premza Objavljeno September 20, 2004 Opozori Objavljeno September 20, 2004 Lej,prvič sem dobil 25%popust,sem si mislil to je pa super,... Kot je že nekdo napisal... Če ti trgovec odobri 25% popust pomeni, da te je že v osnovi hotu nategnt! :naughty:
SiR Objavljeno September 20, 2004 Opozori Objavljeno September 20, 2004 Ne ti si padel Lej,prvič sem dobil 25%popust,sem si mislil to je pa super,pa te je dobil na svojo stran,vsak naslednji nakup je bil manjši procent,pa kaj ne bom pol razočaran :topic: jah, razočaranje je vedno posledica previsokih pričakovanj. Pri vsakem nakupu štartaj pri sebi s polno ceno, pa boš vedno vesel kakršnegakoli popusta :) PS: če ti kaj ne paše, lahko greš vedno drugam kupovat. Samo takole natolcevanje okoli, to pa ne sodi v nakupovalni bonton ... Če te kaj moti, se lahko vedno z njimi tam direkt zmeniš, po mojem vsaj. Meni je še vedno ratalo. Ali pa enostavno nisem kaj dosti pričakoval in sem bil vedno pozitivno presenečen. :afro1:
BOSS Objavljeno September 20, 2004 Opozori Objavljeno September 20, 2004 Jest bi se pa rad prtožu nad TC Motoshopom........... Rado je bil z mano sam eno uro na kufetu Robi je bil mal dle.....sam je spokal k ke spokal rado( jebat ga.....šef) Matej ma preveč dela,pa nima časa tko mim grede men špegle zašraufat!!!!!!!! P a de ne govorim o ostalih.....podn od podna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! curi dobu si 25% k si motor kupu zdej si pa razocaran k ne dobiš več k 10% Dej pejt mal v MERCATOR al pa v podobno štacuno za popust vprašat. Jst tam zapravm miljon na let pa mam še zmer sam une pike na kartici. Na konc leta mi glih kruh pa mlek podarijo. K boš pa motor prodajal boš pa ziher več hotu zanga k si dal. Dej mi ga prodej za 800.000 sit, k mislš da je tko simpl pocen prodajat.
devilish Objavljeno September 23, 2004 Opozori Objavljeno September 23, 2004 Meni pa uni bjondo tavelik (poperoksidan - a je rado ta?) teži, - pa nism sama ugotavljala - ker preveč agresivno prodaja, pa se mi zdi da na trenutke malo preveč ve... (oz. kot bi rekli eni - malo preveč pameti prodaja) <_< jst se hmal bojim tja not it... nazadnje k sm bla, sm gledala čelade, pol sm pa čisto tko hotla ena očala probat, pa se ga nism rešla še vsaj 45min... sm mu razlagala, da jih NE rabim, pa da mi NISO všeč, pa mu kar ni blo jasno... pomoje bi mi celo skladišče vn razložu če bi lahko :angry:
MDR Objavljeno September 23, 2004 Opozori Objavljeno September 23, 2004 Jst imsm s TC Motoshopom same dobre izkušnje. Če rečem, da sam gledam, mi mirno pustijo in nič ne težijo :xx: . Če pa rabim nasvet pri nakupu :? , je vedno kdo, ki si vzame čas. V glavnem, do sedaj res brez pripomb. :yea2: LP - M.
