Zdrawc Objavljeno December 1, 2006 Deli Objavljeno December 1, 2006 sm ga pa z veseljem cuzala :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno December 1, 2006 Deli Objavljeno December 1, 2006 no ja...takrat sm ga pa z veseljem cuzala...k nisem še nč druzga poznala.....zdej pa poznam.....pa mi je velik stvari boljših od mleka :OK: (da o čokoladni ne govorimo :010) to je bila napaka zakaj si le drugo probala :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 1, 2006 Deli Objavljeno December 1, 2006 to je bila napaka zakaj si le drugo probala :hmm: :hmm: kaj pa vem....najbrž so me prisilili :eek: :kva1: ampak zdej mi ni nitit malo žau....mogoče pa se še kdaj vrnem na mleko :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno December 1, 2006 Deli Objavljeno December 1, 2006 Evo, da boste imeli vsi dosti ... Vilma iz Fornač :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno December 1, 2006 Deli Objavljeno December 1, 2006 (popravljeno) Mlek ruleZ ... Popravljeno December 1, 2006. Popravil Ni3ous Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno December 1, 2006 Deli Objavljeno December 1, 2006 Evo, da boste imeli vsi dosti ... Vilma iz Fornač :P Hvale Vale :blush: P.S. A maš mogoč še št. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno December 1, 2006 Deli Objavljeno December 1, 2006 Zdrawc zate pa tale :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno December 1, 2006 Deli Objavljeno December 1, 2006 Zdrawc zate pa tale :004 se mi zdi, da bi mogla bit slika, sam je ne morm widet :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno December 1, 2006 Deli Objavljeno December 1, 2006 Kje je moje mleko? Kje je moje mleko? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 20, 2009 Deli Objavljeno April 20, 2009 u glavnem, čez kakao ga ni spuzva in osa rider 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
radoracer Objavljeno April 20, 2009 Deli Objavljeno April 20, 2009 mleko....to mi deli, kar se tiče mleka ga spijem ogromno, preveč sam kaj, ko je tako dobro še posebi če je mal hladn, spijem ga več kot liter na dan in obvezno enega tud dva, 500g jogurt ego, kupujem kar v platojih obvezno od ljub. mlek. alpsko mleko :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 20, 2009 Deli Objavljeno April 20, 2009 mleko....to mi deli, kar se tiče mleka ga spijem ogromno, preveč sam kaj, ko je tako dobro še posebi če je mal hladn, spijem ga več kot liter na dan in obvezno enega tud dva, 500g jogurt ego, kupujem kar v platojih obvezno od ljub. mlek. alpsko mleko :worship: lejko mlejko je pa moj osa rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 20, 2009 Deli Objavljeno April 20, 2009 mleko je zakon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno April 20, 2009 Deli Objavljeno April 20, 2009 mleko je zakon Mashina, a misliš dab se dala podojit?? :naughty: Ker jaz mam tak rad mlejko...... :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 20, 2009 Deli Objavljeno April 20, 2009 Mashina, a misliš dab se dala podojit?? :naughty: Ker jaz mam tak rad mlejko...... :winkiss: sej je laži kako kravo najt :naughty: zdej se tko že uzun pasejo spuzva in osa rider 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno April 20, 2009 Deli Objavljeno April 20, 2009 u glavnem, čez kakao ga ni si ziher??????? no moja hčerka tudi prisega na mleko ampak je komaj 1 leto stara, mali pa pri 3 letih že rajše spije kaj drugega - brezalkoholnega jasno! ata pa mleko ne pije sploh, majo druge pijače več vitaminov in boljše pašejo k roštilju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno April 20, 2009 Deli Objavljeno April 20, 2009 mleko pijejo otroc pa telički pa jst tut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 20, 2009 Deli Objavljeno April 20, 2009 si ziher??????? no moja hčerka tudi prisega na mleko ampak je komaj 1 leto stara, mali pa pri 3 letih že rajše spije kaj drugega - brezalkoholnega jasno! ata pa mleko ne pije sploh, majo druge pijače več vitaminov in boljše pašejo k roštilju k boš naslednič meu roštilj sam povej, pa pridem probat če gre mlek zravn osa rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno April 20, 2009 Deli Objavljeno April 20, 2009 Kozji je najtabolš , čeprov na konc mal na kozo potegne TommyP 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 20, 2009 Deli Objavljeno April 20, 2009 Kozji je najtabolš , čeprov na konc mal na kozo potegne glavn da ni kakih drugih hujših posledic osa rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno April 20, 2009 Deli Objavljeno April 20, 2009 glavn da ni kakih drugih hujših posledic aja pozabla povedat ......mal kozle strelaš pol :grim TommyP 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno April 20, 2009 Deli Objavljeno April 20, 2009 Kozji je najtabolš , čeprov na konc mal na kozo potegne btw koza je inteligentna žival Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno April 20, 2009 Deli Objavljeno April 20, 2009 btw koza je inteligentna žival To itak, razn če je blond, tm je pa mal vprašljivo :evilgrin: TommyP 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 21, 2009 Deli Objavljeno April 21, 2009 mleko pijejo otroc pa telički pa jst tut dons ti jaz enga častim pa use naj naj..... sej ti dovolm da jih več spiješ dons, ne sam enga :worship: :winkiss: osa rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
antony Objavljeno April 21, 2009 Deli Objavljeno April 21, 2009 Tale ma za cel forum Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se