Thundercat Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 Kupila First kombinezon v Tc-ju...zadovoljna s postrežbo :worship: in ceno :OK: (-30%)...imajo še enega S velikost, modre barve, cena 90.000 sit.... :photo:
Lobo Objavljeno April 28, 2006 Opozori Objavljeno April 28, 2006 Dobra trgovina za mulce, saj se jih hitro nategne. Prodajalci večina saj kar imam jaz izkušenj nimajo pojma o motociklizmu. Npr. če vprašaš po mazivu za usnje ti hoče prodati sprej za goratex ko mu dopoveš, da to ne bo šlo prinese čistilo za goratex. Imam tudi slabo izkušnjo iz preteklosti saj so me za že plačan vnaprej kombenizion nategovali več kot tri mesece. Ne mečem vse prodajalce v isti koš vendar še nisem naletel na nekoga, ki bi lahko kaj svetoval. Pri nakupu čelade ne poznajo razlik v materialih : kupi to ta je najboljša saj jo je nosil nevem kateri dirkač.... Glede cen se mi zdijo zelo zasoljene, saj npr. tank nalepka stane 5.000 poglejte konkurenčne cene v www.louis.de ali gericke v avstriji Rezervni deli to pa je druga zgodba.. Jaz pa imam popolnoma drugačne izkušnje. Čelado (S1) sem dobil pri njih za skoraj 30.000 sit ceneje kot v Osterajhu. Je pač tako, da je treba malo na netu cene pogledat, pol pa se odločit kje kupit. Kar se tiče reklamacij pa nisem imel ne pri TCju, ne pri Louisu nobenih problemov. Vedno takoj zamenjajo ali popravijo.
Nagaya Objavljeno April 29, 2006 Opozori Objavljeno April 29, 2006 bila kljub izredni gužvi zelo lepo postrežena :)
Draksler Objavljeno Maj 3, 2006 Opozori Objavljeno Maj 3, 2006 Februarja sem bil tam in naročil nova tesnila za čelado - so rekli da bo v parih tednih dobava.........jaz pa še kar čaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakam! Za jurja se pa res ne splača potrudit, a ne TC!
bladzo Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 Skozi kritike, celo na tem forum, se lahko neka trgovina tudi izboljša! Potrebno jih je jasno povedati in ne zadrževati nekaj v sebi. Kritike so koristne za vse. Kupci in prodajalci naj sami ocenijo, ali so pripombe oziroma pohvale utemeljene ali ne. Težava je lahko resnično v trgovini, lahko pa je tudi pri nas!!!! Spustite svoj prag zahtevnosti in svet bo lepši tudi za VAS nezadovoljne! V TC-ju kupim nekaj stvari na leto, za sebe in prijatelje! Niso popolni!!!, a vseskozi se trudijo in poizkušajo biti boljši. MENI!!! je to dovolj! lp
border Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 Tako je prav. Treba je povedat slabe stvari o trgovini in le tako se lahko ta trgovina izboljsa. No jaz sem bil v TCju, pa je takoj k men prskocu en prodajlec me lepo pozdravil in ponudil pomoc. Tak da... ... zdej grem tja po sharkovo calado... bomo vidli, kako bo zgledal moj prvi nakup pri njih...
vk21 Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 Ah kar se mene tiče gre Tc iz ene skrajnosti v drugo, enkrat ful prjazni, drugič te ne j..... No zdej pa že 14 dni čakam original navodila za kawasaki, k so rekl da bojo to takoj zrihtal pa še zdej nč. no če bo tale objava pomagala da dobim navodila pol bo spet uredu TC:) lp
Frips Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 No pa da se zopet oglasim. Moram priznat, da sem z TC-jem na začetku (pred leti) imel "slabe" izkušnje (recimo temu, da sem kot butec čakal, da se mi je kdo posvetil in mogoče malo "ignorantski" odnos v stilu "ne da se mi delat"). Zadnje leto pa opažam napredek :OK: Fantje so se res potrudili, svetovali, posvetili.... Na zadnje sem pri njih kupil dvoje hlače ter naročil jakno (jo še čakam). Moram omenit, da se je ta nakup vlekel kar 2 tedna, vsake toliko sprobavanje, roba na stran in podobno. Fantje so res bili potrpežljivi in ustrežljivi, lahko bi me po kratkem postopku "sterali" iz štacune :grim Vse to se je pa dogajalo v gužvi, saj je bilo v štacuni kar nekaj kupcev, tako da so fantje leteli od nega do drugega. Skratka...bil sem zadovoljen in še se bom vrnil. Upam, da se odnos ne bo poslabšal. Se pa tudi še enkrat opravičujem za svoje mušice :blush:
hlebi Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 najbolj zalostno je da ze konc aprila nimajo dobene izbire več
kaciga Objavljeno Maj 9, 2006 Opozori Objavljeno Maj 9, 2006 Ah kar se mene tiče gre Tc iz ene skrajnosti v drugo, enkrat ful prjazni, drugič te ne j.....
