alen4b Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 Zdravo, nikjer na forumu še nisem zasledil nič o generic 50ccm motorjih. Nai internetu sem našel domačo stran proizvajalca, samo ne piše cen. Zdaj pa me zanima če ima kdo kakšne izkupnje z generic motorji. Če vam motor ni všeč, prosim predlagajte kakšnega drugega, cena ni tako problematična, ker bom kupil motor v tujini, najverjetneje v Italiji, mogoče Avstriji, Nemčiji. Tam pa so motorji tudi do 40% ceneje (novi in rableni)! :eek: :evilgrin: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 kaj je to spet neka x firma :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
husqyboy Objavljeno December 5, 2006 Deli Objavljeno December 5, 2006 kaj je to spet neka x firma :? :? :? to je neki nova znamka ce se ne motm je Norveska firma.nimajo nobene dobre strani.Ce je svedska potem ni bojaznai za slabo kvaliteto edino rezervni deli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno December 16, 2006 Deli Objavljeno December 16, 2006 Zdravo, nikjer na forumu še nisem zasledil nič o generic 50ccm motorjih. Nai internetu sem našel domačo stran proizvajalca, samo ne piše cen. Zdaj pa me zanima če ima kdo kakšne izkupnje z generic motorji. Če vam motor ni všeč, prosim predlagajte kakšnega drugega, cena ni tako problematična, ker bom kupil motor v tujini, najverjetneje v Italiji, mogoče Avstriji, Nemčiji. Tam pa so motorji tudi do 40% ceneje (novi in rableni)! :eek: :evilgrin: :OK: pa kje folk pobira te firme??? kup si neki priznanga in pa k je že zdej masovn.......50-tke se rade fukajo, saj rezervne dele dobiš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Januar 3, 2007 Deli Objavljeno Januar 3, 2007 Če se ne motim, jih uvaža PVG, torej ni problema ne za servis, ne za rezervne dele. Sem ga vozil že lansko leto, pa je to za ta denar vrhunski skuter. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoBoy Objavljeno Januar 3, 2007 Deli Objavljeno Januar 3, 2007 Od kje teb da so tm motorji do 40% ceneje :? :? u nemčiji so še dražji k pa pr ns .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
50ccm Objavljeno Januar 6, 2007 Deli Objavljeno Januar 6, 2007 tale generic trigger sm jz gledu u eni reviji pa je biu tam okol 420 jurju....sm u sloveniji na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) se nism najdu tega motorja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
50ccm Objavljeno Januar 12, 2007 Deli Objavljeno Januar 12, 2007 tale generic trigger je men prov usec :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
začetnik15 Objavljeno April 11, 2007 Deli Objavljeno April 11, 2007 Matr a se je že kej pametnega zvedlo o tej firmi. Noben ne pozna? Če rabte link od uradne strani pošlte PM. Zlo se mi dopadeta : TRIGGER SM & TOXIC ! Oba sta 50 ccm. Toxic, zdej so ga še mal izpopolnili sma nimam onih slik! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se