Barth Objavljeno Julij 22, 2004 Opozori Objavljeno Julij 22, 2004 Sedaj takoj letim po hrbteničnik, res, brez zajebancije!
Denny Objavljeno Julij 27, 2004 Opozori Objavljeno Julij 27, 2004 ...Kp-kp, ravno včeraj smo na pikniku pri Alki debatirali usnje-cordura. Vprašaj motorexa zakaj bi se odločil. Pred kradkim sta z sopotnico imela padec ona usnje - imela rahel udarec. Motorexu pa je zavrtelo ščitnik v cordura hlačah okoli kolena in mu scefralo vse. Tudi sam imam trenutno cordura opremo in čakam samo na plačo da grem nabavit usnje - ni se za zajebavat. ... pri cheap variantah je vse v ku*, kar se tega tiče...ščitniki neki ploščati, ni jermenov za zategnit, ni ojačanih kritičnih mest, nekam zelo ohlapno in verjamem, da se ščitnik takoj obrne, itd. Pri nakupu textilne jakne je treba biti pozoren, da je ojačana na kritičnih delih (rama, komolec)-dvojno, trojno npr s 1000D, da ima ščitnike v obliki U, tako da ti zajame polovico roke na okrog - s tem se nekako fiksira ščitnik na mestu v primeru padca plus tega je nujen na nasprotni strani nastavljiv jermen, da zategneš in fiksiraš ščitnik. Imam eno jakno od Dainese in eno cenejšo od Probikerja in imata zelo dobro narejeno in ojačano na kritičnih mestih. Se mi zdi, da bi se Probikerjeva bolje obnesla v primeru padca kot dosti dražja Dainese jakna. Sem že videl padec v kvalitetni usnjeni opremi pri nizji hitrosti (cca. 50km/h) in je bilo tako videti kot bi bil v navadnem jeansu, celo velika luknja je nastala :?
cvetoo Objavljeno Julij 30, 2004 Opozori Objavljeno Julij 30, 2004 @ Aleron Pri S1 menjavajo vizirje kar po tekočem traku. Bil sem esen kupec za to čelado, pa me je en znanec prehitel. Čelada je stara dva meseca, na njej je četrti vizir. Naj nikogar ne skrbi, v TC jih menjajo(garancija) brez problemov, samo ne vem, če je to to. LP Cvetoo.
hotschko Objavljeno Julij 30, 2004 Opozori Objavljeno Julij 30, 2004 Pri S1 menjavajo vizirje kar po tekočem traku. kaj pa se z vizirjem zgodi, da je potrebna menjava ?
Saint Objavljeno Julij 30, 2004 Opozori Objavljeno Julij 30, 2004 Površina (folija ? ) razpoka. lp Rudi
theone5 Objavljeno Julij 31, 2004 Opozori Objavljeno Julij 31, 2004 :kva2: Če kupuje kdo enduro opremo me naj kontaktira na PM. :kva2: lp, Uroš
cvetoo Objavljeno Avgust 2, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2004 (popravljeno) @ Hotschko Kot je že napisal Rudib, težave z vizirjem so zaradi folije. Kot mi težavo opisal moj znanec, se pojavijo razpoke, če še malo počaka, se folija začne luščiti. LP Cvetoo. Popravljeno Avgust 2, 2004. Popravil cvetoo
ceco Objavljeno Avgust 2, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2004 Stari grehi. Enako se dogaja kakšna tri leta na Conceptkah.
matjazek Objavljeno Avgust 18, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 ja, tale motoshop je res hecna trgovina... včasih se obnašajo tako (ne samo en, kar vsi skupaj), da bi jih najraj nagnal domov, včasih pa so taki normalni, vredu trgovci... ko sem kupoval čelado, so se mi zamerili do konca. Ko sem kupoval ledvični pas, so bili OK ko sem ledvičnega nesel nazaj, so mi grenili življenje do konca ko sem kupoval jakno, so bili OK ko sem gledal hlače (in mu tudi povedal, da jih ne bom še zdaj kupil) so bili tudi vredu. ko sem spraševal za rokavice, pa so spet imeli neke finte... hecno, res hecno. LP, M. Ps. Kako pa kaj gledajo, ko jim prineseš tisti listek za popust iz ene stare revije? Gor ni nobenega datuma veljavnosti...