DDEAN1 Objavljeno November 14, 2004 Opozori Objavljeno November 14, 2004 V TC -ju se mkupil komplet vse kar rabim (motor, oblačila, čelado....). Nekdo si je vzel 2 uri časa mi vse razložil. Pomeril sem skoraj vsa oblačila. Mirno so prenašali mojega 3 letnega sina (ki zelo rad vse proba). Na koncu pa sem dobil kar dober popust na vse (cca 25 %) razen na motor, ker bo letnik 2005 (če bi se odločil za motor iz zaloge bi dobil 100.000 sit popusta) Zaenkrat res same pohvale. lp
SiR Objavljeno November 14, 2004 Opozori Objavljeno November 14, 2004 Še vedno, ko sem šel v TC, sem šel zaradi motocikla, čelade, rokavic, vizirja, jakne, ... Kolikor vem, bodo ti artikli še vedno ostali na razpolago. Tudi, če se v firmi zamenjajo vsi zaposleni. Se mi zdi, da pač ljudje ves čas menjavajo službe in ni razloga, da bi zdaj jaz tukaj travmiral, ker je nekdo nekje šel stran... in to ne kaže na ama ništa - lahko je pač rabil "nov izziv" ali karkoli že ... ... Sploh se pa nas to pravzaprav niti ne tiče, ne vem, zakaj debatiramo o tem ...
Taja Objavljeno November 15, 2004 Opozori Objavljeno November 15, 2004 Spoštovani ljubitelji motorizma, V izogib nepotrebnemu pisarjenju o zaposlitveni politiki podjetja TC MOTO SHOP na straneh, ki so prvenstveno namenjene vsekaj drugemu kot predmetu, katerega se dotikate Vam iz prve roke – kot zaposlena v podjetju TC MOTO SHOP in kot sestra Direktorja sporočam, da sta se delavca Robert in Matej odločila za odhod iz podjetja na lastno željo. Celoten kolektiv podjetja se strinja z mojim mnenjem, da sta bila oba sodelavca kvalitetna delavca in prijetne osebe na sploh ter jima zato želimo veliko uspehov na nadaljnji poslovni poti. Spremembe, za katere sta se odločila smatramo za razumljive in spodbudne. Vsak posameznik potrebuje osebnostno rast in ko ti ta ni več omogočena na enem mestu, je prav, da jo poiščeš drugje ter nekomu drugemu omogočiš njegovo. V TC MOTO SHOP-u mislimo na svoje stranke in Vam zagotavljamo, da boste kupci tudi v bodoče vsaj tako kvalitetno postreženi, kot ste bili v preteklosti. Na Vas ta sprememba ne bo imela vpliva. Delovno razmerje smo že sklenili z novim sodelavcem, ki je strokovno dovolj podkovan, da kvaliteta usluge ne bo padla. Vsem skupaj želim lep dan in prijeten začetek tedna. Natalia k.
Noise Objavljeno November 16, 2004 Opozori Objavljeno November 16, 2004 ...ker nam je dolgčas, ker v času, ko je vreme vse prej kot prijetno za vožnjo z motorjem, nekateri nimajo(-mo) čes bolj pametnega početi in konec koncev ker smo na forumu kjer se pač DEBATIRA :grim ← Debatira že. Ne pa nabija in nabija in nabija. Odstranil sem objave, ki se nas popolnoma nič ne tičejo.
Fazer03 Objavljeno November 16, 2004 Opozori Objavljeno November 16, 2004 "sestra Direktorja" :topic: ali je to kakšen poseben dir., da se piše kar z veliko začetnico? :naughty:
Taja Objavljeno November 16, 2004 Opozori Objavljeno November 16, 2004 "sestra Direktorja" :topic: ali je to kakšen poseben dir., da se piše kar z veliko začetnico? :naughty: ← Lep pozdrav, Ja, zame je čisto poseben direktor, saj je moj brat. Vendar pa velike začetnice nisem uporabila zato. Uporablj se jo, kadar govorimo o določeni osebi, kjer ne uporabljamo njenega imena temveč funkcijo. Torej ni šlo za katerega koli direktorja temveč za točno določenega... Upam da sem dovolj razumljivo napisala, da boš razumel, v nasprotnem primeru pa si razlago poišči v kakšni strokovni knjigi. Pa lep dan. Natalia K.
