Brihta Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 Windstoper v Louisu 80€ (če govoriš o puloverju) ... Cel body je pa kr cez 100 evrotov :wacko:
hajoktejn Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 (popravljeno) Dejansko, ga ne smeš imeti (slabega dneva namreč). Logično; konec koncev delam z ljudmi in ga tudi jaz ne smem imeti, ker s tem ljudi odvračaš od nakupa ali česarkoli. To da pa me prodajalec par minut ne pogleda, pa me niti najmanj ne sekira, ampak ko začneva konverzacijo, je padruga pesem (če ima "slab dan"). Sicer pa da ne zavijem s teme preveč, se mi TC zdi solidna trgovina po odnosu do strank in tudi založenosti. Najbolj zahtevni kupci pa imajo navsezadnje možnosti nakupa drugje (demokratija je zakon bre). :kva2: Popravljeno Junij 15, 2006. Popravil hajoktejn
Brihta Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 (popravljeno) Dejansko, ga ne smeš imeti (slabega dneva namreč). Logično; konec koncev delam z ljudmi in ga tudi jaz ne smem imeti, ker s tem ljudi odvračaš od nakupa ali česarkoli. To da pa me prodajalec par minut ne pogleda, pa me niti najmanj ne sekira, ampak ko začneva konverzacijo, je padruga pesem (če ima "slab dan"). Sicer pa da ne zavijem s teme preveč, se mi TC zdi solidna trgovina po odnosu do strank in tudi založenosti. Najbolj zahtevni kupci pa imajo navsezadnje možnosti nakupa drugje (demokratija je zakon bre). :kva2: Se strinjam. Samo v tc-ju so cist kul. V mejah normalnega. Sam so pa slovenci, k mislo, da ko majo 10 cankarjev v zepu, da drzijo boga za jajca in pricakujejo rdec tepih v trgovini kjer bodo zapravili teh 100 tisockov. Popravljeno Junij 15, 2006. Popravil Brihta
Draksler Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 Se strinjam, da je tema odprta za take (če mene vprašate) natega, kot je tista čelada, ki kvazi nima garancije in je tudi zamenjati nočejo... .ampak da se pa razburjate zato, ker vas niso s kavico postregli, ker se niso sehljali itd, je pa tudi malo preveč...... In tudi nemogoče je pričakovati, da boste v eni trgovini našli vse, kar bi si zaželeli........ samo moje mnenje.... Se strinjam s tvojim komentarjem :worship: - meni je celo všeč, če me pustijo pri miru!
Jure Objavljeno Junij 15, 2006 Opozori Objavljeno Junij 15, 2006 Enako. Prav ok je, če lahko človek v miru pogleda. Vsi imamo usta in lahko pokličemo trgovca k sebi, ko rabimo pomoč/nasvet :)
Terminator Objavljeno Junij 16, 2006 Opozori Objavljeno Junij 16, 2006 Meni gre u bistvu ornk na klinac, ko takoj ko vstopim v štacuno (pa ne leti to samo na TC) pride trgovec in vpraša če lahko kaj pomaga? Mislim ej a lahko malo počakaš prosim, da si stvari ogledam, da vidim vašo izbiro potem te bom pa že vprašal za dodatne informacije če jih potrebujem - mislim - osnova da ne začneš iti nekomu na živce takoj ko vstopi v trgovino. :hmm:
tdm900k Objavljeno Junij 16, 2006 Opozori Objavljeno Junij 16, 2006 Ko sem kupoval opremo zame in za punco sem bil v TC-ju, pa hodim po trgovini gor, dol, pa trgovca vprašam, če mi lahko pomaga, pa on 'samo minutko', pa mine okol pol ure, on pa nič, pa grem k drugmu, pa isto. Kaj za en k.... je to? Trgovina al čakalnica. V trgovini sem bil približno eno uro, pa gledu vse po spisku. Pol pa ugotovim, da bi blo bolš, če grem drugam. Za oba sem zapravil 350kSit, jasno da drugje, če me pa noben ni postregu. Če že imajo trgovino, naj še zraven dodajo čakalnico, al pa naj napišejo urnik, kdaj je kateri izmed trgovcev dosegljiv. Sploh jih nisem imel namena grajat, ker sem mislil, da je pač moj slab dan. Ampak potem gre kolega k njim pa postavi pogoj. 'Če mi zmontirate stranske kovče, jih vzamem'. Oni pa: ' nimamo časa'. No pa jim je spet ušlo 90kSit. Včeraj pa grem za sestro po jakno, sicer za borih 40ksit, .....nima veze. Pa sem se zopet počutil kot v čakalnici. Dobri so tile. No pa sma šla drugam. Zdej pa sploh nimam namena več tja hodit, ker čakam lahko tut doma, pa še vsedem se lahko. Če pa bom slučajno še kdaj tja zalutal, pa če bom postrežen, vam pa sporočim. Sporočim tut, ko bodo namontirali stole v čakalnico.
