Dolfe Objavljeno Junij 1, 2005 Opozori Objavljeno Junij 1, 2005 Bil danes tam, nisem bil kej preveč zadovoljen s postrežbo, sicer je bil odziv hiter, sam čelado mi je znel dol, M size ku sm mu reku, pol sm vidu da je prevelika, jo je dal nazaj, zamenjal s S, se sprobal, dal dol mi jo je skor iz rok vzel in postavu na tisto stojalo, in reku naj si jih ogledam, in je spizdu, čelado gledat sam z očmi se mi zdi krneki, jo boš mal še pošlatat, pol mi je en drug na mojo prošnjo dal dol čelado da sm mal pogledu.... ← Od kdaj se pa čelado sprobava s telepatijo :? :?
bLuZoNdEr Objavljeno Junij 3, 2005 Opozori Objavljeno Junij 3, 2005 (popravljeno) A res, a čelado si imel pol ure na glavi :eek: , in kaj si potem z njo po štacuni lavfal, da si videl kolko je glasna in če te kje žuli :slap: Lahko bi vedel da je pri compaqu govora o testnih vožnjah, za katere se ti celo ni potrebno posebej pregovarjat, menit in pogajat, pač pa ti jih ponudijo sami od sebe in se jim to zdi samoumevno :OK: (koliko ljudi pa se je že iz TC-ja (ali katere druge štacune) odpeljalo s sharkico (kako drugo čelado) zgolj na test?) Saj nebi tako odreagiral če bi tole napisal kdorkoli, ampak od tebe Sym, ki imaš že miljavžent postov in ki si očitno na strani TC-ja (saj ne da imam sam kaj proti njim, nazadnje so me prav lepo postregli in zadovoljen sem jih zapustil z novimi škornji :D ) bi pa pričakoval manj zagovarjanja prodajalcev. Če se toliko ljudi pizdaka je očitno nekaj res na tem in očitno fantje delajo razlike med strankami, za kar pa definitivno niso krive stranke (nekaterim je pač nerodno ali pa se jim ne da težit prodajalcu za vsako malenkost, tudi jaz vem da ko sem kupoval prvo čelado mi je bilo blazno neprijetno prodajalca prosijačit za vsak model posebej če lahko sprobam in dam na glavo - kar sem kasneje plačal s čelado ki me je hudo tiščala v čelu :P ) - zato pa so prodajalci DA PRODAJAJO, kar pa ni zgolj stanje za blagajno in sprejemanje gotovine (to počnejo tudi avtomati). LP Popravljeno Junij 3, 2005. Popravil bLuZoNdEr
SiR Objavljeno Junij 3, 2005 Opozori Objavljeno Junij 3, 2005 Najprej sem preveril, ali me kaj tišči itd ... in potem šel na testno vožnjo ... in jo čez nekaj dni kupil ... S1... In to je tema o TC motoshopu. za Compaqo pa tudi vem, kako poslujejo. ampak o njih v neki drugi temi, se strinjaš? Hvala.
Robert Objavljeno Junij 3, 2005 Opozori Objavljeno Junij 3, 2005 Mah fora je bla v tem da sm jo lohk sam gledov, SAM GLEDOV, ne pa držal v roki,predstavlji si da kupuješ miško in ne veš če ti sede v roko, in jo lahko sam gledaš? Oz podržiš za 10s, kukr je blo v mojem primeru! WTF? ← Kar sem do sedaj pri njih kupil (rokavice, čelado, hrbteničnik) sem lahko tudi sprobal in držal v roki, gledal si obu,..itd. Sprobal sem tudi stvari (škornje, hlače), ki jih potem nisem kupil in to sem jim povedal v naprej, pa kljub temu ni bilo problemov. Celo sami so se prvi ponudili, da lahko stvari sprobam, tako, da imam jaz z njimi le dobre izkušnje. Pozdrav od Roberta
bmw Objavljeno Junij 3, 2005 Opozori Objavljeno Junij 3, 2005 ....ma ja .....seveda....vsi prodajalci so bebavi,al kaj.....kateri od vas je pa položil kavcijo v vrednosti celotne kupnine čelade in jo nato šel sprobat?...namreč če med testno vožnjo uliješ po asfaltu, kdo potem krije novo čelado? verjetno bi rekli, da je to poslovni riziko,ali pa da je prodajalec sam kriv,ker jo je dal iz rok,a ne? leta nazaj sem kupoval čelado pri HMC in edini način, da sem jo lahko sprobal na glavi in na motorju je bil, da sem za probo na glavi moral dati na glavo belo pokrivalo in nato čelado (kar jim dam čisto za prav, da ne bo pomote), za test čelade na motorju sem pa še moral povrh vsega položiti kavcijo za čelado v celotni vrednosti....... v TC motoshopu še nikoli nikogar nisem videl da bi hodil okoli z belo čepico.....tako da dajte se malo postavit v vlogo prodajalcev in poglejte na stvari iz drugega zornega kota... a je kdo razmišljal,kdo bi kril škodo, če ti čelada pade iz rok v trgovini? so spet krivi prodajalci? money talks,bullshit walks......položite kavcijo, pa jo valjajte po rokah in na motorju koliko hočete..... cela zadeva mi je zelo podobna tistemu lezenju tujcev po motorjih.......
