Robert Objavljeno Avgust 22, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2005 (popravljeno) Sicer teme nism brau ampak tole dons v Tc-ju se mi zdi pa kr mal žalostno. Prideva s punco notr, da naju mal zanimajo čelade zanjo, in prodajalc naju najprej vpraša kašno barvo bi!? Ne vem a je to način prodajanja čelade? tko k da bi šou kupt npr. audija pa bi te prodajalc najprej uprašu a bi črnga al sivga, namest ker model bi :P Sej men je usen, sam mislm pa da punca tm čelade ne bo kupila. ← S tem ni nič narobe. Marsikdo si želi določene barve, potem ti pa pokažejo modele katere imajo na razpolago v tej barvi .) Pozdrav od Roberta Popravljeno Avgust 22, 2005. Popravil Robert
solo Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 Ampak glede ženskih dvodelnih kombinezonov pa bi te trgovine po ljubljani lahko bile malo bolj založene -(totalno razočaranje oz. že kar mal žalostno da imajo samo moške stvari kot da motoristke ne obstajamo :BUA: ), mislim da bom morala kar v graz po to zadevo tam je boljša izbira pa še ceneje je :OK: ← Kak je te zaj Tina, si dobla kar si iskala al kak? Si našla kaj v tujini? Da se ne boš v kavbojkah okol pelala... :kva2:
Lobo Objavljeno September 2, 2005 Opozori Objavljeno September 2, 2005 Pri TC - ju so res cepljeni proti brzini. Kar se tega tiče je Habat boljši. So pa v obeh trgovinah prijazni in pripravljeni pomagat. Zaenkrat zadovoljn z obema trgovinama.
CPU Objavljeno September 2, 2005 Opozori Objavljeno September 2, 2005 Bil dva dni nazaj u TC-ju pa sm kupu samo podkapo pa sprej za ketnco, pol pa šel k Habatu pa skupaj s punco zapravu 90jurjev :blush: Kaj morm tam mi majo bolj stvari, pa obema je bolj všeč, še posebej moji NAJDRAŽJI. Priznam pa, da sm bil pa zelo presenečen nad prijaznostjo in postrežbo vTC-ju. Bil en prodajalec, k sem ga prvič videl in priznam brez pripomb, pohvalno :OK:
smarty23 Objavljeno Oktober 5, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 Pri njih sem kupil komplet opremo za motor. Dvodelni komplet jakne ter hlač, rokavice, škornje, čelado in ledvični. Postrežba je bila super. Prvi vtis sem bil zadovoljen z njimi.
atek Objavljeno Oktober 7, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2005 svak malar ima svoje oči jaz mislim da kuker naletiš včasih so hitri, prijazni... včasih pa ne. A smo mi zmeraj dobre volje in hitri?
Jure007 Objavljeno Oktober 7, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2005 Jest bi tut neki na to temo povedu: Na TC-ju so iskali nove sodelavce v salonu in sm se prjavu. Odšel na razgovor, po razgovoru smo se razgledal po štacuni. Tip, ki je vodu razgovor, si je zapisu mojo cifro in reku, da me v roku enega tedna pokliče pol bom pa zvedu kako in kaj. No, pretekla sta že vsaj 2 meseca in od njih nobenega klica, ne odgovora - vsaj na mail. In s tem so res pokazali, koliko jim mar za svoje stranke ali celo za nekoga, ki bi bil pripravljen sodelovati z njimi :BUA: :SS Uglavnm: TC sucks :SS
Stric Burek Objavljeno Oktober 8, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2005 Robért! Se strinjam s tabo, sam na podlagi enga obiska ne morš dost sklepat, na podlagi recimo 10-15 pa že lahko, in moj sklep je na žalost bolj :BUA: kot pa :OK:
kp-kp Objavljeno Oktober 8, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2005 Kdo je spljoh to temo odprl? Kakšen "bivši" zaposlen? :naughty: Kompi ima npr. temo o ARTIKLIH, ki jih prodaja. Ne pa o svojem žgabacinu in d.o.o.-ju! Mogoče pa TC nima dovolj zanimivih artiklov? :hmm: Naj se "mojster" sam oglasi na forumu. Če ne zna mu bo Kompi mogoče lahko pomagal pri prvih korakih. Al pa naj vam da popuste pri nakupih za brezvezno nabijanje po tej temi. Temo treba KLONK-irat oziroma ignorirat. Za dobro kupca. .)
