halls Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 Miklavž je svinja :angry: Se strinjam! Men tut ni nič prnesu! :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 @ snoopy : prid na čokolado.....neki jo je še ostal :grim .....bova jo skup jedla pa lizala :grim :lol1: @ halsi: nisi biu preveč priden da ti ni nč prnesu....jest k sm pa skoz pridna...mi je pa fuul prnesu :grim :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 Če ti je ful prnesu kako pol da je sam še mal čokolade ostal zame??? :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 @ snoopy : prid na čokolado.....neki jo je še ostal :grim .....bova jo skup jedla pa lizala :grim :lol1: @ halsi: nisi biu preveč priden da ti ni nč prnesu....jest k sm pa skoz pridna...mi je pa fuul prnesu :grim :010 Jebat ga! Bo pa drugo leto več prnesu! :grim A boš delila z mano,če ti je ful prnesu? Al samo s Snoopyjem? :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 Halls ti sam prid...bomo vsi trije os "zemle"okol ust .) tut zate se bo nasla tablca,ane minci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 Miklavž je svinja :angry: naročil--->[attachmentid=87505] dobil bom pa sigurno kakšne štumfe pa pižamo :headbang: :wallbash: Nekaj podobnega se meni dogaja :headbang: :lol1: Tut na šihtu je nosu miklavž :kva2: Kdor je priden je pač priden :P Jaz sem priden za po*it , pa se na šihtu noben ne spomni na mene :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 miklavž mi je prinesel Milka čokolado in odnesel 20 000 sit (davek Miklavžu). :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 ammmmm u službi je u tajništvo nanosil sladkarij in sadja :kva2: doma pa majčko in hlačke pa čokoladnega ježka :D @ Doggie: pa tud jest sm Miklavžu provizijo plačala .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 Jebat ga! Bo pa drugo leto več prnesu! :grim A boš delila z mano,če ti je ful prnesu? Al samo s Snoopyjem? :cry: seveda da bom...ti sam prid,da je prej ne zmanjka :grim po kateri poti prideš do mene pa veš a ne?? :grim :evilgrin: Halls ti sam prid...bomo vsi trije os "zemle"okol ust .) tut zate se bo nasla tablca,ane minci seveda :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 Nekaj podobnega se meni dogaja :headbang: :lol1: Jaz sem priden za po*it , pa se na šihtu noben ne spomni na mene :xx: Zgodba mojega življenja :cry: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 seveda da bom...ti sam prid,da je prej ne zmanjka :grim po kateri poti prideš do mene pa veš a ne?? :grim :evilgrin: seveda :grim Sama dorota te je skup,pa Snoopyja tut!Hvala vama! Če bo Miklavž to zvedu,drugo leto sploh ne boš več rabla joškic oziroma košaric skoz okno obešat! :P Ti bo darila kr z avto prikolico prpelo! :grim :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 Sama dorota te je skup,pa Snoopyja tut!Hvala vama! Če bo Miklavž to zvedu,drugo leto sploh ne boš več rabla joškic oziroma košaric skoz okno obešat! :P Ti bo darila kr z avto prikolico prpelo! :grim :grim :grim kakšne joškice :glare: užalu si me :grim :closedeyes: nism jih nastavljala :nono: :lol1: :lol1: sej jo je že letos skor rabu :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 Joškice :blush: ??Sem kaj zamudil??? :? :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 Joškice :blush: ??Sem kaj zamudil??? :? :worship: mislm da ne...ker jih nism nastavljala :grrr :grrr samo modrc :grim :lol1: :klicaj: fantki zdej pa se mal umirite :klicaj: :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 No..sam po modrc si prsla pa brez ane?? :yea1: :kva2: Ja se bomo umiril...mogoče...ponudba??? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 (popravljeno) No..sam po modrc si prsla pa brez ane?? :yea1: :kva2: Ja se bomo umiril...mogoče...ponudba??? :naughty: :lol1: :lol1: :lol1: ne komentiram spljoh :grim :grrr ponudba? :hmm: :grrr Popravljeno December 7, 2006. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 No...vsaj tisto čokolado bi ko praviš da jo maš spravleno zame...sam kokr berem si že vso snedla :cry: Miklavž ti drug let ne bo nič prnesel... :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 No...vsaj tisto čokolado bi ko praviš da jo maš spravleno zame...sam kokr berem si že vso snedla :cry: Miklavž ti drug let ne bo nič prnesel... :grrr ja pa mi bo prnesu :grim k mu bom listek napisala :grim jap...od mlečne čokolade je ostalo samo še mleko pa mal kakava pa papirček :hmm: sej imam še zalogo :naughty: :grim :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 Sj drug let bo pa miklavž mene prnesu s čokoladam vred pa ti jih bom vse pojedu do jutra!!! :grim :evilgrin: Pol boš pa ti mela mleko pa paperčke!!!! :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 Sj drug let bo pa miklavž mene prnesu s čokoladam vred pa ti jih bom vse pojedu do jutra!!! :grim :evilgrin: Pol boš pa ti mela mleko pa paperčke!!!! :glare: tebe in čokolado :hmm: :hmm: ne,pa ne boš vso pojedu :nono: jest mleka ne maram...papirčkov pa folije pa spljoh ne :nono: sm misnla da boš zadovoljen z mlekom,kakavom pa papirčki :hmm: pol pa reč da moški niste zahtavni :kva2: :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 Kdo pa je govoril da so moški nezahtevni?To laž! :grim :grim (ti povem iz prve roke .) ) Bom pojedu vso...razn enga koščka,tistega pojem vpričo tebe :grim O:-) !!!!!!!!! Aja.pa če bi hotu paperčke pa folijo...jih mam doma dovolj(ostanki od mojga miklavža :whistle: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 Kdo pa je govoril da so moški nezahtevni?To laž! :grim :grim (ti povem iz prve roke .) ) Bom pojedu vso...razn enga koščka,tistega pojem vpričo tebe :grim O:-) !!!!!!!!! Aja.pa če bi hotu paperčke pa folijo...jih mam doma dovolj(ostanki od mojga miklavža :whistle: ) vem da ste zahtevni in ti to dokazuješ :grim ....poveš mi iz prve roke a ne tut iz prave? :naughty: :cry: :cry: kok si nesramen :grim ....jest bom bla pridna(kot vedno) in bom dobila čokolado in jo tut pojedla :grim ah...nikol ni preveč...papirčkov mislem :grim :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 vem da ste zahtevni in ti to dokazuješ :grim ....poveš mi iz prve roke a ne tut iz prave? :naughty: :cry: :cry: kok si nesramen :grim ....jest bom bla pridna(kot vedno) in bom dobila čokolado in jo tut pojedla :grim ah...nikol ni preveč...papirčkov mislem :grim :D Katera/čigava pa bi bla prava???? :? In zakaj sm jst nesramen??Sj si ti pojedla čokolado ki si jo "mislna"zame prsparat :mellow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 Katera/čigava pa bi bla prava???? :? In zakaj sm jst nesramen??Sj si ti pojedla čokolado ki si jo "mislna"zame prsparat :mellow: Ej, Snoopy, pusti rajš pr mir Mincino čokolado,počakajma rajš do Božička,mogoč bo spet joškice skoz okno dala! :P :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 Se dobr, da ni okol nas hodil. Pizda, kwa bi mu cebuol razlamal! In sedaj se pripravljamo na bozicka! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se