Ice Objavljeno Junij 4, 2005 Opozori Objavljeno Junij 4, 2005 moje izkusnje s prodajalci celad: vedno brez problema mozna probna voznja - tudi z vec celadami naenkrat (v kovcku :) ) - s tem da je podkapa obvezna. v primeru "vlitja" in posledicne poskodbe celade je jasno, da je celada kupljena. to vedno povedo vnaprej. are ne rabim (vec) poloziti, ker me trgovine poznajo. drugace je ara normalna praksa.
Leteči Objavljeno Junij 4, 2005 Opozori Objavljeno Junij 4, 2005 ....ma ja .....seveda....vsi prodajalci so bebavi,al kaj.....kateri od vas je pa položil kavcijo v vrednosti celotne kupnine čelade in jo nato šel sprobat?...namreč če med testno vožnjo uliješ po asfaltu, kdo potem krije novo čelado? verjetno bi rekli, da je to poslovni riziko,ali pa da je prodajalec sam kriv,ker jo je dal iz rok,a ne? leta nazaj sem kupoval čelado pri HMC in edini način, da sem jo lahko sprobal na glavi in na motorju je bil, da sem za probo na glavi moral dati na glavo belo pokrivalo in nato čelado (kar jim dam čisto za prav, da ne bo pomote), za test čelade na motorju sem pa še moral povrh vsega položiti kavcijo za čelado v celotni vrednosti....... v TC motoshopu še nikoli nikogar nisem videl da bi hodil okoli z belo čepico.....tako da dajte se malo postavit v vlogo prodajalcev in poglejte na stvari iz drugega zornega kota... a je kdo razmišljal,kdo bi kril škodo, če ti čelada pade iz rok v trgovini? so spet krivi prodajalci? money talks,bullshit walks......položite kavcijo, pa jo valjajte po rokah in na motorju koliko hočete..... cela zadeva mi je zelo podobna tistemu lezenju tujcev po motorjih....... ← Za nolanko ne rabiš nobene kavcije polagat ali kaj podobnega. Podpišeš papir in pustiš tam dokument pa da se razumemo da tam dobiš čelado s kompletno opremo (VPS, Pin lock, protivetrna zaščita.....) Sicer pa eni resni moto trgovini ne bi smel bit prevelik problem imet za vsak model čelade testni primerek, vsaj za srednji razred in naprej. Na koncu sezone se itak testne čelade zniža za en pameten procent in ne boš nobene zgube delal zaradi tega. Verjetno bi pa tudi število prodanih čelad poskočilo, jaz ne grem kupit čelade če je prej ne morem probati. Kar se pa TC-ja tiče, je pa tako da je kupec kralj pa če ti je prav ali ne. Ko se bodo fantje tega zavedali bo pa tudi precej bolje. LP Leteči
bmw Objavljeno Junij 4, 2005 Opozori Objavljeno Junij 4, 2005 in po tvoje bi morala trgovina imeti po en testni primerek vsake čelade in vsake dimenzije? :blink: :blink: ....sam si napisal, da za nolanko ne rabiš kavcije polagat, samo podpišeš nek papir,pa je.....in kaj potemtakem piše na temu papirju? da ti želijo srečno vožnjo,ali kaj podobnega mogoče? se strinjam, da ne kupiš čelade,če jo prej ne sprobaš na motorju, vendar neka resnost mora biti iz obeh strani se mi zdi..... in ja,kupec je kralj, vendar do določene meje..... in ko se bodo kupci tega zavedali,bo tudi bolje in odnosi boljši.....
bmw Objavljeno Junij 4, 2005 Opozori Objavljeno Junij 4, 2005 moje izkusnje s prodajalci celad: vedno brez problema mozna probna voznja - tudi z vec celadami naenkrat (v kovcku :) ) - s tem da je podkapa obvezna. v primeru "vlitja" in posledicne poskodbe celade je jasno, da je celada kupljena. to vedno povedo vnaprej. are ne rabim (vec) poloziti, ker me trgovine poznajo. drugace je ara normalna praksa. ← pa saj ravno o tem govorim Ice....tudi jaz ne rabim polagati ničesar več, kajti predobro me poznajo in nekatere stvari se nam zdijo samoumevne....pa vendar nekateri še vedno trdijo, da je kupec kralj, neglede na vse....