Stric Burek Objavljeno Oktober 8, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2005 Za dobro kupca? Nej se prodajalci potrudjo, sam mal, ni treba rdeče preproge vn vlečt ko kdo pride, pa bojo tle sam pozitivna mnenja :yes:
P182 Objavljeno Oktober 8, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2005 Kot sem že večkrat rekel, sem imel pri TC-ju vedno dobre izkušnje. Pri Habatu bil samo enkrat, kakšni dve leti nazaj, lahko tudi tri in se mi je tip zdel popolnoma zgebljen. Da bi bil deležen kakšne razlage kot sem jo vedno v TC-ju, niti od daleč. Tako, da so te stvari bolj relativne in glede na to izkušnjo bi lahko napisal Habat "sucks", pa ne bom, ker bi lahko naslednjič bil presenečen nad pristopom. Tudi oni imajo slabe dneve kot jih imamo mi. Pozdrav od Roberta ← Habat ni pomoje nč "zgebljen",vrjetn ma več moto izkušen kot vsi TC prodajalci skupi, pa s tem ne mislm nč slabga o TC-ju
kp-kp Objavljeno Oktober 8, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2005 Za dobro kupca? Nej se prodajalci potrudjo, sam mal, ni treba rdeče preproge vn vlečt ko kdo pride, pa bojo tle sam pozitivna mnenja :yes: ← Ma kakšna pozitivna mnenja?! Saj že leta nabijate, da je za en k...c. In v vseh teh letih se noben ne potrudi niti "sam mal"?! In če bi vsi razočarani kupci dali kaj na svoj jaz, bi se "mojster" prekleto potrudu al pa zaklenu "žgabacin". Trgovin z moto opremo je v Sloveniji in bližnji okolici kolikor hočeš. Mogoče, pa ti je všeč, da te imajo v TC-ju za idiota in pol doma ves razočaran nabijaš po forumu kako so za en k...c, čez par dni pa da se bodo mogoče kdaj potrudli!? :kva2: Saj se jim ne rabi trudit, če jim pa tako vztrajno sam nosiš keš. :grim
moto rider Objavljeno Oktober 8, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2005 jest sem bila pri Habatu vedno deležna ogromno pozornosti....neglede ... Za takšno kot si ti, bi si jaz vzel še več časa... (hec - ki je resničen)! Pa da me ne bo spet kdo napizdil... (Šalo na stran). Takole je; Najlaže je poljuvati po ljudeh, ki delajo z ljudmi. Torej za druge in so "na tapeti"! Težje pa je narediti vtis na vse enako in se vsem prilagoditi. Habat je "zakon"!!! Pa ne "Habat" - ampak vsi, ki delajo pri njem. Nekaj jih poznam, nekaj sem jih poznal. Pa ne zato. Treba je biti realen. Z "Njim-i" še nisem imel slabih izkušenj! :) TC Motoshop; Kot sem opazil, je v teamu več ljudi. To pomeni, več karakterjev in več načinov posredovanja individualnih informacij. To je dobro - po drugi strani pa slabo. Osebno sem bil enkrat sila nezadovoljen z odnosom (niti ni pomembno s čigavim). Vsi ostali obiski so bili NA NIVOJU :worship:! Torej; Zakaj bi pljuval po njih zaradi dneva, ki je bil verjetno še dotičnemu v napoto. Slab dan pač! Tudi sam sem ga imel že ničkolikokrat v življenju. Če potegnem črto = spoštovanja vreden team! Včasih tudi ne. A s tem si ne mislim greniti svojega življenja. Tudi vreme ni vsak dan enako. Zakaj bi bili pri tem izjema prav ljudje v prodaji. Če se slab odnos večkrat ponovi, pa je potrebno vključiti v igro šefa. Če je na mestu, se bo igra v tistem trenutku spremenila. Če ne, si bo trgovina, prej ko slej zaprli vrata. (Posplošeno)! Po vsakemu je mogoče pljuvati, in vsakega hvaliti. Zavisi, kdo ti je bolj všeč. Najtežje pa je biti objektiven! Stranka je kralj! A tudi kralji so zmotljivi! Včasih celo namerno. Za to pa naj ne bo merilo "forum"! "Objektivna stranka" :hmm:
Nagaya Objavljeno Oktober 8, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2005 mene pa zanima če vesoljna slovenija sploh kupuje opremo še kje drugje kot v luisu pa tcju :hmm:
Stric Burek Objavljeno Oktober 8, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2005 Ma kakšna pozitivna mnenja?! Saj že leta nabijate, da je za en k...c. In v vseh teh letih se noben ne potrudi niti "sam mal"?! In če bi vsi razočarani kupci dali kaj na svoj jaz, bi se "mojster" prekleto potrudu al pa zaklenu "žgabacin". Trgovin z moto opremo je v Sloveniji in bližnji okolici kolikor hočeš. Mogoče, pa ti je všeč, da te imajo v TC-ju za idiota in pol doma ves razočaran nabijaš po forumu kako so za en k...c, čez par dni pa da se bodo mogoče kdaj potrudli!? :kva2: Saj se jim ne rabi trudit, če jim pa tako vztrajno sam nosiš keš. :grim ← POglej, jest sm napisal da če se bojo oni potrudli in nardili dober vtis na nas bomo mi tle napisali pozitivna mnenja, zdej pa vsi "kurcamo čez njih"... Fora je v tem da imajo dotični prodajalci vsakič ko sm jest tm not slab dan, kar se mi zdi že jako čudno.... Kje hodim po olje za 2T, ker drugje je dražje ali pa ga sploh nimajo(Habat npr. pa vse črpalke), kupu sm čelado ampak ne bom več šu ke kupavat čelade zarad slabe izkušnje pač, raje X-Lite če bo kdaj dnar h Kompiju-zanjga ni še noben reku da slabo nardi, vs so ga silno pohvalili!!
cvetoo Objavljeno Oktober 8, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2005 mene pa zanima če vesoljna slovenija sploh kupuje opremo še kje drugje kot v luisu pa tcju :hmm: ← Pač, največ v Gerickeju, nekaj v Planetu, nekaj v Pignolu, nakaj v Habatu..... Pa še kaj bi se našlo, pa sem slab s špago :ninja: LP Cvetoo
P182 Objavljeno Oktober 8, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2005 kupu sm čelado ampak ne bom več šu ke kupavat čelade zarad slabe izkušnje pač, raje X-Lite če bo kdaj dnar h Kompiju-zanjga ni še noben reku da slabo nardi, vs so ga silno pohvalili!! ← ja sej ne kupš določenga izdelka zato ker ti je prodajalec simpatičen, ampak zato ker si tega izdelka verjetno želiš, če ti je pa določen prodajalec oz. trgovina anti... pa ga kupiš kje drugje ni nujno da kvalitetna ponudba zagotavlja kvaliteten izdelek B)
Robert Objavljeno Oktober 9, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2005 (popravljeno) Habat ni pomoje nč "zgebljen",vrjetn ma več moto izkušen kot vsi TC prodajalci skupi, pa s tem ne mislm nč slabga o TC-ju ← Ah, daj Peter umiri se. S tem sem hotel povdarit, da imajo lahko povsod slab dan in da ni trgovine, kjer bi bili vsi vedno s prodajalci zadovoljni. Jaz sem imez z Habatom pač slabo izkušnjo, vendar to ne pomeni, da k njemu ne bom šel nikoli več. Ko kupujem točno določeno opremo, ki si jo zamislim in ko se odločam, kam bom šel kupit, je denar tisto merilo in sigurno ne prodajalec. Boli me kur..., kakšen je odnos pri njih, če imam za prišparat npr. 20.000 SIT na čeladi. V primeru, da pa nimam blage veze kaj bom kupil (če pretiravam), takrat bom pa sigurno izbral trgovino, kjer sem bil v preteklosti deležen dobrih nasvetov in pri TC-ju sem jih vedno bil. Pri Habatu takrat ne, zato bom sigurno, ko se bom odločal kam bom prvo šel, dal pač prednost TC-ju. Nekdo drug bo šel do Habata, tretji do Louisa, četrti do Motoshoppignolo, itd..... Drugače je pa moja prva trgovina Motoshoppignolo, tam sem kupil največ opreme. Pozdrav od Roberta Popravljeno Oktober 9, 2005. Popravil Robert
P182 Objavljeno Oktober 9, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2005 Ja sej vse res, ampak druzga Shark prodajalca v sloveniji ni, kokr sm jest takrat poizvedoval, mi je pa žal da nisem vzel N61 <_< ← kje pa piše da morš kupt v Slo Ah, daj Peter umiri se. S tem sem hotel povdarit, da imajo lahko povsod slab dan in da ni trgovine, kjer bi bili vsi vedno s prodajalci zadovoljni. Jaz sem imez z Habatom pač slabo izkušnjo, vendar to ne pomeni, da k njemu ne bom šel nikoli več. Ko kupujem točno določeno opremo, ki si jo zamislim in ko se odločam, kam bom šel kupit, je denar tisto merilo in sigurno ne prodajalec. Boli