Erik Objavljeno Februar 2, 2005 Opozori Objavljeno Februar 2, 2005 Uh :wacko: malo nas je tu takih, ki bi si lahko privoščili opemo za 500k SIT in več. Pretiravat pa res ni treba :nono: ← Čist nič ne pretirava. Čelada replica 150.000SSIT Kombinezon Dainese 300.000SIT Rokavice 30.000SIT Škornji Alpinestars 55.000SIT pa je 500.000SIT takoj :cry:
Port Folio Objavljeno Februar 2, 2005 Opozori Objavljeno Februar 2, 2005 Pa zravn še dodaš pod oblačila: npr. wind stopper pa so sam hlače za pod usnje 18.000 sit, - pa puli 18.000 sit - podkapa z zaščito za vrat 6-9.000 sit - pa ni blo prštetga hrbtenjačnika, ki je od DAINESE-ta okoli 25-30.000 sit - dežni plašč, ki je 10-14.000 sit vsaj v LJ pol te pa itak mine računat, itd............... :SS lp Mič
bLuZoNdEr Objavljeno Februar 2, 2005 Opozori Objavljeno Februar 2, 2005 Saj nihče ne dvomi da tolk draga oprema obstaja, Jose je rekel da si jo verjetno malokdo lahko privošči in zato ni treba kupovat vedno najdražje (saj najdražje ni vedno najboljše). Dejstvo je da čelade za 150.000 SIT ne potrebuje vsak (že samo če vzameš navadno in ne replike prišparaš par 10k SIT), torej povprečen motorist, lahko dobi povprečno opremo, ki je še vedno dovolj kvalitetna in dobra za sigurno pol manj denarja.
Robert Objavljeno Februar 2, 2005 Opozori Objavljeno Februar 2, 2005 Res je, da ni potrebno plačevat astronomskih cen, vendar 100.000,00 SIT za celotno opremo je definitivno premalo. Dokler se nič ne zgodi, lahko voziš tudi nag na motorju, vendar, ko se ti to enkrat pripeti, spoznaš, da se splača kupit boljšo opremo.) Ni treba pretiravat, vendar tudi preveč šparat ne. Seveda se boljšo opremo splača imet tudi zaradi drugih stvari. .) Je pa res, da raje kupit opremo za 100.000,00 SIT kot pa vozit v fleketah, navadnih kavbojkah itd. Pozdrav od Roberta
simonsi Objavljeno Februar 2, 2005 Opozori Objavljeno Februar 2, 2005 Mene je kompletna oprema (več al manj) srednjega cenovnega razreda za enduro prišla 160ksit. Kupoval sem jo skor 2 leti in v času popustov.
pirrulz Objavljeno Februar 3, 2005 Opozori Objavljeno Februar 3, 2005 Dvodelni kombinezon Dainese Mako - 150.000 sit Čelada Airstream (ista firma) - 72.000 sit rokavice ista firma - 25.000 sit podkapa Bikers Windstopper - 6.000 sit škornji Sidi Vertigo - 56.000 sit (še v procesu nabave) ___________________________________________ summa summarum: 309.000 sit (seveda vse kupljeno v sezoni popustov) v procesu nabave še regenancug, windstopper podoblačila in kakšne malenkosti (cca. 50K vse skup) toliko o tem, da se kvalitetne opreme ne da dobit pod 500K. Aja akcije pri jodlarjih še vedno trajajo, tako da se splača vsaj po kako malenkost gor it (če se jih več nabaše v avto, gre tudi bencinsko zelo prijazno skoz)
.T. Objavljeno Februar 18, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Februar 18, 2005 (popravljeno) Če je TC-Motoshop res tako kul kot to eni tukaj ves čas ponavljate, me pa potem zelo zanima, zakaj niso napisani tukaj: http://www.resevalnimotor.info/spnzorji.php Tadej Popravljeno Februar 18, 2005. Popravil Tadej
.T. Objavljeno Februar 18, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Februar 18, 2005 Dragi SYMRU! ZMKS je neprofitna organizacija. Ne razpolaga s tako velikimi sredstvi kot trgovci z motoristično opremo. Če boš šel slučajno brat zapisnik zadnjega sestanka Motoristi pred parlament, boš videl, da je za neko drugo stvar sponzorirala nekaj denarja. ZMKS je preko predstavnikov svojih regij razposlala gradivo o reševalnem motorju prav vsakemu članu in mogoče tako posledično malce pripomogla k večji obveščenosti o dogodku. Tadej
Thundercat Objavljeno Februar 18, 2005 Opozori Objavljeno Februar 18, 2005 v sloveniji ne obstaja samo Tc-motoshop kot trgovina moto opreme...je še veliko drugih moto trgovin katere tudi pogrešam pod sponzorji...
