Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Tadej

Kakor za koga..meni recimo je najboljši Berik, veliko cenejši kot dainese, pa ravno tako dober, če ne boljši...je pa res..vsake oči imajo svojega malarja...ampak pustimo to za drugo temo..mal sva off topic zašla

LP

Objavljeno
bmw

res je..moja napaka..naj se tvoja objava šteje k moji B) In pa enako..tudi sam sem bil vedno postrežen več kot korektno

ja zaboga saj si ti Samurai prodajalec v TCju če si sam sebe stregu pa ti res verjamem da si si bil korektno postrežen :OK:

Objavljeno (popravljeno)

Po čem sklepaš, da sem zaposlen v TC-ju? Mogoče po tem, da vztrajno zagovarjam TC? Potemtakem so tam zaposlene vse zadovoljne stranke TC-ja. Stranka sem in sem bil pri TC motoshop-u od svojega 16 leta. In ne zato, ker bi tam delal, vendar zato, ker sem kupoval tako pri Mateju kot pri Robiju in sem bil še vedno zadovoljen.

LP

Popravljeno . Popravil Samurai
Objavljeno (popravljeno)
Po čem sklepaš, da sem zaposlen v TC-ju? Mogoče po tem, da vztrajno zagovarjam TC?  Potemtakem so tam zaposlene vse zadovoljne stranke TC-ja. Stranka sem in sem bil pri TC motoshop-u od svojega 16 leta. In ne zato, ker bi tam delal, vendar zato, ker sem kupoval tako pri Mateju kot pri Robiju in sem bil še vedno zadovoljen.

LP

jaz sem tud zadovoljen sTC-jem :grim

meni pa vedno postreže Blaž tako kot tebi :OK:

zato pa sva oba korektno postrežena :lol1:

Popravljeno . Popravil advokat
Objavljeno
Mustang

Kaj pa pričakuješ? Da ti bodo rekl..neee..naša roba ni dobra..pojdi drugam po drugo znamko...

Naj se sliši še tako bizarno ampak dejansko sem sam točno to doživel, sicer ne v TC-ju (in zato se oproščam za :topic: ) ampak v eni drugi slovenski moto štacuni; res da mi ni to prodajalec rekel že takoj na začetku ampak ko je na koncu videl da mi nič iz njegove ponudbe ne ustreza (šlo je za čelade) mi je "prijateljsko" svetoval in me napotil h konkurenci (celo sam je priznal da nosi njihovo čelado, ker pač ima eno samo glavo in je zadovoljen le z najboljšim).

Objavljeno

Sem njihov kupec že xx let. Po moje smo imeli že (z mopedi vred) čez 4 mio prometa. Predvsem v smeri od mene k njim! :kva2: Vem, da bi mnoge stvari lahko kupil po mnogo nižjih cenah v A ali I, ampak nimam časa! Torej?! Še enkrat: korektno poslovni.

PS: NE VEM, KAJ SI BOM IZBRAL ZA BON -20%. Mogoče usnjene tangice :kva2:

:lol1:

Objavljeno
čist tko mal za orjentacijo učeraj sem v italiji nabavla robe za 200jurjev,za primer lahko navedem škornje od oxtarja z 20%popustom v tcju so iste v italiji cenejše za 12jurjev

Kje pa to? :? :?

A to velja na splošno za te škornje al samo za kakšne, ki so v Ita v akciji.

Objavljeno

Samo subjektivna opazka:

RES mi gre na živce, ko vstopim v TC in se naenkrat vsaj trije tipi začnejo obnašat do mene, kot da so moji najboljši prijatelji iz ranega otroštva in z nekaterimi smo celo v sorodu.

Če bi mi pustili malo dihati, da se v miru razgledam po trgovini, sploh ne bi bilo slabo.

(leave some space, for Christ's sakes!)

Objavljeno

Sem sel izkoristit bon za 20% popusta, k sm rabu nove skornje  :P

Kje se pa dobijo teli boni? :?

