RSTDRIVER Objavljeno April 8, 2005 Opozori Objavljeno April 8, 2005 glede na sama pozitivna mnenja imam mogoče smolo...? 15min čakal na sprej za verigo...pred mano 1 stranka.. prodajalcev malo morje a nobenega blizu... eden preizkušal ključavnico z alarmom, ki jo je kupila tista stranka pred mano (15 min tuljenja...) drugi nervozno vnašal podatke v računalnik (sem mu hotel pomagat...) nato KONČNO pride še tretji, ki mi proda did-a. bil pa je vsaj prijazen.... in to čakanje se ni zgodilo prvič. je pa res, da nimam vedno časa prečesati cele štacune, da se nekdo obregne vame...
SHARKi Objavljeno April 10, 2005 Opozori Objavljeno April 10, 2005 ma nimam pripomb na TC, no nism jih mel,.....ampk da pa čakam hlače za najdražjo že en mesec to je pa že mal preveč :BUA: :BUA:
maXXXimum Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 ma nimam pripomb na TC, no nism jih mel,.....ampk da pa čakam hlače za najdražjo že en mesec to je pa že mal preveč :BUA: :BUA: ← Tut jst mam prvo slabo izkusnjo zdaj, ko ze vec kot 1 mesec cakam, da "drug teden pridejo" vizirji za sharka :angry2: Ne bi reku pozimi, ampak na zacetku sezone bi se pa take zadeve lahko imele na zalogi :nono:
ZRX 1200 Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 Tut jst mam prvo slabo izkusnjo zdaj, ko ze vec kot 1 mesec cakam, da "drug teden pridejo" vizirji za sharka :angry2: Ne bi reku pozimi, ampak na zacetku sezone bi se pa take zadeve lahko imele na zalogi :nono: ← Tudi jaz čakam sharkov vizir... sem ga naročil že februarja :krneki: ,ampak saj bo naslednji teden :BUA: :BUA: :BUA:
Draksler Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 Tudi jaz čakam sharkov vizir... sem ga naročil že februarja :krneki: ,ampak saj bo naslednji teden :BUA: :BUA: :BUA: ← Men so ga prodal takoj za C2 Schubert - problem je ker imam prejšnji model čelade Concept! :BUA: Če ga kdo kup ga prodam - za mal dnarja (pošlji PM), jaz sem jih pa tud že poslal v PM! Pa še vprašal sem če je pravi! JA JA SEVEDA... Mare
Tepko Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 Tudi jaz čakam sharkov vizir... sem ga naročil že februarja :krneki: ,ampak saj bo naslednji teden :BUA: :BUA: :BUA: ← Jz sm čaku na zatemnjen vizir za Shark-ovo čelado več kot pol leta... TC Motoshop je kul štacuna, sam če česa nimajo, raje pojdi v kam drugam, ker pri njih traja da dobijo. Mogoče za kaj drugega to ne velja, za čelade in "dele" čelad pa. :BUA: P.S.: po več kot pol leta sem dobil modro napolzatemnjen vizir, želel sem metalno-modro zatemnjen vizir. :slap:
RSTDRIVER Objavljeno Maj 10, 2005 Opozori Objavljeno Maj 10, 2005 čedalje bl se mi zdi da je kokr naletiš enkrat je cool drugič obup,tko da sploh ne veš kakšno mnenje bi si ustvaru,čeprav mam še vedno bolj negativnega ← ma ja...par postov nazaj sm jih kritizirov, pridem prejšni četrtek do njih, postrežba na nivoju...zdej pa ne vem al jih jeba reklc pa srajca(prejšni post) al pa mikica pa zvlečene kavbojke pa superge(četrtek)...bemti, kva pa če je to res??? :blink:
