Fazer03 Objavljeno Februar 26, 2007 Deli Objavljeno Februar 26, 2007 Odhod 21.4. prihod 5.5.Način vožnje lagano turistički. :eek: :eek: :eek: Meni se zdi malo razvlečeno .... je pa res, da če imaš nekaj dni rezerve ne more bit nič narobe :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hurikan Objavljeno Februar 26, 2007 Deli Objavljeno Februar 26, 2007 Pozdravljeni vsi :yea1: , sem nov na forumu. S soprogo načrtujeva malo daljše potepanje za prvomajske praznike, in sicer v Toscano, zatem na jug Italije ter na Sicilijo. Še vedno sta v igri tudi Korzika in Sardinija. Odhod načrtujeva za 26.04 ter povratek 12 ali 13.05. Prenočiva običajno v manjših hotelih ali apartmajih. Družbe se nebi branila :) , lahko tudi samo za del poti. Imava pa BMW 1200LT tako, da dolge dnevne ture niso problem. Hurikan :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 Rožnik a gre kdo zravn pr kokti pustimo mopede :OK: Nacrt potovanja 30.4. iz tromostovja povratek 1.5. okol 9h :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DESIM Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 Rožnik a gre kdo zravn pr kokti pustimo mopede :OK: Nacrt potovanja 30.4. iz tromostovja povratek 1.5. okol 9h :headbang: Mogoče-mogoče ,če bo vreme itd......! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceco Objavljeno Marec 9, 2007 Deli Objavljeno Marec 9, 2007 Pozdravljeni vsi :yea1: , sem nov na forumu. S soprogo načrtujeva malo daljše potepanje za prvomajske praznike, in sicer v Toscano, zatem na jug Italije ter na Sicilijo. Še vedno sta v igri tudi Korzika in Sardinija. Odhod načrtujeva za 26.04 ter povratek 12 ali 13.05. Prenočiva običajno v manjših hotelih ali apartmajih. Družbe se nebi branila :) , lahko tudi samo za del poti. Imava pa BMW 1200LT tako, da dolge dnevne ture niso problem. Hurikan :OK: Če tako dolgo in razvlečeno pot planiraš kot "spoznavanje terena" kam se bosta s soprogo v naslednjih letih vračala, potem je OK. Če pa ne, je to bolj "marširanje" po Italiji. Trust me. Bi se recimo dalo zmenit, da se dobimo 28/04 v Sieni na Piazza Campo na kapučinu. Ali pa ob 13. ih v oštariji Dall' Franko v Pienzi na mladem pečenem pujsku. Alternativa račka pegatka. Sledi neobvezen nakup olivnega olja v lokalni kmetijski zadrugi. Čečo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hurikan Objavljeno Marec 12, 2007 Deli Objavljeno Marec 12, 2007 Če tako dolgo in razvlečeno pot planiraš kot "spoznavanje terena" kam se bosta s soprogo v naslednjih letih vračala, potem je OK. Če pa ne, je to bolj "marširanje" po Italiji. Trust me. Bi se recimo dalo zmenit, da se dobimo 28/04 v Sieni na Piazza Campo na kapučinu. Ali pa ob 13. ih v oštariji Dall' Franko v Pienzi na mladem pečenem pujsku. Alternativa račka pegatka. Sledi neobvezen nakup olivnega olja v lokalni kmetijski zadrugi. Čečo Imaš kar prav. Sva se že nekako odločila, da preskočiva Korziko in Sardinijo. Toscana in Sicilija pa ostaneta. Glede kave ali pujska oz. obojega pa se lahko dogovorimo. Slavko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaciga Objavljeno Marec 13, 2007 Deli Objavljeno Marec 13, 2007 korzika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bica Objavljeno Marec 14, 2007 Deli Objavljeno Marec 14, 2007 korzika Kdaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaciga Objavljeno Marec 14, 2007 Deli Objavljeno Marec 14, 2007 mogoče že 27.4, načeloma pa od 28.4.