Bias Objavljeno December 2, 2006 Deli Objavljeno December 2, 2006 Živjo! Sem nov na forumu in vas vse lepo pozdravljam... :) Imam novega VW Caddy-ja 1,9 tdi (l.2006) in bi ga rad predelal (montažno - da je možno tudi raztaviti) v camperja oz. mali avtodom... V bistvu mi je pomembno da ima ležišče za dva, predalčnike za odlaganje (ki se dajo zapreti z vratci) in mogoče možnost da se da usesti zadaj in kaj pojesti v slabem (deževnem vremenu)... Pa me zanima če je tukaj kakšen ki ima kak predlog, ali je že delal kaj podobnega... Prav bi mi prišle kakšne slike, načrti, predlogi, mogoče tudi internetne povezave do strani ki imajio kaj za mene (sem že iskal po netu a bolj malo našel). Vsem, ki mi znate kakorkoli pomagati se že v naprej zahvaljujem. Lp ;-) *no nekaj podobnega imam: / Bias Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno December 2, 2006 Deli Objavljeno December 2, 2006 Poglej pri westfaliji, ki ima predelave za transporterje. caddy camper Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno December 3, 2006 Deli Objavljeno December 3, 2006 za razne ideje pobrskaj pri kaksnih off road dobaviteljih (npr. kamp oprema) ali off road forumih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se