drjack_dj Objavljeno November 18, 2007 Deli Objavljeno November 18, 2007 Ata miklavž... samo 14 stopinj...pa bodo vsi problemi šli :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: To si pa v nulo zadela, bi si marsikdo tukej lahko to želu. Ne pozab naročit še kantico olja :devil: hej sem žleht, no parkelni kje ste, a ga bomo letos spet kej sral? Ko že o prkelnih, sem lan slišal da je ta tradicija precej redka, da na 5 decembra zvečer parkelni lovijo po vaseh otroke, ki niso skriti v bajtah in čakajo prihod miklavža. Pravzaprav je na petega kar divje zunaj in tudi mladim dekletom ni priporočljiov zunaj hodit :naughty: No a so še kje takšni običaji, ki se jih ne gre kar tako opustit? No pr nas se to drži na obeh bregovih Save, od Medvod do Kranja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno November 18, 2007 Deli Objavljeno November 18, 2007 jst si pa sneg želim :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno November 19, 2007 Deli Objavljeno November 19, 2007 Igračko... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 19, 2007 Deli Objavljeno November 19, 2007 Igračko... :D Evo, samo zate... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno November 19, 2007 Deli Objavljeno November 19, 2007 xr650 :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno November 19, 2007 Deli Objavljeno November 19, 2007 Ne pozab naročit še kantico olja :devil: hej sem žleht, no parkelni kje ste, a ga bomo letos spet kej sral?Ko že o prkelnih, sem lan slišal da je ta tradicija precej redka, da na 5 decembra zvečer parkelni lovijo po vaseh otroke, ki niso skriti v bajtah in čakajo prihod miklavža. Pravzaprav je na petega kar divje zunaj in tudi mladim dekletom ni priporočljiov zunaj hodit :naughty: No a so še kje takšni običaji, ki se jih ne gre kar tako opustit? No pr nas se to drži na obeh bregovih Save, od Medvod do Kranja. Jah, maš res...za naslednjo sezono, sem si umisnla (glede na moje turce) prikolco... za potrebe mišeka(beri : zalogo olja) :whistle: tko da naju nben ne ustavi :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Ammmmm.... jen mlčken popravek.... bi se znal letos nardit, da bi bli tud ženski parkelčki letos mal bl nagajivi :whistle: ... ...tko da bi (glede na spremembe v novejši zgodovini) loh tud rekl, da mladim fantkom ni več priporočljiv zun hodit ponoči :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno November 19, 2007 Deli Objavljeno November 19, 2007 jst bi pa eno zadnjo gumo....če si pa lih pr dnarju pa kr komplet prnesi :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno November 19, 2007 Deli Objavljeno November 19, 2007 jst bi pa eno zadnjo gumo....če si pa lih pr dnarju pa kr komplet prnesi :winkiss: jst pa bi zadnjo gumo lahko tut rabljeno sam na močnejšem motorju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno November 19, 2007 Deli Objavljeno November 19, 2007 jst pa bi zadnjo gumo lahko tut rabljeno sam na močnejšem motorju no ja kej takga se tut jst nebi branu :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 19, 2007 Deli Objavljeno November 19, 2007 js si pa želim .... :whistle: .. ne povem :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 19, 2007 Deli Objavljeno November 19, 2007 js si pa želim .... :whistle: .. ne povem :P kako naj pol Miklavž ve, če ne poveš. :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 19, 2007 Deli Objavljeno November 19, 2007 hej sem žleht, no parkelni kje ste, a ga bomo letos spet kej sral?Ko že o prkelnih, sem lan slišal da je ta tradicija precej redka, da na 5 decembra zvečer parkelni lovijo po vaseh otroke, ki niso skriti v bajtah in čakajo prihod miklavža. Pravzaprav je na petega kar divje zunaj in tudi mladim dekletom ni priporočljiov zunaj hodit :naughty: No a so še kje takšni običaji, ki se jih ne gre kar tako opustit? No pr nas se to drži na obeh bregovih Save, od Medvod do Kranja. :grim :grim .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno November 19, 2007 Deli Objavljeno November 19, 2007 kako naj pol Miklavž ve, če ne poveš. :kva1: Miklavž vse vidi in ve , drugače pa hudičke pokliče ... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno November 19, 2007 Deli Objavljeno November 19, 2007 točn a nisi bil ti enkrat res parkel al je bil tvoj brat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drjack_dj Objavljeno November 19, 2007 Deli Objavljeno November 19, 2007 hja, smešno je blo ene dve let nazaj, ko je miklavž pred eno bajto od pijanosti izgubil ravnotežje :whistle: (to je pa to, če je v fari preveč bajt, preveč štamperlov) Si predstavljate poglede malih otročičev :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 20, 2007 Deli Objavljeno November 20, 2007 pr nas imajo samo 2 vasici....pa do nas ko smo bolj pri koncu komajda še prilezejo :closedeyes: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno November 20, 2007 Deli Objavljeno November 20, 2007 Evo, samo zate... Eh, ne... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 20, 2007 Deli Objavljeno November 20, 2007 bo že miklauž vedu kaj si želim :whistle: ... pa božiček tud .. pa dedek mraz tud.. vsi mi bodo izpolnili želje :010 .. japabodo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno November 20, 2007 Deli Objavljeno November 20, 2007 bo že miklauž vedu kaj si želim :whistle: ... pa božiček tud .. pa dedek mraz tud.. vsi mi bodo izpolnili želje :010 .. japabodo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 20, 2007 Deli Objavljeno November 20, 2007 p'r nas bo pa spet veselo za Miklavža :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 20, 2007 Deli Objavljeno November 20, 2007 eh furi... to ni glih želja.. ta "želja" se mi na parkirplacu v avtu, u grmovju, ali pa kje drugje večkrat izpolne :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno November 20, 2007 Deli Objavljeno November 20, 2007 .....da bi Miklavž Parkla premagu! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 20, 2007 Deli Objavljeno November 20, 2007 naš miklauž je biu že po nakupih :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno November 20, 2007 Avtor Deli Objavljeno November 20, 2007 Miklavž prinesi mi BONBONE in PISANE KONDOME :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 (popravljeno) prinesu mi je čokolado....suho sadje....pa parfum coco chanel :rolleyes: :rolleyes: :naughty: :whistle: ..... ker pa seveda nisem fuuul pridna.....so me pa parkelni mal ''nagonil'' in prestrašil :whistle: Popravljeno December 5, 2007. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se