Leteči Objavljeno Junij 4, 2005 Opozori Objavljeno Junij 4, 2005 in po tvoje bi morala trgovina imeti po en testni primerek vsake čelade in vsake dimenzije? :blink: :blink: ....sam si napisal, da za nolanko ne rabiš kavcije polagat, samo podpišeš nek papir,pa je.....in kaj potemtakem piše na temu papirju? da ti želijo srečno vožnjo,ali kaj podobnega mogoče? se strinjam, da ne kupiš čelade,če jo prej ne sprobaš na motorju, vendar neka resnost mora biti iz obeh strani se mi zdi..... in ja,kupec je kralj, vendar do določene meje..... in ko se bodo kupci tega zavedali,bo tudi bolje in odnosi boljši..... ← Glede testnih primerkov, ja bi lahko imeli po en testni primerek vsake čelade, jasno ne najnižjega razreda za mopede in skuterje ampak čelade ranga 50 000 SIT in naprej, vsaj eden izmed največjih uvoznikov ima to tako porihtano na dveh svojih prodajnih mestih in zgleda da jim posel dobro gre. Ja mi je povsem jasno kaj piše na papirju, sam da bom pa zdaj 100 jurjev nosil s sabo v žepu zato da bom sprobal čelado :? :? Jasno da ti nihče ne bo dal čelade na lepe oči. Tudi v Gama centru sva prej pogledala s prodajalcem kaj je gor od dodatne opreme da slučajno ne bi zmanjkal kak pin lock ali kaj podbnega kot se verjetno rado zgodi če tapravi tiči dobijo čelado v roke. Glede kraljev :P Ne zdi se mi sprejemljivo da prideš v trgovino in recimo kupuješ zadevo za 100 tisočakov pa ti prodajalec kaže približno tako zanimanje kot da bi kupoval kilo kruha. Lahko ti samo rečem jebeš tak odnos, ne pričakujem da bodo sedaj po kolenih plazili okoli mene, samo, da niti točne cene ne moreš zvedeti in vseh opcij ki so ti na voljo pa tud ni za nikamor. Žal nismo več v Jugoslaviji ko se stvari ni dalo dobit, trg je odprt in danes ni problem se zapeljat v sosednje države ali naročit po pošti zadevo iz nemčije. Prej ko bodo nekateri to spoznali bolje bo za njih ali pa jih čaka usoda dinozavrov. Pa takih primerkov je še precej pri nas, tudi mene je po slabi izkušnji z TC-jem kontaktirala konkurenčna trgovina in mi takoj ponudila da mi zrihta zadevo iz Francije in to z vso prijaznostjo in zanimanjem ki ga človek pričakuje. Ma pejmo se vozit ko je sonce zunaj :OK: LP Leteči
MDR Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 Moje izkusnje z TC so :OK: . Pri njih kupila celotno opremo (ze pred casom), ki jo s pridom koristim se danes. Zaradi starosti pa se odlocam zamenjati celado. Tako sem prejsnji teden stopila do TC, kjer so mi pokazali in svetovali pri izbiri celade. Do sedaj sem imela Shark-ovo, sedaj pa bom verjetno zamenjala firmo. Poanta je, da sem izprobala kar par celad (nekatere so me zacele po dolocemen casu tiscati), kupila pa se nisem nobene - pa kljub temu ni bilo nobenega problema s strani prodajalcev. Vsi so bili prijazni in so mi bili pripravljeni svetovati, za kar so porabili kar nekaj casa (zasluzili pa zaenkrat pri moji celadi se niso nic). Tako da lahko o prijaznosti prodajalcev in njihovem nacinu dela (vljudnem a ne agresivnem) povem samo najboljse. LP - M.
fecko Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 Jest sm tud naroču iridium vizir prejšnji teden pa da vidmo kdaj bo.... :whistle: ← Evo danes dobil iridium vizir,nisem mogu verjet,ko so me poklicali.TC se je držal roka dobave. :OK:
maXXXimum Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 Evo danes dobil iridium vizir,nisem mogu verjet,ko so me poklicali.TC se je držal roka dobave. :OK: ← Tudi mene so poklicali.. razveseljiva novica, čeprav se niso niti malo držali roka dobave (mesec in pol je bil rok dobave "naslednji teden"), no sam ok.. ga grem enkrat ta teden iskat, samo da se mi na računu plača "nariše" :P
Stric Burek Objavljeno Junij 10, 2005 Opozori Objavljeno Junij 10, 2005 Hja, torej, First ste večinoma popljuvali, rad bi pa vedu za koko trgovino v trstu ali pa kje blizu Il. Bistrce tko da bi blo mogoče mal bolj poceni, nameravam pa kupit jakno pa morda hrbteničnik...
jose Objavljeno Junij 10, 2005 Opozori Objavljeno Junij 10, 2005 hja zdajle boš dobro pa poceni težko kupil, saj je sezona, če ni glih nujno pošakaj jesen in razprodaje :doze:
Erik Objavljeno Junij 10, 2005 Opozori Objavljeno Junij 10, 2005 oglasnik nudi veliko te opreme :D :yes:
Stric Burek Objavljeno Junij 10, 2005 Opozori Objavljeno Junij 10, 2005 Hja, mi je nujno, čelado pa jakno, pa hrbteničnik bi si rad kupil, hlače pa nej mal počakajo... rokavice že mam... sam še zmer bi blo v Trstu pomoje cenejše kot u SLO?!?