iurist Objavljeno Avgust 18, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 V TC sm kupil že nekaj malenkosti, in so bili kr prijazni...no ja ni pa za prehvalit! Je pa zanimiva ena druga izkušnja mojga frenda, ki je tam prodaju motor, ga je pripeljal enkrat sept. al okt. lani in ga niso prodali ma tm do februarja al marca, vmes sm še jaz hotu kupit ta njegov motor. Pač mel je ugodno ceno, vedu sm od koga je, ohranjen itd. Ampak, nisem ga mogu, ker je baje ena tipica že kmalu ko ga je tam pustila dala aro zanj SHIT!!!, no ok...jaz sm šel na lov za drugimi motorčki.. No ta moj frend pa čaka, čaka, da bo dobil izplačano kupnino, in upal da bo to enkrat novembra, decemba, ker je hotu vplačat polog za novo FZ6. Ja kupnince pa ni, in ni blo, tipica pač ni mela še dnarja za odplačat cel motor...No enkrat tm februarja, pa je postajal ta moj fend že mal živčen...dnarja ni blo,(lahko bi ga že novembra mel od mene :-)) zimsko obdobje se je počasi iztekalo in odločil se je da motor vzame nazaj. Opa miško, tipica je počasi vplačala že velik are(pol motorja). Motor mu niso hoteli vrnit, ker saj vemo...dvojna ara bi jim pala. On pa brez denarja , brez motorja..Na koncu z velik priganjanja, so TC -jevci uspeli izvleč denar in izplačat frendu kupnino,ter mu obljubili še nek popust če bo kaj pri njih kupi...No ja, vsak naj sam oceni zaključek. Ni pa slabo pogodbo (komisijska) dobro pregledat in dodat kakšno klavzulo o roku prodaje, ter o možnosti odvzema motorja, v primeru če ne dobiš kupnine izplačane v določenem roku... :hmm: Lp
corser Objavljeno Avgust 18, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2004 Tc bi moral določiti datum do kdaj velja ara. Potem grem jaz takoj zaarat enega Porša; razliko pa prinesem čez deset let ko bom še večji in bogat. Amaterji.
BAMATO Objavljeno Avgust 19, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2004 Tc bi moral določiti datum do kdaj velja ara. Potem grem jaz takoj zaarat enega Porša; razliko pa prinesem čez deset let ko bom še večji in bogat. Amaterji. Saj imajo določen datum do kdaj velja ara. Tip je npr. dal za aro 50 kSIT in mel zaarano za 10 dni. Ko je deset dni poteklo je dal še npr. 100kSIT in podaljšal aro za 1 mesec in tako naprej do februarja, hkrati pa je s tem odplačal že pol motorja. Očitno je to luknja v njihovi pogodbi, da lahko aro podaljšuješ v nedogled. Prav zato ne bi bilo slabo dodati zraven še kakšne svoje pogoje, v kolikor je to mogoče.
HHV Objavljeno Avgust 19, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2004 Saj imajo določen datum do kdaj velja ara. Tip je npr. dal za aro 50 kSIT in mel zaarano za 10 dni. Ko je deset dni poteklo je dal še npr. 100kSIT in podaljšal aro za 1 mesec in tako naprej do februarja, hkrati pa je s tem odplačal že pol motorja. In vsakič, ko je rok ari potekel, mu(ji) je do takrat plačan denar propadel? Dvomim, čeprav bi tako moralo biti. Očitno je šlo za veze in poznanstva ali pa le neprofesionalen in nepošten odnos. To mi pa ni všeč! :devil: :angry: :angry: Škoda da ta tvoj frend ni poklical tržne inšpekcije.
