andrej honda Objavljeno Julij 19, 2005 Opozori Objavljeno Julij 19, 2005 Nikjer ne dobim dvodelnega ženskega kombinezona <_< . Mogoče kdo ve kje bo se kaj našlo :? ? ← Pokliči spyke inde Vransko,ali si oglej kolekcijo na netu.Lahko pa me kontaktiraš,saj se poznamo.
TinaRR Objavljeno Julij 19, 2005 Opozori Objavljeno Julij 19, 2005 Pokliči spyke inde Vransko,ali si oglej kolekcijo na netu.Lahko pa me kontaktiraš,saj se poznamo. ← Hvala ti, nimam tvoje št. :?
Foggy Objavljeno Julij 20, 2005 Opozori Objavljeno Julij 20, 2005 Tale tema je kr zamrla, trgovina pa tudi, so skoraj 3 meseci minili od kar sem naročil CRASH-PADE in do sedaj nič, obljubljeno je bilo do konca Maja, a mi lahko kdo pove kdaj bo konec maja :hmm: Kaj čmo najbolj da čimprej zaprejo pa bo :BUA: LP
bu5a Objavljeno Julij 20, 2005 Opozori Objavljeno Julij 20, 2005 Nikjer ne dobim dvodelnega ženskega kombinezona <_< . Mogoče kdo ve kje bo se kaj našlo :? ? ← Bi ti tale ustrezal?Cena 149.000,00 sit
TinaRR Objavljeno Julij 20, 2005 Opozori Objavljeno Julij 20, 2005 (popravljeno) Bi ti tale ustrezal?Cena 149.000,00 sit ← In kje se ga da kupiti ?? :? Popravljeno Julij 20, 2005. Popravil YZFR1
bu5a Objavljeno Julij 20, 2005 Opozori Objavljeno Julij 20, 2005 In kje se ga da kupiti ?? :? ← TSC LABA d.o.o. ,ponoviška cesta 11a,Litija tel:01/8995-213 del.čas od 11h do 18h Prej poklič če je tvoja št.velikosti na zalogi. Lahko pa men zaupaš tvojo konfekcijsko na PM pa ti že dons sporočim če je zaloga. Lp
Dream_er Objavljeno Julij 20, 2005 Opozori Objavljeno Julij 20, 2005 Tale tema je kr zamrla, trgovina pa tudi, so skoraj 3 meseci minili od kar sem naročil CRASH-PADE in do sedaj nič, obljubljeno je bilo do konca Maja, a mi lahko kdo pove kdaj bo konec maja :hmm: Kaj čmo najbolj da čimprej zaprejo pa bo :BUA: LP ← Najboljš da res kar zaprejo. Že enih osemkrat sem jih klical k mi manjka ena zadevščina na čeladi, ki sem jo pri njih kupil in vsakič dobim isti odgovor........še ni na zalogi imamo naročeno, pokličite drugič.....
Frips Objavljeno Julij 24, 2005 Opozori Objavljeno Julij 24, 2005 Pred parimi dnevi bil na obisku v TC-ju,pustil tudi nekaj 10k SIT. Že na vhodu me je en mlad prodajalec lepo sprejel in me povprašal, če mi lahko pomaga. Nato me je "prevzel" starejši gospod.Dobil sem občutek,da se mi je le-ta s težavo posvetil.....mogoče slab dan :hmm: Čeprav sem mlad (beri 26 let), me ni treba jemati preko k****. Vem, da se nekateri prihajajo samo naslajat in postopat po štacuni,vendar ne smeš človeka takoj sodit po izgledu....vsi so to potencialni kupci. Ta problem se pogosto pojavlja v avto-moto salonih/trgovinah. :topic: Kolega vkorakal z kuverto denarja v AS kjer se prodajalcu niti ni dalo odgavrjat na postavljena vprašanja..seveda nakup opravil drugje.