fecko Objavljeno Maj 10, 2005 Opozori Objavljeno Maj 10, 2005 (popravljeno) Jz sm čaku na zatemnjen vizir za Shark-ovo čelado več kot pol leta... TC Motoshop je kul štacuna, sam če česa nimajo, raje pojdi v kam drugam, ker pri njih traja da dobijo. Mogoče za kaj drugega to ne velja, za čelade in "dele" čelad pa. :BUA: P.S.: po več kot pol leta sem dobil modro napolzatemnjen vizir, želel sem metalno-modro zatemnjen vizir. :slap: ← Jest sm tud naroču iridium vizir prejšnji teden pa da vidmo kdaj bo.... :whistle: Popravljeno Maj 10, 2005. Popravil fecko
Tepko Objavljeno Maj 10, 2005 Opozori Objavljeno Maj 10, 2005 Jest sm tud naroču iridium vizir prejšnji teden pa da vidmo kdaj bo.... :whistle: ← Kateri model? Jaz imam SHARK RSF fision in so imeli samo "bele" vizirje. Po pol leta so dobili rahlo zatemnjene modre, metalno-modrih pa ne vem če so kdaj dobili. Mogoče bi jim pa mogu vsak teden težit po majlu pa telefonu, da bi imel kaj od tega <_< Mogoče je bila to napaka pri meni... :hmm: No drgač pa vedno ko sem jaz prišel v štacuno je bil kdo pr men v 2-5 minutah. Tako da s postrežbo sem zadovoljen, samo z zalogami pa bolj tako tako... Spomnil sem se tudi primera, ko sem kupoval pri njih hlače. Imeli so samo 3 velikosti in še to samo IXS-a. Srečo sem imel, da so imeli ravno mojo velikost :hmm: Tudi z nekaterimi drugimi zadevami so dokaj slabo založeni. Sedaj ne vem al folk takoj vse pokup al pa tolko malo naročijo, da imajo vsega samo za vzorec. Cene so tud mal visoke... ampak če rabš kaj češ. :unsure:
Foggy Objavljeno Maj 10, 2005 Opozori Objavljeno Maj 10, 2005 Glede na to da so uvoznik SHARK čelad, je ena velika sramota da nimajo vizirjev na zalogi. V zadnjih letih lahko rečem so postali trgovina z dokaj veliko prometa in če bi imeli 20 vizirjev na zalogi jih nebi pobralo. Je pa zoprno če na začetku sezone naročiš vizir in ga dobiš šele avgusta. Drugače je z Nolanom, pri njih dobiš vse kar se ti zahoče in brez mesečnega čakanja. Tudi sam imam Shark čelado staro 5 let in se kar bojim naročiti nov vizir, saj imam starega če kar bogega, si bom raje NOLANKO omislil. Glede postrežbe, večinoma sem dobro postrežen, nazadnje je bil pa en prodajalec zelo pametn... Prejšni teden sem hotel kupiti neko dodatno opremo za motor, prodajalec je povedal da je nimajo in da jo je potrebno naročiti. Ni problema sem rekel in že je zavijal z očmi ko je moral pisati obrazec. Na koncu mi pa še prbije da moram plačati 5.000 SIT are :eek: Halo sem rekel izdelek je vreden slabih 20 jurjev in glede na to da sva z boljšo polovico redna stranka sem ga kr pogledal in rekel to pa ne bo šlo. Potem stopi zraven prijazen prodajalec ki me stalno streže in mu zateži naj vendar ne utruja z aro. Glede na to da imajo vse nakupe v računalniku....Tko da glede Bojana in poba iz Šentjurja pri Grosupljem nima pripomb, ostalo je pa kr velika žalost oziroma kakor naletiš. Pa res bi imeli lahko mal večjo zalogo in ne samo za Fazerco in Z750 !!!!!!! LP
metalbike Objavljeno Maj 10, 2005 Opozori Objavljeno Maj 10, 2005 kaj tok paničarite okol teh vizirjev. Zapelte se do luisa al pa do hein gerickeja, naroč(če ga slučajno nimajo), pa ga boš mel čez 10 dni, pa je konc zajebavanja.