Objavljeno
Kje se pa dobijo teli boni?  :?

Po posti so jih posiljal.. verjetno tistim k so v zadnjem casu kej kupili pri njih.

Sej moj se se nekje valja, k sm ga mel v avtu, pa vprasu ce ga grem iskat, pa je reku "je ze uredu, bos mel se za kaj drugega", pa sm lihtko dobu 20% :P Lahko poiscem, ce ga ne bos uspel kje drugje dobit..

Objavljeno

Včeraj kupil zadnje stojalo za motor, bil lepo postrežen by Bojan, kot vedno :OK: nimam nobenih pripomb, sam fajn bi blo če bi še Suzukije mel, mogoče v kratkem. Popusti v TC-ju so pa tudi lepa in dobrodošla stvar...

LP

Objavljeno

V sredo kupil v TCju šarkico, pa sem pač kupil premajhno (ne povsem po svoji krivdi .) ), zato sem v petek poklical, če bi se dalo zadevo zamenjat za medium size in ni bilo nobenega problema, pridem v TC počakam 5 min in že z novo čelado nazaj domov :) .

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Živjo v kratkem si nameravam kupit 125ko cestno al mito al RS, in me zanima kaj nej kupm od opreme, čelado mam, rokavice bodo dobre tiste ku mam za bordat-so udobne, tople, pa še tiste plastike se lohk da notr. Obutve niti nebi kupoval ker se mi zdi da je ne rabim... Mam pač za poleti ene superge alpa bulerje...

Kaj je nujno? Hrbteničnik, ledvični pas in jakna.

A se splača kupt rabljeno-dnarja namreč nimam kej preveč, recimo da ene 70k sit, kaj bi mi priporočali? Katero znamko, kje kupit, kdaj so popusti....

Objavljeno (popravljeno)

Jakna

kaj se vam zdi? pocen je zadost-znižanje, in ma vgrajen hrbteničnik-verjetno ni nevem kej, sam za začetnika bo menda dost?

kako pa je kej s hlačami? A je boljše da kupm recimo ene nove, al kupm ene usnjene-take bajkrske, ma frend ku je metalc, in pravi da se je vozu na motorju in da so zakon, tople in udobne....

Popravljeno . Popravil DimmniBurek
Objavljeno

Jakna se mi zdi kar solidna, ker cenej ne boš dobil nove

Jaz ko sem 125 sem nosil ledrasto jakno, želvo, rokavice in čelado in pa kavbojke

Objavljeno

V glavnem pri moto opremi (tukaj ciljam na tvojo izjavo o rokavicah) ne gre za udobje, toploto in prijetnost na otip (seveda je tudi to pomembno, ne me narobe razumet), ampak na prvem mestu je zaščita in verjami mi da ti boarderske rokavice ne bodo prov velik zaščitle rok pri drsanju po asfaltu. Glede na to da praviš da imaš tiste plastike tudi notri predvidevam da imaš Level-ke, te rokavice so za drgnjenje itd. zelo NEobstojne in tudi tiste plastike so za zaščito zapestja pri padcu z boardom, ne ščitijo pa ti delov ki so izpostavljeni pri padcih z motorjem (členki itd. ). Pa še rokavice niti niso tako drag del opreme (dobiš tudi solidne za malo denarja)

Enako velja za ostalo opremo (evo da boš vedel zakaj je dobro imet ornk hlače http://media.big-boys.com/files02/motorcycleknee.wmv ) .

Seveda rabljena oprema ni nič slabša vkolikor ni raztrgana in razparana, prišparaš pa lahko veliko.

Veliko užitkov in varno vožnjo ti želim .)

P.S.:

pa dobrodošel na forumu

Objavljeno

Aha, kolk pa so recimo ene take rokavice?

Kaj pa ledvični pasi a se sploh splača kupovat al je zadost jakna?