primož Objavljeno November 16, 2004 Opozori Objavljeno November 16, 2004 Dan Glede na hudo stran ki jo ima trgovina in na strokovnost prodajalcov, imam vendarle eno pripombo, obnašajo se do motristov preveč komercilano. Hočem povedat, da preveč igra vlogo denar. Za motor , ki ga vozim so mi ponudili kombenizion v akciji, ki roko na srce ni kj bohvekaj, rokavice in škornje pa za neko hudo športivo. Mislim da to ni bilo pošteno za začetnika, ki nima časa pregledati vse štacune in ponudbe, ter Vam starim motoristom non stop težit kva je dobr in kva slabo. Pa še to zakaj je od Lipnika stojal cenejši od njihovega. Če me ne vara jih dobavlja prav omenjena oseba. Upam da nisem preveč kritičen do prodajalcev. lp primož
SiR Objavljeno November 16, 2004 Opozori Objavljeno November 16, 2004 sicer sem rahlo :topic:, pa vendar ... Primož, a ti ne ceniš svojih dlani in prstov ter gležnjev in stopal maksimalno? Seveda tudi hrbtenico (želva in drugi protektorji), ampak pri kombinezonih je razlika v cenah lahko še bistveno večja, kot je razlika v ceni pri slabih in dobrih rokavicah/škornjih... PS: a ni smisel trgovine komerciala? Saj niso motoklub...
Heker Objavljeno November 22, 2004 Opozori Objavljeno November 22, 2004 Huhhhh.... tale tema se vleče že več kot eno leto in je tule z 26 stranmi ena večjih. Lepo, da obstajajo forumi, kjer ljudje lahko izlivamo svoja ogorčenja, veselje ipd. Pozitivna stran tega je, da se pisci (beri: ''tipkači'') pri tem sprostijo, bralci pa nasmejijo (vsaj meni je smešno...). Pozitivno je tudi to, ko tisti, na katerega leti kritika (v tem primeru TC), to tudi sprejme in skuša izboljšati svoje obnašanje - tudi do takih, ki se v svetu očitno (še) niso sposobni uveljaviti in se počutijo užaljene, ko niso deležni dovolj pozornosti. V nekaterih primerih pa je, kot berem, pozornosti (do punc) celo preveč... Morda bi v TCju razmisllili o zaposlitvi kake gospodične... Morda bi bila ženska klientela tega celo bolj vesela kot moška.... Se pa tudi pridružujem mnenju ''Kawe'', ki je lepo in preprosto odgovoril tudi Dejanu... (nekje na 23. strani, se mi zdi) Sicer pa menim (že glede na ugled Motosveta), da bi ''administrator'' tole temo lahko počasi zaključil, ker se pišejo že čiste bedarije! Če že moramo grajati in hvaliti, potem naj se odpre tema, kjer bomo to počeli z vsemi prodajalci in z primerjavami (tudi cen in ponudbe) spodbujali zdravo konkurenco na tem tržišču! (ne, ne branim TCja in nisem TC-fan) LP Andrej
Noise Objavljeno November 22, 2004 Opozori Objavljeno November 22, 2004 Bedarije sproti brišemo, vsaj kar ne uide budnemu očesu. Tema pa naj le ostane, kontinuirana kontrola je najboljša. Definitivno koristi obema stranema. :)
Virko Objavljeno December 14, 2004 Opozori Objavljeno December 14, 2004 Pred kratkim sem bil v TC-MOTOSHOPU, kjer sem kupil kombinezon. No ja, moram rečt da s postrežbo nisem bil ravno ne vem kako zadovoljen, prodajalec je bil bolj tiho kot ne, ni nič kaj svetoval in podobno.... vendar na koncu sem odšel zadovoljen s svojim nakupom iz trgovine :) Včeraj sem pa obiskal trgovino HMC - HABAT MOTO CENTER, kjer sem vzel škornje, rokavice in eno kapo. S postrežbo in strokovnostjo prodajalca sem zelo zelo zadovoljen. Prodajalec mi je zelo dobro svetoval, povedal kaj je OK in kaj ne, itd... skratka 100% bom v primeru nakupa še kakšne opreme, kupoval v HMC :) :)