maXXXimum Objavljeno Maj 10, 2005 Opozori Objavljeno Maj 10, 2005 kaj tok paničarite okol teh vizirjev. Zapelte se do luisa al pa do hein gerickeja, naroč(če ga slučajno nimajo), pa ga boš mel čez 10 dni, pa je konc zajebavanja. ← To je res.. sej sm napisu, da bo treba v avstrijo .) Ampak ne vem zakaj mamo pol uvoznika, če mormo robo praktično sami uvažat :glare:
grega123 Objavljeno Maj 13, 2005 Opozori Objavljeno Maj 13, 2005 jou, bil v tc-ju: 1.dober odnos, kljub temu da sm podrl eno stojalo :P 2.prodajalec g. Niko je uspešno kljuboval moji izbirčnosti, kljub temu da nism kupil nalepke. 3.odšel iz trgovine Z NASMEHOM NA OBRAZU! 1+2+3= lep zgled za ostale trgovine :OK: ajde
cvetoo Objavljeno Maj 13, 2005 Opozori Objavljeno Maj 13, 2005 (popravljeno) @ Grega123 Sem pa mislil, da je stojalo podrla ena punca in je prodajalec zato navalil: Kar puste, bom ze jest pol pospravu :naughty: No danes sem tudi jaz zapravljal v ljubljanskih trgovinah. Danes me povsem prezaposleni prodajalci v HMC niso prepricali, nasprotno, ga. je povsem bledo odreagirala na mojo potrebo po novih skorencih. Ja Jih bodo ze dobili, ko jih bodo. Jaz sem si svoje kupil v TC-ju. Imajo tam enega mladega prodajalca, ki me je vprasal kaj bi rad in mi potem to tudi ponudil in me potem pustil pri miru. :OK: :OK: Prav ta mir sem vedno najbolj pogresal v TC-ju, saj so me obicajno ze pri vratih ali pa ze kar zunaj napadli trgovci in me obicajno prepodili. No, ko sem preiskusil oba modela, se sprehodil, se v miru pogovoril sam s seboj, sem se poslovil od nekaj denarja in se hecal z eno lustno deklico, ki je prav tako kupovala cevelcke. Ja, skornji so sli z mano, dekle pa ne :blush: LP Cvetoo. Popravljeno Maj 13, 2005. Popravil cvetoo
maXXXimum Objavljeno Maj 13, 2005 Opozori Objavljeno Maj 13, 2005 Dans bil spet v TCju, k sm mel ravno čas ;) Spet malo zatezil za vizir za sharka.. tokrat so si zadevo zapisali, pa ponudli, da me pokličejo, ko dobijo željeni vizir - korak na boljše :OK:
tejcy Objavljeno Maj 14, 2005 Opozori Objavljeno Maj 14, 2005 Dans bil spet v TCju, k sm mel ravno čas ;) Spet malo zatezil za vizir za sharka.. tokrat so si zadevo zapisali, pa ponudli, da me pokličejo, ko dobijo željeni vizir - korak na boljše :OK: ← ej zdej upi na bolje, men so 1 mesec popravlal jakno k je bil zep si tovarniško strgan, in sm poklicala da sorry da se sezona začenja in ce ne misljo to narest naj mi vrnejo kesh pa grem k kokurenci( Habat ipd) no in cez 2 dni so me kr naenkrat poklical...Tko, da upam da ga dobis ce ne pa skocmo km iskat :P Lp tejcy
Jure Objavljeno Maj 14, 2005 Opozori Objavljeno Maj 14, 2005 V pon sva se s punco ustavila v Tc-ju, sva si šla malo ogledovat čelade zanjo. Kljub temu, da sem trgovcu že prej povedal, da sva tam le informativno, da hočeva pred nakupom sprobat čimveč čelad in da zaenkrat še nimava namena karkoli kupit, se je zelo potrudil in punci prostovoljno pokazal veliko čelad, ter jih dal za pomerit. Pri vsaki je tudi natančno razložil, prednosti in slabosti.. Skratka zakon, lepo je prit v trgovino, kjer so trgovci tako prijazni. Oba s punco navdušena! :D GO TC! :OK:
Moto32 Objavljeno Maj 14, 2005 Opozori Objavljeno Maj 14, 2005 V TC-ju sicer nisem prav redna stranka, a lahko samo pohvalim tako ustrezljivost kot tudi strokovnost prodajalcev. :OK:
Vojč Objavljeno Maj 18, 2005 Opozori Objavljeno Maj 18, 2005 Danes bil v TC-ju. Malo pozanimal, če majo na zalogi uteži za krmila, prejšnič namreč eno izgubil :P nato kupil spray čistilec za verige in še na koncu obesek za ključe(Akrapovič). Ko sem si že zunaj ogledoval rabljene motorje je prišel prodajalec do mene in vprašal, če kaj rabim. Tudi vsiljiv ni bil, ko mi je kazal kakšne uteži imajo. Ker se na začetku nisva najbolj zastopila tipa uteži oz. kakšne iščem je zmontiral z ene nove hondice, tolk samo da sva vedla kašne iščem. Seveda je tiste takoj zmontiral nazaj :D
