BremzPenzl Objavljeno December 3, 2006 Deli Objavljeno December 3, 2006 Trenutne aktualne politične teme, so dale navdih (ob izdatni podpori piva in sorodnih substanc) mojim trem ali štirim sivim celicam, ki so na koncu prišle do zaključka, da se ustanovi etična skupina CIGOMOTO. 1. motoristi veljamo za nomade, torej smo nomadsko ljudstvo 2. marsikdo bi nas rad prikazal kot marginalo skupino (divjaki, norci, trablmaherji....) 3. dostikrat smo temne polti (olje, prah, blato.....) 4. tu in tam nam postavijo barikade ali potegnejo zajlo čez cesto 5. družimo se večinoma medsebojno Vse skupaj zelo spominja na cigane (ne na ROME - da ne bo pomote!) Torej ustanovimo etično skupino CIGOMOTO (cigo&moto)! Prednost pred raznimi klubi, združenji in ostalo solato je očitna. 1. Slovenija bo končno dobila motodrom ali dva, nekaj kros in enduro prog, hill klajming na Pekrski gorci... 2. Poslanca v parlamentu in dva sekretarja v Min. za promet ter člane v občinskih svetih 3. Vozili se bomo lahko brez registracije in brez vozniške. 4. Davkov ne bomo plačevali 5. Če bo slučajno kakšna stvar prišla do sodišča bo tam zastarala. 6. Tankali bomo zastojn in temu se ne bo reklo kraja. 7. Če se bo kdo kaj pritoževal ga bomo brez posledic pretepli. 8. Policaji se nas bodo izogibali. 9. Če bi nas slučajno kdo ogrožal, nas bodo specialci branili! 10. Ko ne bo po naše, bomo šli pred parlament in obvestili bomo EU. 11. Denar, ki nam ga bo dolžna država in EU dat, bomo bratsko zapili!! 12. Sexali bomo vse povprek, otroke bo pa vzdrževala država. In nekega dne nas bo dosti in bomo ustanovili lastno državo! Sprejemam predloge za zastavo, himno in grb! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 3, 2006 Deli Objavljeno December 3, 2006 Jaz trenutno še nimam motorja,bi pa z veseljem bil član CIGOMOTO populacije! :OK: Najbrž bi mi motor tut lahko "zrihtali" po kaki ugodni ceni! :P :D :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 3, 2006 Deli Objavljeno December 3, 2006 Ti sam povej.Mamo več garaž v katerih imamo spravljene različne reči...marsikaj najdemo povsem naključno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 3, 2006 Deli Objavljeno December 3, 2006 Ti sam povej.Mamo več garaž v katerih imamo spravljene različne reči...marsikaj najdemo povsem naključno. Veš kaj bi jaz mev? Eno Yamahico XT,kak novejši letnik! :grim :grim :grim Pa KTM bi tut velav. Aja, 600 ccm+. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 3, 2006 Deli Objavljeno December 3, 2006 2. Poslanca v parlamentu in dva sekretarja v Min. za promet ter člane v občinskih svetih Eno predstavnico že mate :grim Sicer ne v cigomoto, ampak bi blo pa za razmislt :hmm: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrej.d Objavljeno December 3, 2006 Deli Objavljeno December 3, 2006 Zastava:usrane gate. Himna:99 luftbalons. Grb:luknja v gatah. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno December 3, 2006 Deli Objavljeno December 3, 2006 pri takih fajn pogojih, noben od teh cigomototov ne bo preživel več kot tedn dni :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 3, 2006 Avtor Deli Objavljeno December 3, 2006 Zastava:usrane gate. Himna:99 luftbalons. Grb:luknja v gatah. Kaj pa ona "gate na glavo pa dva..." Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 3, 2006 Deli Objavljeno December 3, 2006 pri takih fajn pogojih, noben od teh cigomototov ne bo preživel več kot tedn dni :krneki: Kaj ne!?!Saj nas bo država umaknila na varno mesto in nam zgradila poligon/progo da ne bomo več v "napoto".Pa zastonj hrana,prenočišča... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunkl Objavljeno December 3, 2006 Deli Objavljeno December 3, 2006 Tudi jaz hočem biti CIGOMOTIST!!!!!!!!!! Ampak samo pod pogojem, da je mama Strojan tudi članica. Moj moto - mama Strojan za predsednika. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 3, 2006 Avtor Deli Objavljeno December 3, 2006 Tudi jaz hočem biti CIGOMOTIST!!!!!!!!!! Ampak samo pod pogojem, da je mama Strojan tudi članica. Moj moto - mama Strojan za predsednika. Dobrodošel! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 3, 2006 Deli Objavljeno December 3, 2006 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: jest crkavam :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 3, 2006 Deli Objavljeno December 3, 2006 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: jest crkavam :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: to pa ni v redu... :blink: kaj bo šele ko se bomo osebno spoznaval???Boš pokala od smeha?? :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 3, 2006 Deli Objavljeno December 3, 2006 (popravljeno) to pa ni v redu... :blink: kaj bo šele ko se bomo osebno spoznaval???Boš pokala od smeha?? :lol1: o je je v redu :grim bolš da od smeha crkavam kot pa od česa druzga :grim a bi se spoznaval? :hmm: .......ko me boste osebno spoznaval :hmm: se bom smejala :kva1: :D Popravljeno December 3, 2006. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 3, 2006 Deli Objavljeno December 3, 2006 Sam da ne boš pred mano crkavala...me bojo še česa obtožl :kva2: Kaj pa bi mama strojan vozila??Al bi jo kdo drug vozil?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 3, 2006 Deli Objavljeno December 3, 2006 (popravljeno) Sam da ne boš pred mano crkavala...me bojo še česa obtožl :kva2: obtožl česa že??? :hmm: :hmm: :lol1: :D ps. a pol boste vozil sosedove motorje :hmm: :lol1: :lol1: :lol1: Popravljeno December 3, 2006. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 3, 2006 Deli Objavljeno December 3, 2006 Makaki, to bojo NAŠI motorji, no mogoče bo kak sosedov vmes,kdo bi se pa na malenkosti ozirav! :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 3, 2006 Deli Objavljeno December 3, 2006 Kar mam jst v roli ali pod ritjo je moje ane??Drgač ne bi bil gor??A ma kdo kj proti?? :angry: :chase: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno December 3, 2006 Deli Objavljeno December 3, 2006 Torej ustanovimo etično skupino CIGOMOTO (cigo&moto)! Prednost pred raznimi klubi, združenji in ostalo solato je očitna. ... Sprejemam predloge za zastavo, himno in grb! :yea1: Verjetno si mislu "etNična" skupina cigomoto? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno December 3, 2006 Deli Objavljeno December 3, 2006 Sam da ne boš pred mano crkavala...me bojo še česa obtožl :kva2: Kaj pa bi mama strojan vozila??Al bi jo kdo drug vozil?? mama strojan ma crossa :OK: prej k je bla reportaža na 24ur, je bla na kolibo naslonjena crossa, se mi zdi da Honda CR :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 4, 2006 Deli Objavljeno December 4, 2006 :lol1: ma minca prov-za crkant od smeha...pa pravjo da nimajo dnara.tastara pa skos rauha pa benzin kuri :headbang: sicer pa mogoče bomo pol mel zastonj benz ane??? :devil: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 4, 2006 Deli Objavljeno December 4, 2006 Kaj Cigomoto si lahko samo z enduro, al jemlete take z bolj cestnimi mopedi tudi? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrej.d Objavljeno December 4, 2006 Deli Objavljeno December 4, 2006 Verjetno si mislu "etNična" skupina cigomoto? "Lošem kurcu i dlaka na pički smeta!" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 4, 2006 Avtor Deli Objavljeno December 4, 2006 Kaj Cigomoto si lahko samo z enduro, al jemlete take z bolj cestnimi mopedi tudi? :? Seveda, samo moraš znat z njim čez barikade skakat!! :naughty: Kolikor vem, leteti že znaš, pristanke pa še malo vadi! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 4, 2006 Deli Objavljeno December 4, 2006 Kolikor vem, leteti že znaš, pristanke pa še malo vadi! :devil: Nea se hrši, ker ti bom ventilčke spusto! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se