flero Objavljeno Avgust 4, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2005 Rad bi nekaj dovolj športnega, pa vseeno ne enodelni kombinezon. Kaj predlagate? Cena seveda tudi igra svojo vlogo. ← ...prodajam svoj dvodelni kombi Clover...bom menjal za enodelca...poglej med oglase... :grim lp flero
Driverman Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 Lep pozdrav! :) Zanima me če gdo kej ve o popustih ki jih imajo prodajalci! Trenutno sm zasledil da imajo pri Habatu popust na jakne 20% in na hlače 10%! Zanima pa me a je možnost da bojo še večji popusti al je ponavad to-to! Ali gdo ve kje bi dubu novo opremo celotno po čim nižji ceni! :? Kaj pravite o razliki tekstil ali usnje! hvala! :OK:
Stric Burek Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 poglej louis.de, jest kupu jakno usnjeno :naughty: za 31k sit, namesto 67k sit, res pa je da moraš po pošti naročit, drugače ne gre in je blo poštnine še 20€ Bi pa vzel usnje še enkrat ker mi je zakon :OK:
jose Objavljeno Avgust 10, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2005 Ali gdo ve kje bi dubu novo opremo celotno po čim nižji ceni! :? hja se boš moral kar v tujino odpravit (ITA, AUT), mal še počakaj, da se bojo začele razprodaje....kje se pa kaj dobi, je pa že veliko napisanega pa mal poišči .) Kaj pravite o razliki tekstil ali usnje! tudi za tole uporabi iskalnik :) ←
TinaRR Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 Lep pozdrav! :) Kaj pravite o razliki tekstil ali usnje! hvala! :OK: ← Mislim da je bolj pametno vzeti usnje :grim kot kakšno zadevo iz tekstila :rolleyes:
TinaRR Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 (popravljeno) Ampak glede ženskih dvodelnih kombinezonov pa bi te trgovine po ljubljani lahko bile malo bolj založene -(totalno razočaranje oz. že kar mal žalostno da imajo samo moške stvari kot da motoristke ne obstajamo :BUA: ), mislim da bom morala kar v graz po to zadevo tam je boljša izbira pa še ceneje je :OK: Popravljeno Avgust 11, 2005. Popravil YZFR1
D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 hmmmm a bi še meni mal pomagali :) js si kupujem kombinizon pa nevem če bi vzel enodelnega al 2 delnega. keri se v praksi obnese bolše? pa tut nevem če bi vzel usnje al kak drug material. drgač vozim cestaka tak da se mi zdi da bi bol pasalo usnje zravn.a ve kdo za kako trgovino v okolici mbja ko majo dobre stvari not?? a se da za okrog 100k dobit kak vredu kombinizon?
Ice Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 Kaj pravite o razliki tekstil ali usnje! hvala! :OK: ← ne bos verjel, tudi v tem primeru ti bo iskalnik pomagal.
Ice Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 hmmmm a bi še meni mal pomagali :) js si kupujem kombinizon pa nevem če bi vzel enodelnega al 2 delnega. iskalnik.
Stric Burek Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 hmmmm a bi še meni mal pomagali :) js si kupujem kombinizon pa nevem če bi vzel enodelnega al 2 delnega. keri se v praksi obnese bolše? pa tut nevem če bi vzel usnje al kak drug material. drgač vozim cestaka tak da se mi zdi da bi bol pasalo usnje zravn.a ve kdo za kako trgovino v okolici mbja ko majo dobre stvari not?? a se da za okrog 100k dobit kak vredu kombinizon? ← Eeem, pomoje 2 delni ker če greš v trgovino valda ne boš obleku usnjenih hlač, jakno pa ja verjetno, Drgač pa maš zdej v Louis.de vanuccijev kombi za 300€ znižan iz 500€ to je 72000 sit, jest če bi mel dnar bi ga takoj nabavu
D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 hmmmmm bi šo gor pa neznam do tja prit :D pa še samemu se mi ni za furat
bmwslo Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 hmmmmm bi šo gor pa neznam do tja prit :D pa še samemu se mi ni za furat ← Poišči temo LOUIS.DE in organiziraj skupiski izlet :lol1: :lol1:
jose Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 če koga slučajno zanima.....v Aunerju v Grazu majo clover enodelne kombinezone z grbo, vsemi ščitniki in perforirane spredaj za ugodnih 499 EUR....o kvaliteti in izkušnjah lahko več pove Misty, ki ma clover-ja :doze:
urqlle Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 kje pa je ta auner, kje v bližini lojza??