horny twin Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 Pred 6 meseci dal poslal vprašanjepo mailu za del za GIVI kovčke katerih zastopniki so... do sedaj nobenega odgovora. Pri Giviju so mi vsaj poslali odgovor v 48 urah... in me napotili na TC :D ... V Sloveniji pa itak en kupim ničesar več, kar se tiče motoristične opreme. LOUIS rules, pa Planet Bike v Trstu (čeprav Italjane mrzim do fula). Cene in kompetentnost! Najbolj me pri slovenskih trgovcih na splošno moti: "hja nimamo, naročiti bo treba in seveda vnaprej plačati" ! Z mojim denarjem kupijo robo, nanjo čakam par mesecev in z mojim denarjem, brez kakšnega rizika tudi zaslužijo. Isti primer tudi Conrad electronics in še in še... Z tujimi dobavitelji nikoli težav, bodisi po internetu, bodisi v trgovini! Še iz Anglije dobim dele za motor (sicer ladijski :D :D ) v štirih dnevih...
.T. Objavljeno Maj 10, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 Jaz nevem zakaj je sploh šel v tega TC- ja :blink: , v AS-Domžale (generalni za HONDE) bi bil čist drugače sprejet pa še marsikaj bi se dalo zment :OK: Ker se nima časa zafrkavat z oglasi in je hotel vse opraviti na enem mestu v enem dnevu. Pa se je nasral. Mogoče je mislil, da ker je njihova redna stranka, da bodo zadeve hitro urejene. V Asu je bil tudi sprejet na poseben način, ko je kupoval CBR 900. Ti najdem link. Na koncu je v Habatu kupil omenjeno XX. Tadej
Vojč Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 V tem, ko bi ti želel menjavo staro za novo se skoraj povsod načakaš in ponavadi brez uspeha odideš :devil: če pa prideš z denarjem oz. brez kake menjave, pa je že druga zgodba :grim ma vsi so isti O:-)
tc motoshop Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 Spoštovani gospod Tadej! Prebal sem Vaš prispevek oz. objavo pripetljaja vašega prijatelja. Ker je precej pomanjkljiva in zaradi tega vaše mnenje ne dovolj strokovno, bom manjkajoče informacije sam dodal. Vaš prijatelj se je pred dvema dnevoma oglasil pri nas v trgovini z namenom, da komisijsko prodajamo njegov motor. Vsak motor, ki ga vzamemo v prodajo predhodno pregledamo z namenom kar najbolj zaščititi bodočega kupca, zato si za ta postopek vzamemo malce več časa. Ker se je vaš prijatelj oglasil pri nas nenapovedano in v času ko je bila trgovina polna, je bil naprošen, da malce počaka. Stranke so pri nas enakovredne in če je nekdo pač prej prišel je bil tudi prej postrežen. Vaš prijatelj je z razumevanjem počakal pol ure, nato pa sta skupaj z vodjo prodaje pregledala motor. Žal motorja ne moremo sprejeti v prodajo, ker ne bi opravil tehničnega pregleda, ter ga bodoči kupec ne bi mogel registrirati (na vozilo je nameščen nehomologiran izpuh). Prodajalec žal nima več originalnega izpuha in ga tudi ni pripravljen kupiti zato takšnega motorja ne moremo sprejeti v prodajo. Naj opomnim tudi to, da je bil govor izključno o komisijski prodaji in ne tudi možnosti menjave. Upam, da je moje pojasnilo spremenilo vaš pogled na dogodek. Žal moramo kdaj komu tudi negativno odgovoriti na ponudbo - vsekakor pa vedno kadar le ta ne izpolnjuje naših osnovnih zahtev. Vaš prijatelj ni bil izjema in se mu tudi ni zgodila krivica. Naj ob tem izkoristim še priložnost, da zaprosim vse nezadovoljne stranke, da svojo objektivno kritiko na naše poslovanje posredujejo na naš elektronski naslov: info@tc-motoshop.si, saj bomo le tako lahko odpravili, očitane napake. Lep pozdrav, Rado
Leteči Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 Vsak motor, ki ga vzamemo v prodajo predhodno pregledamo z namenom kar najbolj zaščititi bodočega kupca, zato si za ta postopek vzamemo malce več časa. In zaradi te posebne pozornosti da bodoči kupec ne bi bil oškodovan ste mi pred letom ali dvemi prodajali rabljen motor v zelo slabem stanju (olje je iz vilic lepo curljalo in še marsikaj drugega bi se našlo) vendar je bil po besedah prodajalca katerega imena žal ne vem v odličnem stanju.:lol1: Saj mogoče ste kasneje kakšnega začetnika le nasamarili in mu prodali tiste stare gare za astronomsko ceno ki je bila gori obešena
