Gamma Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 Po mojem moraš vsaj kšen milijon tam pustit al pa motorinota kupt, da prideš v COOL klub :D Dobil voščilnico (lepo, lepo :)) ; zapravil pa v dosedanji karieri pri njih (to je letos)... hmm... max 50 kSIT .) . O China skuterju pa "najresneje" razmišljam. Primeren za novoletno darilo?? :?
Hornet Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 Lahko kdo prilepi zemljevid da vidim kje je ta trgovina, pa kako se do nje pride. Sem videl se mi zdi eno trgovino nekje v btcju pa ne vem točno kje.
bmwslo Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 (popravljeno) :) Levo na sliki je BTC, desno pa s krožcem označen TC :D Popravljeno December 15, 2005. Popravil bmwslo
Leon Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 Tudi moja žena je pred 14 dnevi dobila voščilnico & 25% skonto iz TC. Lepa a zelo redka poteza. So se mi kar priljubili. :wub: P.S.: neverjetno kako se pustimo podkupovati z drobnarijami oz. kako lepo se na njih odzovemo (pa čeprav smo si to voščilnico posredno sami kupili). :slap:
SiR Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 Hmm, zanimivo da jest nism nč dobu, pa sm že dost stvari kupu :BUA: če ne bi blo motosveta in če ne bi vsak tukaj napisal, kaj je kje popust dobil, se ti zdaj sploh ne bi sekiral in se počutil prikrajšanega ... PS: jaz tudi nisem dobil zastonj službenega avta, tako kot recimo ljubljanski nadškof... P.S.: neverjetno kako se pustimo podkupovati z drobnarijami oz. kako lepo se na njih odzovemo (pa čeprav smo si to voščilnico posredno sami kupili). :slap: s tem zapisom si potrdil upravičenost svojega članstva v mojem osebnem COOL klubu :) Hehe, jst bom te popuste tudi bogato izkoristil...
Manu Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 Pri nas tudi dobili voščilnico in popust. :) samo ne na moje ime. :( Ampak, vseeno :D p.s. Sym, a sem lahko tut jest v tvojem klubu? :rolleyes: O:-)
GorazdH Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 koga briga marža....važno, da je poceni :lol: sem bil u tork prvič u TC. kupu rokavice. dubu škonto, ker sem bil prvič tam, pa ker se tako lep in simpatičen, pa ker sem jih izbral še preden je uspela mi pokazat vse modele. :rolleyes:
simonsi Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 Zdele v času popustov ti kupon s popustom ne pomaga prov velik.
Robert Objavljeno December 16, 2005 Opozori Objavljeno December 16, 2005 Tudi jaz sem dobil čestitko in 25% popust :D Bo treba izkoristit .) Pozdrav od Roberta
Noise Objavljeno December 16, 2005 Opozori Objavljeno December 16, 2005 Tudi jaz sem dobil čestitko in 25% popust :D Bo treba izkoristit .) Res je lepo brati izkušnje zadovoljnih strank. A mnenja sem, da res ni potrebno vsakemu tukaj napisati, kdaj je dobil voščilnico in kdaj kupon za popust, ter ali si bo kupon izkoristil za nakup čelade ali gat. Tema je namenjena opisom "servisiranja strank", če je bilo kaj posebno dobrega in posebno slabega, in taka naj tudi "ostane" (oz. se tja "nameni"). Da ne bo kdo narobe razumel: vsekakor je lepo od TC-ja, da svojim strankam konec leta pošlje voščilnico in kupon za popust, a 3 strani seznama o tem, kdo je kupon dobil, kdo ne, in zakaj da/ne, res nikomur ne koristi.
.T. Objavljeno December 16, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 16, 2005 (popravljeno) vsekakor je lepo od TC-ja, da svojim strankam konec leta pošlje voščilnico in kupon za popust, a 3 strani seznama o tem, kdo je kupon dobil, kdo ne, in zakaj da/ne, res nikomur ne koristi. Lepo je tudi to, da bo TC prispeval nagrado za zmagovalca v kating dirki na NFS. Glede ne to, da je v SLO kar nekaj trgovin z motoristično opremo ...... :devil: :devil: :devil: Tadej PS. Pa neka neznanana motoristična d.o.o. bo prinesla moto koledarje. Informacija še ni preverjena, toda javnost mora biti obveščena..... Popravljeno December 16, 2005. Popravil Tadej
Hornet Objavljeno December 16, 2005 Opozori Objavljeno December 16, 2005 Danes poklical v TC kjer sem se zanimal za oxtar obutev. Povprašal za nek model , kjer je redna cena 19k, če kupim preko internetne trgovine 16k. Vprašal kolikšna je cena če kupim pri njih v trgovini osebno in mi je prodajalec rekel da 19k. Kako to, če pa imajo posezonski popust na to obutev 20%. Kaj to pomeni da imajo popust samo za internetni nakup ali se nisva prav razumela?
