maXXXimum Objavljeno Junij 17, 2005 Opozori Objavljeno Junij 17, 2005 Lepa čelada.. sporoči, kako grejo mušice dol z nelakirane površine ;)
Stric Burek Objavljeno Junij 17, 2005 Opozori Objavljeno Junij 17, 2005 A jest prow vidm al se mi sam zdi, da si jo v postlo dal? :blink: :) :D Dimmni ej, rolaš! :yea2: B) ← Hehe, ja v pojstlo sm jo dal :zzz: Mam tko mejhno sobo ta čez dan nametam vse na pojslo(CDje, obleke, zvezke, kar pride, aja čelado:closedeyes: ) in zvečer ko grem spat vržen na tla, zjutri pa spet dam na pojsljo ker mi smeta pod nogami .) No dans sm jo mal sprobu(dobu ferg za 4-ko) in je v redu čelado, dobro stisne in vse...tudi tišja je od prejšnje (10 let stara čelada FM brez šipce in 3× prevelika)
SLEPEC Objavljeno Junij 20, 2005 Opozori Objavljeno Junij 20, 2005 kje bi se oblekla na enem mestu??? v trgovini kjer prodajajo kruh in mleko :slap:
nova70 Objavljeno Junij 20, 2005 Opozori Objavljeno Junij 20, 2005 v trgovini kjer prodajajo kruh in mleko :slap: ← še 2x se butn :slap: :slap: , k si res "pamtn"...... ...če nimaš odgovora, ti tud pametovat ni treba....
Stric Burek Objavljeno Junij 20, 2005 Opozori Objavljeno Junij 20, 2005 em, maš kak louis v avstriji, pa hein-gericke menda, v sloveniji maš kak TC-motoshop, habat moto center, malo poglej po forumu
Python Objavljeno Junij 21, 2005 Opozori Objavljeno Junij 21, 2005 Bil včerej tam ,sem šel mal pogleda za hrbteničnik in s postrežbo zelo zadovoljen, grem lepo do pulta rečem kej bi rad in mi stric (mislm da je bil starejši .) ) lepo znese na kup robo da sem jo mal sprobu, skratka ok :OK: Me je pa neka presenetilo, namreč ko sem se pozanimu glede testne vožnje z yamaho ybr ,mi je reku da mi jo lahk da sam za po parkirišču, ker kao ni registrirana in zavarovana :blink: .Zakaj potem testne vožnje oglašujejo po internetu, če jih praktično nimajo :angry: :eek: :slap:
MK-R1 Objavljeno Junij 21, 2005 Opozori Objavljeno Junij 21, 2005 Zakaj ponujajo, zato ker se tam z novimi in rabljenimi, ki jih prodajajo vozijo po parkirišču in po Leskoškovi.Tako da je fajn dat tja motor prodajat pa se fantje še mal vozijo in na mrzlo prtergujejo. Namreč sem delal v neposrednji bližini TC ja in sem videl kaj se tam dogaja. :BUA:
bmwslo Objavljeno Junij 21, 2005 Opozori Objavljeno Junij 21, 2005 Rasprodaja v LOUISU :OK: 40 - 50 % popusti, navali narode :devil:
Stric Burek Objavljeno Junij 21, 2005 Opozori Objavljeno Junij 21, 2005 Zakon, kdaj se pa začnejo ti popusti, pa na katere artikle so? al na vse?
Stric Burek Objavljeno Junij 21, 2005 Opozori Objavljeno Junij 21, 2005 Aha, se opravičujem, sm neki najdu kar bi blo valda direkt zame: KLJIK Mat mi teži da bi blo fino nabavt usnjeno jakno, pa še zmano bo šla, verjetno gremo u soboto ker grem "spotoma" po motor, kaj pravte na to v linku, za 125ko bi bla dobra pomoje?!?