jose Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 (popravljeno) ...pa recimo da ja....pelješ se mimo 'lojza' pri tretjem semaforju zaviješ levo, pol pelješ do krožišča, mimo west centra, greš v krožišču takoj prvi naslednji izvoz dol in prideš na Kärntner Straße se pelješ ene 1 km in ga najdeš tik ob cesti na desni strani .) Popravljeno Avgust 11, 2005. Popravil jose
Stric Burek Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 hmmmmm bi šo gor pa neznam do tja prit :D pa še samemu se mi ni za furat ← Ups, sm pozabu napisat da ne moreš tega dobit v trgovini edino po pošti lahko dobaviš, poglej mal robo na louis.de pa tam kjer piše RESTPOSTEN je SAMO preko pošte, poštnine je pa okol 20€
Pervy Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 vsi ki ne rabite opreme nujno zdaj počakajte do zime in razprodaj pri nas in predvsem v tujini in jasno sejma INTERMOT. če tam VEŠ KAJ IŠČEŠ profitiraš ogromno (primer berik 2 delni racing kombi in alpinestars top racing škornji z handlanjem za 520 EUR). na vsakem malo hitrejšem (500 cmm+) cestaku ali nakedu je obvezno usnje. če ne hodiš res dosti na pisto je 2 delni boljši izbira.
Driverman Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 Pozdravljeni! :) No še eno uprašanje! Gdaj se pa začnejo razprodaje! :? In kje je najbližja prodajalna v Avstiji ali Italiji! :? Hvala! :OK: P.S.:Pa ne napisat poišči na brskalniku :nono:
Stric Burek Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 poišči na brskalniku! Louis.de trobimo na veliko, pa hein-gericke... najdi malo
vk21 Objavljeno Avgust 22, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2005 Najprej lep pozdrav vsem skupi, sicer že dolg spremlam forum ,sam mam zdej končno razlog da se javm. Dons sm biu v Habatu in sm si kupu mal opreme: jakna clover T2, 59.900sit, škornji sidi strada tepor 41.900sit, rokavice clover srs 16.800 sit in želva clover 16.890sit. Cene so brez popusta, sam nakonc je s popustom tko pršl, da sm želvo ubistvu dubu zaston :D zdej me pa mal zanima a sm dobr kupu al ne? LP Vito
vk21 Objavljeno Avgust 22, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2005 Sicer teme nism brau ampak tole dons v Tc-ju se mi zdi pa kr mal žalostno. Prideva s punco notr, da naju mal zanimajo čelade zanjo, in prodajalc naju najprej vpraša kašno barvo bi!? Ne vem a je to način prodajanja čelade? tko k da bi šou kupt npr. audija pa bi te prodajalc najprej uprašu a bi črnga al sivga, namest ker model bi :P Sej men je usen, sam mislm pa da punca tm čelade ne bo kupila.
Stric Burek Objavljeno Avgust 22, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2005 Smeh... No predzadnjič ko sm bil sta bla ena dva mlada, uni mal bolj močen-ta je car, zmer se kej pomenmo, pa kak motor je to, a je 2T, pa mal tko..., in še en mlad ki je tudi fejst, hitro bil postrežen, kupu sm sicer sam Motula, ampak me je že na vratih "zasaču" in lepo vprašu če kej pomaga... Drugič ko je bil pa oni malo starejši-mislm da kr najstarejši od vseh, je pa SPET neki cincal in motal, za Motula sm čaku ene 10minut- brezveze... pa ni blo gužve
Thundercat Objavljeno Avgust 22, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2005 kupil si kvalitetno opremo, nisi pa kupil po najnižji ceni...... :)
vk21 Objavljeno Avgust 22, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2005 kupil si kvalitetno opremo, nisi pa kupil po najnižji ceni...... :) ← hja no, kaj čmo, blo je 15% popusta na use skupi, še na hrbtnik mi je dal 10% k drgač ni popusta :OK: važna mi je kvaliteta
Thundercat Objavljeno Avgust 22, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2005 to je zagotovo v redu oprema...glede cena pa sej veš kako je....kaj bi dobil kaj ceneje kaj dražje, v tujini bi pa verjetno ceneje skozi prišel...še posebej tam kjer so že sedaj popusti(npr. louis ima popust na dainese)...je pa res da je to v tujini...kakorkoli že...srečno vožnjo....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se