Hornet Objavljeno December 16, 2005 Opozori Objavljeno December 16, 2005 Upam da je bil nesporazum. Sicer pa grem jutri osebno tam pa bomo videli kako je na stvari. Če je cena 16k in imajo pravo števlko ter model črne barve zihr kupim, če je 19k bom pa fajn premislu če si jih lahko prvoščim. Model je pa Adrenaline če koga zanima. Ni ne vem kaj ampak za skuter bodo pa odlične. TC je pa menda tam nekje blizu k ima Agip bencinsko pumpo če se ne motm. A je še kej znanga tm okol k ne poznam ravno tistga predela lj.
Hornet Objavljeno December 18, 2005 Opozori Objavljeno December 18, 2005 Kupujem jakno in se odločam med znamkami dainese in clover. Clover vem da prodajajo v habatu, kje pa bi našel uvoznika oz prodajalca znamka dainese pa še nisem uspel izvedeti. Opremo kupujem za malo večji skuter pa me zanima kakšno opremo potrebujem. Večina skuteristov nima posebnih jaken in tudi ledvičnih pasov vsaj kolikor jaz vem. Vseeno pa sem se odločil da si kupim jakno in tudi ledvični pas. Lahko kdo kaj priporoča, svetuje?
solo Objavljeno December 18, 2005 Opozori Objavljeno December 18, 2005 Kupujem jakno in se odločam med znamkami dainese in clover. Clover vem da prodajajo v habatu, kje pa bi našel uvoznika oz prodajalca znamka dainese pa še nisem uspel izvedeti. Opremo kupujem za malo večji skuter pa me zanima kakšno opremo potrebujem. Večina skuteristov nima posebnih jaken in tudi ledvičnih pasov vsaj kolikor jaz vem. Vseeno pa sem se odločil da si kupim jakno in tudi ledvični pas. Lahko kdo kaj priporoča, svetuje? Prav imaš. Kupi si dobro opremo, razlogov je za to je cel kup, ki govorijo v prid temu. Dainese ima pa mislim da Avto Triglav v Lj. Sicer imaš na razpolago še kup drugih znamk...no, čeprav če izbiraš med omenjenima, si verjetno ostale že itak izločil. Glej le, da kupiš tisto, kar ti je res prav in se res dobro počutiš. Pri prvih nakupih ljudje sprejemamo preveč kompromisov, potem pa čez kako leto vržemo vse stran in kupimo drugo... Srečno.
Fritz Objavljeno December 18, 2005 Opozori Objavljeno December 18, 2005 In Clover in Dainese sta znani in kvalitetni firmi torej ostaja samo vprašanja kakšno jakno hočeš. Uvoznik za Dainese je Avto-Triglav, tisti ki tudi Aprilio uvaža (ima pa precej hudobne cene). Jaz bi ti priporočil, da počakaš do februarja, se priklopiš na kakšen bus ki gre na IMOT v Muenchen (informacij bo zadosti na MS) in si privoščiš, karkoli že potrebuješ od opreme, za človeku prijazno ceno.
Zx_R Objavljeno December 18, 2005 Opozori Objavljeno December 18, 2005 In Clover in Dainese sta znani in kvalitetni firmi torej ostaja samo vprašanja kakšno jakno hočeš. Uvoznik za Dainese je Avto-Triglav, tisti ki tudi Aprilio uvaža (ima pa precej hudobne cene). Jaz bi ti priporočil, da počakaš do februarja, se priklopiš na kakšen bus ki gre na IMOT v Muenchen (informacij bo zadosti na MS) in si privoščiš, karkoli že potrebuješ od opreme, za človeku prijazno ceno. Tudi jaz se odločam za nakup komplet opreme za sportaka,pa me zanima če je kaj organizirano glede prevoza iz Slovenije v Imot ???? Preko kašnega kluba ipd... :hmm: :hmm: Če se že moram znebiti teh nekaj 100k bi se jih rad vsaj na pošten način! :) :)
Hornet Objavljeno December 18, 2005 Opozori Objavljeno December 18, 2005 Glede na to da bom imel skuter niti ne razmišljam o kakšnjih usnjenih jaknah, ki so po mejem mnenju namenjene za bolj športne oz naked motocikle pa tud smešno bi zgledal v takšni opremi na skuterju. Tako da sem se že odločil za tekstilno po možnosti tako s podlogo, možnostjo pritrditve na hlače, z vgrajenimi ščitniki. Ogledal sem si omenjeni clover, sicer modela loop in gp 5. Mislim da so dovolj kvalitetne oz dovolj dobre za skuter tudi v primeru (bognedaj) padca. Kupovat mislim pa res šele okoli februarja ali marca. Na intermotu še nisem bil in tud ne vem kako to zgleda kupovat opremo, posebej v tujini ker nemško znam samo za smrt rešit. Pa tud ledvični pas si mislim kupit od cloverja za 8k, mislim da cena ni pretirana. Potem mi bodo manjkale samo še rokavice, ki pa tudi niso predrage tako da več kot 65k mislim da ne bo če kupujem pri nas. Kakšno je pa kaj razmerje med cenami pri nas in v tujini ker na varovalni opremi res ne mislim varčevat. Lep pozdrav :kva2:
solo Objavljeno December 19, 2005 Opozori Objavljeno December 19, 2005 Glede na to da bom imel skuter niti ne razmišljam o kakšnjih usnjenih jaknah, ki so po mejem mnenju namenjene za bolj športne oz naked motocikle pa tud smešno bi zgledal v takšni opremi na skuterju. Tako da sem se že odločil za tekstilno po možnosti tako s podlogo, možnostjo pritrditve na hlače, z vgrajenimi ščitniki. Ogledal sem si omenjeni clover, sicer modela loop in gp 5. Mislim da so dovolj kvalitetne oz dovolj dobre za skuter tudi v primeru (bognedaj) padca. Kupovat mislim pa res šele okoli februarja ali marca. Na intermotu še nisem bil in tud ne vem kako to zgleda kupovat opremo, posebej v tujini ker nemško znam samo za smrt rešit. Pa tud ledvični pas si mislim kupit od cloverja za 8k, mislim da cena ni pretirana. Potem mi bodo manjkale samo še rokavice, ki pa tudi niso predrage tako da več kot 65k mislim da ne bo če kupujem pri nas. Kakšno je pa kaj razmerje med cenami pri nas in v tujini ker na varovalni opremi res ne mislim varčevat. Lep pozdrav :kva2: Odvisno od znamke. Nekatere so v tujini zelo cenejše, sicer sploh v času izven sezone, nekatere imajo pa isto ceno kot pri nas. Tekstil jakna + pas + rokavice za 65k = dovolj za vsako znamko po moje - no odvisno od modelov. Ne vem pa koliko se splača v tujino za 65kSIT.
X-biker Objavljeno December 19, 2005 Opozori Objavljeno December 19, 2005 Sj tega se najde veliko. Provaj poklicat v Nitro ( mala trgovinca dobijo pa ti skoraj kr si želiš) zdi se mi da imajo skoraj vse od spoola drgac ma tudi TC . Jst sm tam vprasal za par artiklov pa so mi poslali po mailu par predračunčkov pol pa sm zbral najbolj zanimivo. Imaš pa tudi še mnogo drugih TC, Laba, Habat,Pilko,...ne bom našteval jih je preveč. Pa srečno v iskanju.
Fritz Objavljeno December 23, 2005 Opozori Objavljeno December 23, 2005 Tudi jaz se odločam za nakup komplet opreme za sportaka,pa me zanima če je kaj organizirano glede prevoza iz Slovenije v Imot ???? Preko kašnega kluba ipd... :hmm: :hmm: Če se že moram znebiti teh nekaj 100k bi se jih rad vsaj na pošten način! :) :) Tako kot sem napisal, informacije so, ponavadi, pravočasno na Motosvetu pod moto dogodki. Kak klub ali skupina objavi kdaj grejo in koliko stane ter kontaktno osebo in se vsak lahko prijavi. Malo poglej pod moto dogodki - IMOT Muenchen in boš sigurno videl tudi kakšno takšno objavo. Sam sem šel s Kamničani in moram rečt, da so super zorganizirali stvar MK Kamnik pa še fejst ekipa so. Mi je na koncu bilo žal, da nisem več stvari kupil. Bom pa zato naslednje leto popravil vtis.
tati Objavljeno December 24, 2005 Opozori Objavljeno December 24, 2005 Celotni ekipi Tc-ja vse lepo v Novem letu in vesele praznike, ekipa iz urgence :P :P
flero Objavljeno December 26, 2005 Opozori Objavljeno December 26, 2005 (popravljeno) ...še zmeri me niso obvestil, če so že dobil dodatne baterije za Xena alarm ključavnico :nono: ...dobil sem samo en komplet, ker so bile vse "razlite" :angry: ...dobr, ni neka velika zadeva ampak zakaj :hmm: morm zmer jest klicat prvi, hmm?!... ...pa vseeno, vesele praznike... lp flox Popravljeno December 26, 2005. Popravil flero
moto rider Objavljeno December 30, 2005 Opozori Objavljeno December 30, 2005 Ekipi TC Motoshop "SREČNO, ZDRAVO & USPEŠNO LETO 2006"!!!!! fičo Bil sem zadovoljen!
MARE 65 Objavljeno December 30, 2005 Opozori Objavljeno December 30, 2005 Fičo, se podpišem pod tvojo čestitko, če nisi jezen. :) Tebi pa tud srečno, pa še kakšen potopis ven vrži :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se