Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Evo, če se ti že ne da brskat po iskalniku oz. internetu ti iz prve roke povem za par štrcun v Trstu, ne vem koliko so ceneje sedaj v sezoni sam sm pa zihr da imajo DAINESE opremo!

Moto Racing, Pikappa Moto di Roberto, Moto shop di Scoccimarro, Moto Charlie, Moto sprint,.....

Pa še bi ti jih lahko našteval! Vsakega mimoidočega vpraši kje se nahaja ti bo znal povedat, če ne pa karta Trsta z ulicam in GASSA...

lp

Objavljeno

Aha, sam jakno od Dainese za 30-35k nebi verjetno dubu, huh? :?

Objavljeno

@DimmniBurek:

recimo usnjena m-tech (v bistvu dainese) je bila nekaj manj kot leto dni nazaj cca. 60k

dainese pa je valda dražja.. za tekstilne se mi še sanja ne..

osebno ti priporočam obisk alternative moto v Sistjani (dainese, spidi, ixs, verjetno še kaj) in pa trgovine ob nogometnem stadjonu v trstu (m-tech). drugje so cene previsoke..

Objavljeno

Kje je ta (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) točneje?

Objavljeno

ej dimmni burek, če si boš premislu, in bi tut v avstrijo rad šu kej pogledat, se bomo zmenil, k konec meseca letimo u avstrijo s 125kami, tko da greš lahko zravn. k jst mam tut namen novo opremo kupt (jakna, hlače, čelada) tko da se lohk zmenmo

Objavljeno

Ja in kaj nej grem gor u kratki majci in dol s novo jakno al kaj?

Al zamenjam staro bundo za novo jakno :OK:

Objavljeno

Glede na to, da je poletje greš lahko gor v vetrovki, vzameš sabo ruzak, spraviš vetrovko not, novo jakno pa oblečeš..

Objavljeno

Ja, to je pa res ja... Kdaj bi se pa šlo?

Objavljeno

S TC sem imela vedno dobre izkušnje. Tudi takrat, ko sem samo firbcala. Nikoli se ni zgodilo, da bi morala čakatdlje kot nekaj minut na prodajalca, pa še to samo takrat, ko so bili vsi prodajalci zasedeni s strankami. :D

Objavljeno
Kje je ta (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) točneje?

uffa, je bilo že veliko napisanega na forumu pa ne najdem .)

če greš od trsta proti gorici (po avtocesti) je pred cestninsko postajo za avtocesto odcep proti sistjani (velika tabla). na križišču se zavije desno in gre po prednostni skozi celo mesto nakar se na levi strani prikaže steklena vetrina polna privalčnih stvari, če imaš srečo pa še nasmejano Neno :naughty:

ok, hec na stran, bistven napotek: "iz TRSTA proti MOLFACONE cca 17km,SISTIANA 55/E TEL 0039 040 290 70 95, slovenščina ni problem"

Objavljeno

Aha, hvala, bomo verjetno šla s fotrom, sej bom verjetno za mal več kukr 30k sit nabavu

Objavljeno

Moto klub Firetsarters kupujemo v TC-ju in smo zadovoljni s postrežbo!

Tovrstnih problemov še nikoli nisem imel, pa tudi nihče od ostalih članov ne!

Parkrat sem bil celo presenečen nad zalogo "majhnih jebic" kar se tiče kovčkov GIVI!!!

Pa tudi nad ploščicami LUCAS katere so imeli(imajo??) v akciji sem zelo zadovoljen!

TC Moto shop :OK:

Objavljeno

ojla!

Počasi sem se prebila skozi tole temo, ki (zelo pohvalno :OK: ) vsebuje ogromno informacij, ki jih kot začetnik potrebuješ...

neki mi pa še vedno ni čist jasn: "goretex" variante vs. usnje. Pred branjem tele teme, sm bla nekam bol prepričana, da so umetne stvari boljše (vsaj v tem primeru .) ), zdej pa...

seveda bi blo prelahko, če bi se vsi strinjal za eno...pa recimo, katera ma vec prednosti/ slabosti?

hvala :)

Objavljeno
ojla!

Počasi sem se prebila skozi tole temo, ki (zelo pohvalno  :OK: ) vsebuje  ogromno informacij, ki jih kot začetnik potrebuješ... 

neki mi pa še vedno ni čist jasn: "goretex" variante vs. usnje. Pred branjem tele teme, sm bla nekam bol prepričana, da so umetne stvari boljše (vsaj v tem primeru .) ), zdej pa...

seveda bi blo prelahko, če bi se vsi strinjal za eno...pa recimo, katera ma vec prednosti/ slabosti?

hvala :)

Ojla!

