bLuZoNdEr Objavljeno September 9, 2004 Opozori Objavljeno September 9, 2004 danes bil v TC-ju, samo firbcal, fantje so se mi zdeli zelo prijazni, kar 3 različni so me v roku 15 min vprašali za pomoč potem ko sem vsakemu posebej povedal da le firbcam, in tudi potem ko sem imel kaj za vprašat mi je vse lepo razložil in celo pokazal (spraševal sem nekaj okoli čelad), prijetno presenečen :hmm: :)
BOSS Objavljeno September 9, 2004 Opozori Objavljeno September 9, 2004 Berem te vaše izjave in sem opazil, da imate zelo različne poglede na to kakšna mora biti trgovina oziroma prodajalci v njej.Polovica vas TC hvali,polovica pa pljuva. Ker se mnenja zelo razlikujejo se sprašujem a vi tam opremo kupujete al delate anketo kdo ma slab dan v trgovini. Men se zdi da imajo dobro opremo.Če pač ne dajo popusta za to ni kriv prodajalec,temveč nekdo,ki odloča kdaj bodo popusi in kdaj ne. Res pa je da nam je nekdo bolj simpatičen nekdo pa manj. V TC ne hodim kupovat vendar sem večkrat tam in fante poznam,zato me res zanima kako imate takšne probleme saj še nisem opazil,da bi bili fantje neustrežljivi. Berem,da nekateri dobite celo kavo,nekateri pa dobivate živčne zlome. Trgovina se mi zdi dobr založena zato te ne razmem Dr.looney ko praviš,da nimajo nič izbire.
maXXXimum Objavljeno September 9, 2004 Opozori Objavljeno September 9, 2004 Tudi jaz imam s TCjem dobre izkusnje. V ponedeljek sem se oglasil pri njih pogledat za celado, jakno pa se imel ze ogledano nekje drugje. Po debati s prijaznim prodajalcem sva pregledala kup celad, povprasal me je tudi po mojem motorju in svetoval tudi na podlagi tega. Ker se je res ukvarjal z mano sem cisto mimogrede povprasal se po jaknah in tudi tam si je vzel cas. Pregledala sva par jaken, ob debati o materialih in zasciti pri posamezni jakni. Na koncu sem nasel se boljso jakno od tiste ki sem jo nameraval kupiti v drugi trgovini in tako sem zaradi njegove prijaznosti in dobrega svetovanja jaz odsel iz trgovine z novo celado in jakno, oni pa so kljub temu da so mi dali se 5% popusta "kar tako", zasluzili priblizno sto tisocakov. :OK:
zoran Objavljeno September 10, 2004 Opozori Objavljeno September 10, 2004 .....tako sem zaradi njegove prijaznosti in dobrega svetovanja jaz odsel iz trgovine z novo celado in jakno, oni pa so kljub temu da so mi dali se 5% popusta "kar tako", zasluzili priblizno sto tisocakov....... Se moram strinjati s teboj, da so zate trenutno najboljši.Iz tvojega kompletnega teksta je razvidno,da se na opremo spoznaš malo in da "kar tako 100 tisoč" zate ni nek problem. Tudi sam sem bil na začetku motorizma z njimi zelo zadovoljen, sedaj pa se odločam sam na podlagi lastnih izkušenj in izkušnjah kolegov. Zoran
Vojč Objavljeno September 11, 2004 Opozori Objavljeno September 11, 2004 Trgovina se mi zdi dobr založena zato te ne razmem ------ko praviš,da nimajo nič izbire. TC je kar dober založen, ampak jaz tam pogrešam bolj odmevne znamke motorističnih oblačil, kot so DAINESE, SPIDI..., ter še kakšne druge znamke čelad, kot so arai, agv... Vem, da te znamke lahko najdeš v drugih trgovinah, ampak če bi te znamke meli v TC- ju, bi se proračun, kar pošteno dvignil in bi še morali kakšnega "prijaznega" prodajalca zaposlit :D
gujdek Objavljeno September 11, 2004 Opozori Objavljeno September 11, 2004 pomoje so dobro založeni, ampak njihovi prodajalci mi nikakor niso simpatični. 1x sem šel gledat k njim čelade. prodajalec se sploh ni ukvarjal z mano. ko sem jo imel nekaj časa na glavi, je komaj stopil do mene in me vprašal kakšna se mi zdi. rekel sem mu da je zelo prijetna in tudi zunanjost mi je všeč. potem sem jo snel in nekaj časa gledal še jakne. on pa je kar prišel do mene s čelado v škatli in računom. po čem je sklepal da jo imam namen kupit? :hmm: ne vem ne... mogoče se do drugih drugače obnašajo,ampak jaz ne grem k njim nič več gledat, še manj kupit.
