soncy Objavljeno December 6, 2008 Deli Objavljeno December 6, 2008 spet je mojo bajto zgrešu :evilgrin: tko kot vedno :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JaRaNe Objavljeno December 6, 2008 Deli Objavljeno December 6, 2008 a je letos miklavž dubu DARS za sponzorja?..... jst sm dubu letno vinjeto pa mal sladkarij Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno December 6, 2008 Deli Objavljeno December 6, 2008 Jst sm pa mislu,da letos nism biu pridn :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 6, 2008 Deli Objavljeno December 6, 2008 jahuu moj se je tud odrezal no sej sm mu nastavla :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno December 6, 2008 Deli Objavljeno December 6, 2008 . . dobu zasoljeno položnico od modrih . . . :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno December 6, 2008 Deli Objavljeno December 6, 2008 jst sem pa miklavžu napisov nej mi prnese čim manj padcev v naslednjem letu :) nč druzga ne rabm... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno December 6, 2008 Deli Objavljeno December 6, 2008 tut men je prinesel en kup sladkarij...njami...nič ne bom shujšala.... :whistle: dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno December 7, 2008 Deli Objavljeno December 7, 2008 končno se me je usmilu . . . sm biu že jezn na njega! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno December 7, 2008 Deli Objavljeno December 7, 2008 Faaak no... pridem dam in v omarci pred stanvanjem še en darilčk oz kr ornh darilo :blink: Benti..sej sm bla res pridna letos, sam tega si pa vseen nism zaslužila :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 7, 2008 Deli Objavljeno December 7, 2008 Faaak no... pridem dam in v omarci pred stanvanjem še en darilčk oz kr ornh darilo :blink: Benti..sej sm bla res pridna letos, sam tega si pa vseen nism zaslužila :unsure: pa a s prepričana da je bil Miklavž z jajci :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno December 7, 2008 Deli Objavljeno December 7, 2008 Jap... mene je tut obdariu :blush: Se pravi, da sm biu pridn :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno December 6, 2009 Avtor Deli Objavljeno December 6, 2009 A na MIKLAVŽA ste pa čist pozabili ? A je kej PRNESU:? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 6, 2009 Deli Objavljeno December 6, 2009 Nič! Proklet kurac! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 6, 2009 Deli Objavljeno December 6, 2009 Očitno sm bil kr pridn...prnesu celo vrečo cukrow aja pa nove gate mam lohk dam une od lan prat k so že na obeh straneh...ja no...uglavnem nove gate mam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Arriba Objavljeno December 6, 2009 Deli Objavljeno December 6, 2009 Kaj pa parkl? Ni nič hodo okrog? ccc sami pridni otroci...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 6, 2009 Deli Objavljeno December 6, 2009 klinc ga gleda sm mu nastavla pa ni blo nč :evilgrin: drgač se bom pa sladkala kr nek cajta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wewerca Objavljeno December 6, 2009 Deli Objavljeno December 6, 2009 Kaj pa parkl? Ni nič hodo okrog? ccc sami pridni otroci...... je je.....pri meni je ketno pozabo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno December 6, 2009 Deli Objavljeno December 6, 2009 Nič! Proklet kurac! :evilgrin: x2 sj letos bo pa furau sufer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 6, 2009 Deli Objavljeno December 6, 2009 z miklavžem ni blo nč :evilgrin: taki so svetniki :wacko: čakam naslednjega :grim božička :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno December 6, 2009 Deli Objavljeno December 6, 2009 Parkelni niti do bajte niso upali, ko so slišali rjovenje mojih dveh čuvajev , Miklavž me je pa danes presenetil z Baciji in enim svinskim uhlom za mojega čuvaja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Arriba Objavljeno December 6, 2009 Deli Objavljeno December 6, 2009 z miklavžem ni blo nč :evilgrin: taki so svetniki :wacko: čakam naslednjega :grim božička :lol: Čuj z onim sivobradim bajsijem ki ga vozi okrog tisti rdečenosi zapiti jelen ne vem če boš mela kaj več veselja. Se boš morala komu drugemu dobra narest :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 7, 2009 Deli Objavljeno December 7, 2009 (popravljeno) prnesu, prnesu :yes: ... za nas k smo pridni, se vedno najde darilo Popravljeno December 7, 2009. Popravil maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 7, 2009 Deli Objavljeno December 7, 2009 Mi je Miklavževka nastavla......... Zjutraj pa vse...........prazno anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno December 7, 2009 Avtor Deli Objavljeno December 7, 2009 Mi je Miklavževka nastavla......... Zjutraj pa vse...........prazno A mošnja ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno December 5, 2016 Avtor Deli Objavljeno December 5, 2016 A ste že kej NASTAVILI ???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se