Robert Objavljeno Februar 18, 2005 Opozori Objavljeno Februar 18, 2005 Če je TC-Motoshop res tako kul kot to eni tukaj ves čas ponavljate, me pa potem zelo zanima, zakaj niso napisani tukaj: http://www.resevalnimotor.info/spnzorji.php Tadej ← Ne vem kako je z TC-motoshopom, vendar nekateri dajejo kar nekaj sredstev za podobne zadeve. Seveda, vsem ki jim pišejo in ki organizirajo takšne in drugačne akcije se pač ne morejo odzvati. Bi bilo zelo lepo, vendar je nemogoče. Zato se mi zdi popolnoma neumesno obtoževat TC-motoshop, da ni med sponzorji. Lahko je sponzor kje drugje, kjer ti, ki sedaj sponzorirajo reševalno vozilo niso. In kaj so zaradi tega kaj boljši kot TC-motoshop? Sponzoriraj ti vse akcije, ki se letno prirejajo, pa bomo vidli kam boš prišel .) Drugače, kot je napisal Noise je to že :topic: Pozdrav od Roberta
Mustang Objavljeno Februar 19, 2005 Opozori Objavljeno Februar 19, 2005 Nikjer nisem prebral, da mora biti TC motoshop sponzor vsake pizdarije, ki ima v naslovu besedo "motor". But that's just my humble fuckin' opinion... :smoke:
Manu Objavljeno Februar 19, 2005 Opozori Objavljeno Februar 19, 2005 Se pridružujem mister M-u :wub: BTW - tudi tukaj, v tej temi, bi se želela zahvaliti TC Motoshopu za včerajšnji "podvig". Še posebej hvala najprej Damjanu, da si je vzel čas za telefoniranje in kasnejšo prijaznost v trgovini, najbolj pa Blažu ( :004 ), ki se ni prestrašil ovinkov do Kanomlje :OK: p.s. Da ne pozabim - "uslugo" so mi naredili brez da bi (že kar nekaj časa) porabila kak tolar v njihovi trgovini. Je pa res, da bom (tudi) zaradi tega, za kar so poskrbeli včeraj, definitivno v Motoshop še hodila in tudi "zapravljala" . :yes: Fantje, tnx še enkrat! Svaka čast! :yea2: B)
Fabija Objavljeno Februar 23, 2005 Opozori Objavljeno Februar 23, 2005 Midva sva bila danes v tc-ju in morm reči, da sva bila zelo razočarana. Mogoče je bil samo prodajalec "napačni". Prišla sva si ogledat in pozanimat za ene par stvari. V trgovini je bilo ene 4, mogoče celo 5 prodajalcev in nobeden ni bil zasut z delom. Končno naju je eden izmed njih opazil in neprijazno stopil do naju. Kaj dosti se mu ni dalo ubadati z nama (mogoče se mu nisva zdela kupca z debelo denarnico) in vprašala sva ga, če imajo oziroma, če sploh obstaja pač neki artikel. Potem je zginil za kar nekaj časa in se pred vrati ubadal ter pogovarjal s sodelavcem, na naju pa pozabil. Potreben je bil en oster pogled, da je sploh opazil, da obstajava. Končno se je premaknil do računalnika in povedal, da zadeva obsataja, nimajo je pa v trgovini... Sva imela namen še nekaj kupit, ampak glede na odnos sva rajši kar odšla, on pa nama še adijo ni rekel. BTW - sva že prej kupovala v TC-ju in to ne malokrat. Pa tudi ne mečem vseh prodajalcev v isti koš, saj imam z nekaterimi prav dobre izkušnje. Danes mi je pa TC prav "dol padel".
ixs Objavljeno Februar 28, 2005 Opozori Objavljeno Februar 28, 2005 Imam topcase GIVI maxia 52 l in kufra nisem mogel zakleniti na nosilno konzolo. Seveda sem mislil, da je verjetno treba zamenjati ključavnico v v drugi temi dobil tudi odgovor da se za GIVI dajo dobiti rezervni deli pri TC Motoshop ki je tudi uvoznik za GIVI. Bolj v upanju da se bo pa morda le dalo zadevo naročiti odkorakal do TC shopa in gumb ki sem ga potreboval(nazadnje sploh ni bila ključavnica) so imeli na zalogi. In sedaj imam za blagih 800 sit kufer spet kot nov. Prodajalci prijazni, vljudni in strokovni! Se mi zdi da se je, glede na pisanje in določene pripombe, zadeva v TC-ju znatno popravila ali pa so imeli nekateri ob obisku le "slab dan"!