LordSmith Objavljeno Avgust 19, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2004 Moja izkušnja s TC-jem je dokaj prijetna. Je pa res, da sem tam kupil motor in vso ostalo opremo naenkrat. Sicer bi lahko malo bolj usmerili kupca, če pove, da nima pojma, da kupi opremo primerno za motor ampak to se lahko hitro naučijo. Edina caka je bla, da ko sm hotu vrnit jakno in hlače, ker se je izkazal, da v njih ne bom mogu z mojo igračko vozit hitrosti, ki jih ponuja (200+) so mal zakompliciral. Pa sm reku, ko so rekl, da ne bo šlo, da nej mi dajo kontakt od lastnika firme, da mu/ji povem, da so zgubil stranko. Pol smo pa nekak hitr uredil, da so vzel jakno pa hlače nazaj (8 dni od nakupa) pa sm vzel usnjen kombinezon pol pa, ker sm mel še 400 SIT v plusu :D :D sm pa še škornje kupu, da jim ne delam samo dela/problemov. Je bla pa roba kupljena samo par dni nazaj. Tko, da smo se potem uskladil in je blo vse v redu. Tko, da zaenkrat je blo vse cool in se bom še vračal k njim. Je pa res, da zdej fejst sprašujem preden kaj kupim pa cel forum prebrskam, da mam čim več informacij. LS
Noise Objavljeno Avgust 19, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2004 V osmih dneh ti morajo po ZVP vrniti denar brez da bi ti moral karkoli razlagati zakaj zadevo vračaš. Tudi če ti niso všeč gumbi na jakni, ti denar morajo vrniti. Mora pa biti zadeva, ki jo vračaš, brezhibna.
ceco Objavljeno Avgust 19, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2004 ja, tale motoshop je res hecna trgovina... včasih se obnašajo tako (ne samo en, kar vsi skupaj), da bi jih najraj nagnal domov, včasih pa so taki normalni, vredu trgovci... Bolj točnega opisa o tej trgovini še nisem zasledil. In enako je z robo, ki jo prodajajo ter ostalimi storitvami, ki jih nudijo. Raje hodim v Perlo na tovrstne zabave. :grrr
directory Objavljeno Avgust 19, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2004 Bolj točnega opisa o tej trgovini še nisem zasledil. In enako je z robo, ki jo prodajajo ter ostalimi storitvami, ki jih nudijo. Raje hodim v Perlo na tovrstne zabave. :grrr ja ta pa je čist penzionerska izjava :lol1: ne znate nič drugega kot samo šimfat pa z gnojnico polivat druge....pospravte najprej drek spred svoje bajte poj pa se naslajajte na drugem dreku...noben pa ne pove kako zoprni kupci ste nekateri)škoda ker nisem trgovec bi kermu tud kaj poslal v betico prepotentno)dejte se mal človeško obnašat pa bo povsod drugače :grim
gic Objavljeno Avgust 19, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2004 Kamorkoli prideš kot kupec, si za prodajalca car, ne pa da te grdo gledajo... V tako trgovino, kjer te z očmi ven mečejo, ne grem več....
ceco Objavljeno Avgust 19, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2004 (popravljeno) Jaz sem o sebi, svojih izkušnjah in pogledih že veliko napisal tukajle. In jih vedno poskušal argumentirati. Najboljši argument za tole dotično trgovino pa mi je, da se je že dolgo časa v velikem loku izogibam. Bi jim pa lahko vrnil še kakšne praktično nove a že počene škornje gležnarje znane znamke, ki so mojo soprogo ožulili do krvi, ker zaščita pete iz jekla ne premore pokrivne zaščite do kože, kašna dva vizirja čelad še bolj znamenite firme ... Edino kavbojk ne dam nazaj. Ker je edino, kar sem koristnega in vrednega tam kupil. Amen. Popravljeno Avgust 19, 2004. Popravil ceco
directory Objavljeno Avgust 19, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2004 Jaz sem o sebi, svojih izkušnjah in pogledih že veliko napisal tukajle. In jih vedno poskušal argumentirati. Najboljši argument za tole dotično trgovino pa mi je, da se je že dolgo časa v velikem loku izogibam. Bi jim pa lahko vrnil še kakšne praktično nove a že počene škornje gležnarje znane znamke, ki so mojo soprogo ožulili do krvi, ker zaščita pete iz jekla ne premore pokrivne zaščite do kože, kašna dva vizirja čelad še bolj znamenite firme ... Edino kavbojk ne dam nazaj. Ker je edino, kar sem koristnega in vrednega tam kupil. Amen. se popolnoma strinjam glede reklamacije .. :hmm: ne vem zakaj ne neseš tja in zahtevaš zamenjave oziroma jaz bi zahtevel vračilo kupnine če je roba od znanega proizvajalca pa zanič ker bi izgubil zaupanje v izdelek ter kwazi proizvajalca........
