snoopy Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 A tut takrat?? :OK: A si že ugotovu po kateri poti do nje??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 Snoopy,a ti bi res vso noč čokolade jedo,če bi te Miklavž zrav k Minci prnesu? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 snoopy bi še mene pojedu :cry: :cry: :cry: dost časa sm hranla čokolado :grim če pa je nista pršla iskat....po že znani poti....pol pa nwm...sicer imam pa še zalogo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 A tut takrat?? :OK: A si že ugotovu po kateri poti do nje??? Mogoče pa bo,kaj pa veš.Če ji je Miklavž tolk prnesu,bo pa ja še enkrat probala! Je rekla,da je prava Gorenjka! Sploh je ni problem najt,pa veš kak opis poti mi je dala! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 Ja...ker ji zjutraj nebi mogel ubežat!! :) Pa rad bi videl njeno faco ko bi me zagledala z njeno čokolado v ustih :devil: . Pa kaj bi potem naredila s paperčki B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 Mogoče pa bo,kaj pa veš.Če ji je Miklavž tolk prnesu,bo pa ja še enkrat probala! Je rekla,da je prava Gorenjka! Sploh je ni problem najt,pa veš kak opis poti mi je dala! :D seveda.....Gorenjka brez lešnikov in mleka :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: če boš hotu čokolado...me boš že našu :grim :lol1: Ja...ker ji zjutraj nebi mogel ubežat!! :) Pa rad bi videl njeno faco ko bi me zagledala z njeno čokolado v ustih :devil: . Pa kaj bi potem naredila s paperčki B) Čokolado bi ti uzela iz ust....pa papirčke not zabasala :grim pol pa bi mamici povedala da si mi čokolado pojedu.....pol pa bi mi jo mogu kupt čist novo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 Ne bi mi je mogla vset iz ust...k bi jo prej stopu pa sam rjav jezik pokazu...pol bi pa...najbolša tehnika za izogibanje jezne deklce...trči ko miči :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 Ne bi mi je mogla vset iz ust...k bi jo prej stopu pa sam rjav jezik pokazu...pol bi pa...najbolša tehnika za izogibanje jezne deklce...trči ko miči :grim :o :o :o :o ...kera nesramna :o trči ko miči :hmm: prviš slišim ta to tehniko :grim in kakšna je :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 No pa sem spet nesramen :blink: tehniko boš pa videla takrat ko......bom tekel pred teboj s polnimi usti čokolade.... :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 No pa sem spet nesramen :blink: tehniko boš pa videla takrat ko......bom tekel pred teboj s polnimi usti čokolade.... :ninja: povej :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 :grrr :grrr cemidascokoljatpress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 :grrr :grrr cemidascokoljatpress :grrr nedamticokoljatnimamcepabijoimelabimijopaitaqtipojedu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 :grim PS:a če ti je ne bi pojedu...bi mi dala en košček??? O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 :grim PS:a če ti je ne bi pojedu...bi mi dala en košček??? O:-) bi dala.....sam pol ko bi ga hotu uzet....bi ti ga pred nosom pojedla oz.polizala...in to pokazala čokoladno-rjav jezik :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 Vidiš da si žleht :glare: sj bi ti pa z jezika čokolado vzel :grim z vakuum pumpco :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 Vidiš da si žleht :glare: sj bi ti pa z jezika čokolado vzel :grim z vakuum pumpco :kva2: :nono: zdej pa že nehi :angry: mi je nebi mogu k bi uno tehniko ubrala :grim :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 ne ka ne :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DimmuMaid Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 Ni lepše. :grrr Ne vem, zakaj bi še nekaj brezveze gledala. Škoda časa. :grim Če ne bi blo selekcije, bi lahko čisto vsaki ilir v šuškavi trenirki fasav en fuk :lol:. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno December 7, 2006 Deli Objavljeno December 7, 2006 Če ne bi blo selekcije, bi lahko čisto vsaki ilir v šuškavi trenirki fasav en fuk :lol:. In kaj je narobe s tem :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 In kaj je narobe s tem :hmm: Šuškavo trenirko je pred fukom pametno slečt. Ostalo je OK. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 Proda kdo šuškavo trenerko? Pa poceni prosim! :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 Proda kdo šuškavo trenerko? Pa poceni prosim! :yes: 10 jih že maš, pa še bi rad eno. Kaj jih te rabiš tolko? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 10 jih že maš, pa še bi rad eno. Kaj jih te rabiš tolko? Da jih tebi posodim, vrnit tak ne znaš! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 18, 2007 Deli Objavljeno November 18, 2007 ste mu že kaj pisali, kaj bi radi ? :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se