Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

problem je ker možakar želi ledvičnik, vozil se pa bo okoli v kavbojkah....torej ne smatraš, da potrebuje zaščito za noge-ker so nezaščitene, z ledvičnikom pa naj počaka....

ker ledvičnik je že nekako vrhunska zaščita za hrbtenico, medtem ko so kavbojke neprimerne za motor....oz. ne nudijo nič zaščite...če podam lestvico od 1-10(10 najbolje) kjer je ledvičnik na 10 mestu in ista lestvica za hlače so kavbojke na 1 mestu...medtem ko bi bile ene solidne hlače na 5 mestu in ledvični pas isto na 5 mestu...mah kaj sploh kompliciram....

kdo pa danes začne z motorji in si prej kupi ledvičnik kot motoristične hlače... :?

Popravljeno . Popravil Thundercat
Objavljeno

Že ve kaj hoče. Zakaj bi mu zdaj pravli kaj je prav in kaj ni. Sej če bo pristal na tleh bo pa spet drgač mislu, tak da pustmo mu raje veselje, pa bo :grim

Prvo je treba motor kupit in potem vidiš kolk ti še za opremo ostane, tak da ne govort kaj bi kupu in kaj ne. Ko boš kupval motor zglihaš za 20000 SIT pa imaš hlače :OK:

Objavljeno

naj oboje kupi ob prvi priliki.

Objavljeno
veš malo čudno razmišljaš....hrbteničnik ni namenjen zaščiti tega, da si "hrbet zlomiš"....najpogostejše poškodbe pri motoristih so noge..te so prve na udaru...najpomembnejše pa je, da si zaščitiš glavo ..

hrbteničnik je pa tako...v bistvu zadeva sploh ni tako razširjena kot je mislit....tako da pozabi na hrbteničnik in raje misli na noge....

najboljš bi bilo, da si kupiš vse, ker pa ni denarja, kot praviš, si moraš naredit prioritetno listo....in po mojem mnenju hrbteničnik ni potrebno, da je tvoja prioriteta.....

taka debata je na nivoju "endure so boljše od sportakov". :(

Objavljeno
mah....ti kar mej peno, jaz si vseeno vsakič plastiko na pukl nabijem. 

Pa sej pravim, da bo za silo že, vsaj dokler na nabaše še kakih 15k za želvo.

Objavljeno

Danes sem jih prvič obiskal in si tam nabavil Schuberth C2 in hrbteničnik CK-Race. Trgovci zares prijazni. Resnično se ti posvetijo. Nič jim ni teško pokazat, ti svetovat in podobno. Zares fajn pristop do kupca. Fantje kar tako naprej!

Pozdrav od Roberta

Objavljeno

ja, saj. ampak 15K za želvo mislim da nekomu, ki resno razmišlja o motorju, ne bi smel biti nek problem dobit (ker to tudi ni ne vem kak keš, ne?). :hmm:

vsekakor pa hlače s konkretnimi ščitniki tudi mora met. če zdaj nima dovolj keša pa naj model počaka še kakšen mesec pa v tem mesecu ni hudič da ne bi mogel nekje 15 K prišparat al pa še manj. Vsekakor boljše to, kot pa da se v nepopolni opremi okoli en mesec prej začne vozit in si po možnosti kje pukl zlomi. :huh:

no, to je pač moja filozofija, ki mislim, da jo kar nekaj tukaj prisotnih deli z mano, in sicer: nikoli brez bojne opreme na motor. :grim

Objavljeno

OK, prej so mi mal drgač svetovali glede hrbteničnika, mah sm ugotovu da ne bom še kupu in bom probu pol pršparat še za hlače

Objavljeno

Pač kupiš tako jakno da ima integriran ščitnik za hrbat

Objavljeno

Jaz sem tudi danes iz TC-ja prinesel domov čelado Shark RSF2. Trgovec zelo prijazen in ustrežljiv, skratka z nakupom sem zelo zadovoljen. :)

Objavljeno

Kaj je možno dobit kje (v trgovini, SLO) kake poceni škornje za cestaka, sm neki gledal pa niso nikjer manj kot 40 jurjev. Sj zame ni nujno da so ravno top kvaliteta, nujno mi je sam tolk d se ne bom glih v supergah vozil. Če pa kdo kake proda (45), pa naj mi pošlje pm .)

Objavljeno

kolk je to zate poceni...15.000 sit...težko za tak denar...rabljene mogoče..

jst sem dobil nove alpinestar za 30.000...brez kakih drsnikov....

habat

Tc-motoshop

Objavljeno

čuj, ne kompliciraj preveč!!!!

-kupi dobro čelado

-dobro jakno!!!

-rokavice in ledvični pas

to bo že skpraj 100.000 :(

ostalo pa kdaj kasneje ..

in vozise pač ko bo lepo in toplo vreme !!!!

