poggy Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 Jaz sem danes kupil opremo Clover pri HMC. Dobil sem zelo dobro jakno T2, hlače Hydro, hrbteničnik in škornje sidi za 138.000SIT. Imajo pa hlače in jakna vodonepropustno podlogo in pa toplotno podlogo, ki se da odstraniti. Vsekakor priporočam nakup, za kaj več vtisov pa kasneje, ko bom opremo preizkusil
ToTaLLy_SeXy Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 Helou! No včeraj sem se končno opogumila in se odpravila v trgovino KMC na Dolnjesko cesto. B) Kupila sem že dlje časa ogledovano žensko jakno, hlače in ledvični pas od IXS-a. Res imajo super ženske modele :wub: Najbolj mi je všeč, ker me nikjer nič ne tišči :rolleyes: , pa tudi cena je bila ugodna :P . LP :yea1:
Jure Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 kaj pravite na ixs? ixs je uredu :) Drugače pa so imeli malo morje ixsovih jaken znižanih iz 1**eur na 50 ali 60eur na lanskem Imotu. Tam so bili kar kupi jaken, vse po 50eur npr. in potem si si moral izbrskat št,model iz barvo sam. Tudi hlače so bile ugodne. Tko da če se ti ne mudi, glede na to da se sezona bliža koncu, bo čez en mesec itak verjetno že konec z motoriranjem, se lahko pozimi odpraviš firbcat na Imot, zraven pa orpaviš še kakšen ugoden nakup :D
jupiter Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 mene pa zanima oprema za nakeda (125ccm) trenutno mam rokavice (ixs - 11.000, čelado - shark s800 - 40.000 pa želvo - 8.000) izpita še nimam in mam še približno dober mesec časa preden ga bom meu (za nakupe) no, kaj priporočate za neko zmerno ceno in ker del opreme bi lahko kupu da bi lahk nosu tut ko dol iz motorja stopim (neki mensezdi da oxtarjevi šuhi - ala superge s ščitniki?) jakno sem gledal v delta teamu v krškem - tut ixs za okol 25 ,30.000. kaj pravite na ixs? pa še kake hlače me zanimajo kakršnikoli predlogi zaželjeni :OK: B) No, ker ti še noben ni odgovoru... <_< Moje mnenje je, da bo za 125 ccm dvokotačnomotornoguralo, glede materiala, jakna hitro OK. Malo popazi na ščitnike, na velikost in to je to. No seveda, mnenja se tukaj lahko hitro razdelijo, razkrešejo in... Ampak razmisli ali mogoče ne boš čez kakšne dve leti že vozil močnejšega mopslna - če zdaj kimaš, potem je seveda najbolje, da pogledaš kar za usnjem, mogoče dvodelnim kombinezonom. In če ti finance to dopuščajo. Škornji? Za resnejšo uporabo kupi namenske škornje. Za manj resno vožnjo pa seveda razne na pol oklepljene mešanice, hibride in kombinacije s "pohodniškimi" ali "športnimi" copati. Lepo kupuj!
MACESN Objavljeno September 23, 2006 Opozori Objavljeno September 23, 2006 kakšna je pa kej zaščita pri teh "hibridnih" šuhih? pa kaj pravte na jakno IXS Blouson Darius? poceni in kvalitetna (baje)
Noise Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 Mnogi ste se čudili, kam je ušla tema o TC Motoshop. Po nekajdnevnem čiščenju smo 73 strani šmorna očistili neargumentiranih, žaljivih in neumestnih objav. Če smo pobrisali kaj preveč, se opravičujemo in vas vabimo, da to ponovno zapišete. Če smo pobrisali kaj premalo, vas prosimo, da nas na to opozorite. V teku je tudi čiščenje ostalih sorodnih tem. Ob tem smo zapisali tudi dobre prakse kritiziranja in hvaljenja podjetij na tem forumu. Prosim, da si jih preberete, o njih razmislite, in še naprej konstruktivno sodelujete pri nas. Najdete jih tukaj. LP, Noise
MACESN Objavljeno September 25, 2006 Opozori Objavljeno September 25, 2006 zlo dobr! jst sem enkrat že gledu po tej temi pa me je minil zarad vsega sranja ki je biu napisan zraven :angry2: se bom zdej spravu še enkrat pregledvat :OK:
Klajba Objavljeno September 27, 2006 Opozori Objavljeno September 27, 2006 Jaz sem z prodajalci v TC-ju delno zadovoljen. Pri njih sem do sedaj kupil celotno opremo zase in za svojo bolšo :hmm: O:-) polovico. Da, pomagali so nama pri izbiri in mi zelo kvalitetno tudi svetovali. Ko pa sem zadnjič odšel knjim na lov za jakno pa sem bil rahlo razočaran. Ko sem vprašal po jakni, čim cenejši se mi je prodajalec kar izgubil :BUA:. Čakal sem približno petnajs minut ter si ogledoval ostale stvari, nato pa sem se obrnil in odšel, z občutkom odrinjenosti :alien1:. Tko se ne dela :nono:. Vendar pa se bom pri njih zopet oglasil ob novem letu, ko bodo imeli spet enega izmed tistih super popustov :whistle:, spremljam pa tudi njihove vmestne popuste, saj se da kar kaj dobrga :yea1:.
Matic7 Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Mi je zelo žal vendar morem to napisat! Zelo sem nezadovoljen nad TC Moto Shop! Zakaj? Preprosto zato ker ne maram prepotentnih nadutih vzvišanih prodajalcev.Sam sem prodajalec in vem kaj pomeni profesionalni odnos do kupca! Res žalostno,toda resnično! Lansko leto sem bil samo dvakrat v tej prodajalni in žal nikoli več! Prvič :želel sem se pozanimati za nov motocikel katerega sem nameraval tudi kupiti.Izjava prodajalca: motor je rastavljen,če pa te še kar koli zanima si vzami prospekt in pojdi domov prebrat! Halo!!! Zanalašč sem kupil motor drugje,kjer sem bil dobrodošel!!! Drugič: Prijatel je šel kupit motor (rabljen) k njim.Zraven sem bil,ko so na vse Svete prisegal,da ta motocikel ni bil nikoli poškodovan! Kaj? Sam lastnik ga je opozoril in vprašal če so mu povedal,da je motor bil poškodovan in lepo popravljen! Lažnivci! Žal,kar sem napisal je moje mnenje!Prosim ne spotikajte se ob njem,pač pa živimo v demokratični državi,kjer ima vsak posameznik pravico do svojega mnenja. Podobna izkušnja... ker sem doma iz Ptuja in me čas baše, da se ne morem kar vsest v avto in odit tja, sem poklical in povprašal po par lastnostih skuterja, ki ga nameravam kupit. Sogovorniku na drugi strani telefona je bilo naravnost odveč, da sprašujem po tem in onem. V petek (konec septembra) sem poslal mail z vprašanji v zvezi z registracijo (rad bi imel domače tablice), če lahko pošljejo še kako sliko, saj jih na netu ni najt, če je mogoče spravit pod sedež dve čeladi (gre za večji skuer)... Do danes še nisem dobil odgovora. Res pa je, da vem zdaj še za dva, ki prodajata to znamko skuterjev, pa ga bom pač vzel drugje, če jim je odveč prodajat...
BaHa Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Vendar pa se bom pri njih zopet oglasil ob novem letu, ko bodo imeli spet enega izmed tistih super popustov :whistle:, spremljam pa tudi njihove vmestne popuste, saj se da kar kaj dobrga :yea1:. kok procentov popusta pa majo na kombinezone ? prblizn ?
Arne Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Sicer vem da je OFF TOPIC, pa bom vendar vprašal, kje imajo največjo zalogo Berik zaščitne opreme in kako kvalitetna je ta znamka :?
Gregc Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Sicer vem da je OFF TOPIC, pa bom vendar vprašal, kje imajo največjo zalogo Berik zaščitne opreme in kako kvalitetna je ta znamka :? Te matrajo tiste usnjene jakne kaj? :naughty: :naughty: :naughty: V TC-ju imajo kar veliko izbiro.
Stroj Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Zgleda, da je postrežba odvisna od prodajalcev, ki so trenutno v trgovini. Kupoval sem 3x pri njih, 2x sem bil izredno zadovoljen. Tretjič pa je bil en kmet od prodajalca, ki bi mu krona z glave padla, če bi se le malo potrudil ugodit strankam
Noise Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 kok procentov popusta pa majo na kombinezone ? prblizn ? A ni bolje vprašati direktno v štacuno: "Halo, kolk % so znižani kombinezoni, ki so v akciji?", kot pa tukaj spraševati po špekulacijah....?
Frips Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Sicer vem da je OFF TOPIC, pa bom vendar vprašal, kje imajo največjo zalogo Berik zaščitne opreme in kako kvalitetna je ta znamka :? Osebno imam Berik hlače,jakno in rokavice in sem več kot zadovoljen :OK: Glede kvalitete pa, izdelava na vrhuncu, materiali tudi tako da.....ne se bat, ne boš brcnil v temo, če si ga privoščiš .) :D
SV rider Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Naj še jaz opišem moje slabev izkušnje z TC Motoshopom. Najprej bi pudaril, da so prodajalci nestrokovni in nesposobni(s kakšno izjemo), dvomim da je kakšen motorist med njimi. Ko sem se zanimal za rabljenega Suzukija Bandit 1200, sem prosil prodajalca, če mi motor razkaže. O motorju ni znal povedan NIČ! Foter ga je vprašal, kašne vrste hlajenje ima in tip reče da vodno! :eek: Pol, ko sem ga popravil, da ima zračno-oljno hlajenje, je samo pisano gledal. :doze: Seveda smo ga prosili, če lahko motor vžge. Ko je končno našel ključe od motorja in ga probal vžgati, je motor parkrat zakašljal in takoj crknil. Nekaj časa se je še matral, potem pa nam strokovno razložil, da v tanku verjetno ni dovolj bencina (seveda sem pogledal na števec in tank ni bil niti približno prazen) :blink: To, da je imel motor čisto zlizano zadnjo gumo niti ni važno, ker smo se samo obrnili in odšli. :BUA: Čez nekaj časa sem pri njih kupil novo čelado Shark S500. Pridem domov in vidim, da je vizir od znotraj ves od prstnih odtisov. Ko sem ga probal vzeti dol, mi poči leva plastična sponka, ki drži vizir. Seveda sem čelado takoj nesel nazaj. Pride en od prodajalcev in ko mu razložim, kaj se je zgodilo, me z neprijaznim in ciničnim nasmehom pogleda in reče, da je to nemogoče, da sem sigurno s čelado grdo delal-karkoli naj bi to pomenilo, in da se pri normalni uporabi to ne more zgodit?! Potem začne brskat po eni škatli, ki jo je imel za pultom in ven privleče natanko enako ZLOMLJENO!! sponko, kot je na moji čeladi!! WTF!? Kje jo je pa dobil, če se to ne more zgodit?? Potem sem se seveda smejal jaz in po nekem nerazumljivem godrnjanju mi je zamenjal celotni mehanizem za zapiranje vizirja - zastonj. Seveda sem se zahvalil in odšel. Par dni kasneje se grem vozit z motorjem (Kawasaki ER-5) in pri brzini manjši od 60km/h mi kar naenkrat odpade desna stran vizirja! Seveda se je zlomila še druga sponka. Čelado sem seveda spet nesel nazaj. Pride prodajalec (ni bil isti kot zadnjič), mu razložim kaj se je zgodilo in tip reče, da to sploh ni mogoče!? Da sem s čelado sigurno grdo delal itd... (se mi je zdelo, da sem to že enkrat slišal :whistle: - mogoče imajo pa že vnaprej sestavljen tekst, kaj morajo kupcu rečt, če pride z reklamacijo :lol1:) Povem mu, da se mi je to že zgodilo z drugo sponko in mi seveda ne verjame. STROKOVNO :slap: je ugotovil, da se je to zgodilo zaradi tresljajev, ki so nastali pri brzini večji od 100km/h, ker je namreč ta čelada namenjena izključno vožnji s skuterji. Samo ni mi jasno, od kje je on zvedel, s kakšnim motorjem se jaz vozim?!!?! Mogoče je pa vedeževalec, who knows! :? Da ne pozabim omenit, da se je isto trapasto režal kot tisti prodajalec od zadnjič. V glavnem, sponko mi je zamenjal z novo, vendar pa sem jo tokrat moral plačati. Ker pa te sponke ni našel v računalniku, mi je na roko spacal en račun za 1800 SIT in me odslovil. Pridem domov in ugotovim, da mi je dal napačno sponko, za drugo stran čelade. Seveda sem šel nazaj s pričakovanjem, da bo rekel, da sem sigurno grdo delal z njo, da ne paše na čelado! Poanta te zgodbe je, da so prodajalci NESTROKOVNI, NESRAMNI, VZVIŠENI in NEPRIJAZNI. So pa med njimi izjeme! V tej trgovini me ne vidijo več!
sharp Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 (popravljeno) Čudno da taka "renomirana" trgovina ne prodajajo čelad Arai ali pa Shoei... Razen čelad Schubert je vse ostalo vprašljiva kvaliteta. Popravljeno Oktober 3, 2006. Popravil elvi
bica Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Jaz sem ze kar nekaj stvari tam kupil, pa moram priznat, da se mi trgovci niso zdeli neprijazni, vedno so si vzeli cas...Problem, pa je nastal, ko sem na svoji Schubertki hotel reklamirat vizir. So mi ga bili pripravljeni samo prodat.....
Original-One Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Čudno, da mate toliko problemov v TCju. Jaz ne morm rečt niti ene slabe stvari o trgovini niti o prodajalcih. Prišel jih obvestit, da je strgan kombinezon, so brez vsakih komplikacij lepo razložili, da ko imam čas, nej jim ga prinesem in ga bodo dali zašit. over and out
simonsi Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Lepa beseda vedno lepo mesto najde. Če je kdaj slučajno kakšen problem, se vedno skušam lepo kulturno, razumevajoče pogovorit. Če pa ne gre pa uporabim ostrejši ton. Napaka je, da že takoj na začetku začnete grozit in se prerekat. Kdo bo pa gledal tako tečnobo? :doze:
Fos Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Hello! Jest sem bil v TCju ene 6 krat. Tam sem kupu motor, skornje, ha stumfe in prejsen teden nazadnje rokavice. Enkrat sem tud jest naletu, k me ni noben niti povohu, oz. Sem se pocutil nezazeljen. Drugac pa vse cool. Res pa je, da sem kupil vedno kaj ko je bil moj prodajalec Bojan. Ostalim pa zaenkrat se ni ratal.
Carr Objavljeno Oktober 3, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2006 Čudno da taka "renomirana" trgovina ne prodajajo čelad Arai ali pa Shoei... Razen čelad Schubert je vse ostalo vprašljiva kvaliteta. No ja, Shark pač ni ena leva znamka, to je dejstvo. Če greš k jodlarjem ali makaronarjem, vidiš cel kup zanič robe :blink: . Sicer pa mislim, da vaše težave s TC-jem izvirajo predvsem iz tistega: "sem bil dosedaj 1x (mogoče celo 2x) tam, pa me ne bodo nikol več videli". Zaradi tega imate težave, ki jih stalne stranke pač nimamo. Saj vem, da se je treba do vsake stranke enako obnašat itd... Ampak je pa malo tud od same stranke odvisno, a ne ;) Meni so že tri reklamacije uredili brez težav. Le zakaj... :hmm: :hmm: :hmm:
ceco Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Naj še jaz opišem moje slabev izkušnje z TC Motoshopom. Poanta te zgodbe je, da so prodajalci NESTROKOVNI, NESRAMNI, VZVIŠENI in NEPRIJAZNI. So pa med njimi izjeme! Vedno, kadar je kaj "narobe", in narobe je velikokrat, se zgodi enak scenarij - Kupec se prelevi v krivca. Amen.
T Objavljeno Oktober 4, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2006 Sam sem bil v TC recimo vse skupaj ene 15x na vseh 3 lokacijah, ki so jih imeli, prvič leta 99, ko sem se pasel na Ninji, ki je bila takooo lepa :blush: v tisti trgovinici (nasprot Tivolija)sem kupil samo ščitnike za kolena pa me niso nikol postran gledal čeprav se je videlo, da nimam ravno za nov motor. Načeloma nisem imel problemov z prodajalci, kar sem hotel to sem dobil mogoče res lahko motorist, ki se malce spozna na motorje in opremo kdaj dobi občutek, da ve več od prodajalca sam kaj hočemo tako pač je, iz izkušenj (sicer strojništvo) pa vem, da je dobre ljudi izredno težko dobit, ko pa ga dobiš ga je treba še zadržat. Pred leti,ko sva nabavljala čelade (shark) so se izkazali kot prava trgovina tako da sva oba vzela čelade. Vedno, ko grem v TC vem kam grem in tudi vem kaj pričakujem tako, da se prav nič ne sekiram, če ne bom kupil pri njih bom pa kje drugje. :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se