sayo Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 VSA NAŠA LJUBLJENA DEKLETA IN ŽENE :wub: ALI BOSTE NOCOJ KAJ NASTAVILE STRIČKU MIKLAVŽU :grim ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 VSA NAŠA LJUBLJENA DEKLETA IN ŽENE :wub: ALI BOSTE NOCOJ KAJ NASTAVILE STRIČKU MIKLAVŽU :grim ? Kup posode za oprat, pa goro perila za zlikat! :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 (popravljeno) Kup posode za oprat, pa goro perila za zlikat! :devil: :devil: Ne ne :grrr Sayo je bil firbčen, če bodo kaj SVOJE peharje nastavlesvojim Miklavžem, ane :naughty: :lol1: :lol1: :lol1: Ja no... mal bi pa lahko :D Popravljeno December 5, 2006. Popravil Brdaus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 Miklavž je pussy! Dedek Mraz ga razbije ko pi*ko. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 Jst si pa za miklažva želim nov motorček.od hudičkov pa palco...če miklavž ne prnese kar hočm :devil: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 VSA NAŠA LJUBLJENA DEKLETA IN ŽENE :wub: ALI BOSTE NOCOJ KAJ NASTAVILE STRIČKU MIKLAVŽU :grim ? Ti pa že dolgo nisi, a ne :grim :grim :evilgrin: :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 Miklavž je pussy! Dedek Mraz ga razbije ko pi*ko. :grim Ti samo pridi danes k Lipi, boš za parkla glih dober. :devil: Če pa nimaš ketne, ti bom jaz eno od pesa prineso! :OK: :OK: Potem boma pa par. Ti boš kelnarce strašil, jaz bom pa zastojn pil. Drgo leto pa menjava! :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 Ti boš kelnarce strašil, jaz bom pa zastojn pil. Zakaj pa sam ti, se če jih dovolj kvalitetno prestrašim, lahko pijema oba zastojn! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 Zakaj pa sam ti, se če jih dovolj kvalitetno prestrašim, lahko pijema oba zastojn! :grim Zmenjeno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 Zakaj pa sam ti, se če jih dovolj kvalitetno prestrašim, lahko pijema oba zastojn! :grim Računi brez krčmarja... :grrr :headbang: :krneki: :kva2: :D :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 Računi brez krčmarja... :grrr :headbang: :krneki: :kva2: :D :lol1: Saj boš ti tut dobu en pir đabe. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 Saj boš ti tut dobu en pir đabe. :D ...pridem... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 itak :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 Kaj itak? Prideš, ali nastaviš :? Ali celo, prideš in nastaviš. :OK: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 Pride, nastavi, gre. Ni lepšega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 VSA NAŠA LJUBLJENA DEKLETA IN ŽENE :wub: ALI BOSTE NOCOJ KAJ NASTAVILE STRIČKU MIKLAVŽU :grim ? itak obišče sam tapridne, zakaj bi se mučla? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 (popravljeno) jest bom na okno dala modrc... ker samo 1ga peharja oz.košare se ne splača postavt....tko bom pa imela 2 košarici :010 :kva2: mogoče mi pa prinese kej ??? Popravljeno December 5, 2006. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 jest bom na okno dala modrc... ker samo 1ga peharja oz.košare se ne splača postavt....tko bom pa imela 2 košarici :010 :kva2: mogoče mi pa prinese kej ??? Prava Gorenka!!! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 Prava Gorenka!!! :P :lol1: a se mi vid a ne?? ;) ne morem iz svoje kože :grrr mogoče mi pa še gorenko prnese :hmm: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 Potem pa svizec zavije čokolado v folijo :lol1: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 Potem pa svizec zavije čokolado v folijo :lol1: :headbang: sej jo je že če ne veš :wacko: nimaš ti pojma :wacko: prej jo zavije...pol pa jo miklavž prnese :grim :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 In ti jo z mano deliš?! :yes: Sam en košček :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 In ti jo z mano deliš?! :yes: Sam en košček :blush: jest k sm pa tok dobra PA PRIDNA ti dam celo tablico :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 :lol1: a se mi vid a ne?? ;) ne morem iz svoje kože :grrr mogoče mi pa še gorenko prnese :hmm: :lol1: :lol1: Ti, samo pehar je večji kot dve B košarici od modrca :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 (popravljeno) Ti, samo pehar je večji kot dve B košarici od modrca :evilgrin: :grrr .......mam zatga od prababi :lol1: ene 110 Ž :lol1: :lol1: je za 3x večji kot pehar :lol1: :krneki: (kako pa veš da mam B košarico :hmm: ) Popravljeno December 5, 2006. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se