maus Objavljeno December 6, 2007 Deli Objavljeno December 6, 2007 še vedno nos nam, k smo pridni :worship: :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 6, 2007 Deli Objavljeno December 6, 2007 ne šibe...hmeljovko...... :devil: :devil: :naughty: dr.looney :alien1: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno December 6, 2007 Deli Objavljeno December 6, 2007 Mene je danes grozno mikalo, da bi se preoblekel v Miklavža, hodil od vrat do vrat in izvabljal nasmeh na otroške obraze, ali pa vsaj njihovim mladim mamicam..... Pa žal spet ni bilo časa. Jebeš taki šiht... :( Jebeš takega Miklavža, ki nima cajta, kaj naj zaj malemu rečem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno December 6, 2007 Deli Objavljeno December 6, 2007 Jebeš takega Miklavža, ki nima cajta, kaj naj zaj malemu rečem? Da si ata spet ne bo mogu piva privoščit, ampak da bo mogu it zakonske dolžnosti izpolnjevat ker pač miklavža ni blo. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno December 6, 2007 Deli Objavljeno December 6, 2007 Vse naj naj miklavžu, trej mojmo očetu :P :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno December 6, 2007 Deli Objavljeno December 6, 2007 Da si ata spet ne bo mogu piva privoščit, ampak da bo mogu it zakonske dolžnosti izpolnjevat ker pač miklavža ni blo. :evilgrin: Pa saj je itak včeraj okoli hodil, gremo na pir. :alien1: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 7, 2007 Deli Objavljeno December 7, 2007 Jebeš takega Miklavža, ki nima cajta, kaj naj zaj malemu rečem? Da naj drugič žepnine ne troši na cukre, ampak naj dovolj našpara, da me naslednjič na pijačo povabi... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno December 7, 2007 Deli Objavljeno December 7, 2007 Dobil parkelj :unsure: pa en velik minus v "tošlju" :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 7, 2007 Deli Objavljeno December 7, 2007 še kr vedno nos ... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno December 7, 2007 Deli Objavljeno December 7, 2007 V LJ mi je prinesel kolokvij :trance_33_sleep: , doma pa sanke :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
actarus16 Objavljeno December 7, 2007 Deli Objavljeno December 7, 2007 Jaz pa sumim da mi je Miklavž pljunu 100 eurov....to pa zato , ker se mi je hčerkica hvalila da ji je Miklavž prinesu glih neko stvar, ki je vredna glih en tolko......PAZITE SE TOREJ MIKLAVŽA :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 7, 2007 Deli Objavljeno December 7, 2007 še kar dobivam :whistle: dones sm denar....škornje.... :whistle: pa še kej :naughty: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno December 7, 2007 Deli Objavljeno December 7, 2007 V LJ mi je prinesel kolokvij :trance_33_sleep: , doma pa sanke :yea1: a nasansku zarad kolokvija :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno December 7, 2007 Deli Objavljeno December 7, 2007 a nasansku zarad kolokvija :evilgrin: :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 7, 2007 Deli Objavljeno December 7, 2007 klinc pa tak miklavž, k prnese sam tist kar se kupi. :wacko: je to kak svetnik? :evilgrin: ja mene ni prepričal. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno December 7, 2007 Deli Objavljeno December 7, 2007 je obdaril, zdaj pa že pišemo božičku Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno December 8, 2007 Deli Objavljeno December 8, 2007 Uf točno, Božičku je treba za eno fejst babo pisat. Z velikimi joški :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 8, 2007 Deli Objavljeno December 8, 2007 Bužičku pisat ga poklicat morda podkupit, naj mi ozdravi na smrt bolano mamo!!!!!!!!!!!! :( :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 9, 2007 Deli Objavljeno December 9, 2007 Bužičku pisat ga poklicat morda podkupit, naj mi ozdravi na smrt bolano mamo!!!!!!!!!!!! :( :( :( to si tut jz najbolj želim :cry: :cry: :( :( :(... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 9, 2007 Deli Objavljeno December 9, 2007 to si tut jz najbolj želim :cry: :cry: :( :( :(... Držimo pesti vsi skupaj! :cry: :friend2: :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno December 9, 2007 Deli Objavljeno December 9, 2007 Miklavž vse vidi in ve , drugače pa hudičke pokliče ... :naughty: semamiz a mate slike od letos če te zanima kako vem, da si hudič moja mati je bla včasih angel pa če koga zanima tist parkl k nima svetlečih uči je semamiz eko zdej pa vsi vejo :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno December 9, 2007 Deli Objavljeno December 9, 2007 :naughty: Mami vpraš če je kaj Miklavžu nastavla ... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno December 13, 2007 Deli Objavljeno December 13, 2007 Hmmm... ?? Nič ni bilo... (mogoče pa še bo)... :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno December 6, 2008 Deli Objavljeno December 6, 2008 :kva2: Wiiiiiii...očitn sm bla res pridna O:-) vsaj ta Lublanski miklavž tko misl :OK: (k me ne vid tolkrat :evilgrin: ) Vsi smo dubl vrečkico s sladkarijami... :yea1: pr men se je pa očitn še mau v Yamaha KMC-ju ustavu :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno December 6, 2008 Deli Objavljeno December 6, 2008 nej gre v rt . . . . .tok enih daril sm mu napisu da mi prnese . . . . on pa nč . . . :headbang: pa tok pridn sm biu . . . :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se