kOdEbLuE Objavljeno December 14, 2004 Opozori Objavljeno December 14, 2004 jst pa ravno nasprotna izkušnja... s punco kupujeva čelado zanjo... dva tipa sta si res vzela cajt k veš da ženska pač počasi pomerja vse zadeve... ful sta ji pomagala izbrat primerno velikost, pa še k niso mel tistega modela k sva ga pravzaprav iskala mi je tip ga clo po internetu isku kje bi se dal kupt... potlej smo še mal poklepetal predstavu je en kup čelad drage, poceni, drage znižane... u glavnem tip top... pol je beseda nanesla na motor in mi je dau še glede tistga neke nasvete... tko da jst sm biu 100% zadovoljen... definitivno so zame edina štacuna v sloveniji :004
Sanda7 Objavljeno December 15, 2004 Opozori Objavljeno December 15, 2004 glede samih prodajalcev in načina postrežbe nimam kej rečt,sem pač tak tip da če me stvar zanima jo sama pogledam probam in se tud sama odločim za nakup brez pomoči prodajalcev,res pa je da vedno vem kaj hočem imet za to nimam nikol problema z nakupom,če pa še sam ne veš kaj kupuješ pol je pa sranje. edin kar se mi je zdelo mal bedno:dva tedna nazaj je klical fant v TC da bi se pozanimal če imajo za moj motor čepke,štoplce skratka tisto zadevo na stopalki ki brusi po asvaltu,pač na zalogi tega nimajo so se pa pozanimali da bi komplet stal 4000sit in da lahko pošlejo po pošti,seveda pa bi blo treba prej nakazat al prinest avans.To se mi je pa kr mal zamerlo.Ne vem mogoče sem jaz smotana al kaj. Bedno se mi zdi da ne verjamejo na besedo in pošlejo z odkupnino,sej v primeru do nebi uzela pošilke bi itak mel pol vsaj na zalogi itak bi šlo v promet sploh pa k je fejzerk malo morje.
flero Objavljeno December 20, 2004 Opozori Objavljeno December 20, 2004 (popravljeno) V redu postrežba...prisel 2x po opremo...prvič samo probat...okol mene dva prodajalca...eden bolj tih - vredu :grim , drugi pa je ene osle strelou :grrr - me je malo motil...pridem drugič, ker sem se odločil tam kupit...pride samo tisti bolj tih :OK: ...bil dost bolj zgovoren, kot prejsnjič in se mi tudi veliko bolj posvetil - hmm?...verjetno zato, ker tudi njega tokrat ni motil kolega... :hmm: ...kakor sem ze enkrat napisal...kakor narajmaš, a n? Najboljš, da se za opremo najprej fino pozanimate pri izkušenih motoristih...pregledate po netu...potem pa že moraš vedet kaj boš kupil...samo še nate mora pasat, pa je...vsaj tako sem jaz naredu... :P ...vse štima... :yea2: lp flero Popravljeno December 20, 2004. Popravil flero
krca25 Objavljeno December 20, 2004 Opozori Objavljeno December 20, 2004 Danes kupil skornje oxtar tcs.Dobil popust za novoletni kupon 20% vendar nobeni skornji niso bili vec v akciji tako da je bila cena priblizno enaka kot pred nekaj dnevi, ko so bili znizani.Drugace postrezba ok. lp.