Objavljeno
Kaj je možno dobit kje (v trgovini, SLO) kake poceni škornje za cestaka, sm neki gledal pa niso nikjer manj kot 40 jurjev. Sj zame ni nujno da so ravno top kvaliteta, nujno mi je sam tolk d se ne bom glih v supergah vozil. Če pa kdo kake proda (45), pa naj mi pošlje pm  .)

Pred novim letom sem v TC-ju kupu Oxtar TCS za 30k sit

Objavljeno
čuj, ne kompliciraj preveč!!!!

-kupi dobro čelado

-dobro jakno!!!

-rokavice in ledvični pas

to bo že skpraj 100.000 :(

ne vem če bo 100 tisočakov dovolj za kot ti praviš dobro čelado, jakno... :nono: 'dobre' stvari niso tako poceni

Objavljeno

Pa tudi nimamo vsi 100k kar tako, sej zdej grem čez vikende delat, pa poleti oba mesca med počitnicami sam vseeno, ne morm kupt krš od motorja!

Objavljeno
Pa tudi nimamo vsi 100k kar tako, sej zdej grem čez vikende delat, pa poleti oba mesca med počitnicami sam vseeno, ne morm kupt krš od motorja!

Brez živceranj, pa z užitkom nakupovat del po del..... sam zihr kvalitetno!!! :OK:

Objavljeno

100.000 pa dobra oprema??? ja malo morgen....še ene 3 krat več, pa bo res.

Sam sem bil nekoč v podobnem zosu in sem bil primoran kupit rabljeno opremo.Malo sem iskal po oglasnikih in kupil: Kombinezon (Dainese, dvodelni, vsi ščitniki, res malo starejši ampak lepo ohranjen) za 35.000 (sem zglihal iz 50.000), čelada 8.000 (N37-za tiste čase OK čelada), rokavice 5.000SIT, škornjev takrat nisem kupil - sem uporabljal vojaške škornje. Za približno takšne dinarje se tudi zdaj te stvari dobijo. Boste pač morali malo potrpet z rabljeno in varčevat za dobro in novo opremo. Jaz sem tudi trpel dve sezoni, dokler nisem prišel na zeleno vejo.

Objavljeno

Bi znalo bit res, ja. Vsekakor boljša bolj kompletna oprema, pa zato malo bolj rabljena kupljena, kot pa pomanjkajoča, ampak nova. Ker ščitnik je ščitnik, četudi je na jakni ali hlačah, v katerih je, kakšna praska ali dve.

Objavljeno
100.000 pa dobra oprema??? ja malo morgen....še ene 3 krat več, pa bo res.

tisto kar sm js napisal je 100.000 dovolj

vsaj js dobim za ta denar, kose opreme ki so dobri za povprečnega motorista

če si ti rossi in taka banda pol pa dej za čelado in jakno 3x več

Objavljeno

kar sm ti napisal rabiš nujno za se kolkr tolk spodobno vozit

je pa zdej odvisno kakšen motor kupuješ, kolk ti bo še ostalo

če hočeš sedaj in vse, moraš naredit kompromis.....

Objavljeno
tisto kar sm js napisal je 100.000 dovolj

vsaj js dobim za ta denar, kose opreme ki so dobri za povprečnega motorista

če si ti rossi in taka banda pol pa dej za čelado in jakno 3x več

Eh brezveze se je kregat...Vse je odvisno od kvalitete, udobja, varnosti itd.

ravno tako kot en tip kupi Adidaske za najmanj 15.000SIT in potem mu en drug tip reče: eh bedak jaz dobim copate v Tušu za 1.999 SIT in ravno tako se da laufat

Dobra oprema te pride od dobrih 500 jurjev naprej (cene v redni prodaji). Zato je pa fajn, da izkoristiš akcije.

Objavljeno

uh za 500.000...... ko gledam po trgovinah opremo vidim kaj je tisto najdražje; in ne mi govorit da take stvari povprečen motorist potrebuje za normalno vožnjo....

js mam za 350 in vem da je čisto vsak kos dober prav za vsakega ki ne tišči po grobniku vsak vikend!!!!

Objavljeno

Zdej so oz so bili popust pa je kolega pršlo 300k, sm šu jst z njim kupovat moto opremo, pa sva po slo trgovinah, v trstu, pa v nem kupovala!!!

Celotna oprema je DAINESE, ni glih kengerujevo usnje!

To je dobu v povrečju za 30-35% ceneje kot bi bilo v redni prodaji!!!

Če pršteješ ta popust se ti približuje cena 500k-om! Mislm da je najdražja oprema samo kengerujevo usnje, kar pa seže tud do al pa krepko čez 750k, no nism je zasledil v obliki enodelnega kompleta ali jakne, sam mislim, da je to čisto bahanje!

Do sto jurjev se je pa zihr dala dobit oprema v materialu cordura in podobno!!!

LP

Mič

Objavljeno

Uh :wacko: malo nas je tu takih, ki bi si lahko privoščili opemo za 500k SIT in več. Pretiravat pa res ni treba :nono:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!