Samurai Objavljeno September 13, 2004 Opozori Objavljeno September 13, 2004 Gujdek hmm..ne vem kaj bi še rad da se "ukvarja" s teboj. Prinesel oz. ponudil ti je čelado za probat, počakal je nekaj časa, da boš dobil občutek čelade, povprašal te je kakšna se ti zdi. zdela se ti je v redu...sorry..ampak res ne vem kako bi se lahko še bolj ukvarjal s teboj...ali pa naj bi ti prinesel čelado na zlatem pladnju?? Kar se tiče pa tega, da ti je kar sam od sebe prinesel račun...sorry..tega ti pa kratko malo ne verjamem. Namreč sam sem kupil še vso opremo v TC-ju, skupaj z motorjem in tudi enkrat se še ni zgodilo da bi prodajalec sam od sebe odločal kaj bom kupil. Si mu že sam kaj tazga rekel, da te je razumel kot da ga boš kupil. Poleg tega pa poznam vse prodajalce tam, vključno s "ta novim" prodajalcem.
urqlle Objavljeno September 14, 2004 Opozori Objavljeno September 14, 2004 Glede TC-ja nimam pripomb, bil vceraj pri njih, trgovina dober zalozena pa se znizanje majo, tako da se splaca kej nabavt, sm pa pozabu vprasat, bom tukaj, ce kdo od vas ve, se da zamenjat motor staro za staro oz. staro za novo?? ma kdo izkusnje s tem??? thx
lojzi Objavljeno September 15, 2004 Opozori Objavljeno September 15, 2004 sm pa pozabu vprasat, bom tukaj, ce kdo od vas ve, se da zamenjat motor staro za staro oz. staro za novo?? ma kdo izkusnje s tem??? thx Oja, to delajo, pa full se splača...najbolj trgovcem, ki to delajo :yea2: :o
Saint Objavljeno September 15, 2004 Opozori Objavljeno September 15, 2004 Oni ti pač ponudijo storitev. Namesto, da se j... s prodajo sam, se oni zate, imajo salon, reklamo, prodajalca med delovnim časom. Še posebej TC ima velik salon na znani lokaciji in dosti reklame, zato je pač tudi njihova cena lahko dokaj visoka. Še zmeraj je varianta poizkusit prodat najprej sam in če ne gre dat komu drugemu prodajat. lp Rudi
Thundercat Objavljeno September 15, 2004 Opozori Objavljeno September 15, 2004 v petek sem bil gor sem kupoval Did sprej za ketno pa jim ga je zmanjkalo...tako da sem vzel Shell... :) postregel me je starejši prodajalec, vprašal me je če sem že kupoval pri njih in nato po računalniku preverjal moj priimek...ker me ni bilo not me je nato vpisal...a kdo ve zakaj vpisujejo kupce....mogoče se nam obeta kakšen popust ali kako..... :hmm:
Barth Objavljeno September 15, 2004 Opozori Objavljeno September 15, 2004 vprašal me je če sem že kupoval pri njih in nato po računalniku preverjal moj priimek.. Jaz za karkoli kupim pri njih dobim račun z mojim imenom - valjda vidjo koliko kaj kupuješ pri njih, kaj si do sedaj kupil (po možnosti kak nov stroj) in se temu primerno kdaj tudi sami spomnijo za kak popust. Imajo kar fajn sistem (ni pa popuste za ketenspreje in podobno potrošno šaro).
cvetoo Objavljeno September 15, 2004 Opozori Objavljeno September 15, 2004 Več ko kupiš pri njih, višje kotiraš in ko se kdaj pogajaš za popust, ti ga odobrijo glede na tvoje dosedanje nakupe. Je pa to tudi baza podatkov za novoletna voščila in še kaj. Podoben sistem imajo tudi po tujih trgovinah le, da tam uprabljajo kartice kot to pri nas počne npr. najboljši sosed. LP Cvetoo.
Broj Jedan Objavljeno September 16, 2004 Opozori Objavljeno September 16, 2004 ...a kdo ve zakaj vpisujejo kupce....mogoče se nam obeta kakšen popust ali kako..... :hmm: ja, saj to ima že vsaka štacuna, katere lastnik je pameten človek :rolleyes:
ajgor the mad dog Objavljeno September 16, 2004 Opozori Objavljeno September 16, 2004 a kdo ve zakaj vpisujejo kupce.... ...ko boš nasljednjič kaj kupoval boš imel avtomatsko popust od 10-20% odvisno koliko in kaj si kupoval...pa za božič- novo leto ti bodo poslali kartico
Frips Objavljeno September 16, 2004 Opozori Objavljeno September 16, 2004 V TC sem že pustil kar nekaj denarja in moram reči, da so fantje super...pa tudi prodati znajo :rolleyes: :lol: Je pa res, da ma vsakdo kdaj slab dan tako da.....ne zamert fantom, če se kdaj zgodi, da vas ne pričakajo že pri vhodu....