bmwslo Objavljeno Junij 21, 2005 Opozori Objavljeno Junij 21, 2005 ... kaj pravte na to v linku, za 125ko bi bla dobra pomoje?!? ← Sory :topic: Ta v linku bi bla dobra tudi za na moj motor pa še za kaj druzga tudi ! :devil:
jose Objavljeno Junij 21, 2005 Opozori Objavljeno Junij 21, 2005 Rasprodaja v LOUISU :OK: 40 - 50 % popusti, navali narode :devil: ← sem bil danes tam pa ni blo nevem kakega navala strank :doze:
gizmOkak Objavljeno Junij 21, 2005 Opozori Objavljeno Junij 21, 2005 E, bil v TC-ju. Prašu ta starga mačka za sprej za čelado pucat (od znotr). Mi je vse lepo postregu, povedu kako se s tem dela :OK: Povrh vsega mi je še lepo in jasno razložu kako spucat usnjen kombinezon od znotr (k je pač usran in prepoten). Kasneje sm se js s prejem sprehodu še mal po trgovini, ustavu ob rutkah... me lepo prašu če me zanimajo, ob moji zavrnitvi pa nč kompliciru. Sm lepo plaču tisti sprej, ob izhodu iz trgovine pa bil deležen še prijaznega pozdrava :yea1: Zadovoln s TC-jem in njihovimi delavci :grim
Stric Burek Objavljeno Junij 22, 2005 Opozori Objavljeno Junij 22, 2005 Kaj tam gor v lojzu govorijo slovensko?
jose Objavljeno Junij 22, 2005 Opozori Objavljeno Junij 22, 2005 Kaj tam gor v lojzu govorijo slovensko? ← :nono: se boš moral z dojč trudit
bmwslo Objavljeno Junij 22, 2005 Opozori Objavljeno Junij 22, 2005 Vzameš katalog s pulta pa pokažeš trgovcu kaj rabiš, če pa gre za številko, jo pa s prstom v prah napiši :kva2: :lol1: P.S. Tudi z angleščino gre, samo vsi trgovci je ne znajo :slap:
Stric Burek Objavljeno Junij 22, 2005 Opozori Objavljeno Junij 22, 2005 No sej zato gresta fotr pa mati z mano onadva bolj šprehata po dojčlandersko :OK:
Gallus Objavljeno Junij 23, 2005 Opozori Objavljeno Junij 23, 2005 ... šel na ogled opreme za mojo damo ... .. zalo ustrežljivi in potrpežljivi, kljub temu, da nisem nič kupil ... :worship:
mrki Objavljeno Junij 23, 2005 Opozori Objavljeno Junij 23, 2005 povedu kako se s tem dela :OK: Povrh vsega mi je še lepo in jasno razložu kako spucat usnjen kombinezon od znotr (k je pač usran in prepoten). ← Kaj pa če bi zdaj ti nas razsvetlil, kako se to dela? recimo v temi o čiščenju usnja. LP No da ne bom čist OFF, tudi jaz sem že pustil nekaj denarja tan, in do sedaj nimam pripomb, res je da sem včasih moral malo počakati na pozornost prodajalcev, ampak to je meni kar prav, da lahko najprej malo v miru pofirbcam....
buki Objavljeno Junij 24, 2005 Opozori Objavljeno Junij 24, 2005 V kratkem sem bil dvakrat v trgovini in seveda obakrat pusti kar nekaj denarcev.Postrežen sem bil hitro ,čeprav je bilo kar nekaj ljudi.Tudi tastari je bil prijazen in mi je znal kar dobro svetovat.Tako,da jim lahko dam samo pohvale.Sem pa motorist že 20 let.Lp
alternativa Objavljeno Julij 6, 2005 Opozori Objavljeno Julij 6, 2005 če imaš srečo pa še nasmejano Neno :naughty: "iz TRSTA proti MOLFACONE cca 17km,SISTIANA 55/E TEL 0039 040 290 70 95, slovenščina ni problem" ej Bolhica,hvala za "NASMEJANO"
Stric Burek Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 KLIK Kaj se vam zdijo te hlače? Sej nimam kej falit ane?
batzajla Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 cagiva ma vanucci,pa je mislm da kr zadovoln .)
TinaRR Objavljeno Julij 19, 2005 Opozori Objavljeno Julij 19, 2005 Nikjer ne dobim dvodelnega ženskega kombinezona <_< . Mogoče kdo ve kje bo se kaj našlo :? ?
Vale Objavljeno Julij 19, 2005 Opozori Objavljeno Julij 19, 2005 Nikjer ne dobim dvodelnega ženskega kombinezona <_< . Mogoče kdo ve kje bo se kaj našlo :? ? ← Pignolio (ne vem če sem prav napisala) Nova Gorica ... sigurno ... ampak večino ima Dainese ... :004
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se