Jure Objavljeno Junij 10, 2005 Opozori Objavljeno Junij 10, 2005 Louis v Beljaku/Avstrija. Veliko izbire, zelo ugodne cene! Pa še daleč ni, takoj čez menjo.. :)
Stric Burek Objavljeno Junij 10, 2005 Opozori Objavljeno Junij 10, 2005 A Ilirska Bistrca se ti zdi bli meje? Geografija 0, niti 1 si ne zaslužiš, mislu sm TRST, to je v Italiji :doze: :wacko:
Stric Burek Objavljeno Junij 10, 2005 Opozori Objavljeno Junij 10, 2005 OK, jest ne grem več v TC!!! prejšnjič zelo slaba izkušnja s čeladami, danes ku sm jo dejansko hotu kupt še slabša.... Pridem s fotrom in matko v TC- noben niti ne povoha, pol pride edn, mu povem da bi rad čelado, je reku da gre pogledat v računalnik če je, pol jest t gledat jakne okol, ene 10min, pride nazaj, jest: A je? on pa A ni šu Damjan pogledat? WTF, kašn Damjan, kaj jest vem kdo je Damjan.... Pol reče da gre pogledat, neki bluzi, fotr mi zateži da če bo kej al ne, pol sm stal 15 minut pred računalnikom, zadi ta prodajalc, in je enmu neki zaračunavu za hrbteničnik, medtem ko je biu un ku je unga stregu zravn... Kr neki, jest tm ko budala, sm si reku jebo vas drek, jest bom tle se nastavlju, pol se spomne po 15min za čelado, pogleda reče da ni, jest grem še mal okol, pride in reče da je eno najdu u compu, gre gor v skladišče prnese navadno črno-jest sm hotu po vsi sili črno MAT... OK, pa to je iskal ene 15 minut, pol je neki okol bluzil, pa reku da gre u en drug skladišče, no da se je zmigal kje je trajalo celih 10 minut, matr ej, jest sm tko popizdavu tm zraven, in pol ga ni blo še ene 10 min in valda pol mi reče ja ni je, nasvidenje... Joj, sm se usedu u avto, pa slišiš fotra: Jooooj, to je slabše kot v mojem skladišču v firmi (16× večje skladišče), jest vsaj prbližn vem ker materijal je notr, pa kje... Pa skoz je une druge spraševal, joj znoru sm ej, torej u trgovini sm bil okoli !!! 50 min !!! za prazen nič, sfukan od celega dneva še njih čakat, sam en komentar: LENE RITI, nič druzga! Tisti ku mate dobre izkušnje z njimi ste lohk srečni!
lasagna Objavljeno Junij 10, 2005 Opozori Objavljeno Junij 10, 2005 Ilirska Bistrica JE blizu meje. Tršico praš.
Jure Objavljeno Junij 11, 2005 Opozori Objavljeno Junij 11, 2005 Louis v Beljaku/Avstrija. Veliko izbire, zelo ugodne cene! Pa še daleč ni, takoj čez mejo.. :) ← Ilirska bistrica je blizu meje, sicer ne avstrijske ampak hrvaške. Moj post je bil pa mišljen v smislu, da Beljak ni daleč, da je takoj čez slovensko-avstrisko mejo, ne pa nekje na drugem koncu Avstrije.. :) Je pa res, da sem površno prebral tvoje vprašanje in ti svetoval Louis/Avstrija, ker sem spregledal, da iščeš nekaj v bližini tvojega doma.. .)
Stric Burek Objavljeno Junij 11, 2005 Opozori Objavljeno Junij 11, 2005 Aja, sm zabu napisat bliz avstrijske meje :D , No OK whatever, kje je torej kej u Trstu-fotr mi je tudi reku da bi lohk šla u Trst ker bi blo ceneje
Stric Burek Objavljeno Junij 11, 2005 Opozori Objavljeno Junij 11, 2005 če seštejemo tistele tvoje minute,si bil tm kr debelo uro :D ← Ma ja no, delovalo mi je kukr da sm ceu dan not... mal sm pretiravu, sam je blo 50 min, ku sm nalašč pogledu na uro prej ku sm šu not
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se