- 4.ali 5.5. tisti teden v glavnem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bica Objavljeno Marec 14, 2007 Deli Objavljeno Marec 14, 2007 V planu mam isti termin, lahko se zmenmo , pa se skupi dol odpeljemo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zupo1970 Objavljeno Marec 14, 2007 Deli Objavljeno Marec 14, 2007 V planu mam isti termin, lahko se zmenmo , pa se skupi dol odpeljemo. Ej prjatli, mi gremo tut na Korziko za 1.maja, pa me zanima kako kaj za motorje na trajektih poskrbijo! Na Hrvaskem so mi ga namrec pred 10 leti prevrnili, ker ga niso privezal, pa me zdaj mal skrbi... Hvala in lep pozdrav, Zupo1970 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 15, 2007 Deli Objavljeno Marec 15, 2007 Ej prjatli, mi gremo tut na Korziko za 1.maja, pa me zanima kako kaj za motorje na trajektih poskrbijo! Na Hrvaskem so mi ga namrec pred 10 leti prevrnili, ker ga niso privezal, pa me zdaj mal skrbi... Hvala in lep pozdrav, Zupo1970 Dobro ti ga zvežejo.... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pudla Objavljeno Marec 15, 2007 Deli Objavljeno Marec 15, 2007 Dobro ti ga zvežejo.... :yea1: Ovako... :grim [attachmentid=93705] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceco Objavljeno Marec 15, 2007 Deli Objavljeno Marec 15, 2007 Ni bljema. Midva bova sicer na quattro ruote, ker je moja soproga zdravstveno out za motor, kar pa nama za dobro jesti in piti dobre kave v Toskani ne predstavlja kakšnih posebnih ovir. :P Lp, Srečko Imaš kar prav. Sva se že nekako odločila, da preskočiva Korziko in Sardinijo. Toscana in Sicilija pa ostaneta. Glede kave ali pujska oz. obojega pa se lahko dogovorimo. Slavko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jfk Objavljeno Marec 15, 2007 Deli Objavljeno Marec 15, 2007 Ko je že tema o Korziki, Sardiniji in trajektih - a je med vožnjo trajekta možno priti do motorja oz. avta. Po informacijah nekaterih se ne da :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Marec 15, 2007 Deli Objavljeno Marec 15, 2007 Kar rabiš, odnesi s sabo, kajti do vozila ne moreš. Po izplutju se garaže zaprejo in jih odprejo po obvestilu preko ozvočenja pred pristankom. Srečno vožnjo in plovbo ! Raza Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jfk Objavljeno Marec 15, 2007 Deli Objavljeno Marec 15, 2007 Kar rabiš, odnesi s sabo, kajti do vozila ne moreš. Po izplutju se garaže zaprejo in jih odprejo po obvestilu preko ozvočenja pred pristankom. Srečno vožnjo in plovbo ! Raza Hvala :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaciga Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 V planu mam isti termin, lahko se zmenmo , pa se skupi dol odpeljemo. lahko. kaj več se lahko tudi prek ZS zmeniva, ko bo čas za to. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smc Objavljeno April 11, 2007 Deli Objavljeno April 11, 2007 me vzameš s sabo :hmm: ;) ;) :yea1: pa mene :)? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno April 11, 2007 Deli Objavljeno April 11, 2007 pa mene :)? Sam' bejš! :angry: Sem jst že pred tabo v vrsti!!! :P :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno April 11, 2007 Deli Objavljeno April 11, 2007 Sam' bejš! :angry: Sem jst že pred tabo v vrsti!!! :P :P :D Kwa se pa ti rineš... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sest666 Objavljeno April 12, 2007 Deli Objavljeno April 12, 2007 u sarajevo na čevape pol pa naprej do morja - kopanje , ribe , ribice,... :OK: konc paznikov domov :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rrrr Objavljeno April 12, 2007 Deli Objavljeno April 12, 2007 v Maroko ... pa nazaj. :yes: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno April 12, 2007 Deli Objavljeno April 12, 2007 Uf.. za tako varianto bi moral pa js na Bandita dat vsaj kramprce! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dvabatta Objavljeno April 12, 2007 Deli Objavljeno April 12, 2007 Ojla...... :D Danes sem Stromu zamenjal obe gumi,jutri podaljšam registracijo in gas.............. :evilgrin: Ali je možno Aprila ali za prvomajske praznike it na Grosglokner. Kako je z cesto ali je prevozna tam gori ali :? :? :? Bi rad čimprej kakšno informacijo. LP :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se