SiR Objavljeno Oktober 10, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2005 pa sej vam je jasno, da je odvisno, kako se pač zmeniš? Isto, kot pač pri seksu :P Ni pravila, ali oni morajo ali ne rabijo motor vnaprej plačat, pa kako dobro ceno imajo ... odvisno, kake volje je lastnik ali uslužbenec štacune, pa kako zgleda lastniko motorja, pa kolk je pr njih že kupu, pa kater motor bo naprej kupu, pa v kakem stanju je motor in kolk je tržno zanimiv...da ne pozabimo morda dejstva, da kupca za ravno tak motor že imajo ...
P182 Objavljeno Oktober 10, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2005 pa sej vam je jasno, da je odvisno, kako se pač zmeniš? Isto, kot pač pri seksu :P Ni pravila, ali oni morajo ali ne rabijo motor vnaprej plačat, pa kako dobro ceno imajo ... odvisno, kake volje je lastnik ali uslužbenec štacune, pa kako zgleda lastniko motorja, pa kolk je pr njih že kupu, pa kater motor bo naprej kupu, pa v kakem stanju je motor in kolk je tržno zanimiv...da ne pozabimo morda dejstva, da kupca za ravno tak motor že imajo ... ← se strinjam ,pomembna pa je tut znamka in vrsta motorja
Stric Burek Objavljeno Oktober 10, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2005 kje pa piše da morš kupt v Slo ← Najceneje so ble v Slo pa tudi nebi hodu v Louis po čelado za 35k
simonsi Objavljeno November 10, 2005 Opozori Objavljeno November 10, 2005 Pošlji E-mail pa jih vpraši :devil:
Vojč Objavljeno November 11, 2005 Opozori Objavljeno November 11, 2005 Pošlji E-mail pa jih vpraši :devil: ne bo šlo :nono: sem že poskusil :yes: zato ravno sprašujem, če je praksa, da na e-maile ne odgovarjajo :?
rebel Objavljeno November 11, 2005 Opozori Objavljeno November 11, 2005 ne bo šlo :nono: sem že poskusil :yes: zato ravno sprašujem, če je praksa, da na e-maile ne odgovarjajo :? js sm tudi želel nekaj informacij pa odgovora ni bilo.... ... saj je ogromno trgovin.. greš zapravljat tja kjer si vzamejo čas za stranko.. .)
Frips Objavljeno November 11, 2005 Opozori Objavljeno November 11, 2005 v TC-ju ne prebirajo elektronskih sporočil :hmm: :? Men so odgovoril...res pa je,da boš hitrej dobil info, če pokličeš .)
cvetoo Objavljeno November 11, 2005 Opozori Objavljeno November 11, 2005 No samo še en plevelček v ta vrtiček. Horneta900 je bila prodana pred slabim mesecem v Habatu ravno zaradi omalovažujočega odnosa do čupavega mulca v TC Motoshop, kjer je bil pred tem. Torej odnos prodajalca do kupca je odločilen. Tisto o dobrih in slabih dnes je pa tudi res, vendar jih imamo vsi in v službah moramo biti kljub temu profesionalni! Se podpišem. Ko sem kupoval motor sem ga na koncu kupil pri Habatu(ker so si vzeli čas in izrekli čarobne besede), ko pa sem nazadnje kupoval škornje sem jih kupil v TC-ju. Ker si pri Habatu niso vzeli časa kaj šele, da bi izrekli čarobne besede. LP Cvetoo.
Jure Objavljeno November 12, 2005 Opozori Objavljeno November 12, 2005 v TC-ju ne prebirajo elektronskih sporočil :hmm: :? Jaz imam zelo dobre izkušnje glede tega s TC-jem. Velikokrat sem že sparševal za inf preko e-maila in vedno dobil odgovor v enem dnevu, max dveh. :)
JMatic Objavljeno November 12, 2005 Opozori Objavljeno November 12, 2005 mam tut jest fajn izkusnje s TCjem. zadnic sem kupoval bremzploscice, pa jih niso imeli, pa me je lepo napotil v Euroton. ni veliko, ampak men dost pomen. tko da :OK: :OK:
Mte :) Objavljeno November 14, 2005 Opozori Objavljeno November 14, 2005 nevem nevem... sm biu u istem dnevu u Labi in v Moto Shopu, pa mi je biu osebje bl usec u Labi, stacuna pa u lj... :hmm: usakmu svoje ;)
tati Objavljeno November 15, 2005 Opozori Objavljeno November 15, 2005 Glede na to, da vsi tako veselo pljuvate čez TC-jeve prodajalce - jih moram pa jaz prav posebej pohvaliti - od prvega do zadnjega, predvsem pa najbolj Bojčita, :OK: :OK: ker je zelo prijazen in polek svojega dela zna človeka prav prisrčno spraviti v dobro voljo, pa čeprav prideš tja kot kup nesreče :blink: in to ne glede na čas, ali je to zjutraj ko smo še vsi tečni in zaspani ali je to zvečer - ko smo že vsi naveličani vsega......... Tako, da.......... moram pa povedati, da mi gredo prodajalci že v osnovi na živce - predvsem prodajalke, ker so zoprne in naveličane vsega, POSEBEJ PA POUDARJAM, DA SE MI TO NI ZGODILO V TC-ju......... tam so simpatični in vredu. Očitno so naredili dober vpliv name, čeprav sem bila marsikje preden sem se odločila za kakšen bolj konkreten nakup potem v TC-ju. Kar tako naprej............... :OK: :OK:
bmwslo Objavljeno November 15, 2005 Opozori Objavljeno November 15, 2005 V soboto sem pri njih oddal v pregled mojo C2, ker mi je nagajal sončni vizir. Doživel sem profi prevzem robe in opravičilo, češ da ne morejo stvari takoj uredit, ker sta samo dva v trgovini (če se mi seveda ne mudi) in da pokličejo, ko bo gotovo. :OK: Poklicali so v ponedeljek zjutraj in čelada me že čaka. Vse urejeno . Vsaka čast. :worship: (ZADOVOLJEN)
tanova Objavljeno November 17, 2005 Opozori Objavljeno November 17, 2005 Jaz bom tudi pohvalila moje sosede TC Moto Shop. Fantje so vedno prijazni in vedno dobim kakšen popust. Če kupim prevelik kombinezon, ga brez problemov zamenjam. Ko mi nagaja vizir pri čeladi, se potrudijo in napako odpravijo. Ko kupujem motoristične škornje, mi jih celo pomagajo obuti. Kje pa še imate danes takšno postrežbo? Za povrhu postrežejo še z nasmeškom :) . Fanjte, kar tako naprej. Se vidimo v ponedeljek ;) . Lp
Gugo Objavljeno November 17, 2005 Opozori Objavljeno November 17, 2005 Do zdej se mi ni dalo pisat....ampak, ko pa vidm, kok eni hvalte TC, morm jst napisat, da delajo tm sam ene naduvane *****. Tm sm kupu nov motor...za 2 miljoncka pa se mal....pa opreme kr neki....itd... Zdej bi ga pa pocas prodal...k je ze 2 let star...pa pridem tja....prvo cakas po 30 min, da se te kdo usmil...pa nism sramezljiv....znam pomahat...pa zatult tudi....pa ne jebejo...ok...pol k se le en odloc pa pride, pa nobenega interesa da bi samo zapisal, da prodajal motor...gre se jim, samo da prodajo....pa jih boli ***** kako... pa tole je bil samo zadnji primer....podobnih je bilo mnogo.... Moram priznati, da prej, ko so delali drugiprodajalci je bilo zelo drugace....ampak sedaj pa porazno...ma nima veze....motor bom ze prodal in ga kupil drugje....sigurno... Res pa je, da imajo izgleda od nekaterih koristi, ko jim toliko lezejo v rit...jeba....se jim ze splaca... mene ne bojo prav pogosto videval... LP Gugo
hajoktejn Objavljeno November 17, 2005 Opozori Objavljeno November 17, 2005 Moje izkušnje s TC-jem so bile vedno pozitivne; vedno sem dobil informacijo, ki sem jo želel, marsikdaj kupil stvar po priporočilu katerega izmed prodajalcev in vedno bil zadovoljen; dostikrat dobil info o kakšnem znižanju ali poceni artiklu, pred uradno najavo. Je pa dosti odvisno od nastopa človeka, ko stopi v trgovino, pa ne samo v TC. Sicer pa od 1-5, bi TC ocenil z zelo solidno 3.
tati Objavljeno November 18, 2005 Opozori Objavljeno November 18, 2005 Točno to sm hotu jest napisat Še enkrat povdarjam, da nisem bila v tej trgovini vedno sama, mogoče je bil z mano tudi kakšen pripadnik moškega spola, pa se je njemu dogajalo isto - postrežen kot je treba. :OK: :OK: Pa je tudi njemu nekaj bingljalo med nogami, ni zgledal kot ******. :eek:
Robert Objavljeno November 18, 2005 Opozori Objavljeno November 18, 2005 Ja, meni mi tudi nekaj binglja, pa sem vseeno vedno korektno postrežen. Do sedaj imam z njimi le dobre izkušnje .) Pozdrav od Roberta
SiR Objavljeno November 21, 2005 Opozori Objavljeno November 21, 2005 Pa je tudi njemu nekaj bingljalo med nogami, ni zgledal kot ******. :eek: Zgleda, da ma samo določen profil motosvetovcev težave v tej štacuni ...
Vojč Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 Danes od TC-ja dobil novoletno Voščilnico :D Hvala TC-ju :yea2:
Foggy Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 Enako in tudi kupon za popust v višini 25% kar sem že pridno izkoristil. Pa so oni zadovoljni ker so nekaj prodali in jaz ker sem dobil dosti ceneje kot sem računal :OK: LP
tati Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 Danes od TC-ja dobil novoletno Voščilnico :D Hvala TC-ju :yea2: Jaz tudi, hvala vam in lep pozdravček............. :OK:
BlackDoc Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 tud jst bom to z veseljem izkoristu :yes:
Stric Burek Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 Hmm, zanimivo da jest nism nč dobu, pa sm že dost stvari kupu :BUA:
CPU Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 Tud jaz dobu voščilnico, pa bom še vidu, če bom kaj kupu.....trenutno nč ne rabm... :? Hmm, zanimivo da jest nism nč dobu, pa sm že dost stvari kupu :BUA: Po mojem moraš vsaj kšen milijon tam pustit al pa motorinota kupt, da prideš v COOL klub :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se