Tanatos Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 ...predhodno pregledamo z namenom kar najbolj zaščititi bodočega kupca, zato si za ta postopek vzamemo malce več časa. Že nekajkrat sem hotel v to temo nekaj pripomniti, a sem se zmeraj vzdržal. Vendar pa zgoraj citiran odgovor g. Radota presega vse meje. Lansko leto spomladi sem se oglasil v vaši trgovini z namenom da bi kupil nov motor in dal starega v račun. Skupaj z vašim prodjalacem sva odšla ven, da bi motor po vaše "pregledala", dorekla ceno, izračunala razliko do novega... Prodajalec si je vzel ravno toliko časa, da je pogledal katere znamke je motor in pa koliko ima prevoženih km. Nato je odšel nazaj v prodajalno, izpod pulta vzel eurotax in 10 min listal in računal in razmišljal. Nato pa modro rekel: 1.150.000 sitov. Debelo sem ga pogledal, on pa mi začne razlagati in iskati opravičila in izgovore zakaj taka cena. In po vsem tem rečete, da si vzamete malo več časa, z namenom kar najbolj zaščititi bodočega kupca. Naj še povem, da mi je isti dan Štern v Kranju motor ocenil na 1,45 mio, kjer sem potem tudi vplačal novo Yamaho, katero so mi tudi brezplačno dostavili na dom. Vi dostavo računate po km + cestnina. Le tako naprej.
bladzo Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 Če prav razumem ti je dal Štern kar tristo jurjev več! Ali ga je samo ocenil tako??? Ker v tem je precejšna razlika! Jaz bi ti ga lahko ocenil tudi za 2 mio in veš koliko bi bil šele pol zadovoljen. LP, bladzo
Tanatos Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 (popravljeno) Ocenil in dal tudi. Toliko je bila tudi približna realna vrednost motorja. In zato sem tudi pri njem kupil novega. Saj poanta mojega zgornjega posta je bila drugače samo replika TC-ju, ki piše kako si oni vzamejo čas &blabla, v bistvu pa tist blondi ki je takrat strokovno postavil ceno za moj motor, ki si ga niti ogledal ni natančno, tud eurotaxa ne zna uporabljat. Toliko o strokovnosti. Popravljeno Maj 10, 2006. Popravil Tanatos
bladzo Objavljeno Maj 10, 2006 Opozori Objavljeno Maj 10, 2006 Kot sem že napisal so kritike dobrodošle, saj se skozi le te lahko izboljšujemo.... Si pomislil, da so se izboljšali in da ne delajo več teh napak. Si opazil, da so se celo odzavli in poizkušali predstaviti še drugo plat zgodbe. Torej sodelujejo s strankami. In če obe zgodbi vzameš z rezervo, si lahko ustvariš neko realno sliko. Dobra komunikacija reši prenekatero težavo, ki lahko sploh ni težava, je le pomankanje komunikacije in različno iterpretiranje napisanega oziroma povedanega.
jadrot Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 Ta firma je pravi :BUA: . Si mislite, omenim jim, da mi je pri prvem točenju goriva iz pištole ob odprtini (5mm okoli odprtine, tak da ne moreš niti obirsati) steklo 0,5 dcl bencina. Ta bencin je pritekel do luči in mi je zrgizlo smerokaz, je kr po 10 sekundah pričel vidno in slušno pokati, pa še nehal je delat. Pol pa jih pokličem, pa mi pravijo, da bodo to že kako uredili, serviser pa ni vedel, ali bo to upoštevana garancija.Njihov šef pravi, da ne, ker je počila plastika zaradi mojega polivanja bencina. Pa jih pokličem in želim vedeti ceno te famozne luči (komplet s smerokazi) pa rečejo, da je to poceni stvar, da stane okoli 2000. Sem reku OK, pa bom jaz plačal luč, oni serviserja. Odgovora pa ni in ni. Kličem vsak dan, po 2 x, pa nič. Kot da me ni. Nato vprašam, če vedo koliko stane luč, pa mi rečejo od 4000 do 9000 sit. Kako lahko rečejo od do, če pa so oni glavni uvoznik za ta skuter. Pa mi dajo telefonsko od njihovega taglavnega serviserja v LJ, pa ta reče, da on nima pojma o cenah. In to klicanje in zavlačevanje traja že skoraj en mesec. Ti pride, da pokličeš kakšnega iz tržne, kaj mislite, važen da so kasirali!
