Andrejcer Objavljeno Januar 19, 2014 Deli Objavljeno Januar 19, 2014 Mleko ni zdravo za odrasle kdo je to reku? Mogoče laktozno intoleranten odrasel človek. V EU bi naj imelo hipolaktazijo čez 10%, pri starejših (okrog 60 let) pa se odstotek poveča na +40%. Skratka jaz nisem med njimi, zato še uživam, ko pijem mleko in mlečne izdelke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno Januar 19, 2014 Deli Objavljeno Januar 19, 2014 Obožujem zizke-ženske,samega mleka nemaram nikoli pil razen maminega ! ! Rad pijem kakav,belo kavo,toplo čokolado,ovomaltine odlična Švicarska pijača pri nas nepoznana dobi se SAMO v DM-u ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 24, 2014 Deli Objavljeno Januar 24, 2014 umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Januar 24, 2014 Deli Objavljeno Januar 24, 2014 Maaa mleko, fuj!! Nekako ljubša mi je pakunga!! :grim Dadi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Januar 30, 2014 Deli Objavljeno Januar 30, 2014 . .... moje mnenje .... . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno Januar 30, 2014 Deli Objavljeno Januar 30, 2014 Obožujem zizke-ženske,samega mleka nemaram nikoli pil razen maminega ! ! Rad pijem kakav,belo kavo,toplo čokolado,ovomaltine odlična Švicarska pijača pri nas nepoznana dobi se SAMO v DM-u ! Tole moram popravit v DM-u nedržijo več ! ! OVOMALTINE se dobi samo še pri Milerju ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 30, 2014 Deli Objavljeno Januar 30, 2014 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Februar 2, 2014 Deli Objavljeno Februar 2, 2014 Si nisem mislil, da obstaja tema na temo mleka? Kakorkoli, v mladosti sem rad pil mleko, vsaj 2 litra na dan. Potem sem postal oženjen, sem zadevo še povečal, ca 3-4 litre na dan...v bistvu sem ga pil kot vodo. 4 pakunge tavelikega benkota so šle na mesec. Pa dohtar zmiguje z glavo, pa ga prepove. Malo sem tarnal, se pa pozna. V letu sem shujšal 9 kg, holesterol se je popravil, driske, ki je bila prej vsakdanja, ni več. Tako da verjamem tistim, ki pravijo, da mleko za odraslega človeka ni vredi. Še vedno ga pijem, ca pol litra na teden, uživam v skuti z sladkorjem in kremastih jogurtih. Kar se tiče pa tetrapaka za mleko: trenutno smo pri F...bi pa še večjo pakungo...jasno... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 19, 2014 Deli Objavljeno Maj 19, 2014 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 26, 2014 Deli Objavljeno Maj 26, 2014 riž.jpg Kwa pa je to za en skisan mučefit? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 26, 2014 Deli Objavljeno Maj 26, 2014 Kwa pa je to za en skisan mučefit? v prahu..od črnca ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 27, 2014 Deli Objavljeno Maj 27, 2014 thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 njami Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno September 2, 2014 Deli Objavljeno September 2, 2014 droga pred spanjem.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 19, 2014 Deli Objavljeno November 19, 2014 na zdravje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno November 21, 2014 Deli Objavljeno November 21, 2014 droga pred spanjem.... kakao.jpg A te mehurčke narediš tako, da daš notri slamco, potem pa pihaš ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se