YIMMY Objavljeno December 3, 2006 Opozori Objavljeno December 3, 2006 :( Žurka je uspela vendar sm zajebu čist vse :( preveč medice in to je meni škodilo :( 1000% se ne bo ponovil .) .)
Perla Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 :hmm: pod katero žurko spada tole? :hmm:
Zdrawc Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 1000% se ne bo ponovil .) .) Ja, ja..... ti kar svoji matki prawi, ne pa nam..... B)
vapotek Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 :( Žurka je uspela vendar sm zajebu čist vse Zapomni si, nobena ti ne bo dala, če boš nonstop pod gasom! :grrr Verjami izkušenemu! :P
First Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 Zapomni si, nobena ti ne bo dala, če boš nonstop pod gasom! :grrr Verjami izkušenemu! :P :hmm:
Furioso Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 :hmm: Tebi bi moral verjet? :?
Thundercat Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 :? spet si ves pijan neumnosti zganjal....
vapotek Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 :hmm: Kaj :hmm: , tak je. :grim Babe se naveličajo svojih dedov, ker so nonštop pod gasom, pol pa meni gnjavijo. Jaz pač dobričina kot sem...... :devil:
wind Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 Kaj :hmm: , tak je. :grim Babe se naveličajo svojih dedov, ker so nonštop pod gasom, pol pa meni gnjavijo. Jaz pač dobričina kot sem...... :devil: :lol1: :lol1: :lol1:
First Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 Kaj :hmm: , tak je. :grim Babe se naveličajo svojih dedov, ker so nonštop pod gasom, pol pa meni gnjavijo. Jaz pač dobričina kot sem...... :devil: Sem pa misnla da si izkušen v kontra smeri :slap: Da si ti nonstop pod gasom :P :blush:
Wobewt Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 :hmm: pod katero žurko spada tole? :hmm: Pomoje tisto od Zormana. Suhomontaža Albreht B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se