Frips Objavljeno Junij 16, 2006 Opozori Objavljeno Junij 16, 2006 Včasih jih razumem, če treba počakat, ker en trgovec "servisira" po več strank naenkrat...pa letet v skladišče po številko, pa po barvo, pa pa pa pa pa ......če je gužva je treba mal potrpet....
Brihta Objavljeno Junij 16, 2006 Opozori Objavljeno Junij 16, 2006 če je gužva je treba mal potrpet.... Ce mas namen zapravit 350.000 pol ne :grrr
Frips Objavljeno Junij 16, 2006 Opozori Objavljeno Junij 16, 2006 ...kot sem že rekel...če je gužva je normalno,da je treba malo počakat. A bi teb blo luštno, če bi se trgovec ubadal s tabo, potem bi pa kar pozabu nate, ker se je posvetil drugi stranki, da ne bi predolg čakala?! OK eno al dve ja, sam pol pride pa tretja, pa četrta, pa peta..... Sedaj pa...koliko je to "malo" je pa druga pesem (pol ure sigurn ne :grrr ) Ni,da jih zagovarjam, samo sem tudi že sam večkrat naletel,da je bila štacuna polna, trgovci pa so leteli od enga do drugega. Včasih je pač premalo zaposlenih, pa preveč strank in pride do čakanja. Teško je predvidet koliko strank bo navalilo, da se smene temu prilagodijo. Brihta...ja pol se pa drugič takoj na vratih zader,da boš zapravu 350k, pa te bo stric tkoj poservisiru hehehe
tdm900k Objavljeno Junij 16, 2006 Opozori Objavljeno Junij 16, 2006 Nima veze kolk sm mel namen zapravt, povem sam, da se v eni uri ni noben zame zmenu. To ti pove kak je odnos do strank. Pred mano sta se dva trgovca ukvarjala z enmu modelu in vse kar je blo je bil sam smeh in nič drugega. Če se imajo za menit privat stvari naj grejo v skladišče al pa kam drugam. Ker ko jih vidm na kup men to ni OK. Sm pa tut sam bil neki časa kot študent trgovc in vem kako je če je gužva. Zato sm bil v trgovini celo uro, ker sem pač na lastni koži izkusil kako je bit na 'drugi strani'. Če majo premal trgovcev potem nisem jaz kriv, al pa, ker sem prišel. Pa itak npr. Promotor, tip pove, da je mal gužve, vpraša kaj bi, pa ti da za probat dve, tri jakne, pa gre dalje. Med tem ko sem pomerjal jakne, je on odpravil stranko, nato pa prišel k meni in vmes še postregel tretjo stranko. Bili smo 'verjetno vsi' zadovoljni. To je zame odnos. Trgovc pa bi moral vzeti vsako stranko enako. Al ma jurja al pa jih je sto. Zame je bilo tako. Sem pa povedal, da če bom kdaj še tam, pa bo vse OK, pol jih bom pa pohvalu. Pa ne da zdaj hvalim Promotor, sploh ne. Sam počutu sm se pa tam tak, da bi jih lahko.
