Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ta kupon za -25% velja za več artiklov al sam za enega? Na voščilnici piše sam za katere artikle ne velja...

Aja, če kdo kej rabi, jest grem naslednji tedn

Objavljeno

Ta kupon za -25% velja za več artiklov al sam za enega? Na voščilnici piše sam za katere artikle ne velja...

Aja, če kdo kej rabi, jest grem naslednji tedn

Kaksn kupon to??Pa a je res da dajo skor vedno neki popusta(to se govori :glare: )in pa kok!?!

Izkušnje???(rečmo za nakup čelade vredne 60k sit?)

Objavljeno

Kaksn kupon to??Pa a je res da dajo skor vedno neki popusta(to se govori :glare: )in pa kok!?!

Izkušnje???(rečmo za nakup čelade vredne 60k sit?)

Nama s punco so lani dali -10% na S800 za 50k, kao "za študente"! Go TC! :D

Objavljeno

Jst sm tud zadovoln s postrežbo. Si en dan ogledujem jakne, pa se na poti domov spomnim da rab še ene rokavice. Se obrnemo, gremo nazaj in me tist prodajalc k mi je jakne kazu reče: No za katero ste se odločili. Ampak niti ni bil tok razočaran, k sm mu reku da bom sam rokavice kupu :P :OK:

Objavljeno

....včeraj si privoščil nakup rokavic Be*** :grim .....

....s postrežbo zelo zadovoljen....

....stric :D za pultom bil zelo potrpežljiv zaradi mojega mencanja in preizkušanja.... :OK:

....kar tako naprej....

Objavljeno

Jaz in Jax sva bla dons tudi dokaj v redu postrežena, prodajalc ni nč mel proti da se je nadvse zahtevni Jaxo hotu po vsi sili usest na GSX-R 600, da se bo bolj domače počutil v novih škorenjcih... Tudi ko sva rekla da oba kupiva na en kupon ni mel pripomb... :OK:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Jst u tej štacuni še nism bil,tko da bi vas rad nekaj prašl

A so kej dobro založeni v tej trgovini z enduro/cross očalmi???

Na njihovi strani jih nisem zasledil zato sprašujem

May is coming 2slow for me

Objavljeno

Že dolgo nisem bil tam, tako da ti težko povem.

Zakaj jih ne pokličeš oz. ne kontaktiraš po mailu?

Objavljeno

Tam sem bil v soboto, prodajalci so se odzvali na moje vprašanje in mi pomagali. Malo me moti kar se založenosti tiče. Vseeno imam boljši občutek kadar pridem v Habat.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Pred kakimi dvemi urami sem v TC motoshop-u kupil sharkovo rsf 2 race čelado, moram reči da sem z postrežbo, prijaznostjo, ustrežljivostjo prodajalca zelo zadovoljen. Imel sem pa tudi srečo da sem tam srečal novinarja avto magazina, ki mi je podal svoje mnenje o čeladi ,ki jo tudi sam uporablja. Tako da: TC motoshop :OK: :OK: :OK:

lp grega

Objavljeno

Pozdrav

Vsak ima svoje izkušnje in tudi kdaj slab dan. Jaz sem pred dvemi tedni obiskal TC na Leskovškovi z namenom, da izberem motor zase. Ker sem bil v dvomih okoli uporabnosti in kvaltet posameznega modela me je prodajalec prijazno postegel z informacijami in me skoraj posedal po različnih motorjih. Prav tako, ko sem pričel ogledovati opremo sta mi kar dva prodajalca (Uroš in še en) svetovala in mi ponujala na probo od čelad, jaken, šornjev.... :OK: :OK:

Moje sromno mnjenje je, da so v TC pravi profiji kako prodati robo. Edino ne vem kako to, da je za vsako stvar v trgovini nek popust :? . Nč narobe sam mal dvom :hmm:

Odločil sem se, da bom opremo in motor v marcu kupu kar v TC-ju. Ni kaj, fantje obvladajo.

horatius

Objavljeno

bi morali Odarjevi (suzuki) trgovci iti v TC ipd. štacuno na inštrukcije :devil:

Se strinjam za pretekle čase. Letos so me pri Odarju presentetili z izredno prijaznostjo in neverjetnim popustom pri zanimanju za nov motor. No kupil sem ga potem še ceneje pri direktnem uvozniku iz tujine.

Drugače pa lahko rečem da imam o nakupih v TC-ju mešane občutke. Včasih me postrežejo kakovostno, dočim se mi je že zgodilo, da sem dobil občutek da mi niso verjeli da sem resni kupec in da so cekini v mojem žepu (imam namreč slabo navado da se redkeje brijem) :nono:

Tisti popusti pa gredo menit tudi na živce. Sam sem človek, ki kupuje brez barantanja. Letos sem vse nabavil z najmanj 30% popustom, s tem da sem se končno začel zavedati, da je potrebno težiti po popustih. Pa ne govorim samo za TC. Celo motor sem kupil z več kot 10% popusta. Najbolj ne pošteno pa se mi zdi, da tudi prodajalci kao ne morejo dati enakega popusta in ti bo drugi v popoldanski izmeni z lahkoto pribil dodatnih nekaj procentov popusta. :angry2:

Objavljeno

Tudi jaz sem zelo zadovoljen z TC-jem :OK: Trgovci prijazni in ustrežljivi,mogoče celo preveč :D Takoj ko te vidi prodajalec te vpraša kaj želiš in ti non-stop nakaj ponuja :? Pravzaprav te ne pusti ,da bi si u miru pogledal ponudbo :eek: Namesto teh popustov bi bilo pa boljše če bi malo spustili cene :kva2:

Objavljeno

Samo dandanes folk povečini pada še samo na popuste, ki so zgolj marketinška poteza in nič drugega!