jax Objavljeno Julij 25, 2005 Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 (popravljeno) Prišel v TCja. Prodajalec me je sprejel že pri vhodu. Takoj prašam kaj rabim, če sem že kaj gledal. Predstavil artikle. Ko sem rekel da bi še razmislil, brez problema dal svojo številko da rezerviram ko se odločim... Zelo zadovoljen z odnosom... :yes: Mam pa 18 let... ;) :grrr Popravljeno Julij 25, 2005. Popravil jax
Frips Objavljeno Julij 25, 2005 Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 Kolega vstopu s koverto denarja v AS in že je mislil da je Donald Trump. Trgovci so samo ljudje. ← Nisi razumel poante..hotel sem povedat,da imajo včasih nekateri prodajalci slab (ali pa ga nehote kažejo) odnos do mlajših kupcev. Načeloma sem tudi sam zadovoljen z ekipo v TC-ju....samo sem izrazil svoje mnenje.
Brihta Objavljeno Julij 25, 2005 Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 Nisi razumel poante..hotel sem povedat,da imajo včasih nekateri prodajalci slab (ali pa ga nehote kažejo) odnos do mlajših kupcev. Načeloma sem tudi sam zadovoljen z ekipo v TC-ju....samo sem izrazil svoje mnenje. ← Ja ampak ali se je on obnasal enako kot ostale dni (tvoj kolega). Da ni slucajno imel zamegljene glave od razburjenjo ob misli, da ima polno kuverto denarja in ni bil povsem objektiven?
SiR Objavljeno Julij 25, 2005 Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 Dobil sem občutek,da se mi je le-ta s težavo posvetil.....mogoče slab dan :hmm: Čeprav sem mlad (beri 26 let), me ni treba jemati preko k****. Vem, da se nekateri prihajajo samo naslajat in postopat po štacuni,vendar ne smeš človeka takoj sodit po izgledu....vsi so to potencialni kupci. fantje, čist ov razmislek - kako pa naj vas z veseljem in užitkom strežejo, če pa nikoli ne vedo, kdo bo takoj po obisku štacune letel na motosvet pljuvat čez njih ... tudi v primeru, ko bodo korektni ...
Brihta Objavljeno Julij 25, 2005 Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 Sej vem da so eni prodajalci arogantski. Sam tud eni prodajalci kart na stacijonu, pa ene cistilke, pa ene prfokse, pa eni sefi, pa eni poslanci.... so lahko arogantski, ignorantski, zatezeni...... Sej smo ljudje. Ne moremo pa pljuvat raznih trgovin in ustanov, ker je bil pac en posameznik zatezen, k mu zena prejsn vecer ni dala, al so ga pa froc zivcnga naredl.
Leteči Objavljeno Julij 25, 2005 Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 Ne moremo pa pljuvat raznih trgovin in ustanov, ker je bil pac en posameznik zatezen, k mu zena prejsn vecer ni dala, al so ga pa froc zivcnga naredl. ← Verjetno poznaš pregovor da je veriga tako močna kolikor je močan njen najšibkejši člen. Ni moj problem če možakar ni skočil že cel teden, al če mu doma froci skačejo po glavi. Ko se nekje odločim nekaj kupit pričakujem da bom postrežen kot treba da bom lahko dobil vsaj osnovne informacije o izdelku in da ne bo treba na en usrani vizir čakat pol leta. Če tega niso sposobni grem pač k konkurenci, saj zato pa obstaja. Jebiga, vedeti je treba da je danes pač kupec kralj, kontra je bilo v času ko je bilo gorivo na bone in sta bila mesar in gostilničar glavni osebi v vasi. V četrtek pri Habatu naročil elastike za Kappa kovček, danes so me že poklicali da je zadeva pri njih. Kljub temu da je bilo vse skupaj 1.300 SIT sem bil prijazno postrežen od vstopa v trgovino. LP Leteči
lina Objavljeno Julij 25, 2005 Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 vsaj osnovne informacije o izdelku in da ne bo treba na en usrani vizir čakat pol leta. Če tega niso sposobni grem pač k konkurenci, saj zato pa obstaja. LP Leteči ← Pol leta ...to ni nič -sliderje za fejzerko imajo naročene že 4 leta (še v trgovini nasproti Gasilskega doma)...in Nemčija je zelo daleč. Je pa res, ko sem šla enkrat v štacuno (lani ) sem vprašla čist tko za foro če so že dobil (motorja že zdavnej ni več)..in tip je v boku (čist počečkan) najdu naročlo...in baje da bodo..in bojo poklical. .)
