QUAD-er Objavljeno December 6, 2006 Opozori Objavljeno December 6, 2006 (popravljeno) Lep pozdrav. sem nanov na forumu. Imam atv-quad, Kymco MXU 50, ki imam skuterjevo mašino. Nanj nameravam dat kit 70cc(sport). Problem nastane kk newem ker kit dat gor. Za moj motor sta bna razpolago dva modela, in sicer polini in malossi (oba sport) Kereda se bolj splača??????? malossi:malossi-KIT polini:Polini-KIT :hmm: :hmm: Popravljeno December 6, 2006. Popravil QUAD-er
NejcZ Objavljeno December 6, 2006 Opozori Objavljeno December 6, 2006 Polini, ker ima lepši logo :headbang:
Red Arrow Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 Lep pozdrav. sem nanov na forumu. Imam atv-quad, Kymco MXU 50, ki imam skuterjevo mašino. Nanj nameravam dat kit 70cc(sport). Problem nastane kk newem ker kit dat gor. Za moj motor sta bna razpolago dva modela, in sicer polini in malossi (oba sport) Kereda se bolj splača??????? malossi:malossi-KIT polini:Polini-KIT :hmm: :hmm: kupiš TP pa si zmagu :)
Cilindr Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 kupiš TP pa si zmagu :) :lol1: :lol1: :lol1: tako je :OK:
Priporočene objave