METAL4EVER Objavljeno December 4, 2006 Deli Objavljeno December 4, 2006 Za himno mam predlog un komad iz filma ko to tamo peva. :OK: Drgač pa kakor je zdrawc napisal pod takimi pogoji bi bila umrljivost velika.(ciroza). Sem pa kuj zraven.Kaj mora to bit lepo kamor koli prideš je vse zaston,pa še polcaji te spremlajo če se glih kdo pobuni. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno December 4, 2006 Deli Objavljeno December 4, 2006 "Lošem kurcu i dlaka na pički smeta!" "Rđavom kurcu i dlaka smeta..." Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 4, 2006 Avtor Deli Objavljeno December 4, 2006 Nea se hrši, ker ti bom ventilčke spusto! :P S katero roko pa? :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 4, 2006 Deli Objavljeno December 4, 2006 S katero roko pa? :OK: Z zobi, če bo treba! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 4, 2006 Avtor Deli Objavljeno December 4, 2006 Da, Da ! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno December 4, 2006 Deli Objavljeno December 4, 2006 Jst tut hočem bit cigomoto!!! :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Haula Objavljeno December 4, 2006 Deli Objavljeno December 4, 2006 Kje se včlaniš???? :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 4, 2006 Avtor Deli Objavljeno December 4, 2006 Zastava:usrane gate. Himna:99 luftbalons. Grb:luknja v gatah. Prisežeš zastavi , grbu in himni!!! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 4, 2006 Deli Objavljeno December 4, 2006 Jaz bi tudi :OK: samo še moram malo počakati, da dobim malo več braun boje.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno December 4, 2006 Deli Objavljeno December 4, 2006 kolk pa pride članstvo za cigomoto :D a je to tut zaston O:-) sm resen kandidat :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunkl Objavljeno December 4, 2006 Deli Objavljeno December 4, 2006 Spet jest! Kva morem pa ukrast, d bom lahko član. Pr sosed na turnu majo bakr. UUUUUUUU koko je lepo zelen. Za domovino z mamo Strojan naprej! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 4, 2006 Avtor Deli Objavljeno December 4, 2006 kolk pa pride članstvo za cigomoto :D a je to tut zaston O:-) sm resen kandidat :yea1: Ena svinjska buča, za župo. Samo vkradena mora bit! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 A ta prave cigane tudi sprejemate medse? Ali morajo naredit svoj CigoMotoCigo klub? Pa prav zares sprašujem, ker nas kar nekaj že ima motorje in bi res radi eno združenje "vkup spravili"! :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 5, 2006 Avtor Deli Objavljeno December 5, 2006 A ta prave cigane tudi sprejemate medse? :trance_33_sleep: Normalno, imaš vse šanse za prvega predsednika! pardon, KRALJA :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 Normalno, imaš vse šanse za prvega predsednika! pardon, KRALJA :OK: :OK: :OK: No, v redu, ker sem mislil, da spet kakšno diskriminacijo zganjate! :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 5, 2006 Avtor Deli Objavljeno December 5, 2006 Spet jest! Kva morem pa ukrast, d bom lahko član. Pr sosed na turnu majo bakr. Pa ja neboš ta črnim krado, a ne vidiš da so siromaki? p.s. Mi ta črni mormo vkup držat! (jaz sn črn od olja, ker mi dihtunga spušča) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 Se je že "našla" endura zame? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 Se je že "našla" endura zame? :? Ja, en obdarjen zamorc ti bo po blatu ril pa krampasto gumo bo gor mel... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marx Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 A cigomoto bo zdaj konkurenca čefurmoto ali se bodo združili? :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 (popravljeno) A cigomoto bo zdaj konkurenca čefurmoto ali se bodo združili? :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Poraja se novi MC Cigofur :doze: Hellsi bodo izginili iz scene :kva1: Be afraid, be very afraid! Popravljeno December 6, 2006. Popravil HHV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 Ja, en obdarjen zamorc ti bo po blatu ril pa krampasto gumo bo gor mel... Mater si pameten! Se mikar grauža! :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 6, 2006 Avtor Deli Objavljeno December 6, 2006 Hellsi bodo izginili iz scene :kva1: Be afraid, be very afraid! Bodo, ali so že? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kölm Objavljeno Januar 5, 2007 Deli Objavljeno Januar 5, 2007 CIGANSKA ZASTAVA: [attachmentid=89253] "CIGOMOTO" zastava: [attachmentid=89254] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunkl Objavljeno Januar 5, 2007 Deli Objavljeno Januar 5, 2007 Pa ja neboš ta črnim krado, a ne vidiš da so siromaki? p.s. Mi ta črni mormo vkup držat! (jaz sn črn od olja, ker mi dihtunga spušča) Saj to ni kraja, temu se bi lahko reklo naprimer samopomoč, al pa nepovratna sredstva. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 7, 2007 Avtor Deli Objavljeno Januar 7, 2007 CIGANSKA ZASTAVA: [attachmentid=89253] "CIGOMOTO" zastava: [attachmentid=89254] Bravo :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se