soncy Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 prinesu mi je čokolado....suho sadje....pa parfum coco chanel :rolleyes: :rolleyes: :naughty: :whistle: .....ker pa seveda nisem fuuul pridna.....so me pa parkelni mal ''nagonil'' in prestrašil :whistle: jz k sm neustrašna, bi sam parkeljna obdržala. :naughty: ampak, mene se še on boji, ga ni :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 js sm tud nastavu :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 jz k sm neustrašna, bi sam parkeljna obdržala. :naughty: ampak, mene se še on boji, ga ni :evilgrin: ... katere se pa ne ... :whistle: :winkiss: :whistle: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 jz k sm neustrašna, bi sam parkeljna obdržala. :naughty: ampak, mene se še on boji, ga ni :evilgrin: ma ne....parklni morjo bit pr miklaužu :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 ma ne....parklni morjo bit pr miklaužu :whistle: eh minca, ne bod tko stereotipna. :wacko: poglej, otroc so itak sam miklavža vesel, zakaj bi pol z njim hodu? :hmm: pa otroke strašil? :evilgrin: naj ustraš mene, če zmore? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 eh minca, ne bod tko stereotipna. :wacko: poglej, otroc so itak sam miklavža vesel, zakaj bi pol z njim hodu? :hmm: pa otroke strašil? :evilgrin: naj ustraš mene, če zmore? :naughty: ja no....sam še vseen morajo bit parkelni, da se jih otroc mal bojijo, da bodo pol pridni :whistle: ti si pa itak neustrašna ...čeprov vem česa se bojiš ;) :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 (popravljeno) eh minca, ne bod tko stereotipna. :wacko: poglej, otroc so itak sam miklavža vesel, zakaj bi pol z njim hodu? :hmm: pa otroke strašil? :evilgrin: naj ustraš mene, če zmore? :naughty: Popravljeno December 5, 2007. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 eh minca, ne bod tko stereotipna. :wacko: poglej, otroc so itak sam miklavža vesel, zakaj bi pol z njim hodu? :hmm: pa otroke strašil? :evilgrin: naj ustraš mene, če zmore? :naughty: Predrage parkljice... ...Glede na to, da se današnja omladina ustraši le enega- da ne bi slučajno neuspeli iti vsako popoldne v kak trgovski center, vam predlagam, da današnji dan izkoristimo za strašenje... ...malo večjih otrok :naughty: :naughty: :naughty: :whistle: Who*s with me? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 nč se ne bomo strašil :closedeyes: ....za to so čarovnice....31.oktober vsako leto :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 (popravljeno) nč se ne bomo strašil :closedeyes: ....za to so čarovnice....31.oktober vsako leto :grim Vsak ma pač svoj praznik... Ene ga mamo pač dons :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Popravljeno December 5, 2007. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
coper Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 B) No jaz mam pa veze pri Miklavžu pa vem,da ne straši otrok,kot tudi druga dva prinašalca daril ne. Je pa res da otroci dobijo darila podnevi,mamice pa ponoči !!!! Lp od DM !! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 Miklavž je peder Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 B) No jaz mam pa veze pri Miklavžu pa vem,da ne straši otrok,kot tudi druga dva prinašalca daril ne.Je pa res da otroci dobijo darila podnevi,mamice pa ponoči !!!! Lp od DM !! ti maš veze :lol: taprav miklavž hodi in nosi darila ponoči. :evilgrin: ja, ja komercaln se pa kar tko brezveze klat naokol že en teden :headbang: še svetnika ste spridil :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 Miklavž je peder sej zato jz želim parkeljna :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 sej zato jz želim parkeljna :naughty: A sado mazo variante so ti všeč :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 A sado mazo variante so ti všeč :naughty: ne :grrr so tud nežni parkeljni :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 Miklavž je peder Ja...kok pa ti to veš :whistle: ? ne :grrr so tud nežni parkeljni :grim Res? Z verigam...nežni? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 Ja...kok pa ti to veš :whistle: ?Res? Z verigam...nežni? včas videz zlo vara .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
coper Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 Res se mi smilijo otroci če jim tastari take govorijo !!! :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 Ja...kok pa ti to veš :whistle: ? Glej, ne bom se spuščal v podrobnosti. Samo to........ni mi blo lahko, ampak vem....... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 Res se mi smilijo otroci če jim tastari take govorijo !!! :xx: kašne? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 Res se mi smilijo otroci če jim tastari take govorijo !!! :xx: Ej, to ni RingaRaja forum :grrr ne :grrr so tud nežni parkeljni :grim Grize nežno :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 (popravljeno) Miklavž je peder Jebemu, jest pa namest nejga pakiram darila za mularijo :krneki: Če bi taku prej vedu nebi nč pakiru... Nej kr sam pakira pederčino :whistle: Popravljeno December 5, 2007. Popravil T Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 Glej, ne bom se spuščal v podrobnosti. Samo to........ni mi blo lahko, ampak vem....... :P :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 5, 2007 Deli Objavljeno December 5, 2007 A sado mazo variante so ti všeč :naughty: Meni tudi, meni tudi...... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se