YIMMY Objavljeno December 3, 2006 Deli Objavljeno December 3, 2006 :( Žurka je uspela vendar sm zajebu čist vse :( preveč medice in to je meni škodilo :( 1000% se ne bo ponovil .) .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno December 4, 2006 Deli Objavljeno December 4, 2006 :hmm: pod katero žurko spada tole? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno December 4, 2006 Deli Objavljeno December 4, 2006 Verjetno se ne spomni :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno December 4, 2006 Deli Objavljeno December 4, 2006 1000% se ne bo ponovil .) .) Ja, ja..... ti kar svoji matki prawi, ne pa nam..... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 :( Žurka je uspela vendar sm zajebu čist vse Zapomni si, nobena ti ne bo dala, če boš nonstop pod gasom! :grrr Verjami izkušenemu! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 Zapomni si, nobena ti ne bo dala, če boš nonstop pod gasom! :grrr Verjami izkušenemu! :P :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 :hmm: Tebi bi moral verjet? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 :? spet si ves pijan neumnosti zganjal.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 :hmm: Kaj :hmm: , tak je. :grim Babe se naveličajo svojih dedov, ker so nonštop pod gasom, pol pa meni gnjavijo. Jaz pač dobričina kot sem...... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 Kaj :hmm: , tak je. :grim Babe se naveličajo svojih dedov, ker so nonštop pod gasom, pol pa meni gnjavijo. Jaz pač dobričina kot sem...... :devil: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 Kaj :hmm: , tak je. :grim Babe se naveličajo svojih dedov, ker so nonštop pod gasom, pol pa meni gnjavijo. Jaz pač dobričina kot sem...... :devil: Sem pa misnla da si izkušen v kontra smeri :slap: Da si ti nonstop pod gasom :P :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 :hmm: pod katero žurko spada tole? :hmm: Pomoje tisto od Zormana. Suhomontaža Albreht B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se