gaspon1 Objavljeno Maj 19, 2005 Opozori Objavljeno Maj 19, 2005 Izbera na netu mi je kr ušeč! Sam ni posod slikc zravn!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :alien1: :alien1: :devil: :topic:
eMBe Objavljeno Maj 20, 2005 Opozori Objavljeno Maj 20, 2005 danes sem poklical TC ob 16,30h povprašal za nosilec kovčka s ploščo če je na zalogi za ceno in da mi ga da na stran ga pridem čez pol ure iskat!!! na telefonu je bil Blaž sicer prijazen sva se zmenila naj ga kar pripravi prletim plačam in šibam nazaj domov.... ko pridem res čez pol ure po gužvi iz Kranjske strani v TC je Blaž nekaj motovilil da ga je dal na stran gor napisal da je rezerviran vmes pa NAJ bi ga kao neki prodajalec Andrej vmes prodal navkljub napisu da pridem ponj!!!! ta Andrej je čudežno prišel v službo in jo tudi čudežno končal se pravi sem šel gledat na uro...kar se lahko zahvalim samo šefu Radotu ker sem prepričan da je nosilec še vedno v Trgovini!!! seveda bom zadevo prijavil pristojnim službam,dobavitelju ali pa direktno v tovarno GIVI,in prav rad bi videl račun ter kdo je v tem času kupil ta pof,,,nosilec stvar pa je v tem...dobro preberite pri TC-ju sem kupil dva nova motorja kompletno opremo za mene in soprogo pred par dnevi pa sem kupoval nov motor in pač povprašal na več strani kje ga dobim ugodneje..tam sem ga tudi kupil ZATO NISEM DOBIL NOSILCA DANES!!! ko boste nehali nositi težko zaslužene miljone v TC in rabili samo nekaj sitnic pa da slučajno drugje kupite nov motor bodite pripravljeni nategu kot sem ga doživel sam,upam da ta post ostane na tej strani ker v nasprotnem, primeru stvar predam tudi za časopis pv vednost!!!! še nekaj kdorkoli želi naj mi piše na PM se podpišem s polnim imenom priimkom ter naslovom kje prebivam TC :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Ice Objavljeno Maj 24, 2005 Opozori Objavljeno Maj 24, 2005 :topic: advokat, kaj pa ce je vse res? ce si tako sveto preprican v svoj prav naredi kar mislis in predaj vse skupaj pristojnim organom. lahko tukaj tudi napises kaj se ti je zgodilo. ni pa mogoce sedaj od vseh pricakovati vzhicene vzklike spodbude nad tvojim pocetjem. in ce kdo dvomi v tvoje napisano mu bos moral to pac dopustiti, enako kakor je tebi dopusceno tvoje mnenje tukaj elaborirati. tudi ce kdo podvomi v tvoje sposobnosti, mislis da tega ne sme poceti? in ce lahko, zakaj tega ne bi smel povedati? demokracija je tako lepa stvar. :)
Manu Objavljeno Maj 24, 2005 Opozori Objavljeno Maj 24, 2005 (popravljeno) a rata ????pa mi na račun takih kot si ti .ki ne znajo brati in nič ne razumejo ← No, takole, sicer sem si hotela odgriznt jezik, pa vseeno - jaz (na primer) mislim, oziroma vem, da znam zelo dobro brat in marsikaj razumem, spoštovani prijatelj Hočko tudi ( vsaj kolikor mi je blo dano videt in slišat)... :blush: Problem je v tem, da se iz tvojega prispevka resda zna izvohat, kaj si nekako hotel povedati, je pa tudi res, da je prekleto težko prebrat. :huh: Mislim, da je Hočko mislil enako. Ko je povedal, kar je povedal. No ja, nekako tako :hmm: p.s. Mal si mi vseeno zdi čudno, da ti v trgovini ( katerikoli pač) ne bi nečesa zanalašč hoteli prodati. :hmm: Saj trgovine so izumili zato, da se tam nekaj prodaja in kupuje. :huh: Ampak, hja, sto ljudi sto čudi. Sto trgovin, sto različnih pristopov. Morda pa v TC-ju delajo zalogo, če bo kdaj vojna, pa bodo nosilci nujno potrebni. Nikol ne veš. :yes: Lep pozdrav v TC Motoshop! .) Popravljeno Maj 24, 2005. Popravil Manu