alternativa Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 DEJTE SE MALO UMIRIT Z CENAMI,K SAMO FOLK OBIRASTE.TO NI FER.ZA TA KOMBINEZON,KI JE MARKA DOSTI MANJ VREDNA OD DAINESE,PA NA SPLOSNO KOT MODEL-HALO :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: ?????????? ZA TA DENAR DOBIS ZE VISOK RANG DAINESOVEGA MODELA 2005. ZA 640EU,DAINESE-DA NE OMENJAM ESTETIKE .) SOSEDI V IT,IMAJO MALO VECJE POPUSTE NA ITALJANSKO ROBO.PA TUDI Z ALPINESTARSOM NIMAJO VECJIH TEZAV Z POPUSTI. MENE KOD PRODAJALKO TE OPREME SO IZ FORUMA ZBRISALI-KAO ZARADI REKLAME-SICER OD TEGA NOMAM CISO NIC-ZIVCIRAJO ME TAKE FORE IZ LJUBLJANSKIH CENIKOV,KI RES NISO FER-TO JE REKLAMA,AMPAK JE ZIVA SRAMOTA. BREZ ZAMERE,PA LEP POZDRAV UREDNISTVU! NENA :angry2:
Robert Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 DEJTE SE MALO UMIRIT Z CENAMI,K SAMO FOLK OBIRASTE.TO NI FER.ZA TA KOMBINEZON,KI JE MARKA DOSTI MANJ VREDNA OD DAINESE,PA NA SPLOSNO KOT MODEL-HALO :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: ?????????? ZA TA DENAR DOBIS ZE VISOK RANG DAINESOVEGA MODELA 2005. ZA 640EU,DAINESE-DA NE OMENJAM ESTETIKE .) SOSEDI V IT,IMAJO MALO VECJE POPUSTE NA ITALJANSKO ROBO.PA TUDI Z ALPINESTARSOM NIMAJO VECJIH TEZAV Z POPUSTI. MENE KOD PRODAJALKO TE OPREME SO IZ FORUMA ZBRISALI-KAO ZARADI REKLAME-SICER OD TEGA NOMAM CISO NIC-ZIVCIRAJO ME TAKE FORE IZ LJUBLJANSKIH CENIKOV,KI RES NISO FER-TO JE REKLAMA,AMPAK JE ZIVA SRAMOTA. BREZ ZAMERE,PA LEP POZDRAV UREDNISTVU! NENA :angry2: ← Tle ima pa Nena prav. Naj veljajo pravila foruma za vse enako. Pozdrav od Roberta
Moto32 Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Ja,tud men se zdi,da naj bi bil forum namenjen izmenjavi nasvetov,izkušenj,itd. S tem mislim tudi na izkušnje in nasvete o proizvajalcih,trgovinah,izdelkih in tudi cenah. Dober glas seže v deveto vas in zadovoljna stranka je najboljša reklama .) Pa če je že te vrste reklama prepovedana na forumu,bi blo trba zbrisat kar nekaj tem in objav :angry2: Skratka,tud jst se povsem strinjam z Neno :friend1: Pa brez zamere,ker je tole :topic:
TSC-LABA Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 (popravljeno) DEJTE SE MALO UMIRIT Z CENAMI,K SAMO FOLK OBIRASTE.TO NI FER.ZA TA KOMBINEZON,KI JE MARKA DOSTI MANJ VREDNA OD DAINESE,PA NA SPLOSNO KOT MODEL-HALO :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: ?????????? ZA TA DENAR DOBIS ZE VISOK RANG DAINESOVEGA MODELA 2005. ZA 640EU,DAINESE-DA NE OMENJAM ESTETIKE .) SOSEDI V IT,IMAJO MALO VECJE POPUSTE NA ITALJANSKO ROBO.PA TUDI Z ALPINESTARSOM NIMAJO VECJIH TEZAV Z POPUSTI. MENE KOD PRODAJALKO TE OPREME SO IZ FORUMA ZBRISALI-KAO ZARADI REKLAME-SICER OD TEGA NOMAM CISO NIC-ZIVCIRAJO ME TAKE FORE IZ LJUBLJANSKIH CENIKOV,KI RES NISO FER-TO JE REKLAMA,AMPAK JE ZIVA SRAMOTA. BREZ ZAMERE,PA LEP POZDRAV UREDNISTVU! NENA :angry2: ← Spoštovani! Le toliko, ker se pač omenja naše ime s strani bu5e: moderator lahko takoj zbriše njegovo objavo oz. bi jo lahko takoj, ko je bila poslana. Vendar mu reklame nismo naročili in se od davnega opozorila enega od moderatorjev izogibamo reklami. Namen je pomagati in odgovvarjati na konkretna vprašanja, kar je iz naših objav razvidno. Kar se tiče cen (reakcija Alternative je sicer precejšnja) pa tole: ne vemo, kako določajo cene ostali prodajalci, nam jih konkretno določa kar centrala Alpinstars za Evropo (Italija), kar sicer ni nobena skrivnost. Cene niso določene le za Slovenijo, temveč za celotno Evropo. Če se jih kdo ne drži, je to druga stvar. Kar se tiče pa omenjenega kombinezona: cena je s kar 20% popustom - pa je še vedno odiranje kupca? Po kakšni ceni bi bilo pa sploh ugodno... Primerjavo Alpinestars z ostalimi znamkami puščamo pa poznavalcem...mi pač ne moremo biti objektivni. Lep dan še naprej in brez zamere TSC LABA d.o.o. Popravljeno Julij 29, 2005. Popravil TSC-LABA
APAČI Objavljeno Julij 30, 2005 Opozori Objavljeno Julij 30, 2005 Spoštovani! Le toliko, ker se pač omenja naše ime s strani bu5e: moderator lahko takoj zbriše njegovo objavo oz. bi jo lahko takoj, ko je bila poslana. Vendar mu reklame nismo naročili in se od davnega opozorila enega od moderatorjev izogibamo reklami. Namen je pomagati in odgovvarjati na konkretna vprašanja, kar je iz naših objav razvidno. Kar se tiče cen (reakcija Alternative je sicer precejšnja) pa tole: ne vemo, kako določajo cene ostali prodajalci, nam jih konkretno določa kar centrala Alpinstars za Evropo (Italija), kar sicer ni nobena skrivnost. Cene niso določene le za Slovenijo, temveč za celotno Evropo. Če se jih kdo ne drži, je to druga stvar. Kar se tiče pa omenjenega kombinezona: cena je s kar 20% popustom - pa je še vedno odiranje kupca? Po kakšni ceni bi bilo pa sploh ugodno... Primerjavo Alpinestars z ostalimi znamkami puščamo pa poznavalcem...mi pač ne moremo biti objektivni. Lep dan še naprej in brez zamere TSC LABA d.o.o. ← Hehe točno tk je folk je tk razvajen da bi najrajš mel zastojn pa še kakšno čelado za dobro voljo povrh. :lol1: Govorim iz lastnih izkušenj ker tudi sam prodajam takšno robo.
3nity Objavljeno Julij 30, 2005 Opozori Objavljeno Julij 30, 2005 Štos je v tem, da je 'alternativa' hotela povedati, da je 150k dosti denarja za ta model ter da je moč za ta denar (pa ne samo v trgovini kjer sama dela, ampak nasploh po It in De) dobiti najboljše modele. Torej zakaj kupiti tako precenjen kombinezon, ko lahko za isti denar dobimo dooosti boljšo kvaliteto ? @TSC-LABA: to, da bi skoraj vsi (seveda razen slovenskih) prodajalcev prodajali kombinezone prod tovarniško priporočeno ceno pa se mi zdi malček smešno.. saj vem da nisi tega napisal, ampak iz tvojih besed sklepam ravno to.. @YZFR: ixs, dainese, spidi, alpinestars,.. dandanes že (skoraj?) vsi ponujajo tudi nam oblačila.. poglej na njihovih straneh, odloči se za model, nato pa ti bodo tukaj pomagali z nasveti za trgovino. Je pa vsekakor lažje kupit prvega, ki 'ti prečka pot', ampak.. @alternativa: pa reci, da nisi vedno nasmejana :yea1:
TSC-LABA Objavljeno Julij 30, 2005 Opozori Objavljeno Julij 30, 2005 @TSC-LABA: to, da bi skoraj vsi (seveda razen slovenskih) prodajalcev prodajali kombinezone prod tovarniško priporočeno ceno pa se mi zdi malček smešno.. saj vem da nisi tega napisal, ampak iz tvojih besed sklepam ravno to.. ← Ne, v bistvu je mišljeno ravno obratno. Kar se tiče Alpinestars, so se vsi prodajalci zavezali držati se priporočenih cen in sami vemo za dovolj trgovin v tujini, ki imajo do eura enake cene kot mi. Znižanje je dovoljeno v posebnih primerih ali razprodajah konec sezone. In to tudi podpiramo. O izjemah, torej prodajalcih z nižjimi cenami, izvemo pa še največkrat prav tule, na forumih. Lep dan TSC LABA d.o.o.
Dave Objavljeno Julij 30, 2005 Opozori Objavljeno Julij 30, 2005 Ne bi se rad postavljal na nobeno stran, da ne spravim koga v tezave, zato samo splosno mnenje. Verjamem, da je to, da nekdo prodaja opremo pod ceno, dumping in verjamem tudi, da je sploh v Sloveniji zelo tezko preziveti s prodajo moto opreme, zato se kot posameznik povsem strinjam s tem, da bi cene morale biti povsod enotne. Kot kupec pa sem povsem indiferenten do tega kdo krsi kak "dogovor" ali dogovor. Kupim pac tam, kjer dobim najceneje. Dokler nekje v tujini dobim izdelke priznanih proizvajalcev s 25% popustom od kataloske cene, jih pac kupim tam. Pri opremi, ki jo kupujem so to kar velike vsote. Upam, da se to nikomur ne zdi zaljivo, ce naglas povem nekaj, kar si po mojem vecina itaq misli. @alternativa: prodajalec, ki placa oglasni prostor na forumu s tem dobi tudi pravico da se defacto reklamira. Tisti, ki si ne zakupijo oglasnega prostora, pa tega ne morejo poceti. Zdej, ali je to fer ali ne, je verjetno povsem brezveze razpravljat - lastnika foruma sta zastavila tako politiko in to je to. Vseeno pa kljub temu, da je tema, kjer je navedena pot do alternative moto izginila, oba veva koliko ljudi s tega foruma pride po nakupih k vam.
kocbaya63 Objavljeno Avgust 4, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2005 Do zdaj sem vozil v gore-tex oblačilih. So se še kar obnesla, no... dokler nisem poskusil usnja :OK: . Niti predstavljal si nisem, koliko manj vetra oz. upora ima takšna jakna na naked motorju. Naslednje leto bom nabavil Kawo Z 750 S, pa iščem primerno obleko, usnjeno seveda. Rad bi nekaj dovolj športnega, pa vseeno ne enodelni kombinezon. Kaj predlagate? Cena seveda tudi igra svojo vlogo.
krava Objavljeno Avgust 4, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2005 pošnofaj molo spx usnjene dvodelne kominezone, ki se dobijo za 80 zelencev, novi seveda. Kako je s kvaliteto, ne vem...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se