me kur..., kakšen je odnos pri njih, če imam za prišparat npr. 20.000 SIT na čeladi. V primeru, da pa nimam blage veze kaj bom kupil (če pretiravam), takrat bom pa sigurno izbral trgovino, kjer sem bil v preteklosti deležen dobrih nasvetov in pri TC-ju sem jih vedno bil. Pri Habatu takrat ne, zato bom sigurno, ko se bom odločal kam bom prvo šel, dal pač prednost TC-ju. Nekdo drug bo šel do Habata, tretji do Louisa, četrti do Motoshoppignolo, itd..... Drugače je pa moja prva trgovina Motoshoppignolo, tam sem kupil največ opreme. Pozdrav od Roberta ← se ne spomnm da bi se razburu :hmm: kar se pa nasvetov prodajalcev tiče... vsak prodajalec prodaja svoje izdeleke ,zato jih bo vedno hvalil neglede na izkušnje ,zato je po moje dobr da ko kupuješ kakšno stvar nardiš domačo nalogo se o stvari temeljito pozanimaš iz različnih virov(internet,revije,itd..)kjer so informacije bolj nepristranske, v trgovini pa prodajalca samo prosiš da ti pokaže različne barve oz. velikosti da stvar probaš in potipaš. ...pa še enkrat nič se ne razburjam :D Lp
HHV Objavljeno Oktober 10, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2005 No samo še en plevelček v ta vrtiček. Horneta900 je bila prodana pred slabim mesecem v Habatu ravno zaradi omalovažujočega odnosa do čupavega mulca v TC Motoshop, kjer je bil pred tem. Torej odnos prodajalca do kupca je odločilen. Tisto o dobrih in slabih dnes je pa tudi res, vendar jih imamo vsi in v službah moramo biti kljub temu profesionalni!
motobaby Objavljeno Oktober 10, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2005 Kam menite da je boljš pelat motor v prodajo, k TC-ju al k Habatu? :hmm:
Foggy Objavljeno Oktober 10, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2005 Sorodnik ga je peljal v TC-ja, motorja niso imeli razstavljenega, temveč so ga imeli v skladišču, tako da ga noben kupec ni videl :BUA: , s tem da so govorili da je vedno razstavljen. Ko je naslednjič prišel in ga ni bilo so pa rekli da ga ne znajo vžgat in ga imajo zato raje v skladišču, mislm kere buče. Šlo je pa za KTM-a DUKE. Tako da je motor odpeljal k Habatu ga tam hitro prodal in pri njemu kupi novo VTR-o, namesto v TC-ju kakor je nameraval. LP
Vojč Objavljeno Oktober 10, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2005 (popravljeno) Kam menite da je boljš pelat motor v prodajo, k TC-ju al k Habatu? :hmm: ← ko sem tako informativno spraševal za menjavo staro za novo so mi pri HMC rekli, da motorja ne odkupijo ampak, da je lahko pri njih razstavljen in ko ga prodajo ti dajo denar. Pri TC-ju pa bi ga takoj odkupili. Pogoj je bil pri obeh, da pri njih vzameš novega :) Popravljeno Oktober 10, 2005. Popravil Ventil
P182 Objavljeno Oktober 10, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2005 (popravljeno) Kam menite da je boljš pelat motor v prodajo, k TC-ju al k Habatu? :hmm: ← kjer ti ga boljš ocenjo oz. kjer ti ga vzamejo v račun ko sem tako informativno spraševal za menjavo staro za novo so mi pri HMC rekli, da motorja ne odkupijo ampak, da je lahko pri njih razstavljen in ko ga prodajo ti dajo denar. Pri TC-ju pa bi ga takoj odkupili. Pogoj je bil pri obeh, da pri njih vzameš novega :) ← men se je zgodilo ravno obratno Popravljeno Oktober 10, 2005. Popravil Peter182
Nagaya Objavljeno Oktober 10, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2005 ko sem tako informativno spraševal za menjavo staro za novo so mi pri HMC rekli, da motorja ne odkupijo ampak, da je lahko pri njih razstavljen in ko ga prodajo ti dajo denar. Pri TC-ju pa bi ga takoj odkupili. Pogoj je bil pri obeh, da pri njih vzameš novega :) ← ko sem v TCju prodajala moped, sem denar dobila sele ko ga je kupec nakazal....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se