x-core Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 Prebiram vaše vrstice in moram reči, da ste nekateri zelo nekorektni, do sebe in drugih. Da ste v trgovini pol ure in celo uro neopaženi ne verjamem, razen, če se skrivate :alien1: Da je TC trgovina polna je logično, saj imajo daleč največjo ponudbo in tudi cene za nekatere izdelke so več kot ugodne :OK: Do sedaj sem kupil že lepo kolekcijo izdelkov in nimam pritožb, zato vsa pohvala. Pohvala velja tudi za druge trgovce, saj se trudijo po svojih najboljših močeh, da zadostijo našim potrebam in zahtevam! Če menite, da vam je storjena krivica se pritožite, področje je tudi zakonsko urejeno, ne morete pa nevedno deliti kritike, poleg tega, če ste večino podjetni kot radi izpostavljate, veste, da so trgovci in ne proizvajalci in njih kriviti za napake na izdelkih je nelogična poteza. Verjetno pa niti ne pomislite, da objavljate na javnem mediju dvomljive izjave za katere lahko tudi odgovarjate skupaj z lastnikom portala, smo v času, ko je treba paziti na jezik :nono: Na koncu, ne govorite kot temu rečemo "za hrbtom" ampak se obrnite na dotičnega, to ni forum in jaz kot mnogi izmed nas ne bomo reševali vaših težav, niti ne mislim upoštevati vaših negativnih izkušenj za katere sem prepričan, da ste osebni povzročitelj. Da imam prav pa so vsekakor polne trgovine :OK:
Jure Objavljeno Junij 28, 2006 Opozori Objavljeno Junij 28, 2006 Vsak ima pravico javno povedat svoje mnenje/vtis.. Smo v času, ko je svoboda govora ustavna pravica .) Sploh pa to JE forum in smisel foruma je debata in izmenjava mnenj. Na vsakem posamezniku posebej pa je, ali bo ta mnenja upošteval ali ne. Sam spadam med zadovoljne stranke TCja, negatvna mnenja preberem, sprejmem, sam pa se opiram na svoje pozitivne izkušnje in TC še vedno redno obiskujem. Nikakor pa ne obsojam tistih, ki so imeli negativno izkušnjo in se odločili, da jo delijo z ostalimi. Prav tako imajo pravico povedat kaj jih moti, kot jaz napisat pohvalo, ko se vrnem domov po dobrem nakupu. LP, DeX
tdm900k Objavljeno Julij 23, 2006 Opozori Objavljeno Julij 23, 2006 Predhodno sem skritiziral TC, sedaj pa ga moram pohvaliti. Bil sem v četrtek in prijaznost je dobila pravo ime. Skratka s postrežbo sem bil zelo zadovoljen in glede na prejšnje obiske prijetno presenečen.
Foggy Objavljeno Julij 23, 2006 Opozori Objavljeno Julij 23, 2006 Nekaj pa ne razumem, eni toliko pluvate po trgovini in govorite, da ne boste nikdar več prišli....vendar se zmerom vrnete..... :?
mišel Objavljeno Julij 23, 2006 Opozori Objavljeno Julij 23, 2006 Nekaj pa ne razumem, eni toliko pluvate po trgovini in govorite, da ne boste nikdar več prišli....vendar se zmerom vrnete..... :? tako je vedno :grim :lol1:
mihnar Objavljeno Julij 24, 2006 Opozori Objavljeno Julij 24, 2006 No, še moj komentar glede te trgovine. Lani decembra sem kupoval svoj prvi motor in celotno opremo. Bil najprej pri Habatu, kjer so mi strgli od spredaj in zadaj, ter mi tudi takoj povedali, kakšna bo cena Transalpke v prihodnjem letu, potem sem se pozanimal še v As Trzin, nato pa sem šel še v TC-ja. Več kot 15 min me nobeden niti šmiral ni, nato pa sem sam prodajalca vprašal glede Transalpk in cene. Obnašal se je arogantno, ob tem pa rekel, da cena še ni znana!!! Pač, jemal me je neresno, ker mogoče nisem bil ravno urejen (neobrit...). REkel mi je, da me bo poklical v naslednjih dneh-klic je bil šele čez kak mesec, zato se sploh nisem oglasil. Sem v tem času že nabavil večino opreme in zaaril motor-vse pri Habatu, kjer so bili zelo korektni do mene. No, do danes sem jim pustil cca 2 mio, v TC-ju pa niti tolarja in ga zaenkrat niti še ne nameravam...