Barth Objavljeno December 20, 2004 Opozori Objavljeno December 20, 2004 Najprej pojasnilo: v 2004 sem v TC vključno z današnjim dnem pustil cca 2,3 mio SIT. Teh 20% popusta dobim zato brez kakega kupončka pri čestitki kadarkoli se pojavim. :OK: Če kaj rabim, direkt najprej vprašam, potem pa si brez vsiljevanj trgovcev ogledam še druge stvari. Vedno komuniciram zgolj z enim prodajalcem , s katerim se štekamo že od začetka in me pozna od prvega nakupa. Konec naslednjega leta bom ponovno kupoval nov motor in glede na dobre izkušnje prvega nakupa, bo nov motor spet prišel iz TC. Danes sem dobil tud trak za okoli vratu za ključe or whatever ter popust ne da bi ga sploh omenil ali povlekel ven novoletno čestitko. :OK: TC :notworthy: lp
CeneR Objavljeno December 22, 2004 Opozori Objavljeno December 22, 2004 Dan Glede na hudo stran ki jo ima trgovina in na strokovnost prodajalcov, imam vendarle eno pripombo, obnašajo se do motristov preveč komercilano. Hočem povedat, da preveč igra vlogo denar. Za motor , ki ga vozim so mi ponudili kombenizion v akciji, ki roko na srce ni kj bohvekaj, rokavice in škornje pa za neko hudo športivo. Mislim da to ni bilo pošteno za začetnika, ki nima časa pregledati vse štacune in ponudbe, ter Vam starim motoristom non stop težit kva je dobr in kva slabo. Pa še to zakaj je od Lipnika stojal cenejši od njihovega. Če me ne vara jih dobavlja prav omenjena oseba. Upam da nisem preveč kritičen do prodajalcev. lp primož ← Ali ne delamo vsi za denar.Nihče te ne sili,da kupiš, lahko pa primerjaš cene,vendar velja za enake artikle(istega proizvajalca)in enake kvalitete.Tako lahko trdiš,da je določen trgovec predrag pa še to ne drži vedno,Louis,Polo in podobne imajo mrežo trgovin(40-50) in glede na količino dobijo večje rabate. Glede stojal za dvig motorja:Očitno res ne vidiš razlike(Lipnik- TC ,skupno imata le funkcijo. Hosyung je tudi cenejši on Yamahe. lp Cene
Mustang Objavljeno December 28, 2004 Opozori Objavljeno December 28, 2004 Sem pregledal kupon in nikjer ne piše, da se popusti ne seštevajo... Mislite, da bi pilo vodo, da dobimo ene 5 kuponov pa gremo po free robo? :naughty: :naughty: :naughty: ← Vseeno ne bo zastonj. Math class: Vzameš 20% od prvotne cene. In potem od te cene spet vzameš 20% dol. In to ponavljaš dokler ti ne zmanjka kuponov. 5x20% popust ni enako 100% zastonj. :wacko: (pizdasmzoprn) Drugače so mi pa prodajalci v TCju vsi preveč prisiljeni, zaigrani in vsiljivi. Tako delujejo, kot bi bili vsi na nekem hitrem tečaju za komunikativne prodajalce, ki želijo (na vsak način) povečati prodajo. Samo moje skromno, ponižno mnenje... Itak imajo pa oni: vse najcenej, vse najboljš, vse oh-in-sploh, pa še (samo zate ker sva ful uredu) ti dajo popust (stara bazarska fora).
Samurai Objavljeno December 28, 2004 Opozori Objavljeno December 28, 2004 Mustang Kaj pa pričakuješ? Da ti bodo rekl..neee..naša roba ni dobra..pojdi drugam po drugo znamko...Grem stavit da če greš v trgovino kjer prodajajo dainese, ti bo tamkajšnji prodajalec trdil da je Dainese najbolšje kar je mogoče kupiti...Kar se pa tiče prisiljenosti..hvala bogu da želijo povečat prodajo..vsaj gledajo v to smer ne pa kot nekatera slovenska podjetja (in tudi tuja), ki ostanejo na istem nivoju več let in jih potem povozijo druga, ki so pametnejša oz. v tvojem primeru PRISILJENA, VSILJIVA. Kar se pa zaigranosti tiče, pa mislim, da če bi to bilo res...bi že zdavnaj propadli. To je moj skromen odgovor na tvoje skromno mnenje. Nočem se kregat...ampak vsake toliko časa res kdo napiše buče :BUA: LP
bmw Objavljeno December 28, 2004 Opozori Objavljeno December 28, 2004 ....pozabil si dodati, da je za to potrebna zdrava mera razuma in občutek za prodajo....drugače hitro preideš na izraz "agresivni marketing".....kar se mene tiče, sem bil vedno korektno in vljudno postrežen...in upam, da bo tako tudi ostalo.....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se