ceso Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 morm mal izjeme nardit pa pohvalit tc, do mene so bili vedno konkretni in prijazni :OK: fantje le tako naprej :rolleyes:
rosse20 Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 tudi jaz imam dobre izkušnje z njimi. pri njih sem bila sicer samo 1x. prodajalcu sem povedala, da iščem jakno za sebe in da je ne mislim kupiti, ampak da trenutno samo pomerjam. 30 minut mi je svetoval, dal jakne za poskusit... res je bil prijazen. tako da ko bom kupila jakno, bom šla 100% k njim.
dave the wave Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 Nakup motorja ali motoristične opreme meni ne pomeni nič več in nič manj, kot menjavo denarja za željeno blago. Pri tem me zanima predvsem cena in kvaliteta, nikoli od prodajalcev ne pričakujem navezave prijateljstev, zapivanja srečnega dogodka nakupa moto nogavic ali brezplačnih kavic. Enkrat sem v šali tudi že enemu od trgovcev povedal, da ko hočem kavo pit, grem v bife. V TC motoshopu sem doživel že, da se niso kaj pride zmenli zame (verjetno niso imeli časa), prav tako pa tudi prijazno besedo (verjetno so imeli čas). Sem pa vseeno pri njih že kupil motor, usnjeni kombinizon, ter kar nekaj drobnarij. Zakaj? Kvaliteta in cena sta bili primerni, pa tudi svetovanje je bilo primerno. Pri določenih artiklih se je dalo tudi o %%%% pogovarjat. Odločili so me sprejet med stalne stranke, kar prinaša dodatne ugodnosti, lahko le rečem: hvala. Sem pa določene stvari kupil tudi drugod in to iz istih razlogov. Nikoli še nisem zamenjal ne motorja in ne avta po načinu staro za novo. Nikoli nisem bil zadovoljen z ponujenim za moje staro vozilo. Zmeraj sem si vzel čas in staro vozilo sam prodajal in tako vem, da je to dokaj nevšečno opravilo. Verjamem, da če si pa privoščim luksuz menjave staro za novo, da bo moral nekdo to neljubo prodajo stare kripe plačat. Verjetno bo to tisti, kateremu mu se bo ekonomsko gledano zneslo. Zato tudi ne izključujem možnosti menjave staro za novo. Biznis je biznis DTW
TBoxer Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 tudi jaz imam dobre izkušnje z njimi. pri njih sem bila sicer samo 1x. prodajalcu sem povedala, da iščem jakno za sebe in da je ne mislim kupiti, ampak da trenutno samo pomerjam. 30 minut mi je svetoval, dal jakne za poskusit... res je bil prijazen. tako da ko bom kupila jakno, bom šla 100% k njim. Mogoče zato ker si "deklica" ??? .) Jst sem bil pri njih že večkrat in jih ne morem ne pohvalit ne grajat. Kdaj so ustrežljivi, kdaj moraš čakat, kdaj so preveč ustrežljivi, pač. lp
border Objavljeno Maj 11, 2006 Opozori Objavljeno Maj 11, 2006 Evo... edino stvar k sm jo mislil kupiti v TCju je bila celada... pa se to se ni dalo zment z njimi... uglavnem... preberite zgodbo... Objava iz Čelade od A do Ž Evo da povem svojo zgodbo... Dons pridem iz sluzbe in sm se odlocu, da si kupim celado. Prvo klicem v TCja, se mi prvic oglasi neka smotana zenska, ki ni vedela nc o celadah, ce prav sem jo prej vprasal, da zelim nekoga, ki se spozna na celade. Klicem drugic cez 30min, se nihce ne oglasi. Klicem tretjic in v tretje gre rado, dobim sila neprijaznega mozaka, ki se mu je ful mudilo nekam. Uglavnem, jaz sprasujem malo o celdah, on men prodaja celade za 100.000 SIT. Bolj ko mu jaz pravim, da kej ceneje bolj on drugo "trajba"... uglavnem nc se nism zmenu - spet ne. Cez 2 ure se enkrat klicem se uglasi en drug model iz TCja, ki pa je zadevo bolj konkrtno predstavu preko telefona - temu se je tudi zlo mudilo. In zatem poklicem se na Compaco Velenje. Prvi klic, prijazen gospod, ful vse razlozi tko k je treba. Se dogovoriva za popust na gotovino... res svetoval tko k je treba. Reku je jaz vam predlagam dve celadi, ki imata vso opremo Nolan (60.000 SIT) in X-lite (90.000 SIT). In na koncu namignil, da ni nujno, da je tista tok velik drazja spet tok veliko bolsa. Sel sem v Velenje naredu testno voznjo... in kupil Nolan N84. Celada mi je ful vredu, zelo lepo dusi zunanje okolje in nc ne piha notr. In glej ga zlomka, model mi je podaril se torbico za celado, da sem lahko domov na motorju odpeljal se staro celado. To lahko poimenujem popoln NAKUP. In se enkrat hvala gospodu iz Compaco Velenje. :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se