Stric Burek Objavljeno Februar 28, 2005 Opozori Objavljeno Februar 28, 2005 Povejte mi a se mi splača kupti rabljene hlače pa jakno? Rokavice bom kupu nove, sam za jakno in hlače nism sigurn, a se splača dat par tisoč več, al je tudi staro u redu? Kakšne mate iskušnje s staro robo?
Thundercat Objavljeno Februar 28, 2005 Opozori Objavljeno Februar 28, 2005 če je zadeva v redu ohranjena ni zadržkov....zadevo natančno preglej...ali so poškodbe, poglej šive in notranjost...če je cena primerna obrabi kar kupi....novo je seveda nova vendar smatram da se da tudi rabljeno lepo in še dolgo uporabit....
stuhec Objavljeno Februar 28, 2005 Opozori Objavljeno Februar 28, 2005 ce imas malo srece da dobis nekaj poceni, ampak se vedno zdobro se sevada splaca kupit, poglej pa kot je omenil Thundercat poglej vse oglase kaj so mozni in nekaj se se sigurno najde
urqlle Objavljeno Februar 28, 2005 Opozori Objavljeno Februar 28, 2005 Kupil čalado X-lite 801-50% ceneje, kombinezon dvodelni wintexov skoraj nov od Kec-a, zelo ugodno vse skupaj, na tak način prišparaš nekaj cenikov, še posebej gledamo na to tisti,ki nimamo veliko pod palcev.... :huh:
KeC Objavljeno Februar 28, 2005 Opozori Objavljeno Februar 28, 2005 Čist now, 3x nošen, nikoli uporabljen :D
KeC Objavljeno Februar 28, 2005 Opozori Objavljeno Februar 28, 2005 Mislim da Dimni burek sprašuje za dobro opremo in ne za znamke. V Avstriji bi se ti verjetno uspelo obleči za 100.000 sit. Louis ponuja več različnih vrst kompletov zelo ugodno. Tukaj najdeš PRIMER Seveda ni Dainese, dobiš pa opremo ki je varna in po mojem mnenju čisto ok.
.T. Objavljeno Marec 11, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 11, 2005 (popravljeno) Pravkar smo prisli iz Trsta. Nabavili: - skornje SIDI Vertebra II za 165 EU (v Louisevem katalogu so 199,95 EU, kolk so pri nas ne vem. - usnjeno jakn Dainese model Imatra, tako kot imam sam. Redna cena 420 EU. S popustom smo jo dobili za 309 EU. Pri nas je taka jakna 500 EU! Mislim, da je ze skrajni cas, da se nasi trgovci z motoristicno opremo nehajo delat norca iz nas. Tadej Popravljeno Marec 11, 2005. Popravil SymRu
jose Objavljeno Marec 11, 2005 Opozori Objavljeno Marec 11, 2005 Ja pri nas so cene navite do nebes :( :BUA: tako da se še vedno splača kupovat opremo v Avstriji ali Italiji pa čeprav se davek ne dobi povrnjen :doze:
Gionni Objavljeno Marec 11, 2005 Opozori Objavljeno Marec 11, 2005 Pravkar smo prisli iz Trsta. ← V kateri trgovini ste pa dobli robo?
Angel_girl Objavljeno Marec 12, 2005 Opozori Objavljeno Marec 12, 2005 jaz sicer še ne vozim, sem pa imela za nakup opreme naslednje stroške: - čelada N83 = 37,000 sit (kupljena lani)= cca.154 eur - jakna (mislim da je goretex ali podoben material) =100eur (kupljena lani na imotu) - hlače iz istega materiala = 100 eur (kupljene letos na imotu) - škornji dainese = 90 eur (kupljeni letos na imotu) - rokavice, usnjene in ene za bolj toplo vreme = slednje stanejo 27 eur. na sejmih se da dobiti dobra roba za relativno nisko ceno, če še pa znaš malo ceno zbijati, še toliko bolje zate. jaz sem to opremo nabavila v 2 letih, ker bi bilo drugače preveč za študentske žepe. saj ni potrebno,da je oprema ne vem kako priznanih znamk.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se