Odvisno, za kakšen motor kupuješ opremo. Jaz osebno sem pristaš usnja, čeprav moram priznati, da v vročih poletnih dneh ni niti malo prijetno, ko se ustaviš kje na soncu ... Tu je verjetno goretex v prednosti. Drugače pa, imam veliko boljši občutek v usnju (varnost). Sploh pa na cestni motor najbolj paše usnje ... .)

Objavljeno

Zanima me glede Clover in Sidi opreme. Mi lahko kdo pomaga, kje v Italiji, konkretno Trst, Gorica lahko dobim to opremo. Ker imam ze del te opreme se žal ne morem odločiti za drugo znamko. Že v naprej se vam lepo zahvaljujem....

p.s. to rabim vedeti do jutri, slovenija ne pride v postev, sem se ze pozanimal.

pozdrav :)

Objavljeno

Hja, zanimivo, Dolf, jest sm bil očitno par minut za tabo- okoli 19:15 in sem bil deležen res dobrega odnosa! Dva mlajša prodajalca, un mal bolj debelušen takoj skoču za mano v trgovinu vprašu kaj rabm, sm povedu za čelado, pol smo šla do unga ku je bil za compom, mu je omenu da nej gre iskat, ta cajt smo se mal pogovorila za na kak motor jo bom rabu, kera šola, res uredu, dobil sm še neki popusta, res lepo, un starejši prodajalc pa

:BUA:

Objavljeno

se nikoli slabe izkusnje. :OK: Eni pac mislte, da ce pridete neki kupt, pa mate 50 tisoc v denarnici (ali vec), da se vam morjo pa vsi klanjat.

Objavljeno
Hja, Brihta, ampak da si si zbral čelado že prejšnji teden, in jo prideš samo iskat, torej s tistimi 33k v žepu-za 5minut dela, in da čakaš not 45minut, in je pol NE dobiš...

In da pol pošlješ mail, če jo lahko dobavjo, in ti napišejo da so jo najdli ker je bla v narobni škatoli...

Če bi mi pač rekli, ni je, OK, sam tistih 45min vmes je blo preveč

Se vid da si se mlad, pa si ne upas na glas rec, zakaj si prsu. Si te kr predstavljam. En sestnajst letnik hod gor pa dol po Tc-ju, mal gleda ninje, pa caka kdaj se ga bo kdo usmilu, pa mu dal tisto celado.

Objavljeno

Sam sm vedno prsu (vedno pride trgovec n rece:rabite pomoc) nabral opremo, jo placal in sel. Dolzina mojega obiska, je bila odvisna od casa izbiranja artiklov.

Objavljeno

Heh Brihta, če si že tako brihten vsaj poglej pod moj profil pa preštej tista leta....

Ni blo tko, mal si preber nazaj pa pokomentiri, jest sm že 2 tedna nazaj bil v TC-ju, spet preberi nazaj malo, in nisem bil zadovoljen ker mi je po 15sekundah čelado vzel iz rok, jo dal na tisto stojalo in odšel, vmes je še reku POGLEJ si jo.

OK, pol blabla, preberi post

No in prejšnji teden sm šu direkt do prodajalca in mu reku da sm jo pršu iskat, razumeš, dejte mi škatlo in grem domu, 3minute dela... nič zbiranja, no in pol je to iskal in bluzil neki, in vmes še dva druga postregu, ta cajt sm jest gledu okol jakne in motorje, pol ku sm vidu da se ne misli zmigat sm šel stat pred njegov comp, kjer je on neki brsku-ne zame

Pa še fotr je bil zraven čist BTW

Kaj sploh govorim, vse ti piše, Brihta, preberi si prosim

Objavljeno

Ej Dimni burek a si pol dubu to tvojo famozno čelado. :blink:

Objavljeno

od glave do pete, kompeltno opremo za chooperja potrebujem,.....kje bi se oblekla na enem mestu??? :hmm:

no,...čelado že imam :grim

Objavljeno
No, ja če se ti zdi ta čelada famozna ali pa fantomska kukrkoli, pol pa nevem...

32930IMG_4245-med.jpg

:OK: se je splačal počakat :OK:

Objavljeno
:OK: se je splačal počakat :OK:

A jest prow vidm al se mi sam zdi, da si jo v postlo dal? :blink: :) :D

Dimmni ej, rolaš! :yea2: B)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!