SHARKi Objavljeno Maj 24, 2005 Opozori Objavljeno Maj 24, 2005 kot sm že enkrat tukaj zapisal; prodajalci v TCju so kot aprilsko vreme :BUA: ....in Advokata sm razumel popolnoma,....namreč podoben primer sm imel tudi sam (celo 2x) prvič: imel naročene dvoje hlače (ženske , moške),......kličem po tel,..če so prišle in seveda mi reče da jih imajo. Ko pridem gor mi da moje hlače, jih še enkrat probem in gut :OK: ,.......Mu rečem , no dej mi še za ženo, in on mene pozja :eek: ,.....ne, ne sm za tebe so pršle,...... :BUA: :BUA: Pa jebo ti.. (da ne rečem kaj....), a mi nisi reku po tel. da imaš za oba :BUA: ,.....mislm res se mi ne da z avtom vsak dan vozt v Lj,......pač, dal bi jih na stran in jih pridem iskat skupej, takrat k dobiš še za mojo.... drugič: problem z škornji,.... žena imela rezervirane škornje, na škatli pred njo napisano (rezervirano+ priimek), (zakaj jih ni sama prec vzela tukej ni pomembno),....grem jest iskat,..škornjev NI :BUA:, fora je v tem da sm jih prej klical po tel da mi prpravjo, kr sm z časom zlo naknap, tko da samo plačam in grem,.....seveda sem zgubu eno uro predn so to škatlo najdli,.....ko pridem domov,.... :BUA: dam ženi skornje,.....in presenečenje na višku,.....že po škatli je vidla da to ni taprava, brez napisa rezervirano, brez priimka,....in seveda drugačni škorni not........ brez veze :BUA:
.T. Objavljeno Maj 24, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 24, 2005 (popravljeno) se pravi sem šel gledat na uro...kar se lahko zahvalim samo šefu Radotu ker sem prepričan da je nosilec še vedno v Trgovini!!! seveda bom zadevo prijavil pristojnim službam,dobavitelju ali pa direktno v tovarno GIVI,in prav rad bi videl račun ter kdo je v tem času kupil ta pof,,,nosilec stvar pa je v tem...dobro preberite pri TC-ju sem kupil dva nova motorja kompletno opremo za mene in soprogo pred par dnevi pa sem kupoval nov motor in pač povprašal na več strani kje ga dobim ugodneje..tam sem ga tudi kupil ZATO NISEM DOBIL NOSILCA DANES!!! ko boste nehali nositi a še nekaj kdorkoli želi naj mi piše na PM se podpišem s polnim imenom priimkom ter naslovom kje prebivam TC :SS :SS :SS :SS :SS :SS ← Iz tvojega pisanja sem razbral, da ti niso hoteli prodati nosilca za kufer, ker si motor FJR kupil drugje kjer je bilo ugodneje. A se motim? Pa niso bili niti prijazni in se niso potrudili, ko si k njim prišel s kešom po FJR. To, da si pri njih kupil že dva motorja in vso opemo za dva so pa pozabili. Če je to res, so totalni kreteni!!!! Če si pustil že tolk keša v njihovi trgovini, bi morali vzet v roke violino in ti pogrniti rdeč tepih. Mislim resno. En dan te povabim na Trst tour in ti razkažem kje po Trstu so bikerske trgovine. Za Dainese ti zagotovim, da so cene nižje tudi za 40 % kot pri nas. Ko se boš zapletel v pogovor s trgovcem boš izvedel, kdo od SLO prodajalcev hodi k njim nabavljat in potem dražje preprodaja v SLO in nateguje vse po vrsti Sam sem imel z njimi zelo slabe izkušnje (TC). Po objavi na forumu sem na mail dobil opravičilo (po toči zvoniti je prepozno). Motor vozim že 18 let, nisem ravno začetnik. Moje prve motoristične čevlje sem kupil leta 1987 v Trstu in od takrat sem vso opremo (nekaj čelad, rokavic, jaken, hlač, ledvičnih pasov, podkap, ....) kupoval v Trstu. In jo bom še naprej. Se sploh ne bom zajebaval in ukvarjal z nekimi slinastimi prodajalci, ki znajo biti po vrhu še zelo pametni oz. se delat pametne. Zame sploh ni pomembno, da so prodajalci slinasti in da prijateljujo z mano, tako kot z nekaterimi forumaši, da jih potem "branijo" in zagovarjajo tukaj na forumu - a je tako Sym? Jaz hočem le korektnost, pošteno ceno in kavliteto. Tega pa ni.... Berem pa grozljivke o vizirjih za čelade :SS :SS :SS Tadej Popravljeno Maj 24, 2005. Popravil Tadej
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se