Tako pač je in tega se bomo morali navadit čeprav je včasih res malo zoprno, ko vidiš nek izdelek pa tista cena ki je na njem prilimana nikoli ni fiksna, pol pa v bistvu ne veš pri čem si, ker poust pa je itaq dobra volja prodajalca. :devil: :devil:

To je pač za nekatere dobra za druge pa malo manj dobra stran eu ekonomije ! :hmm: :hmm: :hmm:

Objavljeno

Popust gor ali dol. Šteje le končna cena, ki se primerja med konkurenčnimi prodajalci, ob nakupu blaga. BTK, če imajo že v štartu obupno (nerealno) visoko ceno

1 M SIT - 40 % popust = 600.000

je enako

750.000 - 20 % popust

je enako

600.000 brez popusta

Objavljeno

No jaz sem tud danes bil v TC-ju in kupil sharkovo rsf2 in rokavice. Lohk rečm da sem kar zadovoljen s postrežbo, všeč mi je ker niso preveč vsiljivi (na živce mi grejo prodajalci tipa- a lahko kej pomagam) tuki v tc-ju pa so zelo ustrežljivi a ne vsiljivi...

zdele majo sharkove čelade kr fajn žnižane, za rsf2 sem dal 39jurjev, tak da sem kar taprav trenutek za nabavo izbral :)

malo večji problem bo pri jakni zaradi...hmmm, nestandardnih mer :) - mal več usnja bo treba za jakno :whistle:

Objavljeno

Priložnost...post-8399-1140391904_thumb.jpg

Objavljeno

No jaz sem tud danes bil v TC-ju in kupil sharkovo rsf2 in rokavice. Lohk rečm da sem kar zadovoljen s postrežbo, všeč mi je ker niso preveč vsiljivi (na živce mi grejo prodajalci tipa- a lahko kej pomagam) tuki v tc-ju pa so zelo ustrežljivi a ne vsiljivi...

zdele majo sharkove čelade kr fajn žnižane, za rsf2 sem dal 39jurjev, tak da sem kar taprav trenutek za nabavo izbral :)

malo večji problem bo pri jakni zaradi...hmmm, nestandardnih mer :) - mal več usnja bo treba za jakno :whistle:

tud mene mika zelo tale celada imajo vec velikosti ali je to se sam tist kar je ostal od nvmkdaj?

Objavljeno

tud mene mika zelo tale celada imajo vec velikosti ali je to se sam tist kar je ostal od nvmkdaj?

ja jaz sem dobil zadnjo XL, za ostale cifre pa nevem :hmm: pokliči pa vprašaj...

Objavljeno

a še ima TC zastopstvo za IXS in ali se da pri njih dobiti kakšno IXS obutev??

mogoče kdo ve!?

Objavljeno

a še ima TC zastopstvo za IXS in ali se da pri njih dobiti kakšno IXS obutev??

mogoče kdo ve!?

na njihovi ažurni spletni strani www.tc-motoshop.si imajo od obutve samo Oxstar in Berik, napisana pa je tudi njihova telefonska številka.

Objavljeno

Bil v soboto v TC Motoshopu na Letališki. Prišel, videl, zmagal.

Kupil usnjene hlače z drsniki. Korekten odnos, kvaliteta materiala in dobra cena!

Bravo TC!!!!

Objavljeno

Dosedaj sem bil dvakrat v TCu, obakrat bil super postrežen, včeraj z strani Blaža(za drugega si na žalost nisem uspel zapomnit imena), tudi včeraj ko je bila kar gužva,takrat ko sva ga rabla je pomagal & svetoval,nama pustil čas za odločanje ter ni bil vsiljiv.,pa tudi po telefonu se je dalo z njim pomenit in rezervirat škornje,ker pač nisem doma blizu LJ. Rezultat: našla sva odlične škornje za naju ter še nekaj ostalih malenkosti. Tako,da zaenkrat z moje strani :OK:

Objavljeno

Hello!

Jest sem v TCju kupu najprej motor enrat decembra 2005. Moram rečt; vse OK, še več - fer, dobra cena, vse kot smo se zmenili. Glede na to da sem kupoval svoj prvi motor, sem mega zadovoljen. Kupu Vstroma - v Odru se sploh niso hotel pogovarjat z mano.

Ta drugič sem pršu kupit škornje Oxtar, mega cena, mega prijazni, tako da za zdaj vse najboljše o njih!

lp

Fos

:OK:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!