Samurai Objavljeno September 19, 2004 Opozori Objavljeno September 19, 2004 Frips popolnoma se strinjam s tabo..pa tud ne sme se zamert fantom ce imajo naenkrat vec strank notri da bodo pol ure debatiral s tabo...jih popolnoma zastopm...ce je guzva je guzva..oni so placani da delajo..ne pa klepetajo..
emc Objavljeno September 20, 2004 Opozori Objavljeno September 20, 2004 Frips popolnoma se strinjam s tabo..pa tud ne sme se zamert fantom ce imajo naenkrat vec strank notri da bodo pol ure debatiral s tabo...jih popolnoma zastopm...ce je guzva je guzva..oni so placani da delajo..ne pa klepetajo.. V TC-ju sem kupil kar nekaj stvari, pa mi je kar žal, saj vedno ko stopim v trgovino čakom kot mona. Pa še to naj povem, da tista njihova kartica ugodnosti je eno samo nategovanje - 10% popusta mi da itak vsak trgovec. Zdaj bom zamenjal motor, kupujem XJR-ja s kovčki vetrobranom itd...in sem povprašal tudi pri njih. Na vse skupaj so mi dali 12 tisoč popusta - pri konkurenci pa mi dajo komplet nosilce (ta močne) za 50.000. V TC-ju sem kupil skuter za sina in xvs 250 za ženo + nekaj dodatne opreme. Sem mislil, da sem kot star kupec deležen kaj večjega popusta. :BUA:
Noise Objavljeno September 20, 2004 Opozori Objavljeno September 20, 2004 Za pretiravat pa ni. Zakaj zaboga bi moral čisto vsak dati popust na vsako stvar? Zaradi lepšega tiste cene tam menda ja niso izobešene...
HHV Objavljeno September 20, 2004 Opozori Objavljeno September 20, 2004 Za pretiravat pa ni. Zakaj zaboga bi moral čisto vsak dati popust na vsako stvar? ... Ker so si jih izmislili trgovci in ne kupci. In ker je sestavni del cene tudi popust, bodo kupci preverjali, kje je ta popust največji. Normalno. Bi pa bilo seveda enostavneje, da popustov ne bi bilo nikjer nikoli in bi kupec točno vedel koliko bi ga kje kaj prišlo stati. In kot sem že rekel, je popust pogruntavščina trgovcev, ni umestno karati kupcev, če ga žele izkoristiti. Zatorej mislim, da so popusti malo barabska zadeva.
curi Objavljeno September 20, 2004 Opozori Objavljeno September 20, 2004 Ja točno tako je kot je napisal HHV,enkret ti dajo 25%,drugič 20%,naslednjič 15%,10 %pa imajo itak vsi,če imaš kartico al pa ne,pol ,ko pa prideš res kaj kupovati,misliš da boš dobil 25%,ti dajo pa 10%,pa iz trgovine odkorakaš razočaran,sami so si krivi,ker dajejo različne popuste ne glede na količino kupljenega :BUA:
SiR Objavljeno September 20, 2004 Opozori Objavljeno September 20, 2004 ,misliš da boš dobil 25%,ti dajo pa 10%,pa iz trgovine odkorakaš razočaran,sami so si krivi,ker dajejo različne popuste ne glede na količino kupljenega :BUA: ti si si sam kriv, da si razocaran, saj prevec pricakujes.....
Thundercat Objavljeno September 20, 2004 Opozori Objavljeno September 20, 2004 eno vprašanje..v tc-ju sem kupil sprej za mazat verigo Shell...pa mi je pri prvem mazanju prenehal špricat....neka mehanska napaka...ko pritisnem se ne zgodi nič.... a mislite da mi bodo zamenjali pokvarjen sprej za delujoči sprej...uporabil sem ga samo za 20 cm ketne namazat.....
SiR Objavljeno September 20, 2004 Opozori Objavljeno September 20, 2004 Sem dobil občutek,da ko več zapraviš,manj dobiš popusta,ker mislijo ,saj ta ma pa denar,pa mislim ,da me bočutek ne vara pismo, kam vodijo take teorije zarote? Glede nakupovanja stvari - a vi mislite, da sčasoma naj bi torej prodajalec kupcu vse popolnoma brez marže dajal (z vse večjimi popusti), po možnosti v neomejenih količinah in brez zaslužka? A ste na glavo padli?
curi Objavljeno September 20, 2004 Opozori Objavljeno September 20, 2004 A ste na glavo padli? Ne ti si padel Lej,prvič sem dobil 25%popust,sem si mislil to je pa super,pa te je dobil na svojo stran,vsak naslednji nakup je bil manjši procent,pa kaj ne bom pol razočaran :topic:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se