Vale Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 Pač ne nakupuj v megasupersvašta marketih, ampak kot jaz v manjših trgovinah. Tam ni ne duha ne sluha o kakšni gneči ali jamrajočih zvočnikih. :grrr Je pa res, da sta kruh in mleko 12 tolarjev dražja. .) Se popolnoma strinjam s tabo. :grim :SS Nop, tudi v manjših trgovinah je isto ... na žalost :SS ... no edino pesmic ne vrtijo ... še :doze: A tebi ne piše v rojstnem listu pri spol: ŽENSKI :hmm: :devil: Ne, pri popisu sem se opredelila za vesoljca, zakaj ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 (popravljeno) Ne, pri popisu sem se opredelila za vesoljca, zakaj ? Sam prašam, k pri meni piše ženski spol pa nimam kurca (svojega lastnega mislim, tko kot moški in pa očitno vesoljci) :devil: Popravljeno December 6, 2006. Popravil First Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 Sam prašam, k pri meni piše ženski spol pa nimam kurca (svojega lastnega mislim, tko kot moški in pa očitno vesoljci) :devil: Sej bo boljše, ko boš zrasla :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 (popravljeno) Sej bo boljše, ko boš zrasla :grim yess :kva2: Sm pa že misnla da sm že nehala rast, ampak teta Vale ve da temu ni tako :P Popravljeno December 6, 2006. Popravil First Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno December 6, 2006 Avtor Deli Objavljeno December 6, 2006 (popravljeno) js se ne obremenjujem več s tem cirkusom, kje je kaj in kje kaj ni ozjroma kje je preveč ... men je fukiš, da se odpravim zvečer na giro, pa diši po medici, kuhančku ipd. :D kr se pa kurčku tiče, bom pa pučakala Vale, d bom zrasla :P Popravljeno December 6, 2006. Popravil inge. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 js se ne obremenjujem več s tem cirkusom, kje je kaj in kje kaj ni ozjroma kje je preveč ... men je fukiš, da se odpravim zvečer na giro, pa diši po medici, kuhančku ipd. :D kr se pa kurčku tiče, bom pa pučakala Vale, d bom zrasla :P :OK: Greš z mano na medico ta cajt, ko obe čakave, da zrasteva? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 In še nekaj ... zaradi tako mislečih kot si ti, je na svetu vedno več imbotov :doze: Draga moja, dvomim da sem s svojim razmisljanjem pripomogel k temu, da je kak imbo vec na svetu.. Zal nimam te moci. Vem pa, da s svojim pizdenjem ne bom spremenil nic, pasivna oblika odpora v teh primerih pomeni precej vec. Pac ne nakupujem novoletnih daril, pac se ne drenjam po supermarketih, ce slisim na radiu bozicni bullshit, zamenjam kanal...itd. In mi pri tem ne naraste tlak niti za dlako... Ease up, veseli december ni stanje v vrstah in posiljevanje z nakupi.. Je nekaj drugega .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 Ease up, veseli december ni stanje v vrstah in posiljevanje z nakupi.. Je nekaj drugega .) :grim Seveda je nekaj drugega... ...stanje pri stojnicah ob Ljubljanici z medico v eni in kuhanim vinom v drugi roki :D (Imejmo se radi :grim ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 Draga moja, dvomim da sem s svojim razmisljanjem pripomogel k temu, da je kak imbo vec na svetu.. Zal nimam te moci. Vem pa, da s svojim pizdenjem ne bom spremenil nic, pasivna oblika odpora v teh primerih pomeni precej vec. Pac ne nakupujem novoletnih daril, pac se ne drenjam po supermarketih, ce slisim na radiu bozicni bullshit, zamenjam kanal...itd. In mi pri tem ne naraste tlak niti za dlako... Ease up, veseli december ni stanje v vrstah in posiljevanje z nakupi.. Je nekaj drugega .) Ko boš naslednjič kozlal zaradi stvari na katere ne moreš vplivat te bom spomnila na to :grim samo pazi, da ti pri tem ne bojo vse dlake odletele :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 ....Pac ne nakupujem novoletnih daril.... Kak ne! :eek: Kaj spet ne bom nič dobo al kaj? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 Ko boš naslednjič kozlal zaradi stvari na katere ne moreš vplivat te bom spomnila na to :grim samo pazi, da ti pri tem ne bojo vse dlake odletele :P Lahko spremenis enega cloveka, ne mores spremenit mnozice... .) Takrat pa popizdim do amena... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 veseli december, ja včasih je res bilo lepo, vsak dan smo se ga lepo napili, gužve po trgovinah ni bilo, ker jih tudi ni bilo tolk kot danes, tud ljudje niso tolk denarja stran metal, kot danes, da lahko sosedu pokažejo kolk majo, skratka res smo se veselili :OK: janih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno December 6, 2006 Avtor Deli Objavljeno December 6, 2006 (popravljeno) :OK: Greš z mano na medico ta cajt, ko obe čakave, da zrasteva? :D kein problem... :grim pero u gorico, ku se usaj rima Popravljeno December 6, 2006. Popravil inge. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 ...stanje pri stojnicah ob Ljubljanici z medico v eni in kuhanim vinom v drugi roki :D Kroničarka! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 Kak ne! :eek: Kaj spet ne bom nič dobo al kaj? :? Saj sem ti obljubo pir, ki ti ga prinese topless joskasta dolgonoga bjonda... Kaj bi se rad vec? :? ahh.. ponudis prst... :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 (popravljeno) Lahko spremenis enega cloveka, ne mores spremenit mnozice... .) Takrat pa popizdim do amena... :devil: ableblable ... en človek lahko spremeni množico ... verjemi ... jaz to vem, ker sem boginja :grim :P Popravljeno December 6, 2006. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 ableblable ... en človek lahko spremeni množico ... verjemi ... jaz to vem, ker sem boginja :grim :P Nice to meet you. My name is Zeus... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 Nice to meet you. My name is Zeus... B) K***c, jaz sem pa mislila, da si Julij Cezar :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 Kroničarka! :P Bi te premamlo če te povabim na kuhan vin pa medico? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 Saj sem ti obljubo pir, ki ti ga prinese topless joskasta dolgonoga bjonda... Kaj bi se rad vec? :? Ja že, sam to dobim za Miklavža, kaj pa za Božička, kaj pa še bolj pol za Dedka Mraza? :? I want more!!!! :D Bi te premamlo če te povabim na kuhan vin pa medico? :P Eh, kje pa. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 kein problem... :grim pero u gorico, ku se usaj rima Se pravi bo treba že za po poti vzet kak liter sabo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 Nice to meet you. My name is Zeus... B) Zeus je Immergasova peč. Ti mi glih ne zgledaš ko peč. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 Eh, kje pa. :grim no te pa pridi :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 (popravljeno) K***c, jaz sem pa mislila, da si Julij Cezar :eek: Kolko je meni znano, wind ni peder, medtem ko je Julij Cezar bil.............Gej Julij Cezar :P no te pa pridi :grim Kam? Kaj moram kaj gnara hcoj prnest, al mi boš vse ti častla? :? Popravljeno December 6, 2006. Popravil vapotek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 men je fukiš, da se odpravim zvečer na giro, pa diši po medici, kuhančku ipd. :D kr se pa kurčku tiče, bom pa pučakala ......:P kdor čaka ne pozna voznega reda ! uhaaaa, šnof, šnof, šnof svršimo zajedno ! :P .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se