Objavljeno

cca. 10.000SIT pa ledvični pas ti priporočam, ki stane okrog 6.000SIT

Objavljeno

glede opreme probaj kupiti čim več seveda kolikor denarnica dopušča vsak del opreme ti pride prav zdaj že rečeš ne rabim tega ne rabim onega pomisli tudi na rabljeno opremo glede ledvičnega ti pa priporočam da si kupiš za celi hrdet (želvo)

v trzinu stane 15k sit in je zelo vredu tudi nekaj rokavic ima ugodno. Za začetek ti

želim veliko lepih trenutkov pri vožnji in veliko strpnosti pri kupovanju in ne zaletavaj se prehitro pri kupovanju :eek: :eek: :eek:

Objavljeno

Fantje hvala za lepe želje, sam jest sm se že ful prefural in to sz frizirano APN6ko, ma BT cilinder, brušen na 40mm, gre pa 93km/h po ravnini, 98km/h navzdol, merjeno s števcem od bicikla. Naredu sm tudi že 80km na dan na tistem neudobnem sedežu in to s tavelikim rucakom, ko en lolek.

Fural sm se pr 5°C,:krneki: ponoči, v dežju, snegu, ja0 ja0. Se kdaj prou smejim ku se spomnem kje vse sm biu.... :slap: :yea2:

Kaj pol če kupm to želvo ne rabm še ledvičnega?

Dnarja pa bo kolkr bom dobu za to APNko

Objavljeno (popravljeno)

Mogoče še en "+" za hrbteničnik (želvo) - lahko jo boš imel tudi za bordat .) (in ja, potem ne rabiš ledvičnega ker te ta želva ravnotako stisne čez pas kot bi te tudi ledvični)

Rokavice pa so od par tisoš SIT pa tudi do 30k SIT in več, nekje čisto solidne dobiš tudi tam za 10 ali 15k SIT. Malo pobrskaj in uporabi iskalnik, mislim da je nekje na tem forumu tudi tema prav samo za rokavice.

Aja pa tole sem še pozabil, predstavljaj si da poleti pri 25°C stojiš na semaforju na rdeči luči na rokah pa imaš borderske rokavice - :kva2: VROČE!!!

P.S.:

tudi rabljene rokavice se najdejo za sitne pare ali pa obišči Louis oz. Hein Gericke v Beljaku, kjer imajo vso opremo po niskih cenah

Popravljeno . Popravil bLuZoNdEr
Objavljeno

želva je ledvični pas z naramnicam ki ti varuje tudi hrbet ob morebitnem pacu saj je po celi hrbtenici plastika poglej kakšno stran na internetu

Objavljeno

Mogoce se splaca se racunat na to, da so rokavice potrosna roba. Ce zdrzijo vec kot eno sezono, je to kar uspeh. Jest na tvojem mestu v tem pogledu ne bi kupoval rabljenih.

Kvalitetna zascita hrbtenice je pa tudi morda malo drazja. Tam nekje od 15.000 navzgor. Racuni na to da tega verjetno ne bos menjal vsako sezono in se pol splaca mal vec vlozit. Priporocam:

Clover back protector

1272_N.JPG

Dainese Wave

1_BACK-WAVE_back_m.jpg

Alpinestars Tech Back

techseries.jpg

Objavljeno
Mogoce se splaca se racunat na to, da so rokavice potrosna roba. Ce zdrzijo vec kot eno sezono, je to kar uspeh.

Jest ne vem, kako nekaterim rokavice tko malo zdržijo :doze: Razen, če delaš xx km letno kar pa večina ne.

Objavljeno

Moj sorodnik dela v eni motoristicni stacuni - povedal, da je to obicajna doba, glede na pripovedovanje kupcev. Tko da mogoce zdrzijo vec ce delas precej manj kot povprecno al pa das vec kot 10.000 zanje. :?

Men moje denimo so zdrzale kakih 10.000 km, zgledajo se v redu, ampak tut nisem dal 5.000SIT za njih (okrog 17.000).

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!