rosse20 Objavljeno Julij 26, 2006 Opozori Objavljeno Julij 26, 2006 takole je bilo... včeraj se odpravim v trgovino. ker nisem utegnila prej je bila ura ravno 19.30 na uri, ko sem parkirala in vstopila. trgovina je bila polna kupcev. ker sem gledala jakne in so bili vsi prodajalci zasedeni, sem jih začela sama pomerjat, da ne me ne bi prej ven vrgli. nakar me zagleda prodajalec, ki je pomagal nekomu pri čeladah in reče, da bo takoj prišel in mi pomagal. pa je res trajalo samo kakšnih 5 minut. do takrat pa sem jaz pomerila že eno jakno. potem prodajalec ugotovi, da pa nima nobene jakne, ki bi mi bila prav (razen tiste, ki sem jo jaz našla). eno mi je še dal za poiskusit, več pa ne. po moje bi si mogel vzeti še kakšnih 5 minut več in mi ponuditi še kakšno jakno. potem sem spraševala še nekaj okoli želve, pa sem se na koncu vseeno odločila za jakno. ko pa sem začela gledat čelade in sem povprašala, če jo lahko poiskusim, pa se je samo smejal. je rekel ti kar. samo pazi ker so zapete. druga pa nič. tu pa se mi je zdelo, da je bilo z njegove strani malo nekorektno. na koncu sva s fantom odšla z vsak svojo jakno. če pa bi bil prodajalec zainteresiran, da proda čelado, bi pa 100% vzela še tisto!
Špilferderber Objavljeno Julij 26, 2006 Opozori Objavljeno Julij 26, 2006 vsi vi, glasni, me zanima, kako kaj funkcionirate vi in kako funkcionirajo prodajalci v drugih trgovinah? <_<
Jure Objavljeno Julij 26, 2006 Opozori Objavljeno Julij 26, 2006 Ja.. Vsak bi moral enkrat probat kako je delat, ko je trgovina polna kupcev in vsak nekaj hoče. Nemogoče se je vsem posvetit v polni meri. Lahko se popolnoma posvetiš le nekaterim ali pa polovično vsem.. Oboje pač ne gre in to dobro vem iz lastnih izkušenj, saj vsako leto delam prek študenta v trgovini z gradbenim materjalom, kjer je asistenca trgovca prav tako zelo pomembna .) Včeraj dopoldne bil v TCju le na ogledu, kar sem prodajalcu tudi povedal, pa mi je vseeno prijazno pokazal nekaj kovčkov in svetoval okoli kombinezonov, četudi je vede,l da ob tej priložnosti ne bom še nič kupil. LP, DeX
rosse20 Objavljeno Julij 26, 2006 Opozori Objavljeno Julij 26, 2006 ja saj jst vem, da ne gre 100%. pri čeladi je bilo tako, da me je gledal in se mi je smejal. zakaj, ne vem.
rosse20 Objavljeno Julij 26, 2006 Opozori Objavljeno Julij 26, 2006 Če bi te čelada res zanimala, bi mu še enkrat rekla ... ne bit tok sramežljiva, saj je samo trgovina in prodajalec, ne pa motozbor in kak napaljen dečko ;) aha... rekla sem mu, če ma kako čelado (tisto) številke S, da bi jo poskusla.pa me je gledu in se smeju. pa mu rečem, a kr tole poskusim (XS)? pa se je spet smeju. potem pa je sam reku... probi čelado, pa pazi kako jo vzameš iz stojala ker je spodaj pripeta. to je blo pa tut use.
SiR Objavljeno Julij 26, 2006 Opozori Objavljeno Julij 26, 2006 aha... rekla sem mu, če ma kako čelado (tisto) številke S, da bi jo poskusla.pa me je gledu in se smeju. pa mu rečem, a kr tole poskusim (XS)? pa se je spet smeju. potem pa je sam reku... probi čelado, pa pazi kako jo vzameš iz stojala ker je spodaj pripeta. to je blo pa tut use. in zakaj je potem nisi vzela s stojala in poskusila?
rosse20 Objavljeno Julij 26, 2006 Opozori Objavljeno Julij 26, 2006 sem vzela, poskusla, pa sem rekla, da bi mela še S, pa me je spet sam gledu pa se smeju. pa ni nič reku, pa niti iskat je ni šel... pa sem se obrnala, vzela jakno in šla.
Frips Objavljeno Julij 27, 2006 Opozori Objavljeno Julij 27, 2006 Včeraj bil v TC....ko sem prišel za pult me ni noben "šmirglal" 5%, dokler nisem stegnil jezika :devil: Torej...ne vas bit sram, vprašite strice tam (konkretno) :grim , ne grizejo :grrr ...bolj bote vi zgovorni, bolj bodo oni .) Na koncu šel iz trgovine zadovoljen z nasmeškom na obrazu :D :D :D Skratka....vsakič bolj zadovoljen :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se