Einherjar Objavljeno Junij 28, 2001 Avtor Deli Objavljeno Junij 28, 2001 quote:quote: Eh... ni on v nasem klubu, da bi imel kake posebne privilegije :) Einherjer ------------- SUPPORT YOUR LOCAL FIRESTARTER! kljub temu! Lp Easyrider Mogoce bi bilo bolje: To vem, samo sitnari pa (brez lahko) kljub temu . Einherjer ------------- SUPPORT YOUR LOCAL FIRESTARTER! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Junij 28, 2001 Deli Objavljeno Junij 28, 2001 sorry, moja napaka! res bi moral napisati brez lahko. lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 28, 2001 Deli Objavljeno Junij 28, 2001 moram,smem,ali obstaja moznost,da bi sitnaril? ----------- Injection is nice,but I´d rather be blown. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Junij 28, 2001 Deli Objavljeno Junij 28, 2001 V prvem postu bi moral napisati, da boš težko (fejst, dolgo, glasno, ...) sitnaril. Tu namrec sploh ni bilo govora, ce smeš (lahko), saj bi ti to pravico dali FIRESTARTERJI šele na licu mesta (seveda ce boš priden?). lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 28, 2001 Deli Objavljeno Junij 28, 2001 quote: V prvem postu bi moral napisati, da boš težko (fejst, dolgo, glasno, ...) sitnaril. Tu namrec sploh ni bilo govora, ce smeš (lahko), saj bi ti to pravico dali FIRESTARTERJI šele na licu mesta (seveda ce boš priden?). lp Easyrider 1.manj govora,vec akcije (sitnarjenja,kot govora o sitnarjenju) 2.pravico si vzamem 3.priden ne poznam ----------- Injection is nice,but I´d rather be blown. Edited by - Ice on 28/06/2001 11:19:51 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Junij 28, 2001 Deli Objavljeno Junij 28, 2001 Na kratko receno : POBALIN! lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 28, 2001 Deli Objavljeno Junij 28, 2001 no....ja........mozno...... ----------- Injection is nice,but I´d rather be blown. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Junij 28, 2001 Deli Objavljeno Junij 28, 2001 Nic možno, 100%! lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Junij 28, 2001 Avtor Deli Objavljeno Junij 28, 2001 Hmmm... pobalin? It's a start... ICE a bi menjal klub? :) Einherjer ------------- SUPPORT YOUR LOCAL FIRESTARTER! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 1, 2001 Deli Objavljeno Julij 1, 2001 quote: Hmmm... pobalin? It's a start... ICE a bi menjal klub? :) Einherjer ------------- SUPPORT YOUR LOCAL FIRESTARTER! nope. ----------- Injection is nice,but I´d rather be blown. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Julij 4, 2001 Deli Objavljeno Julij 4, 2001 Kdo od forumašev pride danes prazniti Einherjerjeve zaloge piva? Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Julij 4, 2001 Deli Objavljeno Julij 4, 2001 Ne pridem, potem za druge ne bo kaj prida ostalo. Vam pa želim prijetno popoldne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 4, 2001 Deli Objavljeno Julij 4, 2001 sorry,ne bo slo.einherjer,hvala za mleko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Julij 4, 2001 Deli Objavljeno Julij 4, 2001 Tudi Brrrma ne bo. Ima Einherjer res zveze z Odinom in njegovimi, se na nebu že zbirajo oblaki, ki bodo z dežjem preprecevali dostop. Ein... in tvoji, veselo proslavo ustanovitve želim Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 4, 2001 Deli Objavljeno Julij 4, 2001 pridem!!!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Julij 4, 2001 Deli Objavljeno Julij 4, 2001 sorry mene ne bo ker imam do vecera obveznosti, pol pa se mi ne da ob 21.00 vozit v LJ na par pijac in nazaj. fajn se mejte! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 4, 2001 Deli Objavljeno Julij 4, 2001 bila na žuru, pa sem že doma!! Oz. sem že skoraj eno uro doma. Ne vem, al jaz nisem bila razpoložena, al tam ni bil pravo vzdušje, ampak nekako se nisem doboro pocutila. Sem šla potem še na Prešerca, pa je bila tudi tam tuga. A ja, pa dva policaja sta tam stala in nista pustila parkirati na tisti strani, kjer so franciškani, ker ima tam en butast vlakec koncno postajo. V glavnem edino dobro, kar je bilo je, da sem spoznala Zarjo, ki mi je obljubila, da se bo spet malo vec udejstvovala na forumu, da sem se pogovarjala z Perlo in Roly-jem, pa najbolj pomembno, da sem pojedla dober sladoled. kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Julij 4, 2001 Deli Objavljeno Julij 4, 2001 Ura je 23:11, jaz pa se delam. Sorry, danes ni slo niti pod razno za kaksen ogled Metelkove in Preserca... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 4, 2001 Deli Objavljeno Julij 4, 2001 Nic hudega, pa drugic!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Julij 4, 2001 Deli Objavljeno Julij 4, 2001 Dežja ni hotelo biti, sem se pa zato 3 ure po celjski okolici podil. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Julij 5, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 5, 2001 Meni se je zdelo cisto v redu... Je pa res, da so ljudje bolj ob strani stali (ce jim pase...). No ja vseeno je bilo kar nekaj ljudi, med drugim tudi 4je novi clani (go figure!). V principu cist v redu uspelo. Zaloge ki so posle: cca 100 pirov (nimamo cist presteto), 2l viskija, 1l stocka, 1l vina, 1l cole (z viskijem) V glavnem ostalo je se dovolj za prihajajoc dopust... A kdo pride na Richenberge v Ajdovscino? Jaz bom tam ker igramo na tem koncertu. Einherjer ------------- SUPPORT YOUR LOCAL FIRESTARTER! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Julij 5, 2001 Deli Objavljeno Julij 5, 2001 Zgleda, da dandanes ljudi najbolj presenetiš, ce jim kaj zastonj ponudiš, potem pa si ne upajo zraven, ker ne morejo ugotoviti, kateri kavelj je zadaj. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Julij 5, 2001 Deli Objavljeno Julij 5, 2001 Einherjer sorry ampak smo(O.S.T.) imeli foto session za PLAYBOYA(go figure), ki se je zavlekel cisto predolgo. :-))) A Wicked Crew tudi igrajo na Rihemberku ?? hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Julij 5, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 5, 2001 quote: Einherjer sorry ampak smo(O.S.T.) imeli foto session za PLAYBOYA(go figure), ki se je zavlekel cisto predolgo. :-))) A Wicked Crew tudi igrajo na Rihemberku ?? hotschko WOW.. a boste naked :), ce boste povej, da ne bom slucajno sel gledat :) Zal Wicked Crew ne bojo igrali, ker tipi niso bili pripravljeni skesirat ama nix sploh... A bos ti ze v petek pripeljal tudi svoj ojacevalec? Einherjer ------------- SUPPORT YOUR LOCAL FIRESTARTER! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Julij 5, 2001 Deli Objavljeno Julij 5, 2001 sorry, nisem prišel,ker sem moral delat. lp., bmw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se