Jurij Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 par dni nazaj scenarij pridem v TC, lepo pozdravim in ker vidim, da se vsi nekaj pogovarjajo lepo počakam in si malo ogledujem trgovino. čez čas stopi do mene mladenič, visok, nekako napol bjondi z očali in me povpraša, če lahko kaj pomaga. mu razložim, da iščem nadomestne cilindrične ključavnice za kufre in če imajo kaj od tega. fant mi nekaj prične razlagati, da so različne ipd in sem mu rekel, da bi rad videl, kaj imajo oz. če imajo katalog. nejevoljen prinese neko vrečkico s cilindri in ključi, pa mi ni šlo skupaj-nekaj je manjkalo (nosilec za cilinder je bil le 1, cilindra pa 2) in še vrečka je bila strgana. ker nisem bil navdušen mi je hladno odgovoril-"to kar vidite, to dobite za to ceno na nalepki..." in se obrnil k stranki s kombinezonom. pa sem enostavno zadevco odložil na pult in rekel hvala lepa in odšel. Na tem mestu bi se rad opravičil temu prodajalcu, ker me je povprašal če rabim pomoč ravno ko je neka ženska kupovala kombinezon (verjetno cca 100.000 +), jaz pa sem vljudno čakal na vrsto za svoje ključavnice za 4.500 SIT. obljubim, da ne bom nikoli več....prestopil praga TCja. dečko pač ni mogel vedeti, da ta potencialna stranka (jaz), ki se ni z motorjem pred trgovino pripeljala potrebuje še jakno, hlače, čevlje, rokavice, čelado, kufer za čelado pa še kaj sčasoma (seštevek nakupa si lahko predstavljate) in enako tudi sopotnica (seštevek x2) denar bom nesel drugam. ;)
Jurij Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 Jurij dej ne laži nam vsem v fris kwa kao bi vse kupil!!!!!!!!!!!!!zaka pa poj nadomestne ključavnice za kufr rabš.zato k si štorast pa vse polomš k ne znaš zaklepat.jao jao poj pa tazga srečaj na cesti :lol1: 1. nisem rekel, da bi takoj kupil-nisem tako bogat. vem pa da vse to rabimi in bom MORAL kupiti. kaj pa vem, vsak mesec en kos, pa bo do nove sezone komplet oprema? 2. Zakaj rabim ključavnice je čist moja stvar. Sem kupec, ki nekaj išče. pa če bi ga vprašal, če ima jakno z bleščicami (sej ne da jo bi rad RES kupil, da ne bo spet kdo pameten) bi bila tud čist moja stvar in če iščem in poizvedujem, gre po zakonu tržišča, da pričakujem od ponudnika korekten odgovor. gre za odnos do stranke. tokrat sem iskal samo ključavnice, obenem pa sem gledal po policah za drugimi izdelki. in ker so "nadomestne ključavnice" prodajni artikel pomeni, da jih lahko kupiš, ne? 2a. si že slišal za kufre narejene po meri? k tem moraš pač neke ključavnice dat, ne? al bi raj kar s špago privezal pokrov? ne sodi moje štoravosti po (mogoče) svoji. 3. kaj ti pa je, da si tok živčn? persen pomirja. poj pa ti tazga nevrotika srečaj na cesti... :lol1:
superblackbird Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 In če ima gužvo, si lahko hvaležen, če si je medtem ,ko dela z drug ostranko, vzel čas zate in ti pokazal ključavnice. ČE bi pa reku - rabim še kombinezon pa škornje pa čelado - bi se pa on tudi malo bolj posvetil. Če pa tega pač ne muksneš, jebiga - ključavnice so samo 4500 SIT... če ima drug deu, ne bo cajta zapravljal 1 uro zarad ključavnice... je vit, da delaš z ljudmi le preko zaslona, črk in tipkovnice, zato ne klobasaj. Bi mogu probat kolk časa (ur) se je treba ukvarjat z vsemisortami ljudmi, nasmejan poslušat nemogoče želje, pokazat kup artiklov, pa se zgodi, da ko praznih rok zapušča območje, ne reče niti hvala. Če je ime teme kako ste zadovoljni s postrežbo ne vem koji K**** morte komentirat različna mnenja. Pa to najraje počnejo ljudje kateri tam sploh niso bli al pa o stvari nimajo niti prbližne blage veze. Opažam pa, da je to itak prisotno v vseh kategorijah. Dejmo zdej napadite reve.
kawa Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 :P voda B) pa še izbiraš lahko med hladno in toplo :P hja, ne vem kaj se tko razburjate...... Kalimero, poskusi kdaj honorarno delati v kaki trgovini, jest sm kar nekaj let nazaj, pa sm prisegu, da nikol več...........nism mazohist ! :blink: Sploh, če imaš za stranko žensko :? :cry: :blink: (pa barvno ne paše k modrcu, pa se tangice ven vidijo,.... :blink: :blink: ) sm meu tut to čast, da sm stregu take kampeljce, ki so doma iz odpadkov naredili izdelek, ki sem ga prodajal, pol pa pri meni iskali manjkajoči, a bistveni delček, pa na dolgo razpredali kako bi ga prilagodili, predelali,.......pa pol nič kupili......so pa seveda odhajali z obljubami, da se vrnejo kasneje raje po nov izdelek......pa nikol nič! :cry: V bistvu so pri meni samo pošnofali, kako je manjkajoči delček narejen in ga potem sami.....sorry, ne vzemi tega osebno, a ob branju tvojega posta sem se spomnil na to..... <_< .) :hmm: :angry: Dejstvo je, da nakup ključavnice, tudi če bi bil 100% korektno izpeljan s strani prodajalca, ne bi nikakor in nikoli vplival na tvojo odločitev o nakupu jaken,čelad in ostalega stuffa.....Slovenci nismo zvesti trgovcev in kupujemo vedno tam, kjer je ugodneje (več popusta,....) :yea2: Vsak z minimalnim poznavanjem psihologije in potrošniškega obnašanja lahko v tvojem postu z lahkoto prepozna otroško užaljenost zaradi premajhne pozornosti prodajalca.... :hmm: HALO!!! :? Je pač imel v vrečki samo 1 nosilec za cilinder....se je pač med transportom vrečka strgala, nosilec se je nekje izgubil....in to je to!!! Knjigovodsko gledano mora to vrečko prodati za tak denar in pika.....verjetno pa nisi kaka blond in joškasta bejba, da bi te častil iz svojega žepa :? Če bi stopil do njega in rekel za skonto, bi ga pa ziher dobil (to so nenapisana pravila-dobri poslovni običaji, al' neki tacga)....samo moraš rečt za njega !!! O:-) Poleg tega se pa zavedaj nečesa (VEDNO): on je (pa tudi že v večini drugih trgovin) plačan po prometu; čim večji je promet, tem večja je plača.....če je stranka na 85% da kupi nekaj za 100kSit, pa uleti nekdo za 10kSit....... :wacko: :blink: .....je vsakemu logično, da nihče ne bo spustil goloba v roki, da bi lovil vrabca :ph34r: :afro1: :hmm: Osebno se mi zdi celo pohvalno, da si je utrgal čas za to ključavnico, jaz bi ti sigurno rekel, da jih je zmanjkalo (so naročene, gospod, oglasite se čez kakih 14 dni :OK: ) Z dotično trgovino nimam slabih izkušenj (čeprav mi še nikoli niso ponudili kavice :BUA: ), res pa je, da sem v glavnem kontaktiral z Robijem....bjondija iz tvoje zgodbice poznam zgolj od daleč (sodelavec pa prisega na njegovo postrežbo: stalna stranke=popusti+dobri nasveti) :OK: Kadar kaj potrebujem, grem vedno najprej tja pogledat,.....potem pa tudi drugam.... O:-) LP
Saint Objavljeno September 3, 2004 Opozori Objavljeno September 3, 2004 Pa dejte spet jokat tukaj. Pač v Lj so tukaj samo 3-4 poštene moto trgovine, ko bomo imeli nemško kupno moč, bomo imeli tud pravico jamrat, do takrat pa je treba pač potrpet in bit vesel, da v današni situaciji sploh še kdo kaj pri nas prodaja. Tudi prodajalci so samo ljudje, samo upam, da bo še v bodoče pri nas slovensko/balkanski stil prodajanja in ne avstrijsko/nemški. Imam raje strokovnega in malce manj prijaznega, kot pa v iber umetno prijaznega in popolnoma nestrokovnega, če kdo ne ve kaj mislim, naj kdo Louis v Grazu proba, koma v primerjavi z našim trgovinam, če je še tolko ceneje.. mi je vseeno, saj mi tega niso znali prodat, no sam to je že :topic: lp Rudi
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se