Pravokotar Objavljeno Junij 29, 2002 Deli Objavljeno Junij 29, 2002 Pohabljen bog ali božanski pohabljenec? Kje so krila, ki dokazujejo božanskost? Kje je žar, ki dokazuje voljo, izkopati se iz pohabljenosti? haiku by PEPE Spet opozorilo: moral sem napissati, nobene potrebe po odgovorih, če kdo resnično ne začuti potrebe. Imate pač smolo, da sem se usidral na MS. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno Junij 29, 2002 Deli Objavljeno Junij 29, 2002 Ne morem gledati, kako bog trpi. Kako njegova lepota ne žari v vsej svoji svetlosti. Svetlost je dokazano izjemna. Čutim se krivega. Ne zmorem bremena. Ne dviguj sidra. Ceniti začneš, ko ti manjka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Junij 29, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 29, 2002 Je bog ali si ti, Leon? Zopet dobrodošel. PEPE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno Junij 29, 2002 Deli Objavljeno Junij 29, 2002 Hvala, ker me sprejemaš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Chebi Objavljeno Junij 29, 2002 Deli Objavljeno Junij 29, 2002 Leon - welcome back!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Junij 29, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 29, 2002 Hvala, ker me sprejemaš. Ljubi bog, Leon, zakaj te pa naj ne bi? Vendar, ko se pogovarjaš z menoj, Leon, moraš vedeti eno: nisem kristjan. Ali lahko to sprejmeš? PEPE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno Junij 30, 2002 Deli Objavljeno Junij 30, 2002 PEPE tudi jaz nisem popoln kristjan, tudi ne popoln musliman, budist, materialist, idealist,... Od vsega sprejemam le tisto, kar se pokriva z mojimi življenskimi nazori z malo odstopanja. Kot je Ejnherjer zadnjič nakazal znano modrost, da ima vsakdo Boga v sebi, le poslušati in spoznavati ga mora. Sicer pa tiste šarlatane religij, ki v tuzemstvu reklamirajo onstranstvo preziram in se mi naravnost gnusijo, ko prepričujejo labilne osebnosti v tlako, da skrbijo za njihove riti. Kar zadeva krščanstvo, je pri meni zadnjih nekaj let tako slabo zapisano zaradi vpliva »klera« na javni prostor (predvsem SLO), da resno razmišljam podati se v postopek »preklica« krsta, ki sem ga bil deležen po tuji volji. PEPE lahko sprejmem, ker si to želim in imam večinoma kontrolo nad svojimi čustvi. PEPE: »Je bog ali si ti, Leon?«; Kdo je na tej strani prvi omenil sidro? Don't be so modest. Chebi tnx. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Junij 30, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 30, 2002 No, lepo, pa smo spet skupaj. PEPE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Julij 1, 2002 Deli Objavljeno Julij 1, 2002 Žar je. Žar je dejstvo. Žar je dejstvo, ki je udejanjeno. Če ni, ga je potrebno ustvariti. In ko ga, v krilih spet vlada veter. Jaz sem žar. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno Julij 2, 2002 Deli Objavljeno Julij 2, 2002 Žar je. Žar je dejstvo. Žar je dejstvo, ki je udejanjeno. Če ni, ga je potrebno ustvariti. In ko ga, v krilih spet vlada veter. Jaz sem žar. Gregs, sicer ne vem , kaj si s tem mislil, ampak če rabiš "žar", ti ga z veseljem spet posodim. 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno Julij 2, 2002 Deli Objavljeno Julij 2, 2002 Bladzo 8). Si bo Gregs lase populil, če ga boš zezal. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Julij 3, 2002 Deli Objavljeno Julij 3, 2002 Hahahaahahahahha..... Bladzo in Leon.... srcka sta.... (panisemsestrapress) :D Ej, Leon, z Bladzom se tako ali tako stalno zezava, da ni problem, da bi imel kaj manj las.... Je pa dobro tole spesnil z zarom.... Bladzo, a sem ti ga vsaj dobro ocistil?! Eheehehehehee...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se