno November 29, 2006 Kaj maš pa ti proti zizam? Aja pozabil, NE SMEŠ gledat. Firer ne pusti. :devil: Stari tebe so pa res virusi dobro zjebali. :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 29, 2006 Deli Objavljeno November 29, 2006 Stari tebe so pa res virusi dobro zjebali. :fredy: Jaaaa. Grem zdaj posodo pomit, pol pa ruknem tri pire, pa bo kar bo. Nekaj bo crknilo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se