QUAD-er Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 (popravljeno) Lep pozdrav. sem nanov na forumu. Imam atv-quad, Kymco MXU 50, ki imam skuterjevo mašino. Nanj nameravam dat kit 70cc(sport). Problem nastane kk newem ker kit dat gor. Za moj motor sta bna razpolago dva modela, in sicer polini in malossi (oba sport) Kereda se bolj splača??????? malossi:malossi-KIT polini:Polini-KIT :hmm: :hmm: Popravljeno December 6, 2006. Popravil QUAD-er Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 Polini, ker ima lepši logo :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 klonk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 malossi=) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 Lep pozdrav. sem nanov na forumu. Imam atv-quad, Kymco MXU 50, ki imam skuterjevo mašino. Nanj nameravam dat kit 70cc(sport). Problem nastane kk newem ker kit dat gor. Za moj motor sta bna razpolago dva modela, in sicer polini in malossi (oba sport) Kereda se bolj splača??????? malossi:malossi-KIT polini:Polini-KIT :hmm: :hmm: kupiš TP pa si zmagu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno December 10, 2006 Deli Objavljeno December 10, 2006 kupiš TP pa si zmagu :